2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897866 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Muslera varken zaten kolay kolay kimse alamaz o kaleyi ama seneye musleranın satılacağını ve cenk sayesinde gs nin 6-7 yıl kaleci ihtiyacı duymayacağını hissediyorum sadece his  :evillol: :evillol:

Cenk geldiğine göre Muslera'ya gerek kalmadı satılmalıdır hemen satsınlar derhal çok para lazım kulüplerine bir taşla iki kuş vurmuş oluyorlar süper transfer politikası çok kıskanırım öyle yaparlarsa  :evillol:

Çevrimdışı can1903

Geçmiş olsun, Hakan abi geldi dediyse.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Kim gelecek sizce ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kaanzor

Mustafa olunca  eksik kalmıyor muyuz yani ?

Kalmıyorsun güzel kardeşim çocuk kötü oynuyor olabilir ama nihayetinde forvet shaaya çıkarken forvetle çıkarsın

allah korusun gomez ve cenkin başına bişey gelse necipimi koyucaz orayada zaten bir orda oynamadı ordada bakarız bi
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı f_madida

Adamın menajeri baya iyi çalışıyo  :lol:

https://twitter.com/SporGundemi35/status/637190732420415488

Asil bizim namimiz yurumus, kime el atsak ya Liverpool'un vazgecilmezi oluyor ya Milan'a gidiyor...Yedek kalecimize gs talip, boyle bir durum.
The world is better in black and white, and red.

Geçmiş olsun, Hakan abi geldi dediyse.

1 defalığına transfer olmamış gibi davranabilir misin bir şey deniycem   :icool:
(Tüh bunu da kaçırdık falan diyebilirsin)

Çevrimdışı talha

Adamın menajeri baya iyi çalışıyo 

Şu bile bence ayrı bir dramdır adamı istememe rağmen bunu bile beceremediler

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı f_madida

Çevrimdışı Tolga

Aspor, Doria ile kiralık olarak anlaştığımızı bildirdi.

Son dakika haberi :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Doria-waldes-lucas, doria-sirigu-lucas, doria-linde-lucas, doria-waldes-mikel, doria-sirigu-mikel, doria-linde-mikel.

Çevrimdışı Tolga

Rhodolfo-Doria güzel ikili olurlar :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kaanzor

Adamın menajeri baya iyi çalışıyo  :lol:

:evillol: :evillol:

olurmu kardeşim milan son senelerde transferde rezalet bir takım ayrıca o kalitede topçu anca orada oynar yeterince iyi olsa bursa alırdı

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Kalmıyorsun güzel kardeşim çocuk kötü oynuyor olabilir ama nihayetinde forvet shaaya çıkarken forvetle çıkarsın

allah korusun gomez ve cenkin başına bişey gelse necipimi koyucaz orayada zaten bir orda oynamadı ordada bakarız bi
Güzel abim alt yapıdan bir çocuk oynasın en azından umudumuz olur , mustafa oynasa ne oluuuuur oynamasa ne olur , ben sildim mustafayı artık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

3 gunde 3 kisi gelir mi :)
3 günde 3 değil 1 gelse iyi 2 gelse çok iyi :D

Çevrimdışı can1903

Neyse Kucka fark yaratmadı

Gelsin Lawaal :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Çöp olur beş kişi bile gelir

Linde ve Mikel e sevinen varsa bilemem yapacağımız çok kötü iki transfer olur biri zaten birinci kaleci olması tamamiyle fiyasko

Çevrimdışı talha

olurmu kardeşim milan son senelerde transferde rezalet bir takım ayrıca o kalitede topçu anca orada oynar yeterince iyi olsa bursa alırdı

Milan büyüklüğüne göre yaptığı transferler ile benim gözümde en berbat klüp tür Milan aldı diye bir adamı iyi olmaz bu mantık çok saçma ve absürd

Çevrimdışı f_madida

Gelir, transfer donemi kapanmadan butun klupler isleri hizlandiriyor sirf Turkiye'de degil Avrupa'da da boyle. Kadroda dusunmuyorlarsa ki bu ucunu dusunmuyor klupleri o zaman gitmelerine izin verirler. Doria opsiyonlu olur digerleri kiralik.

Çevrimdışı kaanzor

Güzel abim alt yapıdan bir çocuk oynasın en azından umudumuz olur , mustafa oynasa ne oluuuuur oynamasa ne olur , ben sildim mustafayı artık

Alt yapında malesef o kalitede forvet henüz yok belki gelecekte olabilir. Mesela eslem ayarında 1 forvetin olsa altyapıda katılırım sana ama yok malesef. alt yapıdan çıksın oynasın demesi kolayda o kalitede adam varmı önce ona bakmak lazım

Çöp olur beş kişi bile gelir

Linde ve Mikel e sevinen varsa bilemem yapacağımız çok kötü iki transfer olur biri zaten birinci kaleci olması tamamiyle fiyasko

Talha seninle neredeyse tüm konularda hem fikirim fakat şuan için alınabilecek oyuncular olarak kimi gördüğünü merak ediyorum? Var mı aklında kaleye-defansa-orta sahaya oyuncu bildiğin?

Çevrimdışı Deniz

Gelir, transfer donemi kapanmadan butun klupler isleri hizlandiriyor sirf Turkiye'de degil Avrupa'da da boyle. Kadroda dusunmuyorlarsa ki bu ucunu dusunmuyor klupleri o zaman gitmelerine izin verirler. Doria opsiyonlu olur digerleri kiralik.
Bekleyelim bakalim kimler gelecek

Çevrimdışı Çağatay

Kim gelecek sizce ?

Dortmund-Monaco-Partizan  :kop:
önce bunlar gelecek  :D
sonra kura durumuna göre transfer yapılır
bence yönetim kesin bunu bekliyor
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı talha

Talha seninle neredeyse tüm konularda hem fikirim fakat şuan için alınabilecek oyuncular olarak kimi gördüğünü merak ediyorum? Var mı aklında kaleye-defansa-orta sahaya oyuncu bildiğin?
Bu saatten sonra kimseyi getiremezsin gelmeyecekse adam da getirmesinler kulübün parası değerli diye ortalıkta dolaşıyorlar sa o parayı düzgün harcayacaklar yoksa samimiyet leri sıfıra iner

Kim gelecek sizce ?

Başlığı var bunu buraya sıçratmayalım zaten hararetli burası  :busted_cop: