1.) kadro eksik ve önemli oyuncuların sakat (tolgay, veli, sosa)
2.) kadro yeni ve henüz birbirine alışmamış futbolcular
3.) geçen sene oyuncuların birkaçının geçen sezonki performanslarından eser yok (ersan, motta, ismail, pektemek, necip, tolga vs.)
4.) yeni td
orta saha, defans ve kaleci transferi yapılmadan bu sezonki başarıyı unutalım derim...
tolgay dediğin geçen sene liverpool karşısında ilk maçına çıktı. yani oraya kadar yoktu
geçen senede lige başlarken ve uefa kupasına önemli oyuncuların yeniydi sosa sakattı Demba BA sakattı
en kilit oyuncuların birbirine alışmamıştı tohtnam maçının istanbul kadrosuna bir bak derim o takımı kimlerle altımıza almışız
takımda adını daha önce duymadığım gençler vardı biz liverpool karşısına ilk maçlarını oynayan Tolgay ve Opare ile çıktık.
onlarıda geç bir Beşiktaşlı bu maçı kaybedeceğiz diye çıkmaz grup maçlarına çıkıyoruz eleme değil bu takım birbirine alışık değilse
alışacak bunun için yeterli zaman var. siz Beşiktaşlı falan değilsiniz resmen eziksiniz. Gidin kendinize ezik bir takım bulun onu tutun
Beşiktaşa yakışmıyorsunuz. Beşiktaş her maça kazanmak için çıkar. Hiç bir Beşiktaşlıda bu maçı kaybedeceğiz diye konuşmaz.
konuşanda Beşiktaşlı değildir. Bundan sonra bu forumda ezik muhabbeti yapılan herkes uzaklaştırılacak kimse sizin saçmalamanızı
dinlemek zorunda değil Ben Beşiktaş taraftarına bunları söylemem ama sizi Beşiktaş taraftarı olarak görmüyorum.
tekrar ediyorum hiç kimse bir Beşiktaş forumunda sizin ezikliğinize tahammül etmek zorunda değil.
@Neo Nesil 2