2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903738 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
Lawal'ı alırız inşallah, böylece fikret orman'ın son transferi olur. Artık hakikaten can sıkmaya başladın Sayın Fikret Orman.

Çevrimdışı Sarp

Sabah aldigim bir duyumu sizinle paylasayim, adi ustunde duyum zaten olursa ucurur olmazsada saglik olsun der geceriz
"....Kaleci icin lindegaard orta saha icin obi ve doria yazin bunlari bir yere......"

Allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul et.
Lütfen olsun..
Lütfen...

Çevrimdışı brkntcnr

Cumada dualarımızı eksik etmeyelim. Allahım sen bizim üstümüze doria lindegaard ve bi orta saha at yarabbim...

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı serdart

Yukardaki senaryoyu kimse yazamaz valla helal Recep efendi zaten milan başkanının kankasıymış. bi telefon etmiş. siz araya girmeyin diye. sabah sabah iyi güldürdü  :kop:

Çevrimdışı Çağatay

Arka Direk ‏@arkadirekcom 17 dk.17 dakika önce
Cenk Gönen: "Birçok kez haksızlığa uğradım.Teknik ekip ve yönetim en zor dönemde beni kaleye geçirdiler.Bir yem gibi kullanıldım."

Arka Direk ‏@arkadirekcom 14 dk.14 dakika önce
Cenk Gönen: "Böyle bir ortam da daha fazla kalamayacağımı düşünüp, moral olarak çöküntü yaşadım."

Alper Bahadır ‏@alperbah 15 dk.15 dakika önce
Cenk giderken bu lafları söyleyecek tabii hala neden Tolga gitmedi Cenk gitti diyenler şimdi anlarlar;bazi seyler karakter meselesi

Alper Bahadır ‏@alperbah 4 dk.4 dakika önce
Falcao'dan o kafa golünü yedi sahip çıktın geçen hafta kal mücadele et dedin adam ben Beşiktaş'tan ayrılıyorum beni GS ye verin dedi

Alper Bahadır ‏@alperbah 3 dk.3 dakika önce
Gs ye vermesen başka kulübe  gitmiyor  bu karaktersize oturduğu yerden milyonları vereceğine sırtından para kazan gitsin GS yi yaksin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

Cenk Gönen: "Birçok kez haksızlığa uğradım.Teknik ekip ve yönetim en zor dönemde beni kaleye geçirdiler.Bir yem gibi kullanıldım."

Cenk Gönen: "Böyle bir ortam da daha fazla kalamayacağımı düşünüp, moral olarak çöküntü yaşadım."

Cenk giderken bu lafları söyleyecek tabii hala neden Tolga gitmedi Cenk gitti diyenler şimdi anlarlar;bazi seyler karakter meselesi

Falcao'dan o kafa golünü yedi sahip çıktın geçen hafta kal mücadele et dedin adam ben Beşiktaş'tan ayrılıyorum beni GS ye verin dedi

Gs ye vermesen başka kulübe  gitmiyor  bu karaktersize oturduğu yerden milyonları vereceğine sırtından para kazan gitsin GS yi yaksin
Bende böyle düşünüyorum. Sözde Beşiktaşlı. Antalya buna daha çok vermiştir.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

En zor dönemde kaleye geçmişmiş. Ulan yedek kaleci ben miyim sen misin? sen kaleye geçeceksin tabi ben mi geçeceğim tribünden gelip. Şu akla mantığa bak arkadaş bu neyin kafası acaba!

Çevrimdışı Akil Emre

Cenkle alaklı tek olumlu görüşüm fena oynamadığı dönemde , sakatlıktan yeni çıkmış tolgayı Brugge maçında kaleye geçirip Cenkin hakkının yenmesi ve bizim elenmemizdir.

Bunun dışında Cenki hiç beğenmedim. Cenk, pektemek,tolga ve Necip takımda görmek istemediğim topçulardır. Darısı diğerlerine işallah.

Çevrimdışı ZEKI

Lawal için anlaşma sağlanmış
3+1 diyorlar
eyvah eyvah.
Lawal icin eses  3m gibi yuksek bir para istiyordu bizimkiler vermiyorlardi. Obi olmazsa son care lawal olacak gibi duruyor

Çevrimdışı Ersoy

En zor dönemde kaleye geçmişmiş. Ulan yedek kaleci ben miyim sen misin? sen kaleye geçeceksin tabi ben mi geçeceğim tribünden gelip. Şu akla mantığa bak arkadaş bu neyin kafası acaba!
Benim de dikkatimi çeken bu. Ne yapacaksın sanki ? Gsye gitmek için bahane arıyor.

Bundan sonra her sene!

Lawal icin eses  3m gibi yuksek bir para istiyordu bizimkiler vermiyorlardi. Obi olmazsa son care lawal olacak gibi duruyor
Lawal'a 3 vereceğime obiye bu haliyle bile 5-6 veririm. En azından potansiyeli belli şenol hoca onu da canlandırabilir.

Benim de dikkatimi çeken bu. Ne yapacaksın sanki ? Gsye gitmek için bahane arıyor.

Aynen öyle kardeşim. Nereye giderse gitsin şu mantıktaki birinin takımda olmaması lazım. Demek ki neymiş, pırlanta gibi çocuk değilmiş cenk, gözünden anlayanlar yanlış anlamışlar :D :D

Çevrimdışı talha

Sabah aldigim bir duyumu sizinle paylasayim, adi ustunde duyum zaten olursa ucurur olmazsada saglik olsun der geceriz
"....Kaleci icin lindegaard orta saha icin obi ve doria yazin bunlari bir yere......"
Desene içi boş adamlara kaldık sırf büyük takımlarda oynuyorlar diye valla geldiğimiz nokta öyle acı ki

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

cenki de karaladılar ohhh mis.... Adamlar bütün takım kumar masasında en efendi dedikleri hakan balta bile orada ama bir tek Beşiktaşın oyuncuları konuşulur.

Çevrimdışı kaanzor

abi benimde aldığım duyum , yukarda yazdığım şekilde Lawalla anlaşılmış ve es es le.  Kaleci ve stoper dediğin konuyu bilmiyorum.

lawalda alınacak büyük ihtimal
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Serkan7738

bugün gelirse sadece kaleci gelir

Çevrimiçi Samet Ç

Cenk,Mustafa ve Tolga'nın iyi niyetli olduğu düşünmüyorum biri gitti darısı diğerlerinin başına.

Çevrimdışı talha

Lawal e eğer 3m verirlerse burada paramız yok demesin kimse çünkü her ağır eleştirdiğim de Lawal ın sözleşmesini ortaya atacam

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cenk,Mustafa ve Tolga'nın iyi niyetli olduğu düşünmüyorum biri gitti darısı diğerlerinin başına.
pektemek  :alala: :alala:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Cenk yıllardır bu takımın kalecisi kötü bir olayını görmedik, Beşiktaşın çocuğu diyorduk gitti işte niyeti neden kötü olsun?
Tolganın peşinden biz koştuk bütün taraftar tolgayı istedi gelir gelmez sevgi seli Melek anne diye, 1 sene geçmeden anasına küfür edenler türedi. İyi niyetli olmayan biri varsa o da biziz.
Zamanında pektemek gol demek diye havalara uçuyorduk şimdi kovmaya uğraşıyoruz. Menajeri koparabileceği maksimumu kopardı yönetim hata yaptı bu konuda. Belki yedek kalırsa bu sene gider.

Çevrimdışı Ensar

Ben hala başkana inanmak istiyorum , güzel transferler yapacak inşallah , yüzümüzü kara çıkartmayacak inşallah
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Lawal e eğer 3m verirlerse burada paramız yok demesin kimse çünkü her ağır eleştirdiğim de Lawal ın sözleşmesini ortaya atacam

+1 ;)

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bugün kura cekimlerine Besiktasim adina katilacak kisi umarim bu sefer Abdestini almistir  :kop: :kop: :kop: :kop:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''