2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887711 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Hakikaten bir de o var. Kimse de demiyor ki arkadas beni kadroda dusunmuyorsaniz yol verin gidem.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Pektemek : Gitmicem, gitmicem :D

Çevrimdışı aykut.celenk

gidecekleri yerde bu şekilde bedavadan para kazanabilirler mi :)

Çevrimdışı Hasan Akten

gidecekleri yerde bu şekilde bedavadan para kazanabilirler mi :)

Laf edince de "aman laf etmeyin onlar Beşiktaş forması giyiyor." Sorun orada zaten giymiyorlar :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hakikaten bir de o var. Kimse de demiyor ki arkadas beni kadroda dusunmuyorsaniz yol verin gidem.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kimse gitmez kolay kolay o düşünülmeyen kişilerle yapılan sözleşmeler var özellikle pektemekle yapılan sözleşme insanın kanına dokunuyor.

Çevrimdışı Kemal

Gonderilecekler ne zaman gonderilecekler?  :D

Ömer - Süzen - Sezer Lawal transferinde

Cenk Gönen Gs ye

başkada yok zaten , Pektemeği kimse istemiyor maaşından dolayı , Köybaşıda Mottaya güvenilip bırakılmaz.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar , en iyisi KAP'ı bekleyin boşverin takmayın kafanıza.

Ben hala Haber1903'e bakıyorum İlk kez bu kadar emin konuştu adamlar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkadaşlar , en iyisi KAP'ı bekleyin boşverin takmayın kafanıza.

Ben hala Haber1903'e bakıyorum İlk kez bu kadar emin konuştu adamlar
adamlar güvenilir transferde hep tutturdular aldık lucası akşama kap gelir bence

Çevrimdışı aykut.celenk

o sitenin hiçbir haberine inanmam  :akuma:

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı can1903

Mario Gomez'de herkes imza var derken bu adam imza yok dedi doğru çıktı.

Q7'yi ilk yazan site , özel haberleri doğru çıkıyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı pascal26

mesajı buraya yazmam adına uyarıldım, mesajım boşuna gitmesin buraya da atıyorum:

KONU DIŞI ama yazmak sorundayım tepki gösterirsiniz sizde umarım. Haberi olmayan var mı ya da bu konu hakında siz ne düşünüyosunuz bilmiyorum ama töre nin dün tt arenada olmasından kıllandım açıkçası. ilk gördüğümde sustum ama şimdi de abuk subuk resimlerini gördüm instagramda. başka birisi töre nin tt arena da fotografını paylaşmış tribünleri izlerken, altına da GALATASARAY, POLDİ tribünler harikaydı.... gibi yazılar yazmış..neymiş poldi yle kankalarmış?? yahu madem bu kadar kankalar neden sadece gökhan gidiyo poldiyi izlemeye? bir kere geldi mi poldi? üstelik geçen seneden beri oluyor bu. ezeli rakibin stada elini kolunu sallayarak bu kadar rahat gidilir mi? hiç mi uyarmıyor kimse, taraftar tepkisinden çekinilmiyo mu? poldi tişörtü giymiş, poldi şapkası takmış bir de resimde!! oldu olucak gs forması giyseymiş??? rezalet ya valla ne hale geldik...acilen uyarılmalı töre!!!!!!!!!!!

Hiçbir gs li futbolcuyu fb ya da bizim tribünde veya hiçbir fb liyi gs veya bizim tribünde gördünüz mü? Onların başka takımlarda arkadaşları yok mu? Ama yemez. Hadi birbirlerine gidemezler, bizim tribüne de gelmezler.

Çünkü sen bu formayı giyiyorsan tarafsın kardeşim, benim tarafımdasın ve diğerlerinin rakibisin. Git de tekme tokat kavga et demiyoruz ama o stadlara gidip sırıta sırıta maç izleyemezsin.

Biz bu Beşiktaş'lı duruşunu iyice yanlış anladık. Geçen sene FB maçından önce bi çocuk Necip'in elini tutmaktan korkup; "ben şimdi BJK'li mi olucam deyince bizim Necip de "senin BJK'li olmana gerek yok ben FB li olurum" demişti.
Zihniyete bak.
Sen benim elimi tutsan da yine FB lisin, ben senin elini tutsam da BJK'liyim diyeceksin bu kadar basit. Çocuğun senin FB li olmanla ilgili bi derdi yok. O sadece FB liliğine zarar gelmesinden korkmuş. Ama işte bilinç altı devreye girmiş ve Necip kardeşimiz konuşmuş.

Bu zihniyet her derbi maçında dayak yer, sesini çıkaramaz ve yenilip yenilip döner. Bu kadar NET.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evet özel haberleri büyük çoğunlukla doğru çıkıyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

alakasız bir savunma olmuş.... onlar istese gayet rahat gelirler... kaç devlet adamı kaç ünlü geldi olimpiyata..baştan beri gs aklında törenin

Töre'nin aklında Galatasaray yok. Zira tanıyorum yakın olmasa da baya baya Beşiktaşlı Töre çocukluğundan beri
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Mario Gomez'de herkes imza var derken bu adam imza yok dedi doğru çıktı.

Q7'yi ilk yazan site , özel haberleri doğru çıkıyor.

Onu öyle demeyelim de Ahmet Bulut ile ilgili transfer haberleri doğru çıkıyor diyelim
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı can1903

Onu öyle demeyelim de Ahmet Bulut ile ilgili transfer haberleri doğru çıkıyor diyelim
Aynen öyle Ozan olmayınca herkes İnler diyodu. Bu adamlar 7 M€ istiyo Napoli dedi :boxin:

Çevrimdışı Ensar

yalnız lucas çok sert giriyor topa , bizim ligde insallah çok kart yemez ,malum beşiktaşta oynayacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen tam üstüne bastın :D ahmet buluttan alıyolar haberi

Çevrimdışı aykut.celenk

İmza atılana kadar hiç bir habere inanmamayı prensip edinmiş biriyim bu yüzden şuan için hepsi yalan   :bandit:

Çevrimdışı Ersoy

yalnız lucas çok sert giriyor topa , bizim ligde insallah çok kart yemez ,malum beşiktaşta oynayacak

Rhodolfo'nun bir sözü vardır."Sert bir oyuncuyum ama topa sertim" :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

:upto: :upto: :upto:
hakkımda sallıyorsun diyorlar @Çağrı
ben duyum vermedim sosyal medyaya düşmüş bir haber
farklı kaynaklardanda duydum dedim sadece ama inanmadığımıda söyledim
20 M€ Bonservisi olan birinin ücretsiz bırakılması için ya bırakanın aptal olması
lazım tutki öyle bütün devler başına üşüşür. Yada bizim başkanın Eskobar
olması lazımki oyuncunun üstüne çöksün kimsede bulaşamasın :kop: :kop: :kop:

Ben de bunu diyorum @Necmi abi duyum ve duyumcular. Artık fenalık geldi.

Beto'yu yaz tamam Berisha bile yaz şuan tamam gidip de Sirigu için çalışma var demek alenen dalga geçmektir. Adam 2 yıl içinde belki şampiyonlar ligi kupası kaldıracağı takımdan Beşiktaş'a hem de bedelsiz.

Ondan sonra millet sövüyor yönetime bir şeyi beceremediniz diye olmadık şeyleri yazıp algı yarat sonra hücum yatacak yeri yok çoğunun. Önce taraftar müsade etmeyecek buna.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Rhodolfo'nun bir sözü vardır."Sert bir oyuncuyum ama topa sertim" :evillol:
ama lucas'ın girdiği topta rakip pek ayakta kalamiyor :o

Çevrimdışı Easthanbool

Merhaba @Besiktas Ben Geldim ! 

demeden kimseye inanmamak lazım  :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ersoy

15-17 arası KAP gelmezse yarını bekliycez artık.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sizde sıkılmadınız mı bu tranfer haberlerini takip etmekten?

Valla ben çok sıkıldım gelsin artık 31 ağustos. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."