2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897443 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Kiralanan oyuncu sayıları arttı
Bilmiyorum Kiralık oyuncularla başarı gelmesi zor gibi
Kiralık oynayan oyuncu daki düşünce şudur
Nasıl olsa 1 sene oynayacağım alt üstü 1 sene
İyi Oynasamda olur Kötü oynasamda olur farketmez diye düşünüyor çoğu
Çünkü o adamı 1 seneliğine kiralayan kulübe tamamen ait değildir o adam o adamın asıl kulübü değildir o kulüb
Kiralık almak yerine satın almak daha iyi olurdu
Bakalım biraz endişeleniyorum bu kiralama işinden.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2015, 12:04:15 Erdem BJK ]

Çevrimdışı kaanzor

cenk gitmiş :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Bence çok pişman olucaz umarım yanılırım tafarelin elinde çok farklı olacak
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ZEKI

obi mikel çöp oldu macar salami dunya yıldızı... ne hikmetse dunya yildizina bursadan baska talip cikmadi.. 2006 yilindan beri Chealsea de oynayan adam...neyse uzatmayalim dogmamis cocuga don bicmeyelim. Gelsin de performansini gorelim ona gore karar veririz.

Çevrimdışı Çağatay

Ulan ne güzel doria ile de anlaşıp savunmayı güzel yaptık
bu sefer de orta saha dan zaaf var bi işi de hakkıyla yapamıyoruz yemin ediyorum
mikel de gelecekse hiç gelmesin mevcutlarla dewam edelim
dua edin de atiba sakatlanmasın
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hakan Bilgin

site mesaj atarken hata veriyor sizdede aynı sorun varmı
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı can1903

Abdestleri alalım eeeey  :busted_cop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Mikel-Atiba ikilisi ideal ikili olmaz maalesef.

Neyse bu saate kadar transfer yapamadıkları için Mikel'e razı olacağız da o da gelirse tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

obi mikel çöp oldu macar salami dunya yıldızı... ne hikmetse dunya yildizina bursadan baska talip cikmadi.. 2006 yilindan beri Chealsea de oynayan adam...neyse uzatmayalim dogmamis cocuga don bicmeyelim. Gelsin de performansini gorelim ona gore karar veririz.
20 yaşındaki adam olsa dediğiniz doğru ama adam 28 yaşında ve maaşı en az 4m olacak birini deneme amaçlı alamazsın böyle transferler ya tutarsa mantığıyla yapılamaz

Bu adam için girilecek risk parasını karşılamaz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

o zaman kaleci almayalım kaleci antrönörü olarak taffaralei alalım. cenk iki senedir sambade de gelişim gösteremedi taffarel bile çare olamaz ona
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kalecinin ihtiyacı özgüven ve çok maç oynamak, taffarel değil kimi koyarsan koy musleranın yedeği olduğu sürece bir değişim olacağını sanmıyorum. Adamın muslerayı kesip özgüven yakalaması lazım bunda da taffarelin etkisi olur mu bir ihtimal ama çok uzak geldi. Tafarel belki transfer açısından kaleciden anlar ama kaleciyi geliştirebilse zaten yedek kalecilerinin vasatı aşması lazımdı, ama muslera dışındakiler işe yaramaz..

EssiLor

• Ziyaretçi

Abdestleri alalım eeeey  :busted_cop:
Abdestliyiz Çok Şükür ama
Kurayı çekenlerde Gusül Abdestlerini alıp kura çekmeliler  :evillol:

Çevrimdışı can1903

Taffarel Süpermen mi ?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Mikel-Atiba ikilisi ideal ikili olmaz maalesef.

Neyse bu saate kadar transfer yapamadıkları için Mikel'e razı olacağız da o da gelirse tabi.
Mikel Atiba belki bilic için ideal olabilir ama Şenol hoca ile kabusunuz olur iki tane ağır orta saha geri dönüşleri sıkıntılı arka tarafa kaçan her top gol tehlikesi olur

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ZEKI

20 yaşındaki adam olsa dediğiniz doğru ama adam 28 yaşında ve maaşı en az 4m olacak birini deneme amaçlı alamazsın böyle transferler ya tutarsa mantığıyla yapılamaz

Bu adam için girilecek risk parasını karşılamaz

20 yasinda gelecek vaad eden bir futbolcu alsan o zamanda bizim orta sahayi tasiyamaz diyecegiz. Asagi tukursen sakal, yukari tukursen biyik...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

20 yasinda gelecek vaad eden bir futbolcu alsan o zamanda bizim orta sahayi tasiyamaz diyecegiz. Asagi tukursen sakal, yukari tukursen biyik...
+1903

Çevrimdışı Tolga

Mikel Atiba belki bilic için ideal olabilir ama Şenol hoca ile kabusunuz olur iki tane ağır orta saha geri dönüşleri sıkıntılı arka tarafa kaçan her top gol tehlikesi olur

Zaten Şenol Hoca'nın sistemi için bu değerlendirmeyi yapıyorum. :)

Çevrimdışı kaanzor

Kalecinin ihtiyacı özgüven ve çok maç oynamak, taffarel değil kimi koyarsan koy musleranın yedeği olduğu sürece bir değişim olacağını sanmıyorum. Adamın muslerayı kesip özgüven yakalaması lazım bunda da taffarelin etkisi olur mu bir ihtimal ama çok uzak geldi. Tafarel belki transfer açısından kaleciden anlar ama kaleciyi geliştirebilse zaten yedek kalecilerinin vasatı aşması lazımdı, ama muslera dışındakiler işe yaramaz..

Muslera varken zaten kolay kolay kimse alamaz o kaleyi ama seneye musleranın satılacağını ve cenk sayesinde gs nin 6-7 yıl kaleci ihtiyacı duymayacağını hissediyorum sadece his  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Mikel formsuz olabilir ama çöp değildir. Çöp adam lawal'dır. Ben bu koşullarda mikel'e neyse parası verelim getirelim derim. Seçme şansımız yok maalesef. Ya mikel olsun ya da hiç olmasın diyorum artık.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

söylendimi yada ben birşeylerimi atladım bilmiyorum mikel twitterda beşiktaşımızın resmi adresini takip ediyor

Çevrimdışı kaanzor

http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/08/28/mustafa-pektemek-de-yolcu-438041/

Musatafada gidiyomuş ama forvette eksik kalırız 2 forvetle sezon bitmez yerine adam alınmayacaksa yanlış olur gitmesi ömerde gitti

söylendimi yada ben birşeylerimi atladım bilmiyorum mikel twitterda beşiktaşımızın resmi adresini takip ediyor
bu habere bile göbek atıyorum artık ruh durumumu siz düşünün  :ishock:

Çevrimdışı Ensar

Musatafada gidiyomuş ama forvette eksik kalırız 2 forvetle sezon bitmez yerine adam alınmayacaksa yanlış olur gitmesi ömerde gitti
Mustafa olunca  eksik kalmıyor muyuz yani ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Tolga

Hiçbir yere gitmez :D

Çevrimdışı Tolga

Hakan Gündoğar, Doria ile anlaştığımızı söylemiş şimdi umarım doğrudur :biggrinking: