eksiklikler olmadan başarısız olduğunu söylemek ne zaman eziklik oldu ki necmi abi?
o zaman eksiklerimizi söylemeyelim, takımın durumu hakkında konuşmayalım vs.
beni ne olarak görürseniz görün. umurumda değil... ancak fikirlerime karşı bu kadar saygısızlığınız hoş değil...
fikrin yokki saygı göstereyim eksik sana göre eksik sen kendin böyle düşünüyorsun diye böylemi olduğunu sanıyorsun
senin işe yaramaz dediğin Neciplerle Ersanlarla Pedrolarla oynadık geçen sene Avrupada oynadığımız her maçta kök söktürdük
bu sene o takıma 5 takviye yapıldı dahada yapılacak dereyi görmeden paçayı sıvarsan alacağın cevapta bu olur.
bizim orta sahamız eksik değil yetersiz diyebilirsin yeterli halede getirilmeye uğraşılıyor Transfer bitmedi ne olacak bir oyuncu alınınca
gruptan çıkamaz dediğin takım finalmi oynayacak takım oyununda bir oyuncu hiç bir şeydir. finalde oynayabilirsin sıfır puanla gruptanda çıkamayabilirsin
ama bunu şimdiden çıkamayız dersen bu gerçeklik olmuyor eziklik oluyor kaldıki daha kuralar bile çekilmemiş kimler düşecek
belli değil senin bu lafın o kupada oynayacak bütün takımlardan daha kötü olduğumuzu söylemek demektir buda ezikliktir
sen kendini adını bile ilk defa duyduğum takımlardan zayıf görüyorsan daha kuralar çekilmeden gruptan çıkamayız diyorsan
bu kelimenin tam anlamıyla ezikliktir. yada sen Beşiktaş taraftarı değilsin bunun başka bir açıklaması yok. bana sakın gerçeklikten
bahsetme rakibin bile ortada yokken söylediğin bu söz gerçeklik değildir.
lige gelince hiç bir şey olmasa hadi diyelim rakiplerine yenildin buna bursayı trabzonuda katıyorum 8 maç eder geriye 26 maç kalır
buda 78 puan ederki bu puan seni şampiyon yapar onuda geçtim zaten 60 ı geçince ilk üçe girersin ilk üçe bile giremez demek takımı
anadolu takımlarından bile küçük görmektir.sen rakiplerine kaybedersen unutma rakiplerinde birbirleriyle oynayacak ve birileri kaybedecek
yani tek kaybı sen vermeyeceksin sahan yokken rakiblerinden iki katı daha zor şartlarda mücadele ederken kendine iki senedir yukarda yer buluyorsan bu büyüklüktür
desenki fener iyi kadro kurdu onunla baş etmek zor bunu genede belli ölçüde anlamaya çalışırım ama sahasında oturmuş kadrosuyla
osmanlıyı yenemeyen bir takımdan kendini aşağı görürsen yürü git derim sen Beşiktaş taraftarı falan değilsin
rakiplerin bile seni şampiyonluk adayı olarak görürken sen ilk üçe giremeyiz dersen evet eziksin.
@Neo Nesil 2