2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12921717 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Quaresma kadar Törede eleştirildi mi acaba geçmiş sayfaları takip edemedim o yüzden soruyorum.Herkes hazır kıta Quaresmayı eleştirmeyi bekliyor.Dünkü Törenin hataları daha fazla
Quaresmanın tek hatası kırmızı kart görmek
Gökhan Törenin en büyük Hatası Boş Kaleye Gol Atamamak
Aradaki fark bu
Quaresmayı karalama politikaları tam gaz devam ediyor malesef
Gomez haftaya 11 de oynarsa gol atamazsa hemen başlarlar gomez yerine cenk oynasaydı gomezden birşey olmaz gomez oynamasın felan derler
Bizim taraftarımız böyle genlerinde var dostum  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Quaresma belki ara ara takımı sırtlayabilir şu an o ışığı vermesede
ama töre uzatmaları oynuyor ondan bir şey olmaz sanırım büyük ihtimal takımdan kesilebilirde
kesilmelide haketmiyor. her maç kaptırdığı toplardan yediğimiz atakları görmekten bıktım
istisnasız her maç sırf ayağında topu tutacak diye sürekli takım çıkarken kontra yiyoruz
takımın resmen el freni geçen senede böyleydi. stoper almayacaksak eğer tosiçin oraya çekilmesi gerekiyor
beck sol beke serdar sağ beke alınmalı motto gibi birine tahammül edip geçen sene hatasız oynayan
serdarı kulübeye mahkum etmek büyük haksızlık. harcamayalım diyorsak önce bunu hak edenleri harcamayalım
hiç bir oyuncu benim için Beşiktaşımdan daha değerli değildir. yenilebiliriz bu problem değil ama Beşiktaşın formasını
giyip sahaya çıkan o formanın hakkını verecek bedava oynamıyorlar. Kimsenin kaprisini çekmek zorunda değiliz
onların bir senede kazandığını bu ülkenin büyük çoğunluğu bir ömür boyu kazanamıyor. çıkacaklar hakkını verecekler
yenilirsek yenilmiş oluruz. ama savaşarak yenilelim

:claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gastro

töre yüz bin tane hata yapmış bile olsa quaresmanin o sorumsuzca ihanetinden daha kötü olamaz bu bir , ikincisi evet gökhan da eleştirildi de nedir bu quaresmayi savunma istegi , niye hemen başka birilerini ortaya atıyorsunuz , quaresma severlerin sorunu bu ,biz kötü olan herkesi elestirirken siz ne yaparsa yapsın quaresmayi savunuyorsunuz , takıma ihanettir bunun adi

Quaresma çok kaliteli bir adam. Zaman zaman çok iyi şeyler yaptı. İyi paslar attı.
Attığı golde direk kaleye attı. Ceza sahası içinde bizden kimse yoktu ve topu girinceye kadar dikkatle izledi. Yoktan bir gol var etti. Bir anda maçı çevirdi. Takımı ateşledi. Bitirici, akıllı paslar atıp maçı çözebilecek bir oyuncu.
Her takıma şart böyle adamlar.

Ancak
1) güçsüz. 90 dk. Çıkaramıyor
2) kısmende Tembel. 1.kartta bu tembelliği vardı. Topa koşmadı. Rakip gelip topu alıncada sinirlenip sert girdi ki rahat kırmızı da çıkarılabilirdi. Daha önce de benzer olayları var. Topu laubaliliğinden kaybedince sinirini rakipten çıkarma özelliği var.

O zaman iş teknik direktöre düşüyor
1) Kesinlikle kanatlarda oynamalı. Zayıf rakiplere karşı defans arkası oynayabilir.
2) kesinlikle 90 dakika oy-na-ma-ma-lı. Ya maçın başında, ya da son dönemde maçın sıkıştığı anlarda, takımın  saldırgan oynadığı belli süre ve dönemlerde oynatılmalı.
3) Sinirler gerildiğinde, saha kızıştığında ayrıca maçta ne sebeple olursa olsun 1. Kartı da görmüş ise kesinlikle oyundan alınmalı.. (Bu 3. Madde Motta içinde geçerli. Kart görünce ya 2.den atılıyor. Ya da oyunu bırakıyor. Gelen geçiyor)

Çevrimdışı Ensar

Aradaki fark bu
Gomez haftaya 11 de oynarsa gol atamazsa hemen başlarlar gomez yerine cenk oynasaydı gomezden birşey olmaz gomez oynamasın felan derler
yani gökhanin kaçırdığı gol ,quaresmanin gördüğü kırmızı karttan daha mi kötü hatalı veya yanlış ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim bildiğim bekler rakibine yakın olmaz mı?

Top ne zaman rakip sağ ön oyuncusuna gelse Motta ersanın hemen 2 adım yanında bekliyor solda kocaman bir boşluk.

Öyle mi olması gerekiyor? Çünkü cidden çok göze batıyor ben Beck'te böyle bişey görmedim mesela.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı f_madida

Quaresma bu klube ihanet etti ve bunu ilk kez yapmiyor, ama hala bu adami Besiktas'in onune koyup sirf Quaresma'yi korumak icin baska oyuncularin hatalarini gundeme getiren taraftarlar var. 

Bu taraftarlar icin Quaresma > Besiktas...aci ama gercek bu, kendilerine sorsan bir de Besiktasliyiz derler.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ensar

Quaresma çok kaliteli bir adam. Zaman zaman çok iyi şeyler yaptı. İyi paslar attı.
Attığı golde direk kaleye attı. Ceza sahası içinde bizden kimse yoktu ve topu girinceye kadar dikkatle izledi. Yoktan bir gol var etti. Bir anda maçı çevirdi. Takımı ateşledi. Bitirici, akıllı paslar atıp maçı çözebilecek bir oyuncu.
Her takıma şart böyle adamlar.

Ancak
1) güçsüz. 90 dk. Çıkaramıyor
2) kısmende Tembel. 1.kartta bu tembelliği vardı. Topa koşmadı. Rakip gelip topu alıncada sinirlenip sert girdi ki rahat kırmızı da çıkarılabilirdi. Daha önce de benzer olayları var. Topu laubaliliğinden kaybedince sinirini rakipten çıkarma özelliği var.

O zaman iş teknik direktöre düşüyor
1) Kesinlikle kanatlarda oynamalı. Zayıf rakiplere karşı defans arkası oynayabilir.
2) kesinlikle 90 dakika oy-na-ma-ma-lı. Ya maçın başında, ya da son dönemde maçın sıkıştığı anlarda, takımın  saldırgan oynadığı belli süre ve dönemlerde oynatılmalı.
3) Sinirler gerildiğinde, saha kızıştığında ayrıca maçta ne sebeple olursa olsun 1. Kartı da görmüş ise kesinlikle oyundan alınmalı.. (Bu 3. Madde Motta içinde geçerli. Kart görünce ya 2.den atılıyor. Ya da oyunu bırakıyor. Gelen geçiyor)
katılıyorum sana doğru tespitler
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mellfred

Günay cenk'ten bir tık iyi; tolga günay'dan bir tık iyi. Peki hangisi gerçekten iyi ? bir tık diye diye sol bek ve kalei mezarlığına döndük.
Valdez'e verilecek yıllık 2m cebimizde kalsın yazıktır.
(İsmail, gökhan süzen, motta, tosic) hep bir tıktılar

Çevrimdışı Easthanbool

Quaresma bu klube ihanet etti ve bunu ilk kez yapmiyor, ama hala bu adami Besiktas'in onune koyup sirf Quaresma'yi korumak icin baska oyuncularin hatalarini gundeme getiren taraftarlar var. 

Bu taraftarlar icin Quaresma > Besiktas...aci ama gercek bu, kendilerine sorsan bir de Besiktasliyiz derler.

İşte saçma bir yorum daha.İhanet etti demekte ne demek?
Haftaya olmasa bile bir sonraki hafta formayı terletecek olan o sen ben değiliz.Kullandığımız kelimelere dikkat etmek lazım.

Ayrıca Quaresma diye bağırılması da oyuncuya sahip çıkılmasına işarettir bazıları anlamamış tam olarak.
Stattan hemen çıkmayanlar bilirler diyeceğim ama zaten kaç kişi gelmiştir buradan bilinmez :) Maçtan sonra boş kaleye atamayan erkana asist yapan Gökhan'ı da ısrarla çağırıp bