2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886101 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Easthanbool

Bir de böyle düşünün  :kop:

Cenk'i 2010 senesinde aldığımızda Euro 2.15'ti.
1 Milyon Euro'ya aldık yani 2.150.000 TL karşılığında.
Şuan Euro'nun 3.34 olduğunu varsayarsak;
750.000 Euro = 2.505.000 TL yapar.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Valdes yarın Leiva ile birlikte gelir gibi.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yahu bu bizim taraftari anlamak mumkun degil. Sanki TSL degil EPL'de oynuyoruz. Cenk cop, Kerim ise yaramaz, Franco bes para etmez. Cenk GS istiyorsa kesinlikle 2 milyon euro altina verilmemeli. Cenk'ten hic bir fazlasi olmayan Tolga'yi 2.75 milyon euroya alabildik, Bursa ya da Antep'te falan olsa 4-5 milyondan acarlar kapiyi. Niye altyapi oyuncusu fiyatina degismeli oynayabilecek as kalecimizi gonderiyoruz? Ustelik GS'nin yedek kalecisi yokken ve Muslera'nin formu bu kadar kotuyken. Biraz mantikli olun, Turkiye'de Cenk'ten kesinlikle daha iyi diyebileceginiz en fazla 3-4 kaleci gosterebilirsiniz, o zaman niye kadro disi kalmis adam fiyatina hem de rakibimize satalim?

Çevrimdışı f_madida

Ibra mali genel kurulda olur arkadaslar heyecan yapmasin gs.

Cenk'e de 750 az olmus ama iyi bir kaleci getireceklerse bizimkiler ok.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

Valder Doria Leiva fena olmaz.

3 te 2.5 verim alınır. Valdes ya sezonu alır ya hepimizi ipe dizer  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Valdes yarın Leiva ile birlikte gelir gibi.
valdes gelmesin leiva tek gelsin. :)

Çevrimiçi Necmi

Hamza oynatırsa şaşırmam. Adamlar Burak Yılmaz'ı satıp yerine adam almamayı düşünüyor.  :D
Kardeşim Muslera satılıyor diye duydum yada satıldı :D

Çevrimdışı frkndgnr

Valdes çok iyi değil ama şöylede bir gerçek var
Valdes>Tolga+Günay+Cenk

ama Muslera>Volkan>Valdes..

Sirigu gelseydi Sirigu >Muslera >Volkan

Çevrimdışı Sarp

Trabzonspor marko marini kiralamış yuhhhhh

Çevrimdışı f_madida

Hatta fikrimi degistirdim Cenk'i satmayalim. Lig baslamis adamlarin yedek kalecisi yok biz yine cankurtaran gibi yetisiyoruz..satmayin dursun.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ha sunu da soyleyeyim, bence GS'nin durumu cok berbat su anda. Cenk gibi bir kaleci alip bir sure iyi oynarsa Muslera'yi iyi bir bonservisle satarak mali durumlarini biraz olsun rahatlatmak istediklerini dusunuyorum. Ellerinde kaleci yokken Muslera'yi satamazlar, ama Cenk Tolga ayarinda bir kaleci, taraftara iyi bonservis verdiler Cenk de iyi oynuyor satmayi uygun gorduk diye izah edebilirler. Bence planlari bu. Yardimci olmamaliyiz, GS'nin tabutu kapanmak uzere, yapmamiz gereken civileri hazirlamak cikis yolunu degil.  :lol:

Çevrimdışı Easthanbool

Kiralamış üstüne bir de devlet hastanesinde sağlık kontrolüne götürüp sırada bekletmiş Sarp abi  :lol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Samet Ç

Kardeşim Muslera satılıyor diye duydum yada satıldı :D
Keşke  :)

Çevrimdışı can1903

"abi barcelonada ben bile kalecilik yaparım sanki top mu geliyodu valdese"
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı f_madida

Ha sunu da soyleyeyim, bence GS'nin durumu cok berbat su anda. Cenk gibi bir kaleci alip bir sure iyi oynarsa Muslera'yi iyi bir bonservisle satarak mali durumlarini biraz olsun rahatlatmak istediklerini dusunuyorum. Ellerinde kaleci yokken Muslera'yi satamazlar, ama Cenk Tolga ayarinda bir kaleci, taraftara iyi bonservis verdiler Cenk de iyi oynuyor satmayi uygun gorduk diye izah edebilirler. Bence planlari bu. Yardimci olmamaliyiz, GS'nin tabutu kapanmak uzere, yapmamiz gereken civileri hazirlamak cikis yolunu degil.  :lol:

Evet, Muslera'yi satip mali durumu kurtariyoruz diye UEFA'dan olur almasinlar sonra....Satmayin Cenk'i dursun bizde ne zarari var maasi da az zaten.

Çevrimiçi Necmi

Valder Doria Leiva fena olmaz.

3 te 2.5 verim alınır. Valdes ya sezonu alır ya hepimizi ipe dizer  :kop: :kop:
yanlız @Çağrı Leiva yı alırsak liverpoolün ilk onbir oyuncusunu almış oluyoruz adam maça çıkıp ertesi gün bize gelecek
bu büyük iş bence

Çevrimdışı Çağrı

Benim anlamadığım biz Cenk'e konuşması için verdik mi Galatasaray ile?

Bölükbaşı nerdesin kurtar Türk futbolunun namusunu? Onursuz herif.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

yanlız @Çağrı Leiva yı alırsak liverpoolün ilk onbir oyuncusunu almış oluyoruz adam maça çıkıp ertesi gün bize gelecek
bu büyük iş bence

Rotasyon oyuncusu @Necmi abi bizim Oğuzhan gibi düşünebiliriz.

Ama o lig ile bu lig arasındaki farka bakarsak dediğin gibi büyük iş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Yalnız olursa eğer Cenk transferinde kesinlikle kolaylık göstermemeliyiz.Stat mevzusunda yaptıkları, yine geçen sezon Konya'da oynamamak için yaptıkları ortada. Asla affedemem

Çevrimdışı cursedofdragon

"abi barcelonada ben bile kalecilik yaparım sanki top mu geliyodu valdese"

haklısın :) Valdes ispanyada real madride karşı atletico madride karşı ingilterede chelsea'ye karşı arsenal'e karşı oynarken gaziantep,gençlerbirliği filan zor gelir şimdi ona :) Valdes'in ölüsü bu ligte oynar ancak daha iyisini alabiliyorsak daha iyisini istiyoruz doğal olarak.

Çevrimiçi Necmi

Rotasyon oyuncusu @Necmi abi bizim Oğuzhan gibi düşünebiliriz.

Ama o lig ile bu lig arasındaki farka bakarsak dediğin gibi büyük iş.
ben rotasyon falan anlamam @Çağrı akşam oynadımı oynadı hemde arsenale karşı oynattılar
konu kapanmıştır :bandit: adamların yedek kadro diye bir şey yokki herkes onbir oyuncusu döne döne oynuyorlar
ben EPL yi çözemedim zaten

Çevrimdışı Sarp

Kiralamış üstüne bir de devlet hastanesinde sağlık kontrolüne götürüp sırada bekletmiş Sarp abi  :lol:

Hahhahahahahhahahah! Yok artık

Çevrimdışı idil

kesin salkattır o
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.