2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12879047 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lawal, konuştu: “Beşiktaş'tan teklif aldım ama Eskişehirspor'un çok paraya ihtiyacı var ve kulüpler görüşüyor. Bu benim için çok büyük bir fırsat. Beşiktaş forması giymeyi çok istiyorum. Bundan çok mutlu olurum
İşte Lawal’ın sözleri:

‘İnşallah başarılı olurum’

“Beşiktaş’tan bana ve menacerime teklif geldiği yönünde çıkan haberler doğru. Ancak Eskişehirspor’un fazla paraya ihtiyacı var ve kulüpler arasındaki görüşmeler sürüyor. Ben, Beşiktaş’a imza atmayı çok istiyorum. Bu benim için çok büyük bir fırsat. Orada oynamak beni çok ama çok mutlu eder. Beşiktaş’ta başarılı olacağıma inanıyorum.”

‘Takasa hayır’

Oyuncunun görüşleri bu yönde. Eskişehir cephesi ise Beşiktaş’ın sunduğu takas teklifine sıcak bakmıyor. Çünkü takasta önerilen Ömer Şişmanoğlu’nun yıllık ücretinin yüksekliği Es Es Yönetimi’ne pahalı geliyor. Kırmızı-Siyahlılar, 3 milyon Euro’ya kadar indiği Lawal için yalnızca para seçeneğini masada tutuyor.

Skibbe 'kalsın' diyor

Takımının Fenerbahçe ve Sivasspor’la oynadığı Süper Lig’in ilk 2 maçında ilk 11’de forma giyen Raheem Lawal için Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe’nin düşüncesi net. Alman çalıştırıcı, oyuncunun satılmasını istemiyor. Ancak yönetim mali sıkıntılar nedeniyle transferin gerçekleşmesinden yana.
lawal alınmayacak.

Brandon ragers lucas giderse istifa ederim demiş. Yok mu liverpool'da 'git₁ o zaman' diyecek babayiğit bir başkan :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Brandon ragers lucas giderse istifa ederim demiş. Yok mu liverpool'da 'git₁ o zaman' diyecek babayiğit bir başkan :D
komik geldi bana bu haberde lucas bize gelsin istifa etsin o adamda :D

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

Çevrimdışı Tugay

Bu arada barcelona da sadece 7 maça çıkabilen Rüştü Beşiktaşta tam 5 sezon oynadı ve takım kaptanlığı yaptı. 10 seneden fazla sene barçada as kelecilik yapmış adamı beğenmiyorsunuz:) madem barca kalesinde herkes durabiliyordu da neden rüştü 1 sezon kalamadı da gönderdiler?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katalanmış  :lol: Barcelona'yı bilmeyen Bilbao zannedecek.Valdes 10 numara kaleci.

EssiLor

• Ziyaretçi

Şimdi birşey derdim de neyse
gitsin₁
Rodgers midir nedir ne inatçı ne sütü bozuk bir adam çıktı böyle
Oyuncu İstemedikten sonra tutamazlar o takımda.

Çevrimdışı worns

BTB oynar lakin vasat bir oyuncu. Bursaspor ile anlaşmıştı.

Kucka şu şartlarda alınabilecek iyi alternatiflerden biri bence. 1 ay kadar önce yaptığım listenin ilk sıralarındaydı. Lucas Leiva etkisi yaratmayacağı konusunda hemfikirim ancak Serie A'da yıllardır belli bir seviyenin üstünü oynayan bir oyuncu. Defansif yönü güçlü, oyun içinde hareketli, mental açıdan da TSL standartlarının üzerinde. Romao, Lawal gibi isimlerin anıldığı durumu düşünerek sevindirici bir transfer olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Ensar

Unutmadan şunu da söyleyeyim.

Obi Mikel, 5 milyon € istiyormuş.  :D
5m euro'ya başkan onu alırsa vay ki vay mikel'in haline , verir eline bi bez bütün stadı her hafta sildirir :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağatay

Ozan olayında da çok söylediğimiz için aklımda kalmış şu cümle

burada Lucas'ın duruşu çok önemli işte tavrını koymalı :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

Lawal, konuştu: “Beşiktaş'tan teklif aldım ama Eskişehirspor'un çok paraya ihtiyacı var ve kulüpler görüşüyor. Bu benim için çok büyük bir fırsat. Beşiktaş forması giymeyi çok istiyorum. Bundan çok mutlu olurum
İşte Lawal’ın sözleri:

“Beşiktaş’tan bana ve menacerime teklif geldiği yönünde çıkan haberler doğru. Ancak Eskişehirspor’un fazla paraya ihtiyacı var ve kulüpler arasındaki görüşmeler sürüyor. Ben, Beşiktaş’a imza atmayı çok istiyorum. Bu benim için çok büyük bir fırsat. Orada oynamak beni çok ama çok mutlu eder. Beşiktaş’ta başarılı olacağıma inanıyorum.”

‘Takasa hayır’

Oyuncunun görüşleri bu yönde. Eskişehir cephesi ise Beşiktaş’ın sunduğu takas teklifine sıcak bakmıyor. Çünkü takasta önerilen Ömer Şişmanoğlu’nun yıllık ücretinin yüksekliği Es Es Yönetimi’ne pahalı geliyor. Kırmızı-Siyahlılar, 3 milyon Euro’ya kadar indiği Lawal için yalnızca para seçeneğini masada tutuyor.

Skibbe 'kalsın' diyor

Takımının Fenerbahçe ve Sivasspor’la oynadığı Süper Lig’in ilk 2 maçında ilk 11’de forma giyen Raheem Lawal için Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe’nin düşüncesi net. Alman çalıştırıcı, oyuncunun satılmasını istemiyor. Ancak yönetim mali sıkıntılar nedeniyle transferin gerçekleşmesinden yana.
İyi de biz seni istemiyoruz be arkadaşım desin birisi su adama :D

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Cenk bugün açıklanır muhtemelen.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı enemy1903

transfer yapılmama ihtimali yok bence.defans ve libero transferi olacak hissediyorum.ve yapılacak transferler bence gündeme hiç gelmemiş oyuncular olacak.

Çevrimdışı OrhanAker

City güzel transferler yaptı ha De bruyne,Otamendi,Sterling..Darısı bizim başımıza  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yalnız hakan çalhanoğlu son 2 maçta 2 gol adam ateş ediyor resmen çok büyük topçu 2 2.5 sene önce ismi geçmişti bizle keşke alsaymışız  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Lucasın alacağı paraya 500k daha zam yapalım , en azından gidip kendi yönetimine ve hocasına siz verin o zaman bu fiyat farkını der. Live yide az buçuk karıştırırız.

komik geldi bana bu haberde lucas bize gelsin istifa etsin o adamda :D
Bana da komik geldi. Lucas iyi bir oyuncu ama sonuçta bir messi ronaldo suarez değil. Madem bu ragers denen arkadaş bu kadar atarlı suarezi niye bırakmış!!!

Şimdi birşey derdim de neyse
gitsin₁
Rodgers midir nedir ne inatçı ne sütü bozuk bir adam çıktı böyle
Oyuncu İstemedikten sonra tutamazlar o takımda.
Ozan içinde aynısını söyledik ama sonu hüsran oldu. Gerçi leiva yı bizden başka isteyen yok. Leiva'nın durumu Ozan'a göre de farklı.

Çevrimdışı Çağatay

Rodgers, Suarezli son kadroda şampiyonluğu son iki haftada kaçırmıştı ve suarez gittikten sonra da yaptıkları saçma sapan transferlerle hayal kırıklıgı yaşadılar geçen sezon
aslında sezon sonu gitmesini beklerdim ama nedense kovmadılar. Başarılıda olamadı Liverpool ile daha neyin peşinde anlamıyorum.
Hope for the Best, Plan for the Worst

EssiLor

• Ziyaretçi

Fırat Günayer ‏@firatgunayer
7) Valdes'in Cumartesi Türkiye'ye geleceği bilgisini ben de aldım..
Ancak hocanın tam anlamıyla "evet" demediğini biliyorum..
Göreceğiz..

14) Lawal için Eskişehirspor 4m + Ömer Şişmanoğlu'nu istedi..
Hem Beşiktaş hem oyuncu kabul etmedi..
Ömer giderse Konyaspor'a gidecek gibi.

10) Leiva için Başkan Fikret Orman "herşey bitmedi" demiş..
Doğrudur..Oyuncu Rodgers'ı ikna ederse,gelebilir..

9) Doria için Marsilya'ya kiralama teklifi yapıldı..
Geçen sezon Brezilya'ya kiralamışlardı..
Yine kiralayacaklar gibi..
Olma ihtimali var.

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  10 sa.10 saat önce
8)Cenk Gönen için dönüş zor artık..
GS ile her konuda anlaştılar..
Kulüpler de son detayları konuşuyor.

Çevrimdışı Ersoy

Günaydın herkese.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

İşte Lawal’ın sözleri:

‘Takasa hayır’

Skibbe 'kalsın' diyor

Tabi ister 3-4 sene sigorta gibi kontrat yapip rahatina bakar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı alimm

bu kadar eksik varken "şu transfer sezonu bitsede rahatlasak" dememiz için neler yaptın bize syn başkan...

gerçekten çok acı..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı FARUK

Ömer şişmanoğlu konya torku ya kiralanmış sezon sonuna kadar ntvspor son dakika geçti

EssiLor

• Ziyaretçi

Ne bu sessizlik beyler ya ?
Lucas gelecek ya başka yolu yok gelecek okadar  :bandit:

Çevrimdışı Ensar