2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895530 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
Ben adama laf diyemiyorum sen adamı maç oynamasına izin verirsen olacağı bu olur

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sene şampiyonluk gelmezse tek sorumlusu fikret orman yönetimidir

Çevrimdışı f_madida

Rode nin gelmesiyle messinin  gelme olasılığı aynı şuanda

O zaman Messi gelsin  :D
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Kemal

Abi Lucas in durumu ne @Necmi

Çevrimdışı OrhanAker

Bizim bir scout ekibimiz var deme bundan sonra lutfen

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Bizim bir scout ekibimiz var deme bundan sonra lutfen

Yok mu :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

eğer necibi, tolga'yı, ersan'ı kadromuzda tutmaya devam edersek daha çooooook brugge ayarında takımlara karşı kendi bacağımıza sıkarız..

dua edelim geçen sezon roma,sevilla,wolfsburg,napoli,everton,dinipro,fiorentina,ajax gibi takımlar gelmedi bize... yoksa 2. metalist,liverpool faciaları olabilirdi..
Çok abartıyosun hocam ya. Liverpool geldiğinde de herkes bitti al diyorduk ama.bak noldu yendik. Futbol bu. Ben hocaya güveniyorum. Ama tabiki sadece hoca değil. Hem ben demedim ki necip kalsin transfere gerek yok bak liverpool u nasıl yendik. Olay brugge maçında o hataların kaynağını bulup çözmek. Yerine daha iyisini koymak bunu yapmazsak yine böyle maçlar olabilir. Benim kastettiğim kimisi çıkıyor ts yle 3. lük yarışı yaparız falan diyor. Ayıptır yahu.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Abi Lucas in durumu ne @Necmi
Lucas direniyor muş beni gönderin diye

Ben Beşiktaşı istiyorum diyormuş has Beşiktaş lı imiş çocukluktan :D

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

EssiLor

• Ziyaretçi

Dzsudzsak ı Bursaya
Ozanı Fenere
Douglass ı Trabzona kaptırdık
Bravo ya gerçekten bravo yani
Transfer bitti bizim yönetimimiz napıyor acaba günlerdir ? sahiden merak ettim ben.
Ulan Adamlar Douglass ı da aldılar Duvar gibi defans hattı yaptılar.

Çevrimdışı talha

Çok abartıyosun hocam ya. Liverpool geldiğinde de herkes bitti al diyorduk ama.bak noldu yendik. Futbol bu. Ben hocaya güveniyorum. Ama tabiki sadece hoca değil. Hem ben demedim ki necip kalsin transfere gerek yok bak liverpool u nasıl yendik. Olay brugge maçında o hataların kaynağını bulup çözmek. Yerine daha iyisini koymak bunu yapmazsak yine böyle maçlar olabilir. Benim kastettiğim kimisi çıkıyor ts yle 3. lük yarışı yaparız falan diyor. Ayıptır yahu.

Yanlız live geldiğinde kimse bittik demiyordu bildiğin intikam zamanı diye dolaşıyorduk spartalı lar gibi :)

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ebabil

bu transfer sezonu bana sanki 3 yıl gibi geldi. gomezin q7 nin alındığını bile unuttum. size de öyle geldi mi?

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Bir sportif direktör getirmek ve en az 4-5 kişilik bir scout ekibi oluşturmak çok zor mu ya gerçekten?
Maliyeti için mi yapılmıyor yoksa önemsenmiyor mu bu pozisyonlar?

Çevrimdışı Çağrı

Dzsudzsak ı Bursaya
Ozanı Fenere
Douglass ı Trabzona kaptırdık
Bravo ya gerçekten bravo yani
Transfer bitti bizim yönetimimiz napıyor acaba günlerdir ? sahiden merak ettim ben.
Ulan Adamlar Douglass ı da aldılar Duvar gibi defans hattı yaptılar.

Ozan dışında kimseyi bir yere kaptırmadık.

Hepsi tercihti tercih etmedi yönetimimiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Liverpoolu bu kadroyla tekrar yenmenin ne kadar zor olduğunu biliyorsun sanırım.
Tek tek anlatmıyım lütfen. Yani anlatmaya çalıştığım liverpool maçında oynadığımız oyungayet iyiydi. Brugge e elenme sebebimiz ise bireysel tolga ve necip başta olmak üzere bireysel hatalar. Peki bunu ortadan kaldırmak için ne yapmalıyız? Daha iyisini almalıyız. Ama bu demek değil ki şu oyuncu olmazsa 3. Oluruz ama olursa şampiyon oluruz falan diye konuşanlar var. Ben buna karşıyım.

Çevrimdışı can1903

Bak Q7'ci tayfaya nası getirdi Q7'yi

Onlar yazsa orta saha obi olsa zorlarlar ama bizde iş yok
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrhanAker

Yok mu :evillol:
Valla bende son bir aya kadar var zannediyordum

Çevrimdışı brkntcnr

Yanlız live geldiğinde kimse bittik demiyordu bildiğin intikam zamanı diye dolaşıyorduk spartalı lar gibi :)

Ya o klasik Beşiktaş lı gazı :) ama hiç gördün mü rahat alırız falan. Ama Brugge ü hatırla. Köy takımı çeyrek finalde rakibimiz kim acaba falan havaya girdik hemen :)

Çevrimdışı Kadir G.

Tek tek anlatmıyım lütfen. Yani anlatmaya çalıştığım liverpool maçında oynadığımız oyungayet iyiydi. Brugge e elenme sebebimiz ise bireysel tolga ve necip başta olmak üzere bireysel hatalar. Peki bunu ortadan kaldırmak için ne yapmalıyız? Daha iyisini almalıyız. Ama bu demek değil ki şu oyuncu olmazsa 3. Oluruz ama olursa şampiyon oluruz falan diye konuşanlar var. Ben buna karşıyım.

Oyun ekstra motivasyonla birlikte iyiydi o maçtan sonra takım ayağa kalkamadı.

3. oluruz o bu oluruza girmiyorum. Avrupada en az yarı final oynayamayacaksak külfet olur. En azından her zamanki gibi en kötü kurayı çekelim güzel maçlar izleyelim.

Çevrimdışı Neo Nesil

Su anda kadromuz yeterli vs baabinda soylemeyecegim ama bence sen gecen sene avrupada oynadigimiz maclari, takimlari bi tekrar gozden gecir. Arsenal macindan basla derim. Oynadigimiz futboluda tekrardan bi gozden gecir bu maclardaki.
her sezon al grup maçlarında geçmiş sezonda yaptığına puan vermiyorlar.oynayıp kazanınca veriyorlar. ayrıca bu sezonun alsi geçen sezon alsinden daha fazla dişli takım barındırıyor + şlden gelecek 32 takım var...

veli ve tolgay sakat orta sahan gerekli-btb özelliği olan

kalecin tolga seni önemli maçlarda rezil eder... günay tecrübesiz.... valdes tarzı kalecin şart...

defansta ersan seni rezil eder...

anlayacağın o ki 3  eksik mevkiyle gruplardan çıkarsak başarı sayarım...

EssiLor

• Ziyaretçi

Hala transfer yok
KAP Yok
Transfer sezonu bitti be kardeşim.

Çevrimdışı aa1903

Bir sportif direktör getirmek ve en az 4-5 kişilik bir scout ekibi oluşturmak çok zor mu ya gerçekten?
Maliyeti için mi yapılmıyor yoksa önemsenmiyor mu bu pozisyonlar?

önemli olan o değil, önemli olan mario gomez ile poz vermek. :)

Çevrimdışı Deniz

Türkiye Ve Büyük Beşiktaş Taraftarına Çağrı

Hopa tarihinin en büyük felaketini yaşıyor.

Dereler bu defa ölüm ve acı getirdi.

Hopa ile dayanışma, acıları sarma ve simsiyah umutsuzluğu, bembeyaz kardeşliğimizle dağıtma zamanı.

Türkiye'yi ve Büyük Beşiktaş taraftarını "Hopa'nın gücüne güç kat" kampanyasına çağrıyoruz.

3 Eylül'de Beşiktaş TIR'ları Hopa'ya hareket edecek. Hopa'nın temiz suya, giysiye, temizlik malzemelerine, gıdaya ihtiyacı var.

Yardım ve katkılarınızı bize ulaştırın.

Haydi! Hopa yeniden kalkacak ayağa ve yürüyecek güneşe...

Beşiktaş JK

Önemli not:

Yardımlarınız için (0212) 236 17 17 numaralı telefonu arayın. Yardımlarınızı 1 Eylül'den itibaren Barbaros Meydanı'nda kurulacak olan Kartal Yuvası çadırına ulaştırabilirsiniz.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/63405/
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Neo Nesil

Hala transfer yok
KAP Yok
Transfer sezonu bitti be kardeşim.

zaten gomez transferinden sonra transferi bitirmiştik...

başkan açıkladı zaten 5 transferle transferi kapatıyoruz diye....

Çevrimdışı brkntcnr

Oyun ekstra motivasyonla birlikte iyiydi o maçtan sonra takım ayağa kalkamadı.

3. oluruz o bu oluruza girmiyorum. Avrupada en az yarı final oynayamayacaksak külfet olur. En azından her zamanki gibi en kötü kurayı çekelim güzel maçlar izleyelim.
Şuanki kadroyla yarı final hedefi de çok zor. Öncelikle şunu bilmemiz lazım. Hedefimiz ne? Lig mi Avrupa mı? Bak Ts dedi ki benim hedefim lig avrupa umrumda değil. Doğru mu? Hayır. Ama bi önceliğimiz olmalı. Bunu da transferler bittikten sonra anlayabileceğiz. Mesela Berisha + Doria + iyi bi orta saha gelse hedefimizi minimum çeyrek final yarı final derdik. Ligse lig için valdes + kucka bile idare edebilir. Onun için bi bekleyelim hedefi öyle koyalım. Lawal ismi geçti diye ts yle yarışıyoruz leiva ismi geçerken hedefimiz avrupa da yarı final oluyor. Daha bitmedi bi bitsin önümüzü öyle görelim diyorum ben sadece :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Lawal gelecek muhtemelen hiç biri olmayacak Lawali Alıp Getirecekler İstanbula
A.Spordada Lawal in olma ihtimali yüksek deniliyordu
sanırım gerçek olacak.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2015, 22:04:37 Erdem BJK ]