2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909163 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

şu maçı murat kosova'nın anlatmasını isterdim. 30 sene sonra bile hatırlanacak efsane şeyler söyleyebilirdi :D

Alıntı
bir fenerli olarak stadta canlı şahit olduğum karambol. fenerli olduğum için haliyle etraftakiler kadar heyecan yapmadım (hatta hiç yapmadım) ve etrafımda olup bitenleri daha sağlıklı görebildim. ben bir insanın stresten, heyecandan dizinin bağının çözülmesi ne demek o an anladım. önümde 50 yaşlarında bir adam karambolün son saniyelerinde artık dayanamadı, dizleri tutmadı ve bildiğin yere yığıldı. abartısız adam tık diye gitti abi gözümün önünde. karambol bitti, adamı etrafındakiler kollarından tuttu, kaldırdı.

@Necmi abi bu adam sen miydin acaba  :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2015, 02:37:45 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Şoykovski Mr. Bison gibi uçmuş  :kop: :kop:

https://www.youtube.com/watch?v=tRMerBq4Hro&feature=youtu.be&t=55
hala izlerken göğsüm sıkışıyor :bandit:
şimdi bile dişlerimi sıktım :D

Çevrimdışı Anıl

kim gelirse gelsin korkum yok da dortmund gelmesin şu aralar hiç gerek yok
Herkesin çelişkiye düştüğü durum :D

Çevrimdışı Neo Nesil

Şu Arsenal maçı 11'ini yazmadın hala :D bekliyorum ama...

1.) geçen sezon temmuzda sezonu açmıştık. ön eleme nedeniyle
2.) biliçin 2.ci senesiydi ve oyuncular birbirlerine alışmışlardı
3.) arsenal maçında kök söktürdük de ne oldu??? puan mı verdiler bize? adamlar 1-0 la tur atladılar...
4.) şuanki kadroyla arsenal paramparça ederdi bizi... kadroda olan oyuncuların (necip,tolga,pektemek,pedro,ersan,ismail) geçen sezondaki performanslardan eser yok
5.) o maçı sezon ortasında oynasaydık gsden beter etmişlerdi bizi. arsenal'in süper kupadan sonra 2. maçıydı...
6.) o maçı veliyle oynamıştık... şu an veli sakat ve orta sahayla atiba-neciple başlamak intihar olur...

Çevrimdışı TALAT

Herkesin çelişkiye düştüğü durum :D

dortmundtan da korkmam ama çok değişik takım. öngörülemez takımlar can sıkar. 3-0 da yenebilirsin 5-0 da yenilebilirsin. ondan istemem yani
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

DORTMUND MONACO YAZMAYIIIIIIIIN

Çekilmeyecek o kuralar  :uyucam:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İdeal 25'i nasıl tanımladığına bağlı. Sen zaten kadronda 25 tane ilk 11 seviyesinde oyuncu bulunduramazsın huzursuzluk çıkar, oyuncular kaçar. 18 tane gözünün arkada kalmayacağı futbolcu olur 7-8 tane de eli yüzü düzgün görev adamın olur. İdeal 25 böyle olur.

Mesele bunlar değil. Mesele ortada iyiye doğru giden bir grafik varken eleştirileri çok acımasız yapmamak. Kadro kalitemiz her yıl artıyor. Stadımız bitiyor gelirimiz artacak. Bu ivmede giderse kulüp sportif başarı da illa ki gelecek.
İlk 11 oyuncun olur, rotasyon oyuncun olur. Bir de bunların gerisinde bekleyen  potansiyeli yüksek , yetenekli , beklentilerinin olduğu oyuncular olur. 25 tane ilk 11 oyuncusunu aynı takıma koymak vahim hata olur. Eleştirinin asıl amacı yıkmak değil , yanlışları da  irdeleyip doğruyu bulup daha iyisini amaçlamak. Stad bitiyor , gelirler artacak ama halen eksiklikler,yanlışlar mevcut . Bunları da ortaya koymak lazım. Zamanla herşeyi daha düzgün yaparlar umarım .

Çevrimdışı aa1903

artık öyle değil tottenhamın şl ye katılabilmesinin tek yolu uefayı almaktan geçiyor
ve alma gücüne sahip bir takım kendi liginde ulaşmaktan çok daha kolay liverpool de geçen sene
istedi bak resimlerde elendiklerinde yaşadıkları hayal kırıklığını bir gör. Bu takımların para gücü kadro derinliği
var ve hayalleride şl ama kendi liglerinde ulaşma şansları yok artık onlar için uefa kısa yol oldu
senin dediğin MU MC Arsenal chelsea gibi takımlar için geçerli

abi tottenham o kadar önemsese maçlara yedeklerle çıkmazdı. liverpool futbolcuları tabii üzülecekler, lig kadar önem vermiyorlar diye yenilmeye çıkmıyorlardır maça ama konsantrasyonları daha çok lig üzerine. ayrıca cem dizdar'ın ingiliz takımlarıyla ilgili söyledikleri vardı geçen sene çok mantıklıydı. adamların oynadıkları futbol dünya'dan ayrı. avrupa kupalarında artık sistemleri işlemiyor. doğru savunma yapan bütün takımlar ingilizleri eleyebiliyorlar. gerçi şimdi jeton düştü, yanlışımı düzelteyim. geçen yılki oyunumuz ingiliz takımlarını elemek için uygundu, bu seneki değil. o yüzden tottenham gelmesin, vazgeçtim. :D

Çevrimdışı Neo Nesil

neden geçen sene bu kadro yokmuydu birde üstüne 5 oyuncu geldi
sizin gibi bir taraftar profili yakışmıyor Beşiktaşa daha geçen sene fırtına gibi esen bu takımdı.
Biliç gibi ikinci devre Beşiktaşı kafasından silmiş bir hoca olmasaydı dahada yürürdük çok rahat
eleyeceğimiz bir takıma elendik

1.) kadro eksik ve önemli oyuncuların sakat (tolgay, veli, sosa)
2.) kadro yeni ve henüz birbirine alışmamış futbolcular
3.) geçen sene oyuncuların birkaçının geçen sezonki performanslarından eser yok (ersan, motta, ismail, pektemek, necip, tolga vs.)
4.) yeni td

orta saha, defans ve kaleci transferi yapılmadan bu sezonki başarıyı unutalım derim...

Çevrimiçi Necmi

Ne yalan söyleyeyim benide kesmiyor....
işin güzel yanı geçen sene ben finale kalacağımıza inanıyordum çevremdeki bütün
Beşiktaşlılarda inanıyordu bu gün bu takımın gene finali zorlayacağına inanıyorum
birde bakıyorum insanlar bizi Türkiye liginde ilk üçe yakıştıramıyor.
ben burda Beşiktaş taraftarına laf söylenmesine karşıyım ama gerçekten bu tipleri Beşiktaş taraftarı olarak görmüyorum

Çevrimdışı 38life

Bazı arkadaşlar ders alsın.

Ben çocukken evin salonunda plastik topumu alır şampiyonlar ligi kurası çeker tek başıma bütün maçları oynardım gruplar, finaller... Beşiktaşı şampiyon yapardım her seferinde. Sergen, İlhan, Nouma Barcelonaya, Real Madrid'e efsane goller atardı. Öyle goller ki salonun kapısından falsoyu verip topu odanın köşesindeki tekli koltuğa atardı Sergen...

Umudu olmayanın hiçbirşeyi yoktur...

Çevrimdışı Sedat.Y

Beşiktaşlılarda inanıyordu bu gün bu takımın gene finali zorlayacağına inanıyorum
ben burda Beşiktaş taraftarına laf söylenmesine karşıyım ama gerçekten bu tipleri Beşiktaş taraftarı olarak görmüyorum

Bende...

Çevrimdışı TALAT

rica ederim umut umut diyip durmayın. aklıma bilic geliyor delleniyorum gece gece :D

Çevrimdışı Çağrı

rica ederim umut umut diyip durmayın. aklıma bilic geliyor delleniyorum gece gece :D

Adam haklı çıktı ama söküp alamazlar Talat  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Adam haklı çıktı ama söküp alamazlar Talat  :kop:

ümit de aynı anlamdaymış. ümit diyelim :D

Çevrimdışı Alper1903

Büyük takımlar gelsin yahu galibiyet daha güzel oluyor   :D Şakası bir yana Şl takımı olmak istiyorsak alışmak gerek büyük maçlar oynamaya. Zaten yarı final falan görürsek illa ki bir büyük takımla oynayacağız oraya kadar. Bu sene Avrupa Ligi zorlu.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

3.) arsenal maçında kök söktürdük de ne oldu??? puan mı verdiler bize? adamlar 1-0 la tur atladılar...
4.) şuanki kadroyla arsenal paramparça ederdi bizi... kadroda olan oyuncuların (necip,tolga,pektemek,pedro,ersan,ismail) geçen sezondaki performanslardan eser yok
5.) o maçı sezon ortasında oynasaydık gsden beter etmişlerdi bizi. arsenal'in süper kupadan sonra 2. maçıydı...
6.) o maçı veliyle oynamıştık... şu an veli sakat ve orta sahayla atiba-neciple başlamak intihar olur...

Süper kupadan sonra ikinci maçıydı diyorsun da o kupa finalinde City'yi 3-0 yendiklerini de söyleseydin keşke. Sezon ortasındaki özgüvenle oynasak belki eleyebilirdik. GS'den beter olurduk düşüncene kesinlikle katılmıyorum.

Yalnız Şenol Güneş'in sisteminde ve mevcut orta saha rotasyonunda büyük rakiplerle oynanacak maçlarda çok sıkıntı yaşayacağız maalesef.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Neo Nesil

bu nasıl taraftarlık sevgili kardeşim ,hiç inanmadığın bir kulübün taraftarlığı nasıl oluyor , alt yazın da ,mustafa kemal ATATÜRK  yazıyor. bu umutsuzlukla seni yanına asker bile yapmazdı büyük önderimiz . umutsuz olan baştan kaybetmiştir , umut hayattır...

abi, bu sezon kadron ve td yeni ve orta saha ve defansta büyük eksikliklerin var. francoyla, ersanla, neciple olmuyor, olmayacak

veli tolgay sakat

yönetim 3 ay boyunca orta saha ve defansa adam alamadı...

boşta 2 adamımız olan cambiasso ve aquilaniyi kaçırdık...

transfer sezonun bitimine 3 gün kaldı... büyük ihtimal yetiştiremeyecekler

bu durumlar varken nasıl umutsuz olmayayım...

geçen sezon kadro tamdı ve ondan umudum vardı... biliç sağolsun şampiyonluktan uzaklaştık

bu sezonki kadro geçen sezonki kadronun yaptıklarının çeyreğini yapamayacak eksikler tamamlanmadığı sürece...

bu sezon ise 2010-11 sezonundan bile daha kötü olacak... 3 yarışta iddaasız konumuna geleceğiz ilk yarı bitimine kadar,

Çevrimdışı can1903

Kimse komisyonumuzu bizden söküp alamaz - Sir Slaven Bilic
Kimse komisyonumuzu bizden söküp alamaz - Ertan Göksu
Kimse komisyonumuzu bizden söküp alamaz - Ahmet Bulut
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Takım genel haliyle zaten Avrupa için yeterli. Ama orta saha da iki tane iyi pasör lazımdı. Kimler olurdu o isimler Ozan-Gentner. Lucas-Gentner. Lucas-Kucka her ne kadar istemesemde.

Avrupa'da işler daha farklı yürüyor. Genelde orta sahayı domine ettin mi gerisi geliyor. Bu yüzden hızlı ve teknik ayaklar lazım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 38life

1- Bu ayrıntına sadece gülerek cevap veriyorum :)
2- Şenol Güneş'in 1.ci senesi Bilic'in 2.ci senesinden evladır :)
3- kök söktürdük de ne oldu ne demek yahu!! futbol bu. Demba Ba!nın kafası 90da içeri girse turu atlayan bizdik!
4- Saydığın futbolcuların yarısı bu sezon ilk 11 oynamıyor dostum zaten sen iyi misin? Tolga'nın geçen sezonki uefa performansına iyi diyorsan ben sadece susarım kardeşim söz biter...
5- Beşiktaşı aşağılamayı kes lütfen. Gs'den beter falan edemezdi bizi. Varsayımlarla konuşupğ duruyorsun sabahtan beri farkındaysan. Resmen Beşiktaşı küçültmek için can atıyorsun. Ben ise yaşanmış gerçeklerden örnek veriyorum.
6- Veli sakatlandığı için yani artık Arsenal bizi yener öyle mi?

madde madde sıralamışsın ama maddelerinden bir tane anlamlı bir madde yok. Sana ilk 11 yaz dedim yazamadın.

Liverpool 11'ini yaz bir de kardeşim . Bari onu yaz...

Çevrimdışı ahmet türker

sen bilic i boşver sevgili kardeşim umudun ve hayalin olmazsa hiç bir işi başaramazsın , insan önce kafasında hayal etmediği hiç bir başarıyı veya buluşu yapamaz ,önce hayalinde tasarlayacaksın ki onu gerçekleştirebilesin ,hayal etmediğin hiç bir olgu gerçekleşemez..

Çevrimdışı aa1903

Bazı arkadaşlar ders alsın.

Ben çocukken evin salonunda plastik topumu alır şampiyonlar ligi kurası çeker tek başıma bütün maçları oynardım gruplar, finaller... Beşiktaşı şampiyon yapardım her seferinde. Sergen, İlhan, Nouma Barcelonaya, Real Madrid'e efsane goller atardı. Öyle goller ki salonun kapısından falsoyu verip topu odanın köşesindeki tekli koltuğa atardı Sergen...

Umudu olmayanın hiçbirşeyi yoktur...

peki attılar mı gerçekten? ne oldu sergen'den, ilhan'dan sonra takımın hali? her şey doğru yapılıyor da bir tek karamsar taraftarlar mı baltalıyor bu camiayı?

real madrid'te bir senelik başarısızlıkta yer yerinden oynuyor. taraftar protestolara başlıyor. bale'in arabası falan tekmeleniyor. ne oluyor şimdi real madrid küçülüyor mu? batıyor mu?

umutla büyük takım olunmaz. gerçekçi hedeflerle ve mantıklı icraatlarla olunur.

Çevrimdışı Neo Nesil

Süper kupadan sonra ikinci maçıydı diyorsun da o kupa finalinde City'yi 3-0 yendiklerini de söyleseydin keşke. Sezon ortasındaki özgüvenle oynasak belki eleyebilirdik. GS'den beter olurduk düşüncene kesinlikle katılmıyorum.

Yalnız Şenol Güneş'in sisteminde ve mevcut orta saha rotasyonunda büyük rakiplerle oynanacak maçlarda çok sıkıntı yaşayacağız maalesef.

bende o yzdığın son cümleyi kastediyordum hocam... eksikler varken hiçbir şey olmaz bizden... boşuna umutlanmayalım

ilkine gelirsek tottenham ve liverpoolun perofrmansıyla, arsenalin performansı bir değil...

arsenalin takım olarak alan kapatma ve oyunu soğutma özelliği var... aynı özellik brugge de de var...

tottenham ve liverpoolda ise atak yaparken açık veriyorlardı. üstelik ikisinin kadrolarını toplasan bir arsenalin kadrosu etmezlerr...

plde zaten arsenal 3., liverpool 5 ve tottenham 6. oldular  :)