2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894952 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ozan E.

O  zaman 3.5 degildi ama degerlenmege baslamisti...Daha o zaman burada yazdik Turk oyuncularla TL ustunden anlasilmali diye, ayni sekilde yabanci para biriminde olan borclar icin opsiyon alinabilirdi ama yonetim isleri akisina birakmis, sanki hicbir kontrolu olamazmis gibi davraniyor. Kur riskini azaltmak mumkun, butun onemli sirketler bunu yapiyor.

Bence de turk lirasiyla anlasma yapilmali. Borclar icin biseyler yapilip yapilmadigini bilmedigim icin yorum yapamam.

Çevrimdışı F1903

Moralimiz dünden bozuk abi. Bu açıklamada moralimizi yerine getirecek şeyler arıyorduk.

Transfer sezonu her zaman oldugu gibi yine Beşiktaş'ta calkantili geciyor. Dun Lucas Leiva, bugun de Doria transferi aciklansaydi suan forumda hepimiz ne guzel halay cekiyorduk. Ama dun Rodgers'in kallesliginin ustune bugun de Baskan karamsar bir tablo cizince hakli olarak tadimiz kacti. Insallah yarin yeni ve guzel bir haber ile tekrar seviniriz.

Çevrimdışı doganay

Ozaman euro 3.50 miydi! Elestiricem diye de bukadar olmaz yani

Çevrimiçi Samet Ç

başkanın konuşmasından ortaya çıkan gerçekler:

1. leiva ben istesem gelirdi, gelmeyecek, veli var.

Şunu dedi mi ben dinlemedim konuşmayı

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

25 Haziran 2015

Fikret Orman :

“Ben futboldan iyi anlarım, bu yönümü çok fazla ortaya koymam”

Beyler korkarım başkan bu yönünü ortaya koymuş durumda :kop:

Çevrimdışı Ersoy

Şunu dedi mi ben dinlemedim konuşmayı

Hayır.Veli gelecek maddi durumumuz ortada tartışıp kararımızı vereceğiz dedi ama o anlam çıkıyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Serdar Sarıdağ Casemiro diyor.Adam uçuyor yahu Lucas'ı alamayan Casemiro alacak geçin bu işleri.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kutay

orta saha yoksa şampiyonlukta yok açık ve net
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı F1903

O  zaman 3.5 degildi ama degerlenmege baslamisti...Daha o zaman burada yazdik Turk oyuncularla TL ustunden anlasilmali diye, ayni sekilde yabanci para biriminde olan borclar icin opsiyon alinabilirdi ama yonetim isleri akisina birakmis, sanki hicbir kontrolu olamazmis gibi davraniyor. Kur riskini azaltmak mumkun, butun onemli sirketler bunu yapiyor.

Benim anlamadigim hem TL yerine Euro ile anlasma yapiliyor hem de Euro cinsinden her sezon zam yapiliyor.

Zaten son 4-5 seneye baktigimizde Euro ve Dolar her sene TL karsisinda cok ciddi bir artis gosteriyor, bir de doviz cinsinden ekstra artis yapmanin manasi nedir?

Hic mi bu islere kafa yorulmuyor yonetimde?

Çevrimdışı FARUK

Valla en son 1 yada 2 ortasaha alacağız dediğinden bu yana kimseyi alamadık bence olumsuz konuşması daha hayırlı :)

Çevrimiçi Samet Ç

Hayır.Veli gelecek maddi durumumuz ortada tartışıp kararımızı vereceğiz dedi ama o anlam çıkıyor.
Bu kafadaki adamların üçüncü olması bile başarı bunu anladım ben ama bu sene o da olmayacak transfer ihtiyacımız olmasına rağmen yapmadıkları için.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Serdar Sarıdağ Casemiro diyor.Adam uçuyor yahu Lucas'ı alamayan Casemiro alacak geçin bu işleri.

Lukaku, Mesut Özil , Sirigu şimdi de Casemiro ha :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Yalan inanmayın o adama

Çevrimdışı aspireless

Bu yorumu yapmak beceri ister öncelikle tebrik edelim.Kimsenin oyuncularda seçicilik yaptığı yok.Zaten ismi geçen oyunculardan bir zorumuz yok.Orta Saha-Defans-Kale eksik.Hem sayı hem kalite olarak eksiğiz.Bu ne demek biliyor musun 15.hafta yarıştan tamamen kopmak demek.Bir Başkan'ın başarısız olması için 8 sene geçmesi gerekmiyor.3 senede ortaya hiçbir şey koyamadıysan BAŞARISIZSIN
Baskanin başarısını konusuyorsak bence başarısız degil en azindan stat insa ediliyor adimiz sikeyle sunla bunla anilmiyor ustelik onla ilgisi olmayan avrupa yasaklariyla gene kendi yonetimiyle ilgili olmayan davalarla borclarla o ilgilendi. Gecen yil iyi bir td olsaydı sampiyon olacaktik ki bu yil bir stoper bir sagbek alındı birde hoca . Bütün takim değişsin isteniyor bana göre yanlış bir istek gelecek sezonda tekrar tüm takim degissin mi istenecek. Transfer doğrusu 3-4 kisi gider 3-4 kisi gelir. En azından ben öyle düsünüyorum.

Besiktas başkanı yalan konuşamaz arkadaş adam veli 1 ay sonra dönecek dedi vallahi bravo doktorlardan iyi biliyor.
Lucas için karar vermedim ama kulübüde bırakmak istemiyor cumlesinde bana tek bir mantıklı açıklama yapan olursa önünde egilecegim. Sen karar versen ne olur vermesen ne olur adamı Kulubü bırakmıyor zaten. Resmen dalga geçiyorlar taraftarla bu kadar olmaz artık.

Çevrimdışı Bertug

Ya Lucas olmayınca mı maddi durumu düşünmeye karar verdiniz? 112 yıllık Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarihinde bunlar gibi ne yaptığını bilmeyen bir yönetim gelmemiştir.

Çevrimdışı Ozan E.

Ya Lucas olmayınca mı maddi durumu düşünmeye karar verdiniz? 112 yıllık Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarihinde bunlar gibi ne yaptığını bilmeyen bir yönetim gelmemiştir.
Onceki yonetim :)

Çevrimdışı Neo Nesil

fikret ormanın konuşmasından anladığım

"orta saha transferi olmayacak, bizim için transfer dönemi kapanmıştır."

orta sahasız + kalecisiz bırak ligte şampiyon olmayı, avrupa liginde gruplardan çıkamazsın...

bu senede gitti...

Çevrimdışı GÖRKEM

Eger gercekten Orta Saha alinmazsa Fikret Orman kendi ipini kesmis olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Euro'nun 3.5 olduğu şimdi mi aklınıza geldi? Sezer Öztürk'ün, Gökhan Süzen'in, Mustafa Pektemek'in sözleşmelerini Euro'dan imzalarken nerdeydiniz?
Burada bas bas bağırdık Türk futbolcusuyla neden euro üzerinden sözleşme yapıyorsunuz hadi onu geçtim neden sabit kur uygulaması yapmıyorsunuz diye bi küfür yemediğimiz kaldı.  Başkanın Veli konusunda söylediği cümle için yorum yapmak istemiyorum çünkü yaparsam buradan atılırım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ersoy

SERDAR SARIDAĞ ‏@serdarsaridag  6 sn.6 saniye önce
Kesinlikle Leiva'dan daha iyi.

Ulan sanki biz Casemiro'nun Leiva'dan iyi olduğunu bilmiyoruz.Alabilecek miyiz onu söyle.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Besiktas başkanı yalan konuşamaz arkadaş adam veli 1 ay sonra dönecek dedi vallahi bravo doktorlardan iyi biliyor.
Lucas için karar vermedim ama kulübüde bırakmak istemiyor cumlesinde bana tek bir mantıklı açıklama yapan olursa önünde egilecegim. Sen karar versen ne olur vermesen ne olur adamı Kulubü bırakmıyor zaten. Resmen dalga geçiyorlar taraftarla bu kadar olmaz artık.
Beşiktaş başkanına yalancı diyemezsin! Beşiktaş Başkanından iyi mi bileceksin bir futbolcunun ne zaman sahalara döneceğini?  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ozan E.

Olumsuz yorum okumaktan gina geldi :)
Bu dedikleri strateji olamaz mi?
Kronik sakat dedigi adami aldik 2 katindan fazla fiyata sattik ertesi sene. Allah sahibine bagislasin dedi onu da aldik.
Her konusmada vay bittik ölduk bu sene cope gitti. Basiretsiz yonetim soyle oldu boyle oldu.
Bizden baska herkes bize daha cok guveniyor

Çevrimiçi Samet Ç

SERDAR SARIDAĞ ‏@serdarsaridag  6 sn.6 saniye önce
Kesinlikle Leiva'dan daha iyi.

Ulan sanki biz Casemiro'nun Leiva'dan iyi olduğunu bilmiyoruz.Alabilecek miyiz onu söyle.
Bu adamı Porto'ya kiraladılar geri alabilmek için Porto'ya tekrardan para ödediler şimdi yine mi kiralayacaklar. Sallanır da bu kadar olmaz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu kafadaki adamların üçüncü olması bile başarı bunu anladım ben ama bu sene o da olmayacak transfer ihtiyacımız olmasına rağmen yapmadıkları için.
@Samet Ç başkanın veli açıklamasına ne diyorsun?
Korku akıl katilidir.