2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894729 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Yoo hep 20 ydi  :ebebe:

Sirigu hakkınd bilgi yok mu :(
:alala: :alala:
sirigu ile ilgili yönetim kaynaklı hiç bir bilgi yok kardeşim sadece bir kere listede olduğu şenol güneşe önerildiği söylendi
o zamanda Şenol Hoca elimdeki kalecileri görmek istiyorum demiş tabi neyini görecekse Tolga daha önce oyuncusuydu
cenkide bilmemek için buralara yeni gelmesi lazım.

Çevrimdışı can1903

Erdal Torunoğullarının bildirimlerini açtım, bir yere seyahet ediyor dediğinde ayağa kalkıyorum kafamda kurgularrrrr  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

1-Tamam da bunu 10 kişi kaldığımız bir maçta yapman aşırı derecede ilginç.

2-Ben bugün bunları konuşmuyorum zaten :) 10.cu haftada konusucam. Doğru olan da budur zaten.

Ben pembe tablo çızmıyorum. Olmayan bir felaketin tellalligini yapmayalım diyorum. Sırf ben demiştim diyebilmek için feryat figan etmek anlamsız olur. O halde 10.cu haftayı bekleyelim. 10 milyonlarca euro harcayan rakibimiz bize kaç puan fark atmış ona göre bir değerlendirme yaparız.
1- 10 kişi kalma mevzusunda yönetimin başı olan Fikret Orman'ın transferinde ısrar etmesine rağmen bilerek dile getirmedim sırf  şu Quaresma tartışmalarından bıktığımdan. Beşiktaş'ın tek golünü atan da Quaresmaydı , bunu da unutmamak lazım.
2- Ben geçmişten gelen yanlışların inatla sürdürülmesine istinaden eleştiriyorum yönetimi . Trabzon maçında bu yanlışların sahaya yansımasını görüyorum . Yanlışların yerine doğrular gelsin , ben de destekleyeyim .

Çevrimdışı can1903

Yarın Monaco'da kura da var.

Niye gitti acabaa  :uyucam:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı f_madida

Yahu bir gorusmeyi de duymayin, duyulan transferlerin hepsi yatti neredeyse.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı talha

Cevabını vermişsin

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

Kuraya doria siriguyla beraber katılsın :D :D

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Ospina'yı kiralamak istedik fakat olmadı arkadaşlar adını anmayın artık.

Sirigu diyolar ama bakalım

Çevrimdışı Çağrı

Çıkan haberlerde Valdes olmazsa Ospina yazıyor.

İngiliz basını da şaşırdı ne yazacağını.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Çıkan haberlerde Valdes olmazsa Ospina yazıyor.

İngiliz basını da şaşırdı ne yazacağını.
Ospina olmadı zaten

Reddetmişler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Koa_lAA

bu ne ya.. şu araplar bi bizden topcu almıyolar.. dertleri ne acaba.. bide bize biraz para akıtsalar olmamıydı yani.. allahdan çin li dostlarımız var

Çevrimdışı talha

o zaman sirigu  :)
Bu işin sonu volkan babacan da bitecek

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Mikel den haber bekleniyo

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı abi Doria nasıl oyuncu?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Keşke transfer sezonu hiç kapanmasa ve takımlar eksik yerlerine yıl boyunca oyuncu alabilseler

Çevrimdışı Çağrı

Gelişime açık, hızlı uzun ama hava toplarından boyunun hakkını veremeyen Rhodolfo'nun yanına aradığımız tamamlayacı stoper.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

gelecekte Brezilya milli takımının en iyi stoperi olacak bir yıldız adayı

Çevrimdışı 38life

1- 10 kişi kalma mevzusunda yönetimin başı olan Fikret Orman'ın transferinde ısrar etmesine rağmen bilerek dile getirmedim sırf  şu Quaresma tartışmalarından bıktığımdan. Beşiktaş'ın tek golünü atan da Quaresmaydı , bunu da unutmamak lazım.
2- Ben geçmişten gelen yanlışların inatla sürdürülmesine istinaden eleştiriyorum yönetimi . Trabzon maçında bu yanlışların sahaya yansımasını görüyorum . Yanlışların yerine doğrular gelsin , ben de destekleyeyim .

Geçen sezon Beşiktaş 10dan fazla kırmızı kart gördü ve o takımda ismi lazım olmayan o arkadaş yoktu...

Çevrimdışı Necmi

Gelişime açık, hızlı uzun ama hava toplarından boyunun hakkını veremeyen Rhodolfo'nun yanına aradığımız tamamlayacı stoper.
aslında kafa vuruşları fena değil ama daha çok çocuk öğrenmeye açık bence
en iyi yıllarını yedek kulübesinde geçiriyor bunu bonservisiyle almak gerekiyor ama iyi bir bonservisi vardır

Çevrimdışı LuceGel

Sivaslı Atıf Fenere gidiyormuş küme düşerler net  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ziver

üslubunu düzgün kullan ben @Çağrı kadar anlayışlı değilim bu konularda @Ziver
evet bizlerde eleştiriye açığız ve eleştirildiğimiz için bu güne kadar kimseye cezada
vermedik bir şeylerle itham ederken dikkatli konuş
abi aksine gayet dikkatli konusuyorum. zaten kotu birsey yazsam sana kalmadan atardi merak etme. :evillol:

itham dedigin olayda su. arkadas orta sahanin cok onemli oldugu, yoksa yine 3. olacagiz gibi birseyler yazdi. bende ona sunu yazdim:

yalniz sampionluk veya ikincilik salt kadroyla olmuyorki bir futbolcu yuzunden ucuncu olalim. oyle olsa allahin bursasi sampiyon veya trabzonu defelarca ikinci olamazdi. bizim stadimiz hala bitmedigi icin bu senede buyuk bir ihtimalle sampion olamicaz. yani olursak surpriz olur. o yuzden keske kendi begendigin oyuncular alinmadigi icin kizip yonetimi topa tutmasan. malum imam yellense cemaat hacet giderir. sen buranin imami oldugun icin soyluyorum.

buna cevabindan bir kismin alintisi:

Bu sene senin alacağın ortasaha senin düşüncesinin aksine senin kaderini belirleyecekti, belirleyecek.

olay itham falan degil. yazismanin daha geride kalan bolumleride var ama ozu bu: kilit pozisyon orta saha ve kacan sampiyonluk + ucunculuk.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2015, 19:26:03 Ziver ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Geçen sezon Beşiktaş 10dan fazla kırmızı kart gördü ve o takımda ismi lazım olmayan o arkadaş yoktu...
Beşiktaş'a çifte standart uygulanıyor Fener ve G.S.'ye göre. O yüzden yönetim elinden geldiğince doğruları yapıp , yanlışlarını minimuma indirgemeli. Trabzon maçında kırmızı kart ile alakalı olarak hakemin ilk gösterdiği kart aslında sarı değil portakal rengiydi  . Bu nedenle futbolcu sonraki hareketlerinde daha dikkatli olmalıydı. Bundan sonraki maçlarında daha dikkatli olacaktır.
Her neyse yönetimin şu 4 günde yapması gereken pozisyonlara aranan nitelikte oyuncuları almak olmalı. Bunu yapamıyorlarsa mümkünse Ocak'a kadar olan zaman diliminde çalışmalarına şimdiden başlayıp eksik olan pozisyonların değerlendirilmesi olmalı.

Çevrimdışı Karabay

gelecekte Brezilya milli takımının en iyi stoperi olacak bir yıldız adayı
pedro franco geldi aklıma

Çevrimdışı Necmi

abi aksine gayet dikkatli konusuyorum. zaten kotu birsey yazsam sana kalmadan atardi merak etme. :evillol:

itham dedigin olayda su. arkadas orta sahanin cok onemli oldugu, sampiyonlugun anahtari gibi birseyler yazdi. bende ona sunu yazdim:

yalniz sampionluk veya ikincilik salt kadroyla olmuyorki bir futbolcu yuzunden ucuncu olalim. oyle olsa allahin bursasi sampiyon veya trabzonu defelarca ikinci olamazdi. bizim stadimiz hala bitmedigi icin bu senede buyuk bir ihtimalle sampion olamicaz. yani olursak surpriz olur. o yuzden keske kendi begendigin oyuncular alinmadigi icin kizip yonetimi topa tutmasan. malum imam yellense cemaat hacet giderir. sen buranin imami oldugun icin soyluyorum.

buna cevabindan bir kismin alintisi:

Bu sene senin alacağın ortasaha senin düşüncesinin aksine senin kaderini belirleyecekti, belirleyecek.

olay itham falan degil. yazismanin daha geride kalan bolumleride var ama ozu bu: kilit pozisyon orta saha ve kacan sampiyonluk.
özünde takım hakkındaki düşüncelerine katılıyorum ama burda konuştuğumuz bu değil üslubunun taciz atışı yapması
burda hiç bir yönetici kişisel düşüncesiyle kimseyi atmaz bunun için direk küfür vs olması lazım biz burda bizi eleştirse bile
bunun bir Beşiktaşlıdan çıktığını biliyoruz eleştiriye katılmasak bile kabul ediyoruz burda yönetici olmak bir ayrıcalık değil
her şeyden önce hepimiz Beşiktaş taraftarıyız burda ayrıcalık Beşiktaşlı olmaktır @Ziver