2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903354 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Anlaşılan transfer gelirlerini ya borca yada stada gömdük yoksa şuan nakit verebileceğimiz en az 8-9 olurdu ve rahat transfer yapardık yani suan maksimum 1-2 milyon vardır ona da gereksiz isimler yerine pazardan domates biber alak

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aa1903

Pogba , Juventus'a bedelsiz gitmişti. Transfer işinden anlayıp bu işi düzgün yöneten kulüpler aşırı bedeller ödemiyor.

thug life :icool: :bandit:

Çevrimdışı Ensar

Türkiye Ve Büyük Beşiktaş Taraftarına Çağrı

Hopa tarihinin en büyük felaketini yaşıyor.

Dereler bu defa ölüm ve acı getirdi.

Hopa ile dayanışma, acıları sarma ve simsiyah umutsuzluğu, bembeyaz kardeşliğimizle dağıtma zamanı.

Türkiye'yi ve Büyük Beşiktaş taraftarını "Hopa'nın gücüne güç kat" kampanyasına çağrıyoruz.

3 Eylül'de Beşiktaş TIR'ları Hopa'ya hareket edecek. Hopa'nın temiz suya, giysiye, temizlik malzemelerine, gıdaya ihtiyacı var.

Yardım ve katkılarınızı bize ulaştırın.

Haydi! Hopa yeniden kalkacak ayağa ve yürüyecek güneşe...

Beşiktaş JK

Önemli not:

Yardımlarınız için (0212) 236 17 17 numaralı telefonu arayın. Yardımlarınızı 1 Eylül'den itibaren Barbaros Meydanı'nda kurulacak olan Kartal Yuvası çadırına ulaştırabilirsiniz.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/63405/
Helal olsun yardımları esirgemeyelim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TALAT

mikel mikel

:sevinc :halay: :halay: :halay: :super:

yunus emre mode on :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

O değil de kel yarın bize çeker yine Dortmund'u falan  :busted_cop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Allah aşkına Dortmund , Liverpool filan çekmesinler.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Çok dağınığız. Bizi iyi iki transfer ve gollü bir galibiyet toparlar.

Bekleyelim bakalım 4 gün daha.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Sonunda mikele kalacağız galiba

Çevrimdışı Çağrı

Mikel'in çakmasına kalmak da var :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Mikel'e ismi için olumlu bakan varsa fazla uzatmadan söylenecek tek şey adam son yılda tank gibi oldu.

Elimizdeki en ağır oyuncu olur gelirse. İnanılmaz hantallaştı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Southampton elenmek üzere. Ne güzel çekip futbolcularımızı ingiltereye tanıtıp satacaktık :(

steaua ve salzburg 1-0 öndeler  :( :(

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Mikel'e ismi için olumlu bakan varsa fazla uzatmadan söylenecek tek şey adam son yılda tank gibi oldu.

:claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Mikel'in çakmasına kalmak da var :D
Valla ne düşünürsünüz bilmem ama lawala verilecek bonservis ve yıllık ücretin hepsini mikele verip kiralamak daha mantikli şuanda. Seçme hakkımız yok artik

Çevrimdışı TALAT

ben varım.  :ebebe:
türkiyede oynayacak adam. hantal hali ile de fark yaratır. zaten oynaya oynaya da eski günlerinden bukleler sunar bize. ama opsiyonlu kiralık olsun
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2015, 22:27:56 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kemal

2. Torbaya girdik mi ?

EssiLor

• Ziyaretçi

Lawale kalmaktan iyidir
Lawal gelecek diyor A.Sporda
Bir an önce netlik kazansa artık Lawal in adını duymaktan bıktım.

Çevrimdışı Neo Nesil

Obi Mikel'in menajerinden Beşiktaş açıklaması

Eurosport
Bu haberde

John Obi Mikel
Orta saha arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a Obi Mikel'den kötü haber geldi.
Lucas Leiva, Ozan Tufan ve Gökhan İnler gibi isimler ile ilgilendiği bilinen Beşiktaş'a bir olumsuz yanıt da Obi Mikel'den geldi. Tolgay Arslan ve Veli Kavlak'ın sakatlık sebebi yokluğunda orta saha için arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme farklı isimler gelirken, son olarak Chelsea'nin Nijeryalı orta saha oyuncusu John Obi Mikel'in ismi geçmişti. Chelsea'nin Paul Pogba için şansını deneyeceği, bu yüzden de transferin gerçekleşmesi halinde Obi Mikel'in ayrılabileceği iddia edilirken, Lucas Leiva'da şu an olumsuz sonuç almış gibi gözüken Beşiktaş'ın Obi Mikel hayalleri de hiç başlamadan bitti. Öyle ki, Nijerya basınına konuşan Obi Mikel'in menajeri bu iddiaları reddetti. Buna göre Obi Mikel ile konuştuğunu söyleyen menajer, şunları söyledi: Mikel'in Chelsea'de kalacağını söyleyebilirim. Beşiktaş'a transfer olma gibi bir planı yok. Daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edilen Obi Mikel, geçtiğimiz sezon Chelsea forması ile 26 maçta 1 gol 1 asist ile oynadı.

Lawale kalmaktan iyidir
Lawal gelecek diyor A.Sporda
Bir an önce netlik kazansa artık Lawal in adını duymaktan bıktım.
Lawala kalırsak yönetim kendi ipini kendi çekmiş olur. Kimseye anlatamazlar bu transferi

Çevrimdışı Tolga

2. Torbaya girdik mi ?
S.Bükreş'in elenmesini bekliyoruz :D

Çevrimdışı Efe

O değil de kel yarın bize çeker yine Dortmund'u falan  :busted_cop:
çeksin dortmunda olimpiyatta taraftar neymiş gösteririz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Güldüm :D

Çevrimdışı Türkay

Abi bunun Signal Iduna Park'ı da var  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Tamam masa olduğu gibi boşaldı :D

Yarın yeni ismimiz kim olacak bakalım :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tamam masa olduğu gibi boşaldı :D

Yarın yeni ismimiz kim olacak bakalım :D
Eslem A takıma :icool: