2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878450 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bertug

700 bin € ya cenk göneni sat 33-34 yaşındaki valdes'e doğru düzgün maç oynamamış valdes'e 2 milyon € ver mantıklı mı ?

Kaleci alırken en son bakılacak şey yaştır. Futbol bilgisi hakkında çok nadir ukalalık yapmışımdır fakat şu yorumunuza cevap vermek zahmetine girmiyorum.
Son 20 senede 2 kere şampiyon olan Beşiktaş'ın kalesinde 33'lük Cordoba, 36'lık Rüştü vardı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tüm önyargımı bırakıp bir Valdes değerlendirmesi yapayım.

Birebirlerde ve cepheden şutlarda üst düzey kaleci. Çıkışları ve oyunu el ile başlatması da üst düzey denebilir. Refleksleri üst düzeydir.

Ancak geri paslarda aşırı panik topu uzaklaştırırken bildiğin asist yapıyor rakibe.

Hava toplarında çok kötü. Yan toplarda hava toplarından da kötü. İletişimi çok kötü çok kopuk.

Valdes budur bildiğinizi anlattım aslında.
Evet aynisini yazdim az once Geri paslarda topu rakibe atar pas hatasi yapar yani , Yalniz refleksleride iyi degil bence Topu tek hamlede tutamaz ve rakibin onune tokatlar genelde he bide Cok Asirtma golu yeriz :bandit:
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2015, 18:17:36 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Cenk i sat kimseyi alma daha mantıklı :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaleci satılmazsa kalecide almıcaz cenk gönen'i valdes'e tercih ederim :)

Çevrimdışı Çağrı

Abi peki doria ve rhodolfo o yan top zaafına çözüm olmaz mı? Üstelik Doria nın ayağı da iyi geri paslarda da fazla sıkıntı olmaz. Rhodolfo da soğukkanlı. Yani valdes in zayıflıklarını yama yaparak idare edebiliriz bence.

Kardeşim Doria Rhodolfo'yu çok güzel tamamlar. Hızlı, seri hamleleri yerinde gelişime açık ama gelişeceğini düşünmediğim oyunculardan benim.

Ama şu hali bile Ersan'ın 2 boy üstü. Lakin hava toplarına çare olmaz. Duran top Valdes kaledeyken hep sıkıntı olacaktır.

Ama Beto mu Valdes mi desen ben Valdes'i seçerim illa ikisinden biri olacaksa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi 38life

Evet Degajlar Taca gitmez ama Cok Asirtma golu yeriz , Cok Pas hatasi yapar Cok gol yeriz , refleksleri zayif
He bide Tek hamlede topu alamaz genelde rakibin onune tokatlar topu :D

Allah aşkına Turkiyede kaç tane futbolcuyu sen ayırtma şut atarken gördün. Sen Barcanin La liga maçlarına göre yorum yapıyorsun burası Türkiye rakibimiz Antep!

Ne Valdesin refleksleri mı zayıf? Yok artık. Sen Vadesi iyi analiz ettiğine emin misin?

Çevrimdışı Çağrı

Bir de algıdan bakarsak, Runje'yi yerin dibine sokan taraftar Valdes'i 5-6 maç sonunda yer bu da böyle biline.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Valdes ile ilgili daha net bir yorum yapayım.

Bazen kalede devleşir 2-3 net pozisyon çıkarır dersin ki vay arkadaş ne kaleciymiş be.

Aynı maçta öyle saçma sapan bir iş yapıp gol yer ki o dakikaya kadar yaptığı olumlu tüm şeyleri unutturur.

Dengesiz bir kaleci yani demek istediğim bu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Kardeşim Doria Rhodolfo'yu çok güzel tamamlar. Hızlı, seri hamleleri yerinde gelişime açık ama gelişeceğini düşünmediğim oyunculardan benim.

Ama şu hali bile Ersan'ın 2 boy üstü. Lakin hava toplarına çare olmaz. Duran top Valdes kaledeyken hep sıkıntı olacaktır.

Ama Beto mu Valdes mi desen ben Valdes'i seçerim illa ikisinden biri olacaksa.
Yan toplarda doria da gelirse stoperlerimizin ikisi de uzun boylu olur ya ondan valdes sıkıntı çekmez diyorum. Ayrıca abi valla beto yu da öldürdün :) . Ben hangisi gelirse gelsin Tolga dan ve Cenk ten iyi olacaktır gözüyle bakıyorum ve hiç farketmez diyorum :) Bence önemli olan 2. Stoper.

Çevrimiçi Samet Ç

Allah aşkına Turkiyede kaç tane futbolcuyu sen ayırtma şut atarken gördün. Sen Barcanin La liga maçlarına göre yorum yapıyorsun burası Türkiye rakibimiz Antep!

Ne Valdesin refleksleri mı zayıf? Yok artık. Sen Vadesi iyi analiz ettiğine emin misin?
Hadi refleksi iyi diyelim ama geri paslarda inanilmaz hatalar yapar resmen rakibe Asist yapar , Topu tek hamlede tutamaz ve rakibin onune tokatlar genelde eger ben yanlis Valdesi izlemediysem Valdes boyle..

Çevrimdışı Scout

Abi Abartmayın Antepteki Futbolcular Sokak Futbolu Oynamiyor Aşırtma Atabilir Düzeydeler
Pika Pika

Çevrimiçi 38life

Valdes ile ilgili daha net bir yorum yapayım.

Bazen kalede devleşir 2-3 net pozisyon çıkarır dersin ki vay arkadaş ne kaleciymiş be.

Aynı maçta öyle saçma sapan bir iş yapıp gol yer ki o dakikaya kadar yaptığı olumlu tüm şeyleri unutturur.

Dengesiz bir kaleci yani demek istediğim bu.

Tamam işte tam bize göre değil mi :D

Çevrimdışı Ensar

ben hayatımda valdes kadar meshur olupta ici bos kaleci tanımadım , benim cahilligim olabilir ama valdes diyince direk rakibe verdiği paslar geliyor gözümün önüne , biz yeterince kanser oluyoruz kardeşim bi de valdes ile uğrastirmayın bizi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ebabil

valdes ten bir iş çıkmaz. adam barçada her hafta maç oynarken bile sakat bir kaleciydi. şimdi ne zamandır top bile oynamıyor.
rüştü iki hata yaptı diye harcadılar yoksa valdes ten bir eksiği yoktu. (onun gibi acayip kurtarışlar yapıp daha sonra saçma goller yiyordu  :evillol: )

Çevrimdışı cursedofdragon

Victor Valdes
Piyasa Değeri : 5 milyon €
Toplam 535  resmi maç'a çıkan valdes kalesinde 441 gol görürken 238 gol'ü de çıkarttı.
32 sarı kart 3 direk kırmızı kart gören valdes toplamda 47.997' süre aldı.
33 yaşında ki tecrübeli kaleci 6 ispanya ligi şampiyonluğu,6 ispanya süper kupa şampiyonluğu,3 ispanyol kupa şampiyonluğu,3 şampiyonlar ligi şampiyonluğu,1 dünya kupası şampiyonluğu,1 uefa super kupası şampiyonluğu,1 avrupa ligi şampiyonluğu gördü.
Geçen sezon sadece 5 maça çıkan victor valdes.4 gol yerken 1 gol'ü çıkarttı.Toplamda 377' dk oynadı.

Bu bilgileri kendim hazırladım arkadaşlar.Valdes için benim yorumum.Cenk gönenin yaşlı hali ne yapacağı belli olmayan bir kaleci.

Çevrimdışı Çağrı

Yan toplarda doria da gelirse stoperlerimizin ikisi de uzun boylu olur ya ondan valdes sıkıntı çekmez diyorum. Ayrıca abi valla beto yu da öldürdün :) . Ben hangisi gelirse gelsin Tolga dan ve Cenk ten iyi olacaktır gözüyle bakıyorum ve hiç farketmez diyorum :) Bence önemli olan 2. Stoper.

Kardeşim boyun uzun olması hava hakimiyeti demek değil maalesef. 1.83 ile 1.93 arasında bir fark yoktur mesela eğer 1.83 lük oyuncu iyi zıplıyorsa.

Ivan Cordoba çok üst düzey forvetleri yemiştir mesela hava toplarında o boyla. Sorun Doria havadan iyi değil yani boyunun hakkını veremiyor henüz.

Ben Beto'yu hiç beğenmiyorum çıkışları özellikle felaket bir kaleci çünkü ama iletişimi iyidir onun da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

Cenki gsye verirsek yazıklar olsun. Adamların yedek kalecisi yok 600bine aradıkları yerli kaleciyi hediye ediyoruz resmen. Cenke dersin git başka takıma gsye vermicem gitmezsen de kalırsın. Elimizde gene gs nin açığını kapatıyoruz gene yardımcı oluyoruz şunlara. Vericeksen ver 2milyona alabiliyorsa alsın.

Çevrimdışı brkntcnr

Valla bence Şenol Hoca ben Valdes i istiyorum diyorsa hiç birimizin yönetimin de dahil aksini söyleyecek bilgisi yok. Metin Tekin in de dediği gibi. Kale konusu Şenol Hoca da. O şuankiler yeter diyorsa yeterdir, şunu istiyorum diyorsa o alınmalıdır. Ben bu konuya böyle bakıyorum ve Valdes i fazla gömdüğünüzü düşünüyorum.

valdes ten bir iş çıkmaz. adam barçada her hafta maç oynarken bile sakat bir kaleciydi. şimdi ne zamandır top bile oynamıyor.
rüştü iki hata yaptı diye harcadılar yoksa valdes ten bir eksiği yoktu. (onun gibi acayip kurtarışlar yapıp daha sonra saçma goller yiyordu  :evillol: )
Rüştü Valdesten 2 Gomlek istun bi kaleciydi , Refleskleri cok iyiydi.
En Guzel ozelligide Yedigi her Golden sonra OFSAYT beklemesiydi :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Scuffet'i alacaktık biz. Veya Begovic gitmeden önce Butland'a çökecektik. Ama Şenol hocanın yerli kaleci inadı tuttu.  :akuma:

Çevrimdışı brkntcnr

Kardeşim boyun uzun olması hava hakimiyeti demek değil maalesef. 1.83 ile 1.93 arasında bir fark yoktur mesela eğer 1.83 lük oyuncu iyi zıplıyorsa.

Ivan Cordoba çok üst düzey forvetleri yemiştir mesela hava toplarında o boyla. Sorun Doria havadan iyi değil yani boyunun hakkını veremiyor henüz.

Ben Beto'yu hiç beğenmiyorum çıkışları özellikle felaket bir kaleci çünkü ama iletişimi iyidir onun da.
Dedigini anladım abi. Yani sen diyosun ki boyun uzun olsa da bi Lugano gibi hava hakimiyetinde güven veremiyor ama ileri de çalışmayla verecektir. Tamamdır :)

Çevrimdışı indie

Cenki gsye verirsek yazıklar olsun. Adamların yedek kalecisi yok 600bine aradıkları yerli kaleciyi hediye ediyoruz resmen. Cenke dersin git başka takıma gsye vermicem gitmezsen de kalırsın. Elimizde gene gs nin açığını kapatıyoruz gene yardımcı oluyoruz şunlara. Vericeksen ver 2milyona alabiliyorsa alsın.

Aynen öyle. Elimizde 3 kaleci var, üçünü de yetersiz görüyoruz ama bana göre en iyisini (ehven-i şer) rakibe çok cüzi bir rakama veriyoruz. Ha sen birinci sınıf bir kaleci alırsın önce, Cenk'i de değerinin üstünde (bana göre 2 m euro) satarsın rakibine, amenna.

Acımızdan ölsek yaralı parmağımıza işemeyecek bir camia'ya kolaylık göstermek ne demek?

Çevrimdışı Ensar

madem bu kadar stoper sıkıntısı olacaktı ne diye tas gibi atınç'i sattık arkadaş , hala bi adam almadılar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi 38life

Abi Abartmayın Antepteki Futbolcular Sokak Futbolu Oynamiyor Aşırtma Atabilir Düzeydeler

Asirtma atabildiklerini ben de biliyorum. Salak değilim. Benim demek istediğim La ligada kaleci pozisyonunu 5-6 saniyeliğine kaybetse bile rakip futbolcular çoğunlukla bunu farkedip değerlendirirler. Bizim ligimizde bu sezgiye , bu vizyona sahip futbolcu az.

Trabzon maçında bir kare yakalamıştım. Tolganin kaleyle alakası yoktu ve top rakipteydi mesafe 40 metre falandı. Oyuncu bunu sezemedi. Çok rahat bir gol atabilirdi.