2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885753 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı musacn1903

Fernandesi de geri getirelim diye şakalar döndü burda adam harbiden geliyor istanbula :D :D

Çevrimdışı Çağatay

mevcut kadronun malesef dar rotasyonu yüzünden
grup maçları ile birlikte giden lig maçlarında sıkıntı yaşayacağımız aşikar
sonumuz hayrolsun ne diyim ben bu gruptan çıkamazsak üzülmem açıkçası
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Aykan19o3

Liverpoolu yendik,tottenhami yendik?
Liverpool maçındaki ortamı oluşturursak her takımı yenebiliriz ancak o ortam her zaman oluşmuyor ne yazık ki.

Çevrimdışı Alper1903

Durumumuzu fikstur belirler  :tabe:

Çevrimdışı Akil Emre

:steamed: Çıkmak zorundayız zaten hedefimiz kupa. Ben değil; başkan söylüyor.  :D

Başkanın hayallerini gerçekleştirmesi için, o hayallere uygun takım kurması lazım.

Lafla bu işlerin olmayacağını 3 yıldır zaten başkan sayesinde her branşta öğrendik, saolsun öğretmeyede devam ediyor. :akuma:

Çevrimdışı genki1914

bence oyuncuların motivasyonu kaybolmasın bugün maç var ondan yapmayabiliriz açıklamalarını yapıyorlar diye düşünüyorum ve öyle umuyorum  :busted_cop:
Guti14

Çevrimdışı atalay

Benim tahminim geçen yıl Spurs ile olduğu gibi bu yıl Sporting ile 1.lik mücadelesi veririz.

Lakin yıpratıcı olur.  :kop:

Çevrimdışı can1903

Strateji yapıyor bizimkiler  :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Açıkçası geçen yıl çektiğimiz tottenham, partizan ve asteras tripolis grubu çok daha kolaydı. Ama yine de çıkılmayacak bi grup değil. Yalnız arkadaşlar öyle 15 puan falan alırız coşarız koparız diyenler bi sakin olalım o kadar kolay grup değil.

Çevrimdışı sozkul

Ya tamam yıpratıcı bir grup oldu gerçekten de , bazıları çok abartıyor  yapmayın bu kadar da , ne  kadar meraklisiniz besiktası gömmeye

Arkadaşlar bana bir yıpratıcı olmayan uefa grubu gösterin lütfen, bunu şu "yıpratıcı grup" lafı neye tekabül ediyor anlayabilmek için soruyorum, kafamda şekillendiremedim, antitezini görürsem belki anlarım diye soruyorum.  :)

Çevrimdışı kartal030

:hosgeldin de profilinde 27 yaş yazıyor düzelt istersen onu :icool:

pardon, düzelttim.
vazgeçmedik senin sevginden
yeri geldi 15 sene bekledik bizler
çilene alışık yürekler

Çevrimdışı Ersoy

Benim tahminim geçen yıl Spurs ile olduğu gibi bu yıl Sporting ile 1.lik mücadelesi veririz.

Lakin yıpratıcı olur.  :kop:

3 transfer ŞART. :lol: Ama 2 transfer olursa şükredecek duruma düştük.Hadi Doria'yı aldık orta saha kalmadı elimizde.Şapkadan tavşan çıkarıp alacaklar birisini artık.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

:steamed: Çıkmak zorundayız zaten hedefimiz kupa. Ben değil; başkan söylüyor.

Onlar başkanın beyaz latifeleri :D

Çevrimdışı Deniz

Liverpool maçındaki ortamı oluşturursak her takımı yenebiliriz ancak o ortam her zaman oluşmuyor ne yazık ki.
Ben tottenham macinda staddaydim 25000 kisi vardi,takimin yarisi sakatti yedekler yoktu ama ona ragmen yendik.stadyum mevzusunu abartmamak lazim,etkisi var ancak oynayacak adam her yerde oynuyor.yeterki konsantre olalim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Kadroda rotasyon yapmakta zorluk yaşanacak en önemli bölge herkesin bildiği gibi orta saha.

