2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908194 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmet türker

Güllük gülistanlık yaşayalım o zaman abi. Bununla yetinelim bir umut bağlayalım sene sonu da artık kime söversek. Tam tamına böyle geçen 11 sezon maç izledim ben.

Ben somut adamım soyut düşünmem. Başarı istiyorsan gereğini yerine getireceksin.
bu yazımdan bunu mu çıkardın ,gerçekçilik başka bir şey eziklik başka , ben artık yeni nesilin anlamamasından ya da anlamamış gibi görünmesinden sıkıldım ,ne haliniz varsa görün diyeceğim ama beşiktaşlı olduğunuzdan söyleyemiyorum,yeni nesil sosyal medyada her şeyi başlıklar halinde öğreniyor ,derinliğini bilmediğinden yazının derinliğini de anlayamıyor ,bütün gün telefonundaki ekrana bakan ve hiç bir konuyu kitaplarda değil de sanal yaşamda gören bir nesilin böyle oluşması da bence normal . yani nesil her şeyi sadece başlıklar halinde öğreniyor ,derinlemesine değil ...

Çevrimdışı talha

Bu yazılanlardan Güllük Gülistanlık yaşamayı nasıl çıkardın hayret ettim. İfrat ve Tefritten kaçılmalı. Orta yolda gidilmeli. Ne karamsar olmalı ne de polyanna olmalı. Elindekini iyileştirebildiğin kadar iyileştirip ardından elindeki mevcutla Başarının en son noktasına tüm kalbinle inanarak yola çıkmalı.

Ama malesef ben kimse de inanç göremiyorum.
Eksik noktalar iyileştirilmedikten sonra neyleyim ben umudu?

Geçen sene biz nerede kaybettik mesela şampiyonluğu?

Yama oynayan Necip bize belki 5 puana maloldu.

Olcay'ın formsuzluğu ise belki de 5 puan daha.

Bilic'İn basiretsizliği ise tam tamına 12 puana.

Demba'yı oturtamamanın verdiği zarar belli iken. Biz yine sadece Cenk ile yola çıkıyoruz.

Necip halen daha burada ve biz defans almadık.

Bu adamlar yine puan kaybettirecek.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

bu yazımdan bunu mu çıkardın ,gerçekçilik başka bir şey eziklik başka , ben artık yeni nesilin anlamamasından ya da anlamamış gibi görünmesinden sıkıldım ,ne haliniz varsa görün diyeceğim ama beşiktaşlı olduğunuzdan söyleyemiyorum,yeni nesil sosyal medyada her şeyi başlıklar halinde öğreniyor ,derinliğini bilmediğinden yazının derinliğini de anlayamıyor ,bütün gün telefonundaki ekrana bakan ve hiç bir konuyu kitaplarda değil de sanal yaşamda gören bir nesilin böyle oluşması da bence normal . yani nesil her şeyi sadece başlıklar halinde öğreniyor ,derinlemesine değil ...

İyi de tamam kimse ezik görmüyor takımını. Herkes gerekli noktalara adımlar atılsın istiyor. Herkes bunu söyleyince ezik deniliyor.

Eksik var işte. Babalar gibi ortaya çıktı bu. Biz bunu kapatmamız gerekirken önden bahaneler sunup. Bunlara itiraz edenlere ezikdamgası vuruyoruz.

Yapmayın.

Çevrimdışı Neo Nesil

Demba'yı oturtamamanın verdiği zarar belli iken. Biz yine sadece Cenk ile yola çıkıyoruz.

abi benim de anlatmaya çalıştığım şey de bu. bunu söylediğimizde birileri tarafından ya ezik oluyoruz ya da ağlak...

Çevrimdışı aa1903

uyumsuzluk var bence. Rutin bir şekilde kupa alan bir kulübün durumu ile hayal kuran bu hayali umuda umudu hedefe dönüştürmeye çalışanın durumu çok farklı.

beşiktaş türkiye liginde her yıl şampiyon olmalıdır, bu potansiyeli vardır. real madrid şampiyonlar ligde ve ligde her yıl şampiyon olmalıdır, bu potansiyeli vardır. ikisinin de taraftarının göstereceği refleksler birbirine benzer olur. çünkü ikisi de kendi klasmanında en iyi olmak için çabalamaktadır ve taraftarının beklentileri bunun üzerine kuruludur.

ben beşiktaş'ın potansiyeline bakarak eleştiri yapıyorum ve bunu beşiktaş için daha faydalı olacağını düşündüğüm için yapıyorum. ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına beni ikna etsinler sesimi çıkarmam. biz taraftarız, en iyisini istemeliyiz. işi sürekli romantizme dökersek kayboluruz.

Çevrimdışı talha

Benim skalam aptal şekilde yönetilen GS ile boş beleş para basan FB değil bu arada.

Dortmund,Marsilya,Leverkusen hatta Liverpool,Tottenham artıralım Arsenal ve Sevilla'dır.

biz halen daha GS'de kötü FB'de kötü diyoruz.

Kaç yıldır Avrupa'da bangır bangır titretmiyoruz biz. Biz ne destanlar yazmaya çıkmıştık zamanında. Şimdi ise çeyrek görür müyüz diye umutlanıyoruz.

Hayır Beşiktaş dediğin takımın ayağına gelmeli çeyrek final dediğin şey. Sen AL'ye gittin mi seni otomatik oraya yazmaları lazım.

Şimdi burada yok artık sen de diyeceksiniz. Bunu yapmak bizim gibi gelirleri olanlara imkansız değil. Hatta bunu yapamamak bir ayıptır!

Çevrimdışı 38life

Arkadaş ben de diyorum ki. Necip geçen sezon tam 37 maçta forma giydi. Bu sezon Necip daha az forma alabilecek. Hal böyleyken umudumuz neden geçen sezondan daha az?

Çevrimdışı 38life

beşiktaş türkiye liginde her yıl şampiyon olmalıdır, bu potansiyeli vardır. real madrid şampiyonlar ligde ve ligde her yıl şampiyon olmalıdır, bu potansiyeli vardır. ikisinin de taraftarının göstereceği refleksler birbirine benzer olur. çünkü ikisi de kendi klasmanında en iyi olmak için çabalamaktadır ve taraftarının beklentileri bunun üzerine kuruludur.

ben beşiktaş'ın potansiyeline bakarak eleştiri yapıyorum ve bunu beşiktaş için daha faydalı olacağını düşündüğüm için yapıyorum. ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına beni ikna etsinler sesimi çıkarmam. biz taraftarız, en iyisini istemeliyiz. işi sürekli romantizme dökersek kayboluruz.

peki :)

Çevrimdışı talha

Arkadaş ben de diyorum ki. Necip geçen sezon tam 37 maçta forma giydi. Bu sezon Necip daha az forma alabilecek. Hal böyleyken umudumuz neden geçen sezondan daha az?

Transfer yapmazsan o Necip bu sene çok daha fazla forma giyecek.  :ok:

Çevrimdışı 38life

Orta saha transferi için son derece yoğun günler geçiren Beşiktaş, Eskişehir'in yıldızı Raheem Lawal'ı bitirme aşamasına geldi. İki kulüp arasındaki fark 500 bin Euro'ya kadar indi, 3 milyon Euro'ya Nijeryalı oyuncunun Kartal olması bekleniyor.

Transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kaldı, Beşiktaş’ta hareketlilik deyim yerindeyse tavan yaptı. Liverpool’un yıldızı Leiva’dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçmek zorunda kalan Siyah-Beyazlılar, rotayı Eskişehirspor’un yıldızı Raheem Lawal’a yöneltmişti.

Önceki gün Fanatik'e, “Beşiktaş’ı çok istiyorum” açıklamasını yapan Lawal’ın kulübüyle görüşmeler hız kazandı, hatta büyük mesafe alındı. Oyuncu takasını kesinlikle kabul etmeyen Kırmızı-Siyahlılar, net 3 milyon Euro para istiyordu. Beşiktaş ise 2 milyondan yukarı çıkmıyordu. Ancak alternatifler azalınca Siyah-Beyazlılar dün son bir adım daha attı ve teklifi 2.5 milyon Euro’ya kadar yükseltti.

Lawal gemileri yaktı

Taraflar arasındaki fark 500 bin Euro’ya kadar indi. Eğer aradaki bu fark giderilirse transferin gün içinde gerçekleşmesi yüksek ihtimal gibi görünüyor. Lawal’ın da kulübüne ayrılmak istediğini iletmesi Beşiktaş’ın bu transferi bitirmesi adına elini güçlendiren en büyük etken.

Haber Kaynağı: Fanatik

Çevrimdışı 38life

transfer yapılacak. ve bu her halükarda Necipten daha iyi bir futbolcu olacak.

Çevrimdışı ahmet türker

İyi de tamam kimse ezik görmüyor takımını. Herkes gerekli noktalara adımlar atılsın istiyor. Herkes bunu söyleyince ezik deniliyor.

Eksik var işte. Babalar gibi ortaya çıktı bu. Biz bunu kapatmamız gerekirken önden bahaneler sunup. Bunlara itiraz edenlere ezikdamgası vuruyoruz.

Yapmayın.
benim yazılarıma sürekli anlamamış gibi görünerek, yada anlamayarak cevap veriyorsun. cevabın yazıma cevap değil, kendini kurtarma yazısı.  anlamak istemeyene söyleyeceğim bir kelime dahi yok .neden uğraşayım ki ,sizin ego tatmin aracınız ne ise onunla devam edin.değerli kardeşim...

Çevrimiçi Necmi

eksiklikler olmadan başarısız olduğunu söylemek ne zaman eziklik oldu ki necmi abi?

o zaman eksiklerimizi söylemeyelim, takımın durumu hakkında konuşmayalım vs.

beni ne olarak görürseniz görün. umurumda değil... ancak fikirlerime karşı bu kadar saygısızlığınız hoş değil...

fikrin yokki saygı göstereyim eksik sana göre eksik sen kendin böyle düşünüyorsun diye böylemi olduğunu sanıyorsun
senin işe yaramaz dediğin Neciplerle Ersanlarla Pedrolarla oynadık geçen sene Avrupada oynadığımız her maçta kök söktürdük
bu sene o takıma 5 takviye yapıldı dahada yapılacak dereyi görmeden paçayı sıvarsan alacağın cevapta bu olur.
bizim orta sahamız eksik değil yetersiz diyebilirsin yeterli halede getirilmeye uğraşılıyor Transfer bitmedi ne olacak bir oyuncu alınınca
gruptan çıkamaz dediğin takım finalmi oynayacak takım oyununda bir oyuncu hiç bir şeydir. finalde oynayabilirsin sıfır puanla gruptanda çıkamayabilirsin
ama bunu şimdiden çıkamayız dersen bu gerçeklik olmuyor eziklik oluyor kaldıki daha kuralar bile çekilmemiş kimler düşecek
belli değil senin bu lafın o kupada oynayacak bütün takımlardan daha kötü olduğumuzu söylemek demektir buda ezikliktir
sen kendini adını bile ilk defa duyduğum takımlardan zayıf görüyorsan daha kuralar çekilmeden gruptan çıkamayız diyorsan
bu kelimenin tam anlamıyla ezikliktir. yada sen Beşiktaş taraftarı değilsin bunun başka bir açıklaması yok. bana sakın gerçeklikten
bahsetme rakibin bile ortada yokken söylediğin bu söz gerçeklik değildir.
lige gelince hiç bir şey olmasa hadi diyelim rakiplerine yenildin buna bursayı trabzonuda katıyorum 8 maç eder geriye 26 maç kalır
buda 78 puan ederki bu puan seni şampiyon yapar onuda geçtim zaten 60 ı geçince ilk üçe girersin ilk üçe bile giremez demek takımı
anadolu takımlarından bile küçük görmektir.sen rakiplerine kaybedersen unutma rakiplerinde birbirleriyle oynayacak ve birileri kaybedecek
yani tek kaybı sen vermeyeceksin sahan yokken rakiblerinden iki katı daha zor şartlarda mücadele ederken kendine iki senedir yukarda yer buluyorsan bu büyüklüktür
desenki fener iyi kadro kurdu onunla baş etmek zor bunu genede belli ölçüde anlamaya çalışırım ama sahasında oturmuş kadrosuyla
osmanlıyı yenemeyen bir takımdan kendini aşağı görürsen yürü git derim sen Beşiktaş taraftarı falan değilsin
rakiplerin bile seni şampiyonluk adayı olarak görürken sen ilk üçe giremeyiz dersen evet eziksin. @Neo Nesil 2

Çevrimdışı talha

transfer yapılacak. ve bu her halükarda Necipten daha iyi bir futbolcu olacak.

Lawal Necipten iyi futbolcu değil :busted_cop:

Çevrimdışı TALAT

Benim skalam aptal şekilde yönetilen GS ile boş beleş para basan FB değil bu arada.

Dortmund,Marsilya,Leverkusen hatta Liverpool,Tottenham artıralım Arsenal ve Sevilla'dır.

biz halen daha GS'de kötü FB'de kötü diyoruz.

Kaç yıldır Avrupa'da bangır bangır titretmiyoruz biz. Biz ne destanlar yazmaya çıkmıştık zamanında. Şimdi ise çeyrek görür müyüz diye umutlanıyoruz.

Hayır Beşiktaş dediğin takımın ayağına gelmeli çeyrek final dediğin şey. Sen AL'ye gittin mi seni otomatik oraya yazmaları lazım.

Şimdi burada yok artık sen de diyeceksiniz. Bunu yapmak bizim gibi gelirleri olanlara imkansız değil. Hatta bunu yapamamak bir ayıptır!

ligde şampyion olacaksan skalan hangi takım olacak. krasnodar mı?
daha bugün takımı fenerle gs ile karşılaştırıyordun. bir günde skala alacağın takımları mı değiştirdin?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı legendmaster

boldladığım kısma kesinlikle katılıyorum esas sorun bu takımın 10 yılda 1 şampiyonluk görmesini kanıksayanlardır, kanıksayanlardadır

Çevrimdışı talha

benim yazılarıma sürekli anlamamış gibi görünerek, yada anlamayarak cevap veriyorsun. cevabın yazıma cevap değil, kendini kurtarma yazısı.  anlamak istemeyene söyleyeceğim bir kelime dahi yok .neden uğraşayım ki ,sizin ego tatmin aracınız ne ise onunla devam edin.değerli kardeşim...

Öyle diyorsan öyledir abi.

Çevrimdışı 38life

şaka mısın sen birader?:lol:

arsenalle uefa grubunda karşılaşmak ne alaka

ayrıca geçen sezonda olan oyuncular oynamıyor diyorsun sonra da isimleri verince zaruretten diyorsun...

lütfen daha fazla uzatıp, saçmalamaktan vazgeç... mümkünse mesajlarımı da alıntılama

Şaka değil gerçeğim.

Uefa Grubundan çıkamayız dedin ve ben buna tepki gösterdim geçen sezon Arsenal ve Liverpool'u kötü kadroyla yendiğimizi söyledim sen de liverpool ve tottenham Arsenalden çok daha güçsüz dedin. Ne konuştuğumuzu hatırlatmam gerekecek mi her seferınde böyle ?

Geçen sezon keyfii olarak ilk 11 oynayan futbolcular bu sene yedek ve zaruriyet doğarsa oynuyor. Bunda ne anormallik var ?

Uslübüna dikkat et. Ben yazdığım her satırı senin sözlerine istinaden bir mantık çerçevesinde yazıyorum. alınttılanmak istemiyorsan cevap yazmazsın.

Çevrimiçi Necmi

şaka mısın sen birader?:lol:

arsenalle uefa grubunda karşılaşmak ne alaka

ayrıca geçen sezonda olan oyuncular oynamıyor diyorsun sonra da isimleri verince zaruretten diyorsun...

senin mesajlarının beni anlattıklarımdan uzaktan yakından alakası yok.

lütfen daha fazla uzatıp, saçmalamaktan vazgeç... mümkünse mesajlarımı da alıntılama
kelimelerine dikkat et atılacaksın şu argo hitap şeklinide bırak burda kimse senin hocanda değil
birader falan kelimeleride kullanma abi demek zor geliyorsa ismiyle hitap et sabrımı taşırıyorsun
çık forumdan yat yoksa senin için hayırlı bir gece olmayacak @Neo Nesil 2

Çevrimdışı talha

ligde şampyion olacaksan skalan hangi takım olacak. krasnodar mı?
daha bugün takımı fenerle gs ile karşılaştırıyordun. bir günde skala alacağın takımları mı değiştirdin?

Bak yanlış anlıyorsun beni. Biz FB'nin üstünde olmamız gerekirken adamların altına doğru gidiyoruz. Benim kaldıramadığım nokta bu.

Sen bu adamları ezebileceğin potansiyele sahiipken bir şekilde o potansiyeli harcıyorsun. Benim hedeflerim daha büyükken bazılarına bu yetiyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ve o Necip 2. haftada Trabzon maçında yenilen 2. golde bireysel hata yaptı. Bunu neden söylediğime gelince geçen sene sezona etki eden Necip'in bu sezon etki etmeyeceğinin iddia edilmesi ki çoktan etki etti bile. Mesele sadece Necipten ibaret değil .Asıl mesele başarının gereklerinin araştırılıp , yerine getirilmemesi örneğin kurumsallaşmama, iş adamlarının futbol adamlığına soyunması gibi. Yarın Terraneo inşaat mühendisliğine soyunsa 'Hop kardeşim .Bu senin işin değil ' derler  ama işadamı menajerliğe, sportif direktörlük gibi ilgisi olmayan alanlara karışsa kimse birşey demez.

Çevrimdışı 38life

Lawal Necipten iyi futbolcu değil :busted_cop:

Lawal'ın alınacağına ihtimal vermiyorum. Ama Lawal Necipten daha iyi. Tabii ki şöyle var. Lawal'ın oyun ahlakı düzeltilirse iyi. Eskişehirdeki gibi artist artist oynarsa Eslem bile ondan daha iyi deriz. Bu ayrı bir mevzu. Ama kapasite olarak Necipten daha üstün.

Niye bunu konuşuyoruz ki Lawal alınmayacak  :lol:

Çevrimdışı talha

Lawal'ın alınacağına ihtimal vermiyorum. Ama Lawal Necipten daha iyi. Tabii ki şöyle var. Lawal'ın oyun ahlakı düzeltilirse iyi. Eskişehirdeki gibi artist artist oynarsa Eslem bile ondan daha iyi deriz. Bu ayrı bir mevzu. Ama kapasite olarak Necipten daha üstün.

Niye bunu konuşuyoruz ki Lawal alınmayacak  :lol:

İnan ki Necipten iyi bir oyuncu değil.

Çevrimdışı Aykutt

10 sayfa geriden geldim.kiev mücadelesini hatırlarım o zamandan başlamıştı saçlarımın dökülmesi.Gece gece kalbim sıkıştı.Bu arada şu youtubedaki yoruma çok güldüm : "ulan şu maçın üzerinden 5 yıl geçti hala korkuyorum gol olacak diye...."

Çevrimdışı TALAT

Bak yanlış anlıyorsun beni. Biz FB'nin üstünde olmamız gerekirken adamların altına doğru gidiyoruz. Benim kaldıramadığım nokta bu.

Sen bu adamları ezebileceğin potansiyele sahiipken bir şekilde o potansiyeli harcıyorsun. Benim hedeflerim daha büyükken bazılarına bu yetiyor.

işte senin de anlamadığın nokta bu. fenerbahçe ya da gs'nin altına doğru gittiğimiz yok. onların da bizden üstte oldukları nokta yok. belki fb'nin derin kadrosu. ama daha önce de açıkladığım gibi arıza onlarda da çok.

ama sen baştan beri onları ezebileceğin potansiyelin olacakken o potansiyeli harcıyorsun demiyorsun ki. sen bu iki takımdan da alttayız 3. oluruz avrupada pek birşey olmaz diyorsun.

bu iki takımın yaşadığı sıkıntıları da baz alınca pek realist olmuyorsun pesimist oluyorsun. keşke ilk zamanlar yaptığın gibi sıralamada bizi altlara yazmadan kadro kalitemizi yükseltmeliyiz eksikleri kapatmalıyız demeye devam etseydin. o zaman kendi takımın için realist yaklaşmış olurdun çünkü kadro kalitemizi yükseltmeli ve eksikleri bir an önce kapatmalıyız. diğer türlü söylemler pesimistliğin ötesine geçmiyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles