2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878591 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

hayret kimse grup için yıpratıcı dememiş :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ferhat Türk

rakibimiz iskender bey beyler
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı talha

küçümsediğimiz yok zaten hocam ancak gözünde büyütenler var yok yıprancakmışız yok 2.ci çıkarsak öpüp başımıza koyalım nasıl bir taraftar olduk anlamakta güçlük çekiyorum.Geçen sene 300 milyon € luk tottenham'ı orda berabere kalıp evimizde neciple opare ile yendik.Bu sene bizim gruptaki bütün takımların maliyetini toplasan tottenham etmiyordur.
Hayaller farklı hayatlar farklı

Lizbon Moskova gayet sıkıntılı ve ciddiye alman gereken maçlar hatta Lizbon baya baya yorar hiç öyle sürrealist yaklaçamam baya baya yorucu bir grup

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Easthanbool

Lisbon küçümsenecek takım değil hocam.Liverpool atmosferi yaratırsak Olimpiyat'ta yeneriz.Portekiz'de de beraberlik temiz çıkarız gruptan.

O kadar büyütmeyelim.Trömsö maçındaki atmosferi yaratsak kafi
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim taraftarımız herhalde gruplarda napoli,dortmund filan istiyordu onlar gelse daha mutlu olucaktı lizbon gelmiş keşke marsilya gelseydi yok hatta yeni kurulan 1-2 takım varsa onlar gelsin 1.ci torbadan.Marsilya gelseydi bu sefer daha güçsüz olabilirdi filan demeye başlıcaklardı.

Çevrimdışı talha

O kadar büyütmeyelim.Trömsö maçındaki atmosferi yaratsak kafi
En son Porto geldiğinde böyle konuşuluyordu sonu nasıl bitti hepimiz az buz hatırlıyoruz dur

Çevrimdışı canU

Ben FB nin Ajax ve Celtic gibi sistem takımları karşısında çok zorlanacağını ve ikisinide geçemeyeceğini düşünüyorum. Bize onlar biraz daha kolay gelebilirdi oda geçenseneki avrupa futbol performansımıza baktığımızda. Bu yıl ne olur tartamıyorum, Şenol hocanı oynattığı futbolu çözemedim henüz. Ajax ve Celtic içinde UEFA önemli kupa, biz nasıl önem veriyorsak onlarda veriyor.
Celtic ve ajaxı bu sene izleme şansınız oldu mu? Ben izledim ve ikisi de çok yumuşak takımlar. İçerde şansları olmaz.

İkisi de kendi evlerinde zorlar ama öyle kıran kırana geçmez. Lizbon gelmesin istiyordum ama ilk torbadan kim gelse zorlayacaktı. Moskovayı hiç izlemedim bu sene bilmiyorum nasıllar ama mevsim zorlar fikstür belli mi? İnşallah ilk maçımız moskova maçı olur eylülde.

Çevrimdışı kaanzor

Bence marsilya doria için kurayı bekliyodu

aynı gruba düşmedik bu akşam onayı verirler yarın açıklarız doriayı
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı talha

Spoerting maçları kupanın en zevkli maçları olur ama orta sahayı düzeltirler ise yoksa yaş çünkü

Çevrimdışı Deniz

küçümsediğimiz yok zaten hocam ancak gözünde büyütenler var yok yıprancakmışız yok 2.ci çıkarsak öpüp başımıza koyalım nasıl bir taraftar olduk anlamakta güçlük çekiyorum.Geçen sene 300 milyon € luk tottenham'ı orda berabere kalıp evimizde neciple opare ile yendik.Bu sene bizim gruptaki bütün takımların maliyetini toplasan tottenham etmiyordur.
iyi de hocam yıpratır demesinin neresi yanlış.

Rus takımları mücadele gücü yüksek takımlar.Açıkçası ben fener derbisine çıkmadan önce bir rus takımıyla maç yapmak istemem.

Bugün kadro yapısı olarak yoğun maç trafiğini ve yorucu maçları kaldırabilecek oyuncularımız çok fazla yok.

Bu yüzden 3 transfer yapılmalı ki rotasyonda rahat mücadele edelim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı enemy1903

başkan ne diyor arkadaşlar tv açamıyorum

geçen sene tottenham,partizan filan çıkınca grubu lider bitircez demiştim yine bu senede söylüyorum grubu lider bitircez. :money:

iyi de hocam yıpratır demesinin neresi yanlış.

Rus takımları mücadele gücü yüksek takımlar.Açıkçası ben fener derbisine çıkmadan önce bir rus takımıyla maç yapmak istemem.

Bugün kadro yapısı olarak yoğun maç trafiğini ve yorucu maçları kaldırabilecek oyuncularımız çok fazla yok.

Bu yüzden 3 transfer yapılmalı ki rotasyonda rahat mücadele edelim.

rus takımıyla alt tarafı dışarda 1 tane maç yapıcaksın başka ? Lizbon bildiğin avrupa takımı diğer takımlar gibi.İskenderbey küçümsemek gibi olmasın içerde dışarda yenebileciğimiz bir takım ? 1 tane dışarda rusyada maç oynuyoruz diye yıpranıyormuyuz ?

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı canU

Ek olarak bizim rakiplerin değerleri 116 milyon euro ve 96 milyon euro, fenerinkiler 70 ve 42 milyon euro. Her yönden kuranın sonuçlaro ortada. Rezalet inanılmaz kötü değil. Orta şekerli bir kura bence. Gruptan gene de çıkarız biz BEŞİKTAŞ'ız:)

Çevrimdışı Deniz

rus takımıyla alt tarafı dışarda 1 tane maç yapıcaksın başka ? Lizbon bildiğin avrupa takımı diğer takımlar gibi.İskenderbey küçümsemek gibi olmasın içerde dışarda yenebileciğimiz bir takım ? 1 tane dışarda rusyada maç oynuyoruz diye yıpranıyormuyuz ?
dışarda içerde yıpratabilecek bir takım.
Futbol olarak bize ters gelen bir anlayışları var.mücadeleci takımlara karşı zorlanıyoruz.
Kimse yenemeyiz demiyor rahat maç olmaz diyor,bir partizan maçı gibi maçlar olmaz diyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Easthanbool

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yalnız şu an 3 takım skenderbuyu gözüne fena kestirdi hepsi 6şar puan alamaz gibi duruyor lokomotiften puan alsalar iyi olurdu :)

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/HaberKartali/status/637245859437113344
Battı balık yan gider gelsin yesin paraları reis bu saatten sonra umudum kalmadı zaten

Çevrimdışı talha

Yanlız biz üzülüyoruz ama Skanderbeu gözüyle bakarsak olaya adamlar büyük ihtimalle matemlere başlamıştır :D

Çevrimdışı Ersoy

Mikel geliyor galiba o da iyidir ama 2 senedir düşüşte olması beni korkutuyor.
Bundan sonra her sene!

dışarda içerde yıpratabilecek bir takım.
Futbol olarak bize ters gelen bir anlayışları var.mücadeleci takımlara karşı zorlanıyoruz.
Kimse yenemeyiz demiyor rahat maç olmaz diyor,bir partizan maçı gibi maçlar olmaz diyor.

neyse bu konuyu uzatmayalım boşu boşuna uzlaşamıcaz belli :) Bugünde obi mikel geliyormuş ona konsantre olalım   :D

Çevrimdışı OrhanAker

infantino kurayı cekti.. :lol:

Çevrimdışı Deniz

Yanlız biz üzülüyoruz ama Skanderbeu gözüyle bakarsak olaya adamlar büyük ihtimalle matemlere başlamıştır :D

neden üzülelim ki 3 tane iyi transferle bu grubu zorlanmadan lider olarak geçeriz.
Mevcut kadroyla bile şansımız oldukça yüksek.Dortmund falan çekmedik lizbon çektik :)