2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12879118 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Maliyeti 8-9 milyon @Deniz nasil alacagiz ?
Bu rakamlari verbiliyirsak , 5 milyon De jonka teklif edelim onu alalim :bandit:
Evrenmanchester de jongu bedavaya kiralanabileceğini söylemişti zaten. oyuncuda 2.5 istermiş.Ama bizim yönetim illa dandik birini getirir son günlerde.

Çevrimdışı okansosa

İçim karardı ne uğursuz gece

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Deniz

Maliyeti 8-9 milyon @Deniz nasil alacagiz ?
Bu rakamlari verbiliyirsak , 5 milyon De jonka teklif edelim onu alalim :bandit:
Ya kardesim ne 8-9 milyonu macarda da bunu dedin 1.5 milyona bursaya geldi.transfermarktta yazan degerler illa oyuncunun o fiyata gelecegini soylemez.

4 milyona bitirilir bu transfer, hic olmadi kiralarsin opaiyon koyarsin 5 gun kaldi piyasada adam kalmadi son dkda bir kursun atacaksin ya hedefi vuracak ya da sekip kendini..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Mehmet57

Mikel gelir ins. Lucasdan daha ustun ve bize lazim olan ozellikler var.

Çevrimdışı legendmaster

İçim karardı ne uğursuz gece
uğursuz olan gece değil bence

Çevrimdışı Çağrı

Ya kardesim ne 8-9 milyonu macarda da bunu dedin 1.5 milyona bursaya geldi.transfermarktta yazan degerler illa oyuncunun o fiyata gelecegini soylemez.

4 milyona bitirilir bu transfer, hic olmadi kiralarsin opaiyon koyarsin 5 gun kaldi piyasada adam kalmadi son dkda bir kursun atacaksin ya hedefi vuracak ya da sekip kendini..

Kiralık olarak 3'e verdiler testi geçemedi.

Kiralık ücreti 3 olan adamın boservisine 9 yaz Deniz benim oyuncum ucuza vermem o kadar  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şaka bir yana bir anda Doria - Beto - Fer olsa şuralarda umutlu dolaşan Beşiktaşlı insanlar oluşur.

Artık Opare gibi bir sonla biterse sezondan ümidimi çok üzülerek keserim. Çünkü kesmezsem kendime zarar.

Necip Atiba rotasyonu ile Fener ile yarışamazsın anda Gs ile 2.lik için yarışırsın.

Transferin bitimine 5 gün kalmış. Bence bunlar yiyecekleri tepkinin farkında değiller bu iş böyle uyduruk şekilde biterse.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

chelsea'nin bir kapısını çalalım derim ben bi kiralık miralık birşeyler vardır belki.
26 tane kiralık adam göndermişler bu yaz kalmışmıdır bişeyler bilemiyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Kiralık olarak 3'e verdiler testi geçemedi.

Kiralık ücreti 3 olan adamın boservisine 9 yaz Deniz benim oyuncum ucuza vermem o kadar  :evillol:
Sen de komisyon yicem diye adami iniesta yaptin :D

3 e gitti ama testi gecemedi ,biz ekspertize sokmadan aliyoruz noter masraflari da bizden 2 ye bu isi baglariz :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

26 tane kiralık adam göndermişler bu yaz kalmışmıdır bişeyler bilemiyorum  :biggrinking:
Dibine baksinlar 1 kaşık kalmıştır belki :)

Çevrimdışı legendmaster

Şaka bir yana bir anda Doria - Beto - Fer olsa şuralarda umutlu dolaşan Beşiktaşlı insanlar oluşur.

Artık Opare gibi bir sonla biterse sezondan ümidimi çok üzülerek keserim. Çünkü kesmezsem kendime zarar.

Necip Atiba rotasyonu ile Fener ile yarışamazsın anda Gs ile 2.lik için yarışırsın.

Transferin bitimine 5 gün kalmış. Bence bunlar yiyecekleri tepkinin farkında değiller bu iş böyle uyduruk şekilde biterse.
necip atiba rotasyonu ile ilk 4 e bile girebileceğimizi düşünmüyorum hele ki avrupada başlayınca bu kadronun gitmesi mümkün değil

Çevrimdışı Deniz

necip atiba rotasyonu ile ilk 4 e bile girebileceğimizi düşünmüyorum hele ki avrupada başlayınca bu kadronun gitmesi mümkün değil
Necip hasan turk rotasyonu ile girdiysek yine gireriz :)

Çevrimdışı Çağrı

Pasalic bile olurdu şu yoklukta kiralık gidenlerden  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Pasalic bile olurdu şu yoklukta kiralık gidenlerden  :D
geçen sezon devre arası gelse ilk 11e yazardık biz onu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı legendmaster

Necip hasan turk rotasyonu ile girdiysek yine gireriz :)
şu andaki rakipler daha güçlü o zamana göre hem o zaman avrupada yoktuk avrupada çok hırpalayacak

Çevrimdışı Çağrı

geçen sezon devre arası gelse ilk 11e yazardık biz onu  :biggrinking:

Van Ginkel de gitmiş hepsi bizde direk oynayacak adamlar bunlar :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

ben gene karalar bağladım yaaaaaa bu sene pek maç izlemeyim ben dengem değişiyo maç özetlerine bakıp geçmek en iyisi  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

şu andaki rakipler daha güçlü o zamana göre hem o zaman avrupada yoktuk avrupada çok hırpalayacak
Fb ile kagit uzerinde cok ciddi fark olacagi ortada.reelde ne olur bilemem..

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler ihtiyacımız olan Sirigu Doria Mikel Lawaldır
Sirigu:1 yıl bedelsiz kiralık oyuncuya ödenecek tutar 3 milyon euro
Doria:1 yıl kiralık satın alma opsiyonlu
Mikel:1 yıl kiralık satın alma opsiyonlu
Lawal:Şişman+Sezer+ Pedro(kiralık)+1.5 milyon euro

Çevrimdışı Çağrı

Böyle çok negatif kaçıyor ama gerçekten çok kötü durumdayız sevgili Beşiktaşlılar :D

5 günümüz kaldı stoper ortasaha ve kaleci almak için. Ve bu 3'ünden 1'i bile kötü çıkarsa bizi çok ciddi etkileyecek sezon boyu.

Hakkımızda hayırlısı artık gülüyorum çünkü gerçekten yoruldum bu kadar saçmasapan, spontane, ısmarlama transfer sezonu planlarına.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Van Ginkel de gitmiş hepsi bizde direk oynayacak adamlar bunlar :D
bugün bi yerde gördüm işte şimdiye kadar 26 tane kiralık oyuncu göndermişler

cuadrado bile juveye kiralandı  :D mikel düşer belki
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

beyler ihtiyacımız olan Sirigu Doria Mikel Lawaldır
Sirigu:1 yıl bedelsiz kiralık oyuncuya ödenecek tutar 3 milyon euro
Doria:1 yıl kiralık satın alma opsiyonlu
Mikel:1 yıl kiralık satın alma opsiyonlu
Lawal:Şişman+Sezer+ Pedro(kiralık)+1.5 milyon euro
lawala dünyaları veriyoz valla ömerle sezer neyine yetmiyo almayın abi neciple oynarım ben lawal ne yaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle çok negatif kaçıyor ama gerçekten çok kötü durumdayız sevgili Beşiktaşlılar :D

5 günümüz kaldı stoper ortasaha ve kaleci almak için. Ve bu 3'ünden 1'i bile kötü çıkarsa bizi çok ciddi etkileyecek sezon boyu.

Hakkımızda hayırlısı artık gülüyorum çünkü gerçekten yoruldum bu kadar saçmasapan, spontane, ısmarlama transfer sezonu planlarına.
kaleye valdes gelir işte stoper alınmaz ortasahada şapkadan tavşan ne kaldıysa bakacaz artık opare , milo vari bişey bekliyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Yahu 4 transfer yapsak ilk 11'de anca dengeleniyoruz.

İyi yapamazsak bunları rotasyonda öyle bir fark var ki 3-5 sakatlık verse iki tarafta biz Bursaspor'a döneriz onlar bizim kadroya dönerler.

Maalesef derin kadroda fark bu kadar büyük.

Yarın Töre - Rhodolfo - Atiba - Sosa 4-5 hafta sakatlansa bizi inanılmaz bir kaos bekler.

Ama orada Kjaer - Souza - Diego - Nani sakatlansa yine baya sağlam 11 çıkıyor. Bunu yazınca kızdılar ama hakikaten 3 kulvarda işimiz rakibe oranla çok zor şuan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

ts da kalite olarak ilerledi ve bursaya da geçilebiliriz bu takımlar haftadan haftaya maç yapacak bjk 3 günde 1 atiba ile necipin götürme şansı bence yok