2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878516 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Benim tahminim geçen yıl Spurs ile olduğu gibi bu yıl Sporting ile 1.lik mücadelesi veririz.

Lakin yıpratıcı olur.  :kop:

İyi iyi bir an gruptan çıkamaz mıyız diye tereddüte düştüm sen yıpratıcı diyince :D Yıpransınlar o kadar para alıyorlar  :kar: :tyson:

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Ne bileyim bu sene  boşluğa düştük resmen, bir ingiliz takımı gelmedi ya tadı tuzu yok Avrupa Liginin. :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Arkadaşlar bana bir yıpratıcı olmayan uefa grubu gösterin lütfen, bunu şu "yıpratıcı grup" lafı neye tekabül ediyor anlayabilmek için soruyorum, kafamda şekillendiremedim, antitezini görürsem belki anlarım diye soruyorum.  :)

Fenerbahçe'nin grubu. Ajax, yumuşak ve önem alması kolay bir takım.

Celtic, tarihin en kötü sezonlarını yaşıyor. Bizim ligde ilk 4'e giremez.

Molde, Linnes zamanı sıkı takip ederdim; tek sorun sentetik zemin başka en ufak tehdit yaratamazlar.

Yardımcı oldum umarım.  :)
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2015, 15:29:20 atalay ]

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Başkan A Spor'da

Başkanda kadrolu A spor yorumcusu oldu valla  :lol:

Çevrimdışı genki1914

Bence 3 veya 2 transfer bitti maç sonrasını bekliyorlar yarın veya pazar açıklanır
Guti14

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bizim grup fb nin gruptan daha kolay. Her üç takımda fizikleri ile oynayan kulüpler. fb bu gruptan çıkamaz.
Biz rahat çıkamıyorsak bu gruptan bir hayır vardır diyerek bırakalım gitsin. 3 kulvarda oynayacak takım görüntümüz yok .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Molde, Linnes zamanı sıkı takip ederdim; tek sorum sentetik zemin başka en ufak tehdit yaratamazlar.

Yardım oldum umarım.  :)

Katılıyorum. Geçen yıl feyenoord'u elerken gördük. Hollanda takımları kırılgan ve yumuşak takımlar. Celtic rakipsiz iskoçya'da Rangers vardı bir rakibi onu da yokettiler. Norveç ligine yorum yapmıyorum.  :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Easthanbool

Başkan ciddi ciddi Veliyi bekliyor kapatın bence başlığı   :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

İskenderbey diye okunuyormuş skenderbeu :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ferhat Türk

Liverpoolu yendik,tottenhami yendik?

Yenemeyiz demiyorum zaten deniz sadece stat çok zorlayacak onu söylüyorum.en azından uefa maçlarını şöyle konya'da falan oynama imkanımız olsaydı çok daha rahat ederdik diyorum. stat öyle kötü ki favori çıktığın maçta bile yenilebilirsin skenderbeu gibi takımlara
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Ersoy

Berisha-Doria-X orta saha ile hayli hayli çıkarsın gruptan.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Doğuhan

klasik çekişmeli bi grup deplasmanlar sıkıntı biraz

içerde de maça kaç kişi gider olimpiyata bilmiyorum

şenol hocayı da uefa da merak ediyorum açıkçası

bilicin korkak futbolu türkiye liginde bizi zora soksa da avrupa da çoğu maç için tam istediğimiz oyundu

Çevrimdışı sozkul

Molde, Linnes zamanı sıkı takip ederdim; tek sorun sentetik zemin başka en ufak tehdit yaratamazlar.

Yardım oldum umarım.  :)

Ben FB nin Ajax ve Celtic gibi sistem takımları karşısında çok zorlanacağını ve ikisinide geçemeyeceğini düşünüyorum. Bize onlar biraz daha kolay gelebilirdi oda geçenseneki avrupa futbol performansımıza baktığımızda. Bu yıl ne olur tartamıyorum, Şenol hocanı oynattığı futbolu çözemedim henüz. Ajax ve Celtic içinde UEFA önemli kupa, biz nasıl önem veriyorsak onlarda veriyor.

Çevrimdışı Tolga

Skenderbeu maçlarından 6 puan,

L.Moskova maçlarından 4 puan,

S.Lizbon maçlarından 3 puan

çıkartırsak tamamdır :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı LuceGel

Ne bileyim bu sene  boşluğa düştük resmen, bir ingiliz takımı gelmedi ya tadı tuzu yok Avrupa Liginin. :)
Bu seferde bi Portekiz dalgası var Uefada Portekizlilerden bize hiç hayır gelmedi kardeşim  :biggrinking:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yenemeyiz demiyorum zaten deniz sadece stat çok zorlayacak onu söylüyorum.en azından uefa maçlarını şöyle konya'da falan oynama imkanımız olsaydı çok daha rahat ederdik diyorum. stat öyle kötü ki favori çıktığın maçta bile yenilebilirsin skenderbeu gibi takımlara

Haklısın stat çok berbat maçların zorluk seviyesini yukarı çıkarıyor. Rüzgar yönüne göre taktik belirlemek lazım alışmamız lazım sonuçta hepi topu rüzgardan dolayı 45 dakika top oyanayabiliyorsun :)

Çevrimdışı cursedofdragon

yav bırakın bunları iskenderbey'ini,Lizbon'u,Lokomatif moskava'yı yenemiyorsak ne işimiz var burda.Bu takımları geçince karşımıza napoli,liverpool,dortmund filan gelicek hiç çıkmıyalım o zaman gruptan.Geçen seneki kuraya bakın bu seneki kuraya bakın hangisi daha zorlu ? Neymiş yıprancakmışız geçen sene gördük yıpranmayı liverpool maçından sonra 2 yakamız bir araya gelmedi.

Çevrimdışı Ersoy

yav bırakın bunları iskenderbey'ini,Lizbon'u,Lokomatif moskava'yı yenemiyorsak ne işimiz var burda.Bu takımları geçince karşımıza napoli,liverpool,dortmund filan gelicek hiç çıkmıyalım o zaman gruptan.Geçen seneki kuraya bakın bu seneki kuraya bakın hangisi daha zorlu ? Neymiş yıprancakmışız geçen sene gördük yıpranmayı liverpool maçından sonra 2 yakamız bir araya gelmedi.

Lisbon küçümsenecek takım değil hocam.Liverpool atmosferi yaratırsak Olimpiyat'ta yeneriz.Portekiz'de de beraberlik temiz çıkarız gruptan.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aykut.celenk

ben şuanki kadro ile bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Grup sonrasına da devre arsına denk geldiği için o zaman bakarız.

Çevrimdışı indie

Lisbon küçümsenecek takım değil hocam.Liverpool atmosferi yaratırsak Olimpiyat'ta yeneriz.Portekiz'de de beraberlik temiz çıkarız gruptan.

Lisbon'dan 4 puan alırsak zaten Rusya deplasmanına hiç boşa gidip takımı üşütmeyelim :D

Çevrimdışı cursedofdragon

küçümsediğimiz yok zaten hocam ancak gözünde büyütenler var yok yıprancakmışız yok 2.ci çıkarsak öpüp başımıza koyalım nasıl bir taraftar olduk anlamakta güçlük çekiyorum.Geçen sene 300 milyon € luk tottenham'ı orda berabere kalıp evimizde neciple opare ile yendik.Bu sene bizim gruptaki bütün takımların maliyetini toplasan tottenham etmiyordur.