2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878352 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Henüz hiçbir şey olduğu yok sakin olun gençler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

12 sene barça kalesi korumuş adamdan bahsediyosun yalnız rüştüde attı kapağı sonra ne oldu

ama şimdi ne durumda bilemem orası ayrı
o mu barcanin kalesini korudu barca mi onu korudu orası biraz karışık yalnız
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lucas artik bizim futbolcumuz benim ocim rahat bu konuda..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı idil

UEFA Cup / UEFA Europa League
Winners (4) – record: 2005–06, 2006–07, 2013–14, 2014–15

UEFA Super Cup
Winners (1): 2006
Runners-up (3): 2007, 2014, 2015

Copa del Rey
Winners (5): 1935, 1939, 1947–48, 2006–07, 2009–10
Runners-up (2): 1955, 1961–62

Supercopa de España:
Winners (1): 2007
Runners-up (1): 2010

liverpool sevillla dan çok çok üst düzey ve büyük bir takım ama yıllardır kupa göremiyor :)  o takımlarının arasında yeri yok
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Kadir G.

12 sene barça kalesi korumuş adamdan bahsediyosun yalnız rüştüde attı kapağı sonra ne oldu

Korudu?

Çevrimdışı Bertug

Aynen aynen Valdes gelmesin  :steamed:

Çevrimdışı Scout

bu hareketleri besiktasta yapsa quaresmaya sukredersiniz  :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı Ersoy

Aynen aynen Valdes gelmesin  :steamed:

Valdes yerine daha iyisini belki de daha ucuza alabilirsin. Sorun bu zaten. Popülizm transferi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Valdes gelirse çok söveriz.  :D

Çevrimiçi 38life

Abi Beşiktaş taraftarının harbiden hiç ayarı yok. Vades'in Barcelonada oynayacak bir kaleci olmadığını herkes biliyor zaten eyvallah da overrated bir futbolcunun gerçek değerini göstermeye çalışırken iyice itin bilmemneresine sokuyoruz. Allah aşkına cenkten nasıl daha kötü olabilir Valdes? Bu kadar da abartmayın ya. Elimizdeki üç kaleciden de iyidir. Ha çok mu iyidir değildir ama bir milim de olsa öndedir. Ve Beşiktaş aldıysa eğer iyi bir kaleci değil bir "isim" transfer etmiştir. Bu da Avrupa basininda Besiktasin daha çok konuşulması demek.

Ben Flamengo kalecisi Victoru tercih ederdim. Ama eğer varsa böyle Birsey oturup ağlamaya da gerek yok. Ne cenkten kötüdür ne tolgadan.

En azından degajlar taca gitmez.

:kop: :kop: :kop:
Bizde Sakat Cok

Çevrimdışı idil

elimizde kaleci yok bence şu an, önce onu netleştirelim. yani demek istediğim, alınacak bir kaleci en fazla tolga ve cenk ten ne kadar kötü olabilir  :alala:  tabiki kalecilerden biri satılırsa baya güzel olur... valdes kova diyor bazıları benim çok bilgim yok ama adı var. bir isim bile takımları korkutabilir bazen...
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı brkntcnr

Valla valdes tamam süper bi kaleci değil ama bu lig için yeter. Yapmayın allah için kalecimiz Tolga yahu. Cavanda ya da böyle dedik tamam Beck iyi topçu ama Ts maçında gördük Cavanda yı da.  Bence de son tercihlerden biri Valdes ama belki de son tercihimize kadar gelmişizdir ne biliyorsunuz?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bertug

Valdes yerine daha iyisini belki de daha ucuza alabilirsin. Sorun bu zaten. Popülizm transferi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu ben keyfimden Valdes gelsin demiyorum daha iyisinin gelmeyeceğini bildiğimden gelsin diyorum bonservis ödemeden daha iyisi varsa bilgilendir bizi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yahu ben keyfimden Valdes gelsin demiyorum daha iyisinin gelmeyeceğini bildiğimden gelsin diyorum bonservis ödemeden daha iyisi varsa bilgilendir bizi.

700 bin € ya cenk göneni sat 33-34 yaşındaki valdes'e doğru düzgün maç oynamamış valdes'e 2 milyon € ver mantıklı mı ?

Abi Beşiktaş taraftarının harbiden hiç ayarı yok. Vades'in Barcelonada oynayacak bir kaleci olmadığını herkes biliyor zaten eyvallah da overrated bir futbolcunun gerçek değerini göstermeye çalışırken iyice itin bilmemneresine sokuyoruz. Allah aşkına cenkten nasıl daha kötü olabilir Valdes? Bu kadar da abartmayın ya. Elimizdeki üç kaleciden de iyidir. Ha çok mu iyidir değildir ama bir milim de olsa öndedir. Ve Beşiktaş aldıysa eğer iyi bir kaleci değil bir "isim" transfer etmiştir. Bu da Avrupa basininda Besiktasin daha çok konuşulması demek.

Ben Flamengo kalecisi Victoru tercih ederdim. Ama eğer varsa böyle Birsey oturup ağlamaya da gerek yok. Ne cenkten kötüdür ne tolgadan.

En azından degajlar taca gitmez.
Evet Degajlar Taca gitmez ama Cok Asirtma golu yeriz , Cok Pas hatasi yapar Cok gol yeriz , refleksleri zayif
He bide Tek hamlede topu alamaz genelde rakibin onune tokatlar topu :D
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2015, 18:13:04 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Çağrı

Tüm önyargımı bırakıp bir Valdes değerlendirmesi yapayım.

Birebirlerde ve cepheden şutlarda üst düzey kaleci. Çıkışları ve oyunu el ile başlatması da üst düzey denebilir. Refleksleri üst düzeydir.

Ancak geri paslarda aşırı panik topu uzaklaştırırken bildiğin asist yapıyor rakibe.

Hava toplarında çok kötü. Yan toplarda hava toplarından da kötü. İletişimi çok kötü çok kopuk.

Valdes budur bildiğinizi anlattım aslında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Valdes popülist bir transfer hamlesi olur. Takıma hiçbir şey kazandırmaz aksine kaybettirir. Sırf isim olsun diye alınıyor. Neyse alıştım artık ben önce Quaresma sonra Valdes çok sistemli hareket ediyoruz maşallah Allah nazardan korusun.

Çevrimdışı Easthanbool

elimizde kaleci yok bence şu an, önce onu netleştirelim. yani demek istediğim, alınacak bir kaleci en fazla tolga ve cenk ten ne kadar kötü olabilir  :alala:  tabiki kalecilerden biri satılırsa baya güzel olur... valdes kova diyor bazıları benim çok bilgim yok ama adı var. bir isim bile takımları korkutabilir bazen...

Eldekilerden tabi ki kötü olmaz ama seçim doğru mudur önemli olan o.Büyük ihtimalle Cenk gider yerine gelir.Valdes'in pek korku salabileceğini zannetmiyorum :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı brkntcnr

Fazla nankörlük te yapmayalım beyler. Adamlar zaten Leiva + Doria getirse kale boş bile kalsa gol yemeyiz. Ordan belki biraz ekonomik davranıyor olabilirler. Valdes çok dengesiz bi kaleci bi maç muazzam bi maç saçmasapan goller yiyor. Ama orası ispanya. Burası da Türkiye. Ayrıca Pedro bile dünkü açıklamasında Puyol, Valdes gibi efsane isimlerle çalıştım diyor. Valdes i alırsak ismi bile yeterli. Doria veya ikinci stoper de gelecekse ben şahsen Valdese bile razıyım.

Çevrimdışı brkntcnr

700 bin € ya cenk göneni sat 33-34 yaşındaki valdes'e doğru düzgün maç oynamamış valdes'e 2 milyon € ver mantıklı mı ?
Cenk i sat kimseyi alma daha mantıklı :)

Çevrimdışı Hasan Akten

Biz Cordoba'nın ahını aldık abi. İyi kaleci beklemeyin.

Çevrimdışı brkntcnr

Tüm önyargımı bırakıp bir Valdes değerlendirmesi yapayım.

Birebirlerde ve cepheden şutlarda üst düzey kaleci. Çıkışları ve oyunu el ile başlatması da üst düzey denebilir. Refleksleri üst düzeydir.

Ancak geri paslarda aşırı panik topu uzaklaştırırken bildiğin asist yapıyor rakibe.

Hava toplarında çok kötü. Yan toplarda hava toplarından da kötü. İletişimi çok kötü çok kopuk.

Valdes budur bildiğinizi anlattım aslında.
Abi peki doria ve rhodolfo o yan top zaafına çözüm olmaz mı? Üstelik Doria nın ayağı da iyi geri paslarda da fazla sıkıntı olmaz. Rhodolfo da soğukkanlı. Yani valdes in zayıflıklarını yama yaparak idare edebiliriz bence.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

12 sene korudu ama hiçbir zaman üst düzey bir kaleci olamadı . Olamazdı da ; yetenekleri sınırlıydı. Tamam refleksleri , karşı takım oyuncusuyla kaldığında bire birleri  . Topu , Tolga Zengin'e göre topu daha iyi sokuyor panik yapmadığında . Tamam , güzel.Barcelona'nın kalesini koruyorsa bu kadar da özelliği olsun . Hemen hemen her maçta cepheden gelen şutlardaki yetersizliği , baskı yediğinde yaptığı acemilikleri ise  takdire şayan . Manchestar United'da forma yüzü görememesi tesadüf değil.  Maçta yaptığı 2 yanlış ile Tolga Zengin yuhlanmaya başlanıyorsa o zaman şimdiden Valdes'in  yapacağı acemiliklerle kanser olmaya şimdiden hazırlanın .  Tolga Zengin doğru dürüst degaj yapmasını bilmez top rakip takıma gider. Valdes'in yaptığı acemilikler ise karşı takıma asist olur , gol olur.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2015, 18:16:52 Onur Küçük ]