Atiba-Necip-Oğuzhan ile 3 kulvarı aynı anda götürmemiz maalesef çok zor.

Hadi sağ bek de Serdar-Beck

Sol bek de Tosic-Motta

Stoperler de var.

Fakat bu orta saha rotasyonu ile işimiz çok zor.
Şunu anlatana kadar başımda saç kalmadı ama umudumuz var Tolga öyle deme

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı LuceGel

Grubun zorluk derecesi 10 üzerinden 6.5  :evillol:  Sportingle grup liderliğine oynarız(Fenerinki 10 üzerinden 6)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Giray Burak

Eğer kızmayacaksanız ,düşüncemi yazayım.

Uefa dan erken elenmemizi istiyorum .2 kulvarı bu aşamada zor kaldırırız .

2 -3 yıl üstüste şampiyonluktan sonra ,avrupa da başarı düşünülmeli.

Çeyrek ,yarı final olsa ne olacak uefada(ki bence zor ihtimal) ,ama uefada o seviyeye gelene kadar ,lig elimizden uçabilir.

Çevrimdışı can1903

Geçen sene, Belkide hiç transfer yapmayız; Yapıldı.
Allah sahibine bağışlasın  :kop: :kop:
Kronik sakat  :kop:
Kur çok  :sevinc
Alıp satabileceğimiz bir oyuncu değil  :steamed:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

FB nasıl Bjk den kolay kura çekmiş , Celtic dediğiniz takım cayır cayır top oynuyor , Ajax desenizde öyle , Molde denen takımın sağbekini 1 yıl uğraştık almak için  orda bir beraberlik alabilirler.

Bizim zaten Rusya takımları hiç tutmaz bize , ters gelir. Portekiz takımıda evet yıpratır.

Bence 2 takımında guruptan çıkma şansı yüksek ama 2side yıpranarak çıkar. Biri kolay biri zor falan değil.

Ha gider başkan Doria kiralar, kaleye düzgün kaleci alır ve ön liberoya ihtiyacı giderecek biri alınır. O zaman rahat çıkarız ama oda bu saatten sonra imkansız.

Çevrimdışı indie

Tatava yapmayın, yıpransak bile çıkarız deyin geçin  :D Lisbon'un Rusyadan kazasız çıkma ihtimali bizimkinden çok daha düşük. Rusyadan beraberlik al, içerde kimseye, dışarda Arnavutluk'a puan bırakma yeter. Lider çıkarsın.

Onu geçelim de yeter ki ortasahaya adı Lawal olmayan bir adam gelsin. Kaleye adı ne olursa olsun biri gelsin. Defansa Doria olursa güzel olur.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı cisse557

Döve döve çıkarız biz bu gruptan.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Arkadaşlar bana bir yıpratıcı olmayan uefa grubu gösterin lütfen, bunu şu "yıpratıcı grup" lafı neye tekabül ediyor anlayabilmek için soruyorum, kafamda şekillendiremedim, antitezini görürsem belki anlarım diye soruyorum.  :)
Teknik analize gerek yok basit şekliyle su , 1.torbadan ajax dnipro felan dışında hepsi zorluydu , sporting sorun değildi aslında ama 3.torbanın en dislilerinden rus takımı gelince hem mevsim sartları da düşünüldüğünde zor rakip , yani kısaca 3.torbadan kolay rakip gelseydi cebine 3.ve4. Torbadan 10-12 puan koyardin sporting ile liderlik maçı oynardın ama şimdi lokomotif zorlayacak , günümüzde olmazsak performansimiz düşük olursak zorlaniriz onlara karşı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sportin lisbon foruma girdim Beşiktaşta Quaresma ve gomez gibi tanıdık tehlike isimler var demiş
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Kemal

Ben tottenham macinda staddaydim 25000 kisi vardi,takimin yarisi sakatti yedekler yoktu ama ona ragmen yendik.stadyum mevzusunu abartmamak lazim,etkisi var ancak oynayacak adam her yerde oynuyor.yeterki konsantre olalim.

onlarda kim oynuyordu :)

Bizde şuanki 2 haftadır 11 çıktığımız forvetimiz vardı .