2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908162 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

1.) kadro eksik ve önemli oyuncuların sakat (tolgay, veli, sosa)
2.) kadro yeni ve henüz birbirine alışmamış futbolcular
3.) geçen sene oyuncuların birkaçının geçen sezonki performanslarından eser yok (ersan, motta, ismail, pektemek, necip, tolga vs.)
4.) yeni td

orta saha, defans ve kaleci transferi yapılmadan bu sezonki başarıyı unutalım derim...
tolgay dediğin geçen sene liverpool karşısında ilk maçına çıktı. yani oraya kadar yoktu
geçen senede lige başlarken ve uefa kupasına önemli oyuncuların yeniydi sosa sakattı Demba BA sakattı
en kilit oyuncuların birbirine alışmamıştı tohtnam maçının istanbul kadrosuna bir bak derim o takımı kimlerle altımıza almışız
takımda adını daha önce duymadığım gençler vardı biz liverpool karşısına ilk maçlarını oynayan Tolgay ve Opare ile çıktık.
onlarıda geç bir Beşiktaşlı bu maçı kaybedeceğiz diye çıkmaz grup maçlarına çıkıyoruz eleme değil bu takım birbirine alışık değilse
alışacak bunun için yeterli zaman var. siz Beşiktaşlı falan değilsiniz resmen eziksiniz. Gidin kendinize ezik bir takım bulun onu tutun
Beşiktaşa yakışmıyorsunuz. Beşiktaş her maça kazanmak için çıkar. Hiç bir Beşiktaşlıda bu maçı kaybedeceğiz diye konuşmaz.
konuşanda Beşiktaşlı değildir. Bundan sonra bu forumda ezik muhabbeti yapılan herkes uzaklaştırılacak kimse sizin saçmalamanızı
dinlemek zorunda değil Ben Beşiktaş taraftarına bunları söylemem ama sizi Beşiktaş taraftarı olarak görmüyorum.
tekrar ediyorum hiç kimse bir Beşiktaş forumunda sizin ezikliğinize tahammül etmek zorunda değil. @Neo Nesil 2

Çevrimdışı 38life

abi, bu sezon kadron ve td yeni ve orta saha ve defansta büyük eksikliklerin var. francoyla, ersanla, neciple olmuyor, olmayacak

veli tolgay sakat

yönetim 3 ay boyunca orta saha ve defansa adam alamadı...

boşta 2 adamımız olan cambiasso ve aquilaniyi kaçırdık...

transfer sezonun bitimine 3 gün kaldı... büyük ihtimal yetiştiremeyecekler

bu durumlar varken nasıl umutsuz olmayayım...

geçen sezon kadro tamdı ve ondan umudum vardı... biliç sağolsun şampiyonluktan uzaklaştık

bu sezonki kadro geçen sezonki kadronun yaptıklarının çeyreğini yapamayacak eksikler tamamlanmadığı sürece...

bu sezon ise 2010-11 sezonundan bile daha kötü olacak... 3 yarışta iddaasız konumuna geleceğiz ilk yarı bitimine kadar,

Geçen sezon kadro tamdı mı?

Geçen sezon stoperimiz Necip Sol bekimiz Opareydi Liverpool maçında...

Yok arkadaş ben bu forumda çıldıracam en sonunda. daha fazla okumak istemiyorum bu yazılanları...

Çevrimdışı talha

Realistlerin olması güzel. Umut denilen şey sadece iş sonlana kadardır. Umutla yürümez işler. Umutla yürürsen anca geçen sene vardığın yere varırsın.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Bazı arkadaşlar ders alsın.

Ben çocukken evin salonunda plastik topumu alır şampiyonlar ligi kurası çeker tek başıma bütün maçları oynardım gruplar, finaller... Beşiktaşı şampiyon yapardım her seferinde. Sergen, İlhan, Nouma Barcelonaya, Real Madrid'e efsane goller atardı. Öyle goller ki salonun kapısından falsoyu verip topu odanın köşesindeki tekli koltuğa atardı Sergen...

Umudu olmayanın hiçbirşeyi yoktur...
Umut fakirin ekmeği.

Çevrimdışı 38life

peki attılar mı gerçekten? ne oldu sergen'den, ilhan'dan sonra takımın hali? her şey doğru yapılıyor da bir tek karamsar taraftarlar mı baltalıyor bu camiayı?

real madrid'te bir senelik başarısızlıkta yer yerinden oynuyor. taraftar protestolara başlıyor. bale'in arabası falan tekmeleniyor. ne oluyor şimdi real madrid küçülüyor mu? batıyor mu?

umutla büyük takım olunmaz. gerçekçi hedeflerle ve mantıklı icraatlarla olunur.

Real Madrid'in kupa kariyeri ve beklentiler nereeeeee Beşiktaşın ki nere...

Neyse söylenecek herşey söylendi bence artık tekrara giriyor çoğu laf. Ve sıkıldım gerçekten aynı şeyleri söylemekten.

Çevrimdışı Neo Nesil

1- Bu ayrıntına sadece gülerek cevap veriyorum :)
2- Şenol Güneş'in 1.ci senesi Bilic'in 2.ci senesinden evladır :)
3- kök söktürdük de ne oldu ne demek yahu!! futbol bu. Demba Ba!nın kafası 90da içeri girse turu atlayan bizdik!
4- Saydığın futbolcuların yarısı bu sezon ilk 11 oynamıyor dostum zaten sen iyi misin? Tolga'nın geçen sezonki uefa performansına iyi diyorsan ben sadece susarım kardeşim söz biter...
5- Beşiktaşı aşağılamayı kes lütfen. Gs'den beter falan edemezdi bizi. Varsayımlarla konuşupğ duruyorsun sabahtan beri farkındaysan. Resmen Beşiktaşı küçültmek için can atıyorsun. Ben ise yaşanmış gerçeklerden örnek veriyorum.
6- Veli sakatlandığı için yani artık Arsenal bizi yener öyle mi?

madde madde sıralamışsın ama maddelerinden bir tane anlamlı bir madde yok. Sana ilk 11 yaz dedim yazamadın.

Liverpool 11'ini yaz bir de kardeşim . Bari onu yaz...

1-5 ve 6 yı yanlış anlamışsın bunlara da ben gülerek cevap veriyorum... özellikle 5'te de beşiktaşı küçülttüğüm falan yok ama gerçekler acıdır...

sana sorum? özgüvenimiz neden derbilere ve bruggeye işlemedi???

4 e gelirsek; geçen maçta necip, motta ve ersan oynamıştı...  :D futbolu ne güzel takip ediyorsun öyle sen  :kop:

ilkine gelirsek tottenham ve liverpoolun perofrmansıyla, arsenalin performansı bir değil...

arsenalin takım olarak alan kapatma ve oyunu soğutma özelliği var... aynı özellik brugge de de var...

tottenham ve liverpoolda ise atak yaparken açık veriyorlardı. üstelik ikisinin kadrolarını toplasan bir arsenalin kadrosu etmezlerr...

plde zaten arsenal 3., liverpool 5 ve tottenham 6. oldular...

Çevrimdışı ahmet türker

abi, bu sezon kadron ve td yeni ve orta saha ve defansta büyük eksikliklerin var. francoyla, ersanla, neciple olmuyor, olmayacak

veli tolgay sakat

yönetim 3 ay boyunca orta saha ve defansa adam alamadı...

boşta 2 adamımız olan cambiasso ve aquilaniyi kaçırdık...

transfer sezonun bitimine 3 gün kaldı... büyük ihtimal yetiştiremeyecekler

bu durumlar varken nasıl umutsuz olmayayım...

geçen sezon kadro tamdı ve ondan umudum vardı... biliç sağolsun şampiyonluktan uzaklaştık

bu sezonki kadro geçen sezonki kadronun yaptıklarının çeyreğini yapamayacak eksikler tamamlanmadığı sürece...

bu sezon ise 2010-11 sezonundan bile daha kötü olacak... 3 yarışta iddaasız konumuna geleceğiz ilk yarı bitimine kadar,
cevap yazmayacaktım sana ama ,çok genç olsan da saygımdan dolayı yazıyorum , hayatı sen ve senin gibi sürekli karamsar gören bir nesil oluştu ki, ülkemiz adına ,beşiktaş ın adına bu çok tehlikeli bir durum . sürekli elinizde olmayanlara bakmaktan elinizde olanın farkında bile değilsiniz ,sosa nın sakatlıktan çıktığının bile farkında değilsin . ülkemizde yeni bir durum ortaya çıktı insanlar farkında olduklarının bile farkında olamıyor ,ya da olmamış gibi görünüyor . selametler dilerim değerli küçüğüm ...

Çevrimdışı 38life

Realistlerin olması güzel. Umut denilen şey sadece iş sonlana kadardır. Umutla yürümez işler. Umutla yürürsen anca geçen sene vardığın yere varırsın.

Umudun olmazsa geçen sene vardığın yere kadar da varamazsın

Ki umudu olmayan arkadaşlar da zaten tam olarak bunu söylüyor. Gruptan çıkamayacağız Ligde 3.cü olamayacağız diyor...

Çevrimdışı talha

Onur Küçük

• Ziyaretçi

peki attılar mı gerçekten? ne oldu sergen'den, ilhan'dan sonra takımın hali? her şey doğru yapılıyor da bir tek karamsar taraftarlar mı baltalıyor bu camiayı?

real madrid'te bir senelik başarısızlıkta yer yerinden oynuyor. taraftar protestolara başlıyor. bale'in arabası falan tekmeleniyor. ne oluyor şimdi real madrid küçülüyor mu? batıyor mu?

umutla büyük takım olunmaz. gerçekçi hedeflerle ve mantıklı icraatlarla olunur.
Başarı için bunun gereklerini yerine getirmezsen o başarı gelecekse de tesadüfi,geçici başarıdır. Porto nasıl dünyanın her yerinden potansiyelli futbolcuları buluyor, Dortmund altyapısından nasıl sürekli kaliteli oyuncular çıkarıyor, Madrid gelirlerini maksimize etmek için neler yapıyor , futbolda istikrarı yakalamış takımlar bunun için neler yapmışlar, nasıl kurumsallaşmışlar ? Bunları kendine sorup harekete geçmek , yanlışlarını , eksiklerini bulup doğruları arayıp mükemmeli yakalamasan bile mükemmeli hedeflemek neden bu kadar zor ? Neyse zamanı geldiğinde başarılı olmanın gerekleri de yapılır ve UEFA , şampiyonlar ligi kupası hayal olmaktan çıkar.

Çevrimdışı Neo Nesil

tolgay dediğin geçen sene liverpool karşısında ilk maçına çıktı. yani oraya kadar yoktu
geçen senede lige başlarken ve uefa kupasına önemli oyuncuların yeniydi sosa sakattı Demba BA sakattı
en kilit oyuncuların birbirine alışmamıştı tohtnam maçının istanbul kadrosuna bir bak derim o takımı kimlerle altımıza almışız
takımda adını daha önce duymadığım gençler vardı biz liverpool karşısına ilk maçlarını oynayan Tolgay ve Opare ile çıktık.
onlarıda geç bir Beşiktaşlı bu maçı kaybedeceğiz diye çıkmaz grup maçlarına çıkıyoruz eleme değil bu takım birbirine alışık değilse
alışacak bunun için yeterli zaman var. siz Beşiktaşlı falan değilsiniz resmen eziksiniz. Gidin kendinize ezik bir takım bulun onu tutun
Beşiktaşa yakışmıyorsunuz. Beşiktaş her maça kazanmak için çıkar. Hiç bir Beşiktaşlıda bu maçı kaybedeceğiz diye konuşmaz.
konuşanda Beşiktaşlı değildir. Bundan sonra bu forumda ezik muhabbeti yapılan herkes uzaklaştırılacak kimse sizin saçmalamanızı
dinlemek zorunda değil Ben Beşiktaş taraftarına bunları söylemem ama sizi Beşiktaş taraftarı olarak görmüyorum.
tekrar ediyorum hiç kimse bir Beşiktaş forumunda sizin ezikliğinize tahammül etmek zorunda değil. @Neo Nesil 2

eksiklikler olmadan başarısız olduğunu söylemek ne zaman eziklik oldu ki necmi abi?

o zaman eksiklerimizi söylemeyelim, takımın durumu hakkında konuşmayalım vs.

beni ne olarak görürseniz görün. umurumda değil... ancak fikirlerime karşı bu kadar saygısızlığınız hoş değil...

[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2015, 03:07:38 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı Alper1903

Yalnız umudu takım yaratır. Takım son 2-3 sene özellikle dramatik mağlubiyetler alıp, şampiyonluklar kaybettiyse taraftara da fazla yüklenmek saçma olur.

Çevrimdışı TALAT

sen bilic i boşver sevgili kardeşim umudun ve hayalin olmazsa hiç bir işi başaramazsın , insan önce kafasında hayal etmediği hiç bir başarıyı veya buluşu yapamaz ,önce hayalinde tasarlayacaksın ki onu gerçekleştirebilesin ,hayal etmediğin hiç bir olgu gerçekleşemez..

abi zaten söylediklerinle aynı düşünüyorum.   :biggrinking:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Umudun olmazsa geçen sene vardığın yere kadar da varamazsın

Ki umudu olmayan arkadaşlar da zaten tam olarak bunu söylüyor. Gruptan çıkamayacağız Ligde 3.cü olamayacağız diyor...

Geçen sene umutla alakası yok. Geçen sene istesen paşalar gibi şampiyon olurdun niye olamadın bunun parametreli tartışılıp sorunlar çözülmesi gerekirken biz halen daha yok Arsenal'i dövdük yok lider götürdük bunlara takılıyoruz.

Biz Milli takımın Klüp haliyiz biz Dünya Kupasında 3ç olup ona doymuş gibiyiz. Daha fazlası lazımken hep aynı şeyle yetiniyoruz.

Çevrimdışı 38life

1-5 ve 6 yı yanlış anlamışsın bunlara da ben gülerek cevap veriyorum... özellikle 5'te de beşiktaşı küçülttüğüm falan yok ama gerçekler acıdır...

sana sorum? özgüvenimiz neden derbilere ve bruggeye işlemedi???

4 e gelirsek; geçen maçta necip, motta ve ersan oynamıştı...  :D futbolu ne güzel takip ediyorsun öyle sen  :kop:

ilkine gelirsek tottenham ve liverpoolun perofrmansıyla, arsenalin performansı bir değil...

arsenalin takım olarak alan kapatma ve oyunu soğutma özelliği var... aynı özellik brugge de de var...

tottenham ve liverpoolda ise atak yaparken açık veriyorlardı. üstelik ikisinin kadrolarını toplasan bir arsenalin kadrosu etmezlerr...

plde zaten arsenal 3., liverpool 5 ve tottenham 6. oldular...

Derbileri neden kazanamadığımızı Bilic'e sor bana değil.
Brugge diye yazıp Brugge diye okduğun o takıma elenmiş olmamız özgüvenin umudun hiçbir işe yaramadığını mı gösterir? Özgüven ve Umut tek başına şampiyon yapmaz, psikolojik olarak hazırlar, etkisi budur. sen olayı yanlış anlamayı bırak hiç anlamamışsın.
Necip ve Motta zaruriyetten oynadı. Senden çok çok daha iyi takip ettiğime adın kadar emin olabilirsin.
eee? Sonuç? Avrupa liginde gruplarda Arsenal mi gelecek bize? bu yüzden mi gruptan çıkamıcaz?

Bence sen şuan biraz uykusuzluk çekiyorsun. Çünkü yazdıkların tamamen tutarsız.

Çevrimdışı ahmet türker

eksiklikler olmadan başarısız olduğunu söylemek ne zaman eziklik oldu ki necmi abi?
evet adam haklı resmen eziksin, kendiniz ezik olmakla kalmıyor, etrafınıza da yayıyorsunuz .bizim bildiğimiz beşiktaşlı profiline de hiç uymuyorsunuz.

Çevrimdışı 38life

Yalnız umudu takım yaratır. Takım son 2-3 sene özellikle dramatik mağlubiyetler alıp, şampiyonluklar kaybettiyse taraftara da fazla yüklenmek saçma olur.

dramatik mağlubiyetlerin alınması birdahaki sefere umudu daha da kamçılamaz mı mantıken? ben mi yanılıyorum. Bu böyledir. Dramatik ve şanssız birşekilde kaybedersen birdahaki sefere daha çok kamçılanırsın. daha hırslı olursun.

Çevrimdışı talha

evet adam haklı resmen eziksin, kendiniz ezik olmakla kalmıyor, etrafınıza da yayıyorsunuz .bizim bildiğimiz beşiktaşlı profiline de hiç uymuyorsunuz.

Güllük gülistanlık yaşayalım o zaman abi. Bununla yetinelim bir umut bağlayalım sene sonu da artık kime söversek. Tam tamına böyle geçen 11 sezon maç izledim ben.

Ben somut adamım soyut düşünmem. Başarı istiyorsan gereğini yerine getireceksin.

Çevrimdışı aa1903

Real Madrid'in kupa kariyeri ve beklentiler nereeeeee Beşiktaşın ki nere...

Neyse söylenecek herşey söylendi bence artık tekrara giriyor çoğu laf. Ve sıkıldım gerçekten aynı şeyleri söylemekten.

birinin taraftarı en ufak bir başarısızlıkta ortalığı yıkıyor, diğerininki facebook'ta "umutlu" paylaşımlar yapıyor.

biri dünya'nın en başarılı takımı, diğeri ise... diğeri işte :D

sen karagümrük örneğini veriyorsun, ben real madrid. ne var bunda?

Çevrimdışı Alper1903

dramatik mağlubiyetlerin alınması birdahaki sefere umudu daha da kamçılamaz mı mantıken? ben mi yanılıyorum. Bu böyledir. Dramatik ve şanssız birşekilde kaybedersen birdahaki sefere daha çok kamçılanırsın. daha hırslı olursun.

Evet daha da hırslandırır ama bu 5,6 hatta 10'a kadar dayanırsa umutlar da azalır haliyle.

Çevrimdışı 38life

Güllük gülistanlık yaşayalım o zaman abi. Bununla yetinelim bir umut bağlayalım sene sonu da artık kime söversek. Tam tamına böyle geçen 11 sezon maç izledim ben.

Ben somut adamım soyut düşünmem. Başarı istiyorsan gereğini yerine getireceksin.

Bu yazılanlardan Güllük Gülistanlık yaşamayı nasıl çıkardın hayret ettim. İfrat ve Tefritten kaçılmalı. Orta yolda gidilmeli. Ne karamsar olmalı ne de polyanna olmalı. Elindekini iyileştirebildiğin kadar iyileştirip ardından elindeki mevcutla Başarının en son noktasına tüm kalbinle inanarak yola çıkmalı.

Ama malesef ben kimse de inanç göremiyorum.

Çevrimdışı doganay

eski maclardan ziyade, yok mu gelen giden daha ?

Çevrimdışı 38life

birinin taraftarı en ufak bir başarısızlıkta ortalığı yıkıyor, diğerininki facebook'ta "umutlu" paylaşımlar yapıyor.

biri dünya'nın en başarılı takımı, diğeri ise... diğeri işte :D

sen karagümrük örneğini veriyorsun, ben real madrid. ne var bunda?

uyumsuzluk var bence. Rutin bir şekilde kupa alan bir kulübün durumu ile hayal kuran bu hayali umuda umudu hedefe dönüştürmeye çalışanın durumu çok farklı.

Çevrimdışı talha

3 tane kaliteli adam bu takımı abad ederdi. 3 tane ya. Öyle çok pahalı adamlar da değil. Alabileceğin seviyede. Ama kalitesi ile fark yaratan. Aquilani gibi Mbia gibi Mati Fernandes ya da Gentner gibi.

Mesela öyle pahalı bir defansta istemedik Dji dedik. Kaliteli ayağı olan. Bir tane de iyi bir kaleci. Berisha Boyko .

Hatta olabiliyorsa 4 olsun iki adam getirelim. Mesela Aqu ile Mati birlikte gelselerdi.  :evillol: Takım uzun top manyağı yapsaydık.

Bunların maliyeti çok olmazdı bize. Aqu+Dji'nin bize maliyeti 4M olacaktı. Şimdi o paraya Lawal gelecek diye korkuyoruz.  :lol:

Çevrimdışı TALAT

bence bazı arkadaşlar takımın eksik yönünü ya da yönlerini eleştiriyoruz diye takımlarını küçük gördüklerinin ya da gösterdiklerinin farkında değiller.

kadronda eksikler vardır eyw. şu an var. ama kadron eksik diye de sezon başından 3. oluruz dersen kadrosu birkaç isim dışında tamamen boş olan gs'den, td'si ve kadro yapılanması yanlış olan fb'den kendi takımını düşük görmüş olursun.

bu iki takım bizden daha da kötü ve kendi taraftarları da farkında. gs taraftarı td'nin yönetimin ilk yarıyı göremeyeceğini söylüyor. fbliler bu td ile olmayacağının farkında. bizde de eksiklikler olmasına rağmen bizi onların altında konumlandırırsan realist değil pesimist olursun. bu iki takımı geçip de şampyion olacağına inanan da pembe hayaller kurmuş olmaz, hiç de düşük ihtimal olmayan bir şeyi dillendirmiş olurlar.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles