2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897852 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Mikel futbolu kafasında bitirmediyse doğru tercih olur ancak milli takımda oynadığı gibi kullanmak şartıyla. Milli takımdaki gibi sorumluluk verip dikine gitmesini istersek fiziği ve oyun kurma özelliğiyle fark yaratır ama 6 numara gibi kullanırsak Atiba'dan hiçbir farkı kalmaz.
Aynen öyle milli takımda mesela hep dikine çıkışlar yapıyordu takımını atağa çıkartıyordu ki zaten forma numarası da milli takımda bildiğim kadarıyla 10. O da o görevi üstleniyor gibiydi.

Çevrimdışı Çağrı

Bu eleştirilerin hiçbiri Lawal gelirse ya da o bu gelirse diye değil. Alenen olmayan strateji ve plansızlığa.

28 Ağustos'tan sonra çok iyi birini bile alsan bu başarı mıdır? Sınıfta kaldık bunun ötesi yok.

3 gün kaldı hala 3 boş pozisyonumuz var. En ufak bir plan yok ki artık çengel atacak adam bulamıyorlar.

Sonunda Mikel'i kiralayıp getirecekler o da yat yata parasını alacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Mikel bizim ihtiyacımız olan oyuncu tipi değil.

Bize dönüşleri çabuk hızlı top taşıyan dikine kateden oyuncu gerek. Adam TANK Gibi.

Fizik olarak özellikle hız olarak dibe vurdu 2 senedir eski Mikel diye düşünüyorsanız baya yanılırsınız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı talha

Bize dönüşleri çabuk hızlı top taşıyan dikine kateden oyuncu gerek. Adam TANK Gibi.

Fizik olarak özellikle hız olarak dibe vurdu 2 senedir eski Mikel diye düşünüyorsanız baya yanılırsınız.
Aynen öyle bu adam sadece para yer durur buna verdiğimiz para altyapı ya gitsin hiç olmazsa

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/ntvspor/status/637179594257362944

Doria hayırlı olsun bile diyemiyorum korkumdan  :)
Bitmeyecek zaten bitirebilecek lehine gram umudum yok

Çevrimdışı Kemal

Bu eleştirilerin hiçbiri Lawal gelirse ya da o bu gelirse diye değil. Alenen olmayan strateji ve plansızlığa.

28 Ağustos'tan sonra çok iyi birini bile alsan bu başarı mıdır? Sınıfta kaldık bunun ötesi yok.

3 gün kaldı hala 3 boş pozisyonumuz var. En ufak bir plan yok ki artık çengel atacak adam bulamıyorlar.

Sonunda Mikel'i kiralayıp getirecekler o da yat yata parasını alacak.

öyle deme scout ekibimiz 365 gün 6 saat çalışıyor bizim.

Çevrimdışı worns

Kaleci alacağımız kesin gibi artık.

Valdes'in sakatlık durumunu bilmiyorum ama fiziksel sorunu yoksa bence aradığımız kaleci. Deneyimli, bire birde etkili. Barcelona'nın kalesi için hafif kalıyor olması bizim için de öyle olacağı anlamına gelmez. Daha da önemlisi bizim şu anki defans anlayışının ilacı, araya atılan toplara tereddüt etmeden çıkacak bir libero kaleci. Valdes bu tanıma uygun hatta Barcelona'da yıllarca forma giymesini sağlayan da bu özelliğiydi. Aynı zamanda ayağı düzgün, pas ilişkileri bizim kalecilerin kat kat üzerinde. Tam da bize çizgi kalecisi değil, alanına hakim bir kaleci gerektiği dönemde çok doğru hamle olabilir. Her topu taca atıp, maç başı bir kez topu şişirirken rakip orta sahaya teslim eden ve korkulu anlar yaşatan Tolga'dan sonra çok sevilen bir kaleci de olabilir.

Çevrimdışı tayfunyasar

cenk gönen hakkında iddialar doğru ise, o açıklamayı yapmış ise, bu kalecinin istediği bir takıma trasnfer olması için yardımcı olmak hatalı bir davranıştır. Bugune kadar kaç tane futbolcu bize yardımcı oldu ki?

Eğer açıklamalar yalan dolan ise, cenk gibi bir kaleciyi rakibimize vermeyi düşünmemiz bile hatalıdır.

Sonuç olarak cenk yeteneksiz bir oyuncu değil. Hakan arıkan gibi eksikleri olan bazı meziyetleri vasatın bir tık üstü biri. GS'de bir maç bile çevirse bizim için büyük kayıp olur. Ki bonservis bedeli cenk gibi meziyetleri olan bir kaleci için çok çok düşük. Gökhan Zan örneği gibi değil aslında durum daha çok Ayhan Akman'a benziyor. GS'de kendini bulması da olası.

Ayrıca FFP'ye bu trasnfer dönemi için yansıyacak olması aldığımız parayı trasnfer olarak kullanayacağız anlamına da geliyor. Bu stratejik olarak hatalı duruyor. Sene sonu mecburi satış opsiyonlu kiralanabilirdi. Gomez benzeri bir şeyler yapılabilirdi diye düşünüyorum. (Gomez'in sözleşmesinin şartlarını bilmiyoruz ama dedikodulara istinaden örnek olması için söylüyorum)
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ihtiyacımız olan değil menajerler mevki olarak ne önerirse onu alıyoruz alternatifler hiç birbirini tutmuyor ki  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

Gelmesi sadece ismi ve kulübünden dolayı olur ve asla aldığı maaşı haketmeyecek

Maliyeti yüksek alacağın verimi karşılamaz

Ben katılmıyorum milli takımda izlediğim rolü verirlerse dünya kupasındaki gibi dikine oynatırsak mikel iş yapar. Fiziği de  bu lig için yeter de artar bile. Tabi bu adamı sabit 6 rolünde oynatmayacağımız için bize lazım olan role uygun adam. Dikine çıkışlar yapabilen tekniği de yeterli bizim için. Ben gelirse sevinirim valla.

Çevrimdışı Çağrı

Mikel gelirse oynayabileceğin tek sistem 4-1-4-1

O da Atiba'yı dışarı atarak.

4-2-3-1 oynamak istersen Atiba'yı 8 numara oynatman gerekecek. Mikel Atiba'dan da kötü şuan 8 numarada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bitmeyecek zaten bitirebilecek lehine gram umudum yok

Benimde yok haberde Marsiyla prensip anlaşmasına vardığımız ve Doria'nın hafta sonu İstanbul'a geleceği yazıyor ama

Çevrimiçi Samet Ç

Doria transferi opsiyonlu olursa olmayan scout ekibinin yaptığı en iyi iş olur.

Çevrimdışı worns

Tamamen katılıyorum. Karakter olarak da burada çalışıp form tutacak bir oyuncu değil,kontratı alıp iyice salar kendini sezonun yarısını sakat geçirir diye korkuyorum.

Bir de en az 2,5 mil yıllık ücret verilecektir. Asla değmeyecek bir hamle olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yemin ediyorum sıyırdık bu transfer döneminde bitse de kurtulsak :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

Opsiyon olur da çok fazla olur. 8'den aşağı bırakmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Menajer bu da yüksek ihtimalle adam Marsilya da çürüyecek idi bize teklif ettiler

Çevrimdışı yedic

2 sene onceki ramon motta misali son gun sapkadan tavsan hikayesi izleyecegiz. Klubun bu kadar menajerlerin eline bakmasi akil alir gibi degil.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Scout ekibi mi menajerler mi? :)

Çevrimdışı brkntcnr

Mikel gelirse oynayabileceğin tek sistem 4-1-4-1

O da Atiba'yı dışarı atarak.

4-2-3-1 oynamak istersen Atiba'yı 8 numara oynatman gerekecek. Mikel Atiba'dan da kötü şuan 8 numarada.
Abi mikel 6 numara oynamaz ki öyle sabit bi adam değil bildiğim kadarıyla. Milli takımdaki rolüyle iş yapmaz mı? Topu alıp hep dikine çıkışlar yapıyor bu adam milli takımda.

Çevrimdışı talha

Tamamen katılıyorum. Karakter olarak da burada çalışıp form tutacak bir oyuncu değil,kontratı alıp iyice salar kendini sezonun yarısını sakat geçirir diye korkuyorum.

Bir de en az 2,5 mil yıllık ücret verilecektir. Asla değmeyecek bir hamle olur.
2.5 mu bu adam bonuslarla birlikte 4e imza atacak gelirse

Çevrimiçi Samet Ç

Opsiyon olur da çok fazla olur. 8'den aşağı bırakmaz.
5 milyon opsiyon bekliyorum olursa. 

Çevrimdışı Çağrı

5 milyon opsiyon bekliyorum olursa. 

5'e onlar aldı zaten kar marjı koymadan sanmam Samet. Ama kiralık ücreti yüksek olursa belki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Scout ekibi mi menajerler mi? :)
Olmayan scout ekibi diyorum işte  :D