Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muslera varken zaten kolay kolay kimse alamaz o kaleyi ama seneye musleranın satılacağını ve cenk sayesinde gs nin 6-7 yıl kaleci ihtiyacı duymayacağını hissediyorum sadece his
Mustafa olunca eksik kalmıyor muyuz yani ?
Adamın menajeri baya iyi çalışıyo https://twitter.com/SporGundemi35/status/637190732420415488
Geçmiş olsun, Hakan abi geldi dediyse.
Kim gelecek sizce ?
Mikel-Doria-Lindegaard
Kalmıyorsun güzel kardeşim çocuk kötü oynuyor olabilir ama nihayetinde forvet shaaya çıkarken forvetle çıkarsın allah korusun gomez ve cenkin başına bişey gelse necipimi koyucaz orayada zaten bir orda oynamadı ordada bakarız bi
3 gunde 3 kisi gelir mi
olurmu kardeşim milan son senelerde transferde rezalet bir takım ayrıca o kalitede topçu anca orada oynar yeterince iyi olsa bursa alırdı
Güzel abim alt yapıdan bir çocuk oynasın en azından umudumuz olur , mustafa oynasa ne oluuuuur oynamasa ne olur , ben sildim mustafayı artık
Çöp olur beş kişi bile gelir Linde ve Mikel e sevinen varsa bilemem yapacağımız çok kötü iki transfer olur biri zaten birinci kaleci olması tamamiyle fiyasko D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelir, transfer donemi kapanmadan butun klupler isleri hizlandiriyor sirf Turkiye'de degil Avrupa'da da boyle. Kadroda dusunmuyorlarsa ki bu ucunu dusunmuyor klupleri o zaman gitmelerine izin verirler. Doria opsiyonlu olur digerleri kiralik.
Talha seninle neredeyse tüm konularda hem fikirim fakat şuan için alınabilecek oyuncular olarak kimi gördüğünü merak ediyorum? Var mı aklında kaleye-defansa-orta sahaya oyuncu bildiğin?