2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904924 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

iyide parasını alamadığı için şampiyonluğa gittiğin son beş maçın ikisine çıkıp eli belinde dolaşan ve diğer üçüne
çıkmayan adama sence ne denir. Parasını alamadığı için çıkmuyorsa aldığındada onda olması gerekeni beklerim çıkacak oynayacak
gereksiz haraketler yapmayacak artistlik yapmak için top kaybetmeyecek biz ona para ödüyoruz ve karşılığını verecek.  @Tuncay Heliya Sîa

Töre'nin geçen sene son maçlarda yaptığını zaten kabul ediyorum, sadece 1 maç ve 1 pozisyonluk konuştum. Afedersin abi ama adam artistlikten değil o anlık mallığından kaçırdı sağla vursa goldü. Genel konuşmadım yani sadece boş kale pozisyonuyla ilgili bir tartışmaydı. Onun dışında sonuçsuz çalım girişimleri ve top kayıplarını gördüm bunlarda da hemfikiriz @Necmi abi oynunu da beğenmedim. Gomez ve Atiba'yı beğendim sadece, Beck de fena değildi.

Yavaş yahu .Adam daha iki resmi maça çıktı
Bu ne acele?
Geçen sene Bursa da değilmiydi Bursa kadrosu çok mu kötüydü ki ligi 6.bitirdi Trabzon ve Başakşehir i geçemedi Bursa yönetimi yeni sözleşme bile teklif etmedi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Biliç gitti derbi kazanmaya başladık dimi ne güzel oldu Avrupa mücadelesine rağmen federasyon ve hakemlere rağmen stadsızlığa ve sakatlıklara dar kadroya rağmen Biliç in Beşiktaşı ligin en iyi topunu oynuyordu ve 30.haftayı lider geçmişti Quaresma dan daha çok ikinci yarıya onu oyunda tutarak başlayan maalesef oyunu hiç okuyamayan hocamız suçlu belkide Quaresma yı bir daha oynatmamak için seyirciye bazı şeyleri göstermek istedi bilemiyorum normalde Quaresma 45.  dakikada atılmalıydı oyundan. 2.yarı başlarken Quaresma yı görünce şok oldum hocanın basiretsizliğine

:vur

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi o zaman sence yönetimin gökhan'ı ısrarla tutmak istemesi nasıl bir duruş? Böyle bir adamı takımda ısrarla tutmak istemelerinin sebebi ne olabilir? Senin anlattıklarından yola çıkarsak 3'e 5'e bakmadan satılması gereken bir oyuncu profili çıkıyor karşımıza.
zaten Çebi satmak istiyordu kalmasının nedeni büyük ihtimal Çebi Orman çekişmesidir.
12 M€ yı getiren Töreyi alır diye daha transfer döneminin başında açıklama yapan Çebi değilmiydi.
Resmen satışa çıkarmıştı ama sonra Başkan bu paraya satmadı bu işi kazırsak altından Luce Şenol Güneş
olayından başlar neler çıkar. Bakın bütün transfer sezonu boyunca Çebinin adını duydunuzmu Şenol Güneş
olayında bastırdı başkanı köşeye sıkıştırdı getirdiler ondan sonra ipler bayağı gerildi Quaresmanın alınması Törenin satılmaması
hep Çebiye inat yapılan şeyler. İşin özeti Beşiktaşın üzerinde it dalaşı yapıyorlar. Peşin söyleyeyim bu bir hakaret değildir
bir tabirdir. iki farklı ülke savaş uçağının havada karşılaştıklarında bir birleriyle oynadıkları savaş oyununa denir.

Çevrimdışı Batuhan1903

Yok beyler biz boşuna burda transfer için uğraşıyoruz bu senede şampiyon olamayacağız. Şenol Güneş kaleci istemiyormuş tolgası yapar artık bizi şampiyon...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ta Trabzonspor karşısında alınan yenilgi keyifleri kaçırırken, orta sahaya yapılacak transferde sona gelindi.

Siyah beyazlılar, yüksek bonservis bedeli nedeniyle maliyeti yüksek gelince kiralık olarak 1 yıllığına renklerine katmak istediği Brezilyalı Lucas Leiva transferini yarına kadar sonuçlandıracak.

Liverpool'un Leiva'yı kiralamaya sıcak bakması, 28 yaşındaki futbolcunun da Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt vermesi üzerine aradaki pürüzler büyük oranda çözüldü. Siyah beyazlı kulübün dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, Leiva transferini sonuçlandırmak için harekete geçti.

Leiva için İngiltere'de son temaslarda bulunup pazarlıkları gerçekleştirecek Torunoğulları'nın Brezilyalı futbolcuyla İstanbul'a dönmesi bekleniyor.

Leiva'nın da kadroya dahil olmasıyla Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş ile yapacağı görüşmenin sonucuna göre transferi noktalayacak. Siyah beyazlı takımda kaleci transferinin de gündeme getirildiği, yönetimin Güneş ile konu hakkındaki son düşüncesini soracağını öğrenildi.

Siyah beyazlı takım Gaziantepspor ile Spor Toto Süper lig'in 3. haftasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Güneş futbolcularına Trazonspor maçında yaptıkları hatalar nedeniyle sert uyarılarda bulundu.

Bu arada siyah beyazlı takımda Trabzonspor maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan Ricardo Quaresma'nın davranışı tepki çekerken, Portekizli futbolcuya ceza verilmesi gündeme geldi. Yönetim, teknik direktör Şenol Güneş ile yapacağı değerlendirme sonrası kararını açıklayacak.

Lig Tv

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

zaten Çebi satmak istiyordu kalmasının nedeni büyük ihtimal Çebi Orman çekişmesidir.
12 M€ yı getiren Töreyi alır diye daha transfer döneminin başında açıklama yapan Çebi değilmiydi.
Resmen satışa çıkarmıştı ama sonra Başkan bu paraya satmadı bu işi kazırsak altından Luce Şenol Güneş
olayından başlar neler çıkar. Bakın bütün transfer sezonu boyunca Çebinin adını duydunuzmu Şenol Güneş
olayında bastırdı başkanı köşeye sıkıştırdı getirdiler ondan sonra ipler bayağı gerildi Quaresmanın alınması Törenin satılmaması
hep Çebiye inat yapılan şeyler. İşin özeti Beşiktaşın üzerinde it dalaşı yapıyorlar. Peşin söyleyeyim bu bir hakaret değildir
bir tabirdir. iki farklı ülke savaş uçağının havada karşılaştıklarında bir birleriyle oynadıkları savaş oyununa denir.
Neyse abi dallas gibiyiz yemin ediyorum. Zaten klasik bir laf varya bizim en büyük düşmanımız kendimiziz diye. Bunu her sene farklı şekillerde yaşıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Töre'nin geçen sene son maçlarda yaptığını zaten kabul ediyorum, sadece 1 maç ve 1 pozisyonluk konuştum. Afedersin abi ama adam artistlikten değil o anlık mallığından kaçırdı sağla vursa goldü. Genel konuşmadım yani sadece boş kale pozisyonuyla ilgili bir tartışmaydı. Onun dışında sonuçsuz çalım girişimleri ve top kayıplarını gördüm bunlarda da hemfikiriz @Necmi abi oynunu da beğenmedim. Gomez ve Atiba'yı beğendim sadece, Beck de fena değildi.
Bak sanırım yediğimiz ilk golde uzaktan vurulan şutta Becki bir incele
herkes seyrederken orda şut atmasını engellemek için ileri hamle yapıyor
orda seyreden oyunculardan bir ikisi daha öyle hamle yapsa o şutu atamaz
Beck çok iyi bir transfer Motto sol bek miydi yoksa stopermiydi anlamadım
hiç beke gitmedi defansın çökmesinin en büyük sebebi kesinlikle mottoydu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi duygularıma ve hislerime tercüman olmuşsun. Artık çoğu şey alenen ortada, güvendiğimiz adamların koltuk hırsına bu noktaya varmaları hiç hoş değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Geçen sene Bursa da değilmiydi Bursa kadrosu çok mu kötüydü ki ligi 6.bitirdi Trabzon ve Başakşehir i geçemedi Bursa yönetimi yeni sözleşme bile teklif etmedi
Şimdi Şenol hocayı bursa mı bıraktı diyorsun yani :lol:

Beşiktaş'ta Trabzonspor karşısında alınan yenilgi keyifleri kaçırırken, orta sahaya yapılacak transferde sona gelindi.

Siyah beyazlılar, yüksek bonservis bedeli nedeniyle maliyeti yüksek gelince kiralık olarak 1 yıllığına renklerine katmak istediği Brezilyalı Lucas Leiva transferini yarına kadar sonuçlandıracak.

Liverpool'un Leiva'yı kiralamaya sıcak bakması, 28 yaşındaki futbolcunun da Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt vermesi üzerine aradaki pürüzler büyük oranda çözüldü. Siyah beyazlı kulübün dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, Leiva transferini sonuçlandırmak için harekete geçti.

Leiva için İngiltere'de son temaslarda bulunup pazarlıkları gerçekleştirecek Torunoğulları'nın Brezilyalı futbolcuyla İstanbul'a dönmesi bekleniyor.

Leiva'nın da kadroya dahil olmasıyla Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş ile yapacağı görüşmenin sonucuna göre transferi noktalayacak. Siyah beyazlı takımda kaleci transferinin de gündeme getirildiği, yönetimin Güneş ile konu hakkındaki son düşüncesini soracağını öğrenildi.

Siyah beyazlı takım Gaziantepspor ile Spor Toto Süper lig'in 3. haftasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Güneş futbolcularına Trazonspor maçında yaptıkları hatalar nedeniyle sert uyarılarda bulundu.

Bu arada siyah beyazlı takımda Trabzonspor maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan Ricardo Quaresma'nın davranışı tepki çekerken, Portekizli futbolcuya ceza verilmesi gündeme geldi. Yönetim, teknik direktör Şenol Güneş ile yapacağı değerlendirme sonrası kararını açıklayacak.

Lig Tv

Lig tv nin haberlerine hiç inanmıyorum. Onlara kalsa lawal şuan da bizdeydi. Ben şenol hocanın artık tolga riskini alabileceğini düşünmüyorum. Bir stoper ve bir kaleci bekliyorum. Alınmazsa zaten konuşmaya gerek yok.

Çevrimiçi Necmi

Sampiyon olursak @Çağrı 'nın önüne Egemen Bagis'in oy kutusuna oy pusulasini attigi gibi Q7 formasi aticam...  :lol: :lol: Ama bu takimdan bu sene birsey olmaz... Oradan kaybediyorum  :bandit:
işte işin kötü yanı şampiyon olamazsak
@Çağrı o formayı önüne atmakla yetinmez :evillol:  @Fatih
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 15:26:52 Necmi ]

Çevrimdışı Tolga

Lig tv nin haberlerine hiç inanmıyorum. Onlara kalsa lawal şuan da bizdeydi. Ben şenol hocanın artık tolga riskini alabileceğini düşünmüyorum. Bir stoper ve bir kaleci bekliyorum. Alınmazsa zaten konuşmaya gerek yok.
Orta saha ve stoper için ilk eleştirilmesi gereken yönetimdir fakat kaleci konusunda ilk eleştirilmesi gereken kişi de Şenol Hoca'dır.

Sambade'nin elimizdeki kalecilerle ilgili raporları ortadayken 2 kamp dönemini bekleyeceğim demesi baştan hataydı.

Mutlaka kaleci lazım bu takıma ama sadece Lucas alınıp transfer kapatılır diye düşünüyorum.

Stoper transferi devre arasına kaldı gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

EssiLor

• Ziyaretçi

Konu ile ilgili Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi ve spor yazarı Atıf Keçeci, HABER1903’e açıklamalarda bulundu.

Keçeci, HABER1903’e yaptığı açıklamada;

-BU YÖNETİCİNİN AHMET NUR ÇEBİ OLDUĞU İSTİHBARATINI ALDIM-

Açıklamaları yapan yöneticinin istifa etmesi gerektiğini belirten Atıf Keçeci; “Bu yöneticinin bu sabah Bodrum Havaalanı’ndan İstanbul’a giderken yılların gazetecisi Faik Gürses ile karşılaşıp sohbet eden kişi olduğunu düşünüyorum. Faik Gürses, benim tanıdığım 40 senelik bir gazeteci ve hayatında korkarak hiçbir haber yapmaz. Ama burada korkak, bu açıklamayı yapan ve kendisine üst düzey yönetici diyen kişi. Zaten Beşiktaşlılar, bu yöneticinin kim olduğunu tespit etmiş. İçlerinde yanılan yok. Kendisinin ismini açıklaması ve akabinde de görevinden istifa etmesi lazım. Çünkü başkanını kötü durumda bırakan bir açıklama. Quaresma’nın transferinden rahatsızlık duyan kişi, Quaresma’nın gidişinde hoş olmayan sözler sarf eden bu üst düzey yönetici. Bu kişinin Ahmet Nur Çebi olduğu istihbaratını aldım. Faik Gürses ile karşılaşmaları ve açıklamaların içeriği bana bu yöneticinin Ahmet Nur Çebi olduğunu gösteriyor” dedi.

HABER1903
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2015, 15:32:26 EssiLor ]

Çevrimdışı Akil Emre

Konu ile ilgili Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi ve spor yazarı Atıf Keçeci, HABER1903’e açıklamalarda bulundu.

Keçeci, HABER1903’e yaptığı açıklamada;

-BU YÖNETİCİNİN AHMET NUR ÇEBİ OLDUĞU İSTİHBARATINI ALDIM-

Açıklamaları yapan yöneticinin istifa etmesi gerektiğini belirten Atıf Keçeci; “Bu yöneticinin bu sabah Bodrum Havaalanı’ndan İstanbul’a giderken yılların gazetecisi Faik Gürses ile karşılaşıp sohbet eden kişi olduğunu düşünüyorum. Faik Gürses, benim tanıdığım 40 senelik bir gazeteci ve hayatında korkarak hiçbir haber yapmaz. Ama burada korkak, bu açıklamayı yapan ve kendisine üst düzey yönetici diyen kişi. Zaten Beşiktaşlılar, bu yöneticinin kim olduğunu tespit etmiş. İçlerinde yanılan yok. Kendisinin ismini açıklaması ve akabinde de görevinden istifa etmesi lazım. Çünkü başkanını kötü durumda bırakan bir açıklama. Quaresma’nın transferinden rahatsızlık duyan kişi, Quaresma’nın gidişinde hoş olmayan sözler sarf eden bu üst düzey yönetici. Bu kişinin Ahmet Nur Çebi olduğu istihbaratını aldım. Faik Gürses ile karşılaşmaları ve açıklamaların içeriği bana bu yöneticinin Ahmet Nur Çebi olduğunu gösteriyor” dedi.

HABER1903

Kim olursa olsun Beşiktaşlıyım diyip, takıma nasıl, nerden zarar versem die düşünen içimizdeki asalaklardan işallah kurtuluruz.

Orta saha ve stoper için ilk eleştirilmesi gereken yönetimdir fakat kaleci konusunda ilk eleştirilmesi gereken kişi de Şenol Hoca'dır.

Sambade'nin elimizdeki kalecilerle ilgili raporları ortadayken 2 kamp dönemini bekleyeceğim demesi baştan hataydı.

Mutlaka kaleci lazım bu takıma ama sadece Lucas alınıp transfer kapatılır diye düşünüyorum.

Daha öncede yazdım. Kişisel sempati duyulan oyuncular yüzünden kaybeden hep biz olduk. Biliç, pektemek ve necip. Şenol hoca da kaleciler. Tolga ve cenk'in beşiktaş'ın 1. kalecisi olamayacağını görmek için futbol bilgisine gerek yok. Bir çift göz yeterli.

Çevrimdışı arc1999

Çevrimdışı can1903

Erdal Torunoğulları : Orta saha transferiyle transferi kapatacağız.
Metin Albayrak : Orta saha dışında 1-2 transfer söz konusu.
Fikret Orman : Belkide hiç transfer yapmayız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Cech

Maxi P.            Skertel                  Ogbonna              A.Baba

Tolgay       De Jong

G.Töre                           Sosa                                 Ayew

Demba Ba       

@Çağrı @Tolga alın size yepyeni 2016 model Beşiktaş   :kop: :kop: :iblush: :iblush: :outtahere:               
Sende de ne göz varmış be @Tolga

Beşiktaş taraftarı   zu     bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi.

Çevrimdışı Ensar

yoo laf olsun diye söylüyorum
Bilice neden oynamıyor dendiğinde onu Gökhan Töreye sorun dediğindede laf olsun diye söyledi
Sosa tv lere çıkıp bazı arkadaşlar şampiyonluğu istemedi derkende laf olsun diye söyledi
Çebide gırtlağına laf olsun diye sarılmıştır. Beşiktaşa on defa ihtarıda laf olsun diye
göndermiştir.
şimdi dikkat edersen oyuncular gökhana maçta pas vermiyorlar iki maçtır dikkatini çekmiyormu
bunuda laf olsun diye yapıyorlardır.  @Ensar
estağfurullah laf olsun diye konuştuğunu felan söylemedim abi , doğruysa satılması en mantıklısıymıs insallah bu sene toparlar kendini de iyi bi paraya elimizden çıkarırız
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş taraftarı   zu     bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi.
:D :D :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet57

Douglas Texeira ve Djilobodji Trabzon'a.

Onlerinde Mbia ile ligin en (fizik) guclu defans hatti.

Çevrimdışı Çağatay

Kaleci için hadi yine ortada isimler filan dolaşıyordu
defans için o da yok ortalıkta
lucas ı yine iyi almışlar bile diyebiliriz
kale-defans filan hayal dünyası
3 günde bitirebilir mi bizim yönetim...
Hope for the Best, Plan for the Worst