2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888613 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Günaydın beyler  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yetişkin bir Beşiktaş yönetimi, bir transfer döneminde 3 tane adamı son anda elinden kaçırabilir  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Madem lucas da gelmedi ben başlıyorum o zaman
Ya aslında Lawal o kadar kötü topçu değil biz abartıyoruz neden olmasın değil mi  :evillol:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Herkese gunaydin.. oooof of diye uyandigim bir gun daha.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağatay

bakalım bugun kimde kap'a gderken son anda bir pürüz çıkacak ve iş yatacak... :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Madem lucas da gelmedi ben başlıyorum o zaman
Ya aslında Lawal o kadar kötü topçu değil biz abartıyoruz neden olmasın değil mi  :evillol:
Ben de yardımcı olayım. Ayaklarına hakim bir adam orta sahada top tutma konusunda fayda olacaktır  :evillol:
Korku akıl katilidir.

EssiLor

• Ziyaretçi

Sabah bu haberi gördüğüm an fena üzüldüm yalnız.

Yıllardır yaptığımız en büyük hata vasat ya da standart oyuncuları alıp bunlardan başarı beklemek oldu. Bir ernst bir cisse aklıma geliyorda onlar bile ne kadar fark yaratmıştı. Şimdi alınabilecek oyuncular ise lawal ve romao :D neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Bugün saat 12.00 de ne konuşacak acaba fikret orman transferler hakkında onu merak ediyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yıllardır yaptığımız en büyük hata vasat ya da standart oyuncuları alıp bunlardan başarı beklemek oldu. Bir ernst bir cisse aklıma geliyorda onlar bile ne kadar fark yaratmıştı. Şimdi alınabilecek oyuncular ise lawal ve romao :D neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Bugün saat 12.00 de ne konuşacak acaba fikret orman transferler hakkında onu merak ediyorum.
Motta
Escude
Enaramo
Sezer Öztürk
Opare
Franco
Ömer Şişmanoğlu
Dany
Sinan Kurumuş
Jermaine Jones
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

ben paradan çok futbol aklı gelişmiş yönetim tercih ederim bunlarda o da yok 3-5 menajerin sözünden dışarı çıkamaz haldeler
nerden biliyorsun
bu konuda bir bilgin vardır paylaşta bizde bilelim
kanıtın olmadan bir suçlama yapılamayacağını bilecek
yaştasın @legendmaster

EssiLor

• Ziyaretçi

2 SEZON SONRA YABANCI KALECİ
Cenk Gönen için Galatasaray'l masaya oturan Beşiktaş, bir yandan da Victor Valdes ile transfer görüşmelerini hızlandırdı. Şenol Güneş'in bugün yönetime transfer talimatı vermesi sonrası siyah-beyazlılar Manchester United'da kadroda düşünülmeyen Victor Valdes ile her konuda anlaşma sağlandı.

İspanyol kaleci için bonservis bedeli ödemeyecek olan Beşiktaş, tecrübeli kaleciyle yıllık 2 milyon euro garanti ücret karşılığında 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Valdes'in transferi sonrası Beşiktaş, Samet Aybaba döneminde kaleyi koruyan Allen McGregor'un ardından 2 sezon sonra kelyi yeniden yabancı bir kaleciye devretmiş olacak.

VICTOR VALDES KİMDİR?
Tam adı 'Víctor Valdés i Arribas' olan İspanyol eldiven, futbola ilk olarak forvet pozisyonunda başlayıp daha sonra kaleciliğe geçmiştir. 2007 yılında 466 dakika gol yemeyerek rekor kırmış ve Barcelona tarihine geçmiştir.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 09:45:59 EssiLor ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi foruma üye olan insanlar bulundukları şehri yazma zorunluluğu getirse organizasyonlar düzenlense maçlar birlikte izlenebilir misal beraber halı saha gibi çeşitli organizasyonlar yapılabilir insanlar kaynaşır nasıl olur?

EssiLor

• Ziyaretçi

Turgay Demir : Fikret Orman Saat 12:00 da Hakan Gündoğar ile birlikte İnönü Stadından Canlı Yayına Bağlanacak
Lucas Konusunda İçinizi bi Rahat Tutun
Vodafone Arena Hakkında bilgiler verilecek.
Turgay Demir : A.Spor kadar Beşiktaş Konuşan başka biyer yok Fikret Orman herşeyi A.Spora açıklayacaktır.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 09:53:14 EssiLor ]

Çevrimiçi Koa_lAA

Motta
Escude
Enaramo
Sezer Öztürk
Opare
Franco
Ömer Şişmanoğlu
Dany
Sinan Kurumuş
Jermaine Jones

yalnız dostum j.jones konusunda katılmamaktayım size.. iyi adamdı kendisi. biz sanki verimli kullanamadık.

Motta
Escude
Enaramo
Sezer Öztürk
Opare
Franco
Ömer Şişmanoğlu
Dany
Sinan Kurumuş
Jermaine Jones
Şu oyunculara verilen bonservis ve yıllık maaşları bir hesaplayabilsek keşke.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi foruma üye olan insanlar bulundukları şehri yazma zorunluluğu getirse organizasyonlar düzenlense maçlar birlikte izlenebilir misal beraber halı saha gibi çeşitli organizasyonlar yapılabilir insanlar kaynaşır nasıl olur?
bir senedir isimlerinizi yazın diyoruz daha sana adını yazdıramadık
saçma sapan isimlerle insanlara hitap etmek ne kadar tuhaf oluyor farkında değilmisin

Çevrimdışı OrhanAker

Lucas 75 dakikada; 6 Tackles, 4 Inter, 1 Clear, 1 Block, 1 KeyP, 1 LongB

Mıknatıs gibi; Bay Kesici.

https://twitter.com/TheAnfieldChat/status/636155164202770433

Dün atalayın paylaştığı istatistikden sonra zaten bu adamı nasıl aldık demiştim kendi kendime..

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı brkntcnr

burda konuşulan tavsiye edilen isimler kime ne kadara ne kadar zamanda transfer oldu araştırmasını yapınca maalesef başarısızlık sonucu çıkıyor ortaya.
Ya tabiki daha ucuza fenerin kadrosundan kat kat daha iyi kadro kurulabilirdi bende kesinlikle katılıyorum fakat kurulmadı. Burası başarısız kısım zaten. Ama daha önceki transfer dönemlerinden farkı bu sezon hiç eneramo, süzen, sezer gibi tipler gelmedi. Lawal gelirse o olmuş olacak. Umarız gelmez. Fakat şurada 4 gün kalmış yani 4 güne süper 3 transfer sığdırabilmek için cepten cash 14-15 m euro para çıkarmak lazım. Başka türlü hep yamalarla oynarız. Bu da bize çok şeye malolur.

Turgay Demir : Fikret Orman Saat 12:00 da Hakan Gündoğar ile birlikte İnönü Stadından Canlı Yayına Bağlanacak
Lucas Konusunda İçinizi bi Rahat Tutun
Vodafone Arena Hakkında bilgiler verilecek.
Turgay Demir : A.Spor kadar Beşiktaş Konuşan başka biyer yok Fikret Orman herşeyi A.Spora açıklayacaktır.
Şimdi bir şey yazacağım ama hakikaten bana yakışmayacak. Dün gece lucas olmayacak haberinden sonra bazı isimler (ki bu isimlerin başkana ne kadar yakın olduğu biliniyor) dehşet bir algı operasyonuna başladı. Biri çıkar daha iyisi gelecek der, birisi içinizi rahat tutun der. Bu taraftar gerçekten çok sabırlı.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

saçma sapan isimlerle insanlara hitap etmek ne kadar tuhaf oluyor farkında değilmisin

yamuk fotografını düzeltmişti abi buna da şükür :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ya tabiki daha ucuza fenerin kadrosundan kat kat daha iyi kadro kurulabilirdi bende kesinlikle katılıyorum fakat kurulmadı. Burası başarısız kısım zaten. Ama daha önceki transfer dönemlerinden farkı bu sezon hiç eneramo, süzen, sezer gibi tipler gelmedi. Lawal gelirse o olmuş olacak. Umarız gelmez. Fakat şurada 4 gün kalmış yani 4 güne süper 3 transfer sığdırabilmek için cepten cash 14-15 m euro para çıkarmak lazım. Başka türlü hep yamalarla oynarız. Bu da bize çok şeye malolur.
Malum ismi unutma lütfen :) Adı yasak biliyorsun. O da başarısızlıktır benim gözümde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

necmi abi düzelteyim ben hemen ağustos şubat arası yoktum kopmuştum o ara herkes kendi isimlerini yazma zorunluluğu olsa nasıl olur çağrı yaşları girin diye uyarıyordu bu da yapılabilir mi ?

Çevrimdışı Çağatay