2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904320 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

trabzon feci takım kurdu bence şampiyonluk adayı olurlar.bizim bu belirsizlik beni öldürecek.günaydın demiş miydim ?
yok be kardeşim mümkün değil fener ve biz çekişiriz eğer devre arasına kadar 2 3 puan geride olursak 2 3 tane iyi transferle kapışırız fenerle ts ve gs'nin geride kalacağını düşünüyorum

Çevrimdışı Kemal

Kukaç şuan Milan için sağlık kontrolünde, buyrun size menajer oyunu muymuş izlyin ...

Lawal içinse anlaşma sağlandı 3+1 yıl opsiyonlu, Lawal yıllık 1.4 le başlayacak 100er k artacak yıl başı

Es es'e 3m euro ödenecek ve Süzen verilecek.

Aylar önce yazdığım şey vuku buldu.

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın kurada Dortmund gelmesini istiyorum ama sanırım çok kolay bi kura gelecek.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Odds takımında 17 yaşındaki Rafik Zekhnini'ye yatırım yapsak nasıl olur?

http://www.transfermarkt.com/rafik-zekhnini/profil/spieler/354278

EssiLor

• Ziyaretçi

Dün gece epey atraksiyonlu geçmiş. Yalnız bir şeyi hep görmezden geliyoruz; Kadro kalitesi. Hayatta inanılarak başarılan şeylerde bile başarı için gerekli kriterleri sağlamanız gerekir. Buna çok örnek verilebilir. En basit örnek sanırım şu şekilde olabilir; herhangi bir sınavına girecek birinin o dersi geçmeye olan inancı çalışmayla doğru orantılı olduğu taktirde başarılı olacaktır. Sadece inanç hayatta bir çok şey için yeterli değildir bana göre. İstediğiniz kadar inanın, inandığınız şey için yeterli olan gayrete, yeteneğe ve çalışma disiplinine sahip değilseniz asla başarılı olamayacaksınızdır. Buradan geleceğim şey ise babamla her gece tartışmasını yaptığım kadro kalitemiz. Realist olmak çoğu durumda iyidir. En azından beklenti yaratmaz ve beklenti insana her daim hayal kırıklığı yaşatır. Kadro kalitesi olarak evet oturup ağlanacak halimiz yok lakin kadro mühendisliği olarak yapılacak çok sert eleştiriler var. Uefa'da yarı final, final oynarız diyenlerin yazılarını hayretle okuyorum. Tamam iddalı olmak iyidir, tamam biz Beşiktaşız her yerde kafaya oynamak bizim genlerimizde var buna kabul ama senin yönetimin seninle aynı şeyi düşünmüyor bunu artık anlamamız gerek. Türkiye liginde bile kalen, defansın ve orta sahan sırıtırken nasıl olacakta uefa'da ilk dörde ilk 2 ye kalınacak bunu benim aklım almıyor. Uefa'da kupa kaldırmak istiyoruz diyen bir başkanın 2 aydır bir orta saha transferi yapmaması, stoper almaması, kaleci almaması bambaşka bir muamma iken, kalkıp uefa'da final oynarız demek bana açıkçası aşırı romantizm'den başka bir şey ifade etmiyor. Hepimiz Beşiktaşlıyız, hepimiz takımına aşık insanlarız ama bazen dışarıdan bakabilmek çok önemli olaylara. Sen koca bir yılda orta sahanda necip-atiba, kalende tolga-günay, defansta ersan ile oynamayı planlıyorsan kimse kusura bakmasın da bizim işimiz çok zor. Çok sevdiğim bir caps tarzı var son zamanlarda daha çok görüyorum sosyal medyada ''hayaller-hayatlar'' durum bundan ibaret.
Çok haklısın Yönetimimizi kötülemek gibi olmasın Fakat
Transfer yapmak konusunda Pek başarılı değiller tamam iyi transferler yapıyorlar fakat bir oyuncuya takılıp kalıyorlar alternatif üretme kalibreleri Sıfır Ancak peşinde koştukları oyuncuyu başka takıma kaptırdıkları zaman farklı alternatifler boy gösteriyor Tıpkı Ozan Tuıfan da olduğu gibi
Bu Gidişat Fikret Orman Başkanımızın daha fazla başkanlığa devam edemeyeceğini açıkça beyan etmekle birlikte beşiktaşın yeni bir başkana ihtiyacı olduğunu tercüme ediyor
İlginç İnanılmaz şeyler oluyor
Eksiklerimiz çok Kaleciden tut
Ön libero ve Defans
Bu Mantıkla 3.Lük Farz olur malesef
Vodafone ile Anlaşma Stad yapılması harika şeyler Sayın Başkanımızı Tebrik ederim Fakat
Stad için 1 senede bitecek dediler fakat 3 senedir hala yapım aşamasında ve artık taraftar kendi stadı olan Vodafone Arenada Takımını Desteklemek istiyor Yol Çilesi Çekmeyi hiç ama hiç istemiyor
Olimpiyat stadı uzak taraftar gidemiyor evli olan evde karısı çoluğu çocuğu bekleyen adam var bu evli barklı adam adam kalkıp eve gecenin 12 sinde 1 inde gelse olurmu ? Olmaz
aynı zamanda soğuk bir havası var Kış aylarında maç izlerken inanılmaz zor oluyor o soğukta
Kim ne derse desin Şuanda En Önemli Eksiğimiz Stad dır.
Biriside Kalkıp diyemez ki yok kardeşim Stad olmasada olur yıldızları toplayalım her türlü şampiyon oluıruz diye
Taraftar desteği arkanda olmadıktan Kendi Evinde oynamadıktan sonra ne şampiyonluğu Demezler mi Adama ?
Vodafone Arena çok gecikti eğer başkanın Tercüme ettiği gibi 1 yılda tamamlansaydı 1 Tane Şampiyonluk Kapmıştık O Garanti
Zor Sıkıntılı bir dönemeçten geçiyoruz Stadımız yok bazı bölgelerde eksiklerimiz var tamamlamamız gerekiyor hemde bir an önce
Bu Zor Günlerde Oyuncuları eleştirmek yerine Quaresma şöyle yaptı Tolga şöyle gol yedi felan demek yerine Takıma Destek olmanın daha Realistçe bir yaklaşım olacağının kanaatindeyim
Biz Beşiktaşız Büyük Beşiktaş Taraftarıyız Dünyanın En Büyük Taraftarıyız Sayımız Renklilerden Az Belki Evet Ama Bizim Yüreğimiz Var
Beşiktaş Sevdamız Var
Renklilerin taraftar sayılarının toplamı 65 milyon olsa
Bizim Taraftarımız 12 milyon bile Olsa Bizdeki Bu Büyük Beşiktaş Aşkıyla Onlara Kök Söktürürüz her türlü
Çünkü Biz Beşiktaşız
Şuan eksik olan bölgelere transferlerimizi tamamladıktan sonra gönül rahatlığıyla önümüze bakmamız gerek
Bu Sene Şampiyon olduk Olduk Olamadık işimiz bir hayli zor
Çünkü Gördüğüm kadarıyla bu sene fenerbahçe ve galatasaray pek formlarında değiller bu gelişmeler bize Resmen
Haydi Beşiktaş Bu Sene Şampiyonluk Senindir Demekte
Bu Fırsat Kaçmamalı bu sene Şampiyon olmamız için çok büyük bir fırsattır bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekmektedir.

Kukaç şuan Milan için sağlık kontrolünde, buyrun size menajer oyunu muymuş izlyin ...

Lawal içinse anlaşma sağlandı 3+1 yıl opsiyonlu, Lawal yıllık 1.4 le başlayacak 100er k artacak yıl başı

Fikret Orman stili olmuş yine. Kur yüksek ama lawal için geçerli değil bu durum.

Çevrimdışı ZEKI

Sabah aldigim bir duyumu sizinle paylasayim, adi ustunde duyum zaten olursa ucurur olmazsada saglik olsun der geceriz
"....Kaleci icin lindegaard orta saha icin obi ve doria yazin bunlari bir yere......"

Çevrimdışı worns

Yazık 3 m euro'ya. Devre arası yerine yine oyuncu bakılacak.

Çevrimdışı Kemal

Sabah aldigim bir duyumu sizinle paylasayim, adi ustunde duyum zaten olursa ucurur olmazsada saglik olsun der geceriz
"....Kaleci icin lindegaard orta saha icin obi ve doria yazin bunlari bir yere......"

abi benimde aldığım duyum , yukarda yazdığım şekilde Lawalla anlaşılmış ve es es le.  Kaleci ve stoper dediğin konuyu bilmiyorum.

Çevrimdışı Çağatay

cümlenin içinde Doria yazması bile yeterlidir benim için abi :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Oktay

cenk gönen için kap geldi gs ile görüşmeye başlanmış

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Özel Durum Açıklaması (Genel)
AÇIKLAMA:
Profesyonel futbolcumuz Cenk Gönen'in transferi konusunda Galatasaray Sportif Sinai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ile görüşmelere başlanmıştır.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Kemal

Kramponlarını alıp gider ama bizden giden 40 yıllık Galatasaraylı gibi davranır :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenk Gönen Kapı geldi. Artık kaleci alacağımız kesin. İnşallah Valdes i almayız Şebol Hocaya güvenim var inşallah iyi bir kaleci gelir...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Ömer için de geldi kap;

AÇIKLAMA:
Profesyonel futbolcumuz Ömer Şişmanoğlu'nun geçici transferi konusunda Konyaspor ile görüşmelere başlanmıştır.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

nolur olmasın böyle bir şey gelmesin hiç gerek yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son 3 gün 3 kap...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kemal

nolur olmasın böyle bir şey gelmesin hiç gerek yok

Oldu bile güzel kardeşim . Hayırlı olsun artık Beşiktaş'ın futbolcusu bana göre.

Çevrimdışı Akil Emre

Özel Durum Açıklaması (Genel)
AÇIKLAMA:
Profesyonel futbolcumuz Cenk Gönen'in transferi konusunda Galatasaray Sportif Sinai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ile görüşmelere başlanmıştır.

Darısı Pektemek, ismail, tolga , süzen ve sezer'e işallah.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Cenk Gonen GS'de. Victor Valdes'le sozlesme imzalandi. Kucka Milan'da. Orta saha icin Obi ve Lawal'la gorusmeler suruyor. Doria transferi soz konusu degil.

EssiLor

• Ziyaretçi

Lawal için anlaşma sağlanmış
3+1 diyorlar
eyvah eyvah.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oldu bile güzel kardeşim . Hayırlı olsun artık Beşiktaş'ın futbolcusu bana göre.
hadi oldu diyelim abi  ama 1.4 m euro çok yüksek meblağ bana saçma geliyor lawalın yıllık ücreti ne kadardır es este 100 bin euro zam yap yeter o fiyatlar acayip.

Çevrimdışı Kemal

3+1 diyorlar
eyvah eyvah.

yukarı yazdım anlaşma koşullarını :)

Çevrimdışı Akil Emre

Kramponlarını alıp gider ama bizden giden 40 yıllık Galatasaraylı gibi davranır :)

Sadece Gs' ye gidenler için söylemeyelim. Bizden kim ekmek yedip gittiyse gittiği takımda bizi yenmek için elinden geleni fazlası ile yapıyor. Örn; M. akyüz , eneramo

Çevrimdışı Akil Emre

3+1 diyorlar
eyvah eyvah.
Stopere Servet çetin , kaleye de Volkan babacan gelirse tam bizim yönetimin sok dk transferleri oldu diyeceğim. :lol: :lol: