2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888497 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Lawal olmazz Başkan başka isim bulamazsa gidip Romaoyu alır
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

Valdesin ölüsü cenkten iyidir,tecrübesi yeter.
Mondragon vardı daha tecrübeli  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı brkntcnr

Valdes hepimizi utandırır beyler. La liga daki futboluna bakıp konuşuyoruz ama burası la liga değil. Lawal olmazda şu önerilenlerden birisi olsa keşke romao hariç. Bi de doria olsa yeter
 Doria bitti diyorlar:)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı acan07

babel çöp
remy  dem ba ba etkisi yaparmı acaba
tosic  ne abi ya
quaresma  olmaz
stoperede bişi sallayan çıkmıştır illa .

duştak süper abi . bunu kimse göremedi bursa gördü .
sağbek oo  beck  süper. ben fazla bişi göremedim klasik alman ekstarası yok görevini yerine getiriyo sadece
quaresma olmaz abi duştak çok atıp attırcak  bakın görün .
onur gelsin hemen  , yediği golleri görüyoruz adamın yan topu yok , sadece refleksleri iyi
valdez kötü çünkü senelerdir barçada oynadı tüü kaka .

yahu bi dönün aynaya bakın takımınızı görün ondan sonra oyunculara kötü diyin

sol açık olcay   babel ile quaresma kötü
sol bek motta tosic bomba
sivok muazzam oyuncu ondan bursayı tercih etti .
necip iyi lawal kötü
tolga müthiş  valdez kova

bunlar sadece aklıma gelenler sadece . bu kafayla devam ettiğimiz sürece her sezon "bazıları kupalara bazıları şampiyonluğa", "şerefli ikincikler" böyle devam eder gider bu .
yemin ediyorum şu klübü  3. büyük durumuna düşüren kendi taraftarıdır yav .
ilk önce elindeki malın kalitesine bak sonra dışardaki malı kötüle .

Çevrimdışı TALAT

Valdes hepimizi utandırır beyler. La liga daki futboluna bakıp konuşuyoruz ama burası la liga değil. Lawal olmazda şu önerilenlerden birisi olsa keşke romao hariç. Bi de doria olsa yeter
 Doria bitti diyorlar:)

la ligaya bakmayalım da nereye bakalım. ayrıca la ligada çift topla da oynanmıyor.
la liganın türkiye liginden farkı yok. üste oynayan 2 takım, başaltı bir iki takım diğerleri çöp. ayrıca barca onun zamanında çoğu zaman rakiplere top bile göstermiyordu. orda bile çok üst düzey performansı olmayan adamı almak büyük risk. kaldı ki adam 30 küsür yaşında ve birkaç senedir top oynamıyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Easthanbool

Manchester United keeper Victor Valdes is set to join Besiktas on a free transfer.

http://www.foxsports.com/soccer/story/victor-valdes-leaving-manchester-united-for-besiktas-082615

Haberler artmaya başladı sabah kap gelir artık
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı f_madida

Bir de boyle bakalim Valdes'e, sakat degildir umarim...

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Demedi demeyin sezon ortası 1.kalecimiz Günay olur (bencede olsun)
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Valdesin ölüsü cenkten iyidir,tecrübesi yeter.
        Biz valdesi cenk in yerine mi aldık ki? Iyi ozaman 3.kalecimiz olcak Valdes😎
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

la ligaya bakmayalım da nereye bakalım. ayrıca la ligada çift topla da oynanmıyor.
la liganın türkiye liginden farkı yok. üste oynayan 2 takım, başaltı bir iki takım diğerleri çöp. ayrıca barca onun zamanında çoğu zaman rakiplere top bile göstermiyordu. orda bile çok üst düzey performansı olmayan adamı almak büyük risk. kaldı ki adam 30 küsür yaşında ve birkaç senedir top oynamıyor
Defansını daha önde tutan ,daha az hata yapan, daha organize bir takım olan Barcelona'da bile komik hatalar yaparken son yıllarda doğru dürüst maç oynamayan , kalecilik yetenekleri körelen Valdes'in defansif kurgusunda problemler bulunan, defansını daha geride tutan , defansif olarak hata yapmaya daha müsait olan Beşiktaşta zayıf yönlerinin daha fazla açığa çıkması muhtemel. Bile bile lades demek bu.

EssiLor

• Ziyaretçi

A.Spor Lawal Beşiktaşa çok iyi olur felan diyor
Lawal gelecek diyorlar eyvah eyvah.

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar trolleme amaçlı foruma üye olup yorum bırakanları sadece rapor edin cevap vermeyin lütfen.

Zaten yakında yönetici onaylı üyelik sistemine geçeceğiz üyelik bu kadar kolay olmayacak.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Arkadaşlar trolleme amaçlı foruma üye olup yorum bırakanları sadece rapor edin cevap vermeyin lütfen.

Zaten yakında yönetici onaylı üyelik sistemine geçeceğiz üyelik bu kadar kolay olmayacak.

yakında aidat da istersiniz :D

Çevrimdışı Çağrı

yakında aidat da istersiniz :D

Özellikle 1950 mesajın üstündekilerden :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Özellikle 1950 mesajın üstündekilerden :D

sil sil benimkilerden

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Çöp dediğin takımların alayı burda ilk 3-4 dışında hepsini içerde dışarda tokatlar.

Çevrimdışı TALAT

Çöp dediğin takımların alayı burda ilk 3-4 dışında hepsini içerde dışarda tokatlar.

tokatlar mı tokatlamaz mı bilemem demek istediğim barca ile çok az sayıda üst düzey maç oynadığı la ligada (aynı bizim ligde olacağı gibi) barca gibi takımda bile vasatı aşamamızsa bizim aradığımız kaleci değildir.

Çevrimdışı LuceGel

10 civarında mesajı olan bazıları Valdez canımız tarzı mesaj atınca noluyor demiştim bende modlarımız uyumuyormuş rahatladım  :lol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Koa_lAA

10 civarında mesajı olan bazıları Valdez canımız tarzı mesaj atınca noluyor demiştim bende modlarımız uyumuyormuş rahatladım  :lol:

he 20 civarıda dahilmi buna :D ben troll falan deilim etmeyin eylemeyin.. ama valdes kötünün iyisidir. yapcak bişi yok...

Çevrimdışı Ensar

Şimdi valdes şöyle iyi böyle iyi yok barcada bilmem kaç sene felan diyen beyler size bir soru sorayım , hani bizim veli ile necip var ya bildiniz mi onları , heh , hani onların ortasaha da pas atayım derken topu rakibe vermeleri var onları da hatırladınız mı , heh ışte valdes aynısını cezasahasinda yapınca , topu rakibe al da at dercesine verdiğinde ve gol olduğunda valdesi hala övecek misiniz yoksa sövecek misiniz ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brkntcnr

tokatlar mı tokatlamaz mı bilemem demek istediğim barca ile çok az sayıda üst düzey maç oynadığı la ligada (aynı bizim ligde olacağı gibi) barca gibi takımda bile vasatı aşamamızsa bizim aradığımız kaleci değildir.
Ben şaşırtacağından yanayım. Ayrıca hatalarının geneli pas hataları. Öyle muslera nın sivasta yediği gibi bi golünü de hiç görmedim. Bence karakteri cuk oturacaktır. Oyunu da bu lige yeter. İki derbi de rakipleri korkutsun o bile yeter. Bıktım ben artık tolganın kaleden olay yerine depar atıp rakip takım oyuncularıyla kanka gibi davranıp barıştırma çabasından. Valdes en azından gider takımı az korur. Kaleciliği bence yeterli he sen kötü kaleci diyosan saygı duyarım. Ama sırf katalan diye 10 sene kalesini korudu yoksa çok berbat kaleci demek biraz da bişey atmaya benziyor.

EssiLor

• Ziyaretçi

Valdesin sergileyeceği performans
bilmiyorum ya
iyimi yaptık kötümü yaptık
bakalım bekleyip göreceğiz.

Çevrimdışı brkntcnr

Şimdi valdes şöyle iyi böyle iyi yok barcada bilmem kaç sene felan diyen beyler size bir soru sorayım , hani bizim veli ile necip var ya bildiniz mi onları , heh , hani onların ortasaha da pas atayım derken topu rakibe vermeleri var onları da hatırladınız mı , heh ışte valdes aynısını cezasahasinda yapınca , topu rakibe al da at dercesine verdiğinde ve gol olduğunda valdesi hala övecek misiniz yoksa sövecek misiniz ?
İyi de ispanya da o topu di maria falan çalıyor burada kim çalacak kamil ahmet çörekçi mi?