2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876468 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

A SPOR'un yatmadığı transfer yok;

Ozan - İnler - Chicharito  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

A Spor çoğunlukla Fotomaçtan alıyor haberleri.Ciddiye bile almayın. :evillol:
Kendi haberleri arada bir tutuyor ama.Zaten onların da reklamını çok güzel yapıyorlar. :evillol:
Bundan sonra her sene!

EssiLor

• Ziyaretçi

Nerede işe yaramaz çakma yıldız varsa gelecek hazır olun
Aynen öyle
Gereksiz bir adam getirecekler
neden mi ?
Çünkü Transfer Sezonu bitiyor Bir Telaş İçindeler Acele edilecek haliyle
Aceleyle ve Bu Telaşla İşe yaramaz Gereksiz Bir adam alıp gelecekler Bu zaten Garanti.

Çevrimdışı Ersoy

Ben Mikel dense Kucka'yı tercih ederim.Mikel tam algı transferi olur.Necip'ten falan iyidir de Kucka Mikel'den de iyidir.Belki algıda kaybedebilir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Farzı misal diyelim ki Lucas yattı -ki büyük ihtimal yattı- Kucka-Doria-Berisha üçlemesi ne kadar zor olabilir ki ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

https://twitter.com/SporGundemi35/status/636838217925439488

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/137359/orta-sahaya-2-yeni-aday

Hadi be Başkan yap bir güzellik Lucas olmazsa kap Kucka'yı.Yav Mikel'i en son ne zaman izledik ki ? Bende istiyordum ama Kucka varken istemem.Ama algıda kaybeder.Berisha'da algıda kaybeder çünkü CV'si Valdes kadar parlak değil.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Düşünlen isimler harika..

Bitirilirse müthiş olucak  :busted_cop:

Çevrimiçi Mehmet57

Mikel'in defansif yonu Kucka'dan cok daha iyi. Oyunu cok iyi okuyabiliyor, senelerce EPL temposuna alisik, Chelsea ile 340 EPL macina cikmis bir oyuncu. Orta sahaya kalite ve tecrube katar. Tek on liberolu sistem icin cok uygun. Mbia'nin bir tik ustu.

Mikel (kiralik) + Lawal (takas+para) + Dorian (kiralik/opsiyonlu)

Rhodolfo-Doria cok uyumlu olur, ayni dili konusan vatandaslar.
Mikel-Lawal cok uyumlu olur, Turkiyenin fizik en guclu orta ikilisi, iki Nijeryali, uyum saglarlar.
Ileri uctan zaten Gomez/Cenk/Tore/Olcay gibi Almanca konusan futbolcular var.

Guzel bir takim cikar. Ben zaten basindan beri Mikel > Lucas diyorum.

Çevrimdışı can1903

Çok iyi bilinen isimlerrrr :)

Türk takımlarıyla ismi anılan biri olabilir bu arada  :icool:

Çevrimdışı Ersoy

Çok iyi bilinen isimlerrrr :)

Türk takımlarıyla ismi anılan biri olabilir bu arada  :icool:

Boşver Türk takımlarıyla anılan isimleri felan aksiyona girme başkan Kucka al gel no panic. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Mikel'in defansif yonu Kucka'dan cok daha iyi. Oyunu cok iyi okuyabiliyor, senelerce EPL temposuna alisik, Chelsea ile 340 EPL macina cikmis bir oyuncu. Orta sahaya kalite ve tecrube katar. Tek on liberolu sistem icin cok uygun. Mbia'nin bir tik ustu.

Mikel (kiralik) + Lawal (takas+para) + Dorian (kiralik/opsiyonlu)

Rhodolfo-Doria cok uyumlu olur, ayni dili konusan vatandaslar.
Mikel-Lawal cok uyumlu olur, Turkiyenin fizik en guclu orta ikilisi, iki Nijeryali, uyum saglarlar.
Ileri uctan zaten Gomez/Cenk/Tore/Olcay gibi Almanca konusan futbolcular var.

Guzel bir takim cikar. Ben zaten basindan beri Mikel > Lucas diyorum.

Abi Mikel eski Mikel olsa iyi olur da Kucka'da konuşuluyor o olmazsa Lucas'ta olmazsa Mikel'e fitim.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Boşver Türk takımlarıyla anılan isimleri felan aksiyona girme başkan Kucka al gel no panic. :evillol:
Kucka anca alternatif olur  :ishock:

Çevrimdışı OrhanAker

Hangi ligden  :D yohsa olimpiyakosdakimi ? :evillol:

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma olayındaki gibi buna da nötrüm ama Kucka daha iyi olur gibi.Mikel'de kabulüm.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Alacağımız Orta saha dünyadan olabilir  :D

Çevrimdışı Ersoy

O kadar Mars'tan adam öneriyoruz bizi ciddiye alan yok. :D
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı OrhanAker

Fikret orman mode on diyon yani  :lol:

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı brkntcnr

Euro çok uçtu be 
Hocam isim vereydin iyiydi be :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Son 2-3 yıldır Mikel ciddi düşüşte.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Hocam isim vereydin iyiydi be :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Noo  :lol: Kesinleşsin bi.

Çevrimdışı Ersoy

Son 2-3 yıldır Mikel ciddi düşüşte.

+1903.Kucka'da formu sabit ilerliyor gördüğüm kadarıyla bir ara yükselmişti.Fazla izlemiyorum Serie A.

Sezon sonu şampiyonluk kaçarsa kimse Şenol Güneş'e bir şey diyemez.Adamın istediklerini yapmıyoruz daha.Valdes için adamı zorla ikna etmeye çalışıyoruz.

Bundan sonra her sene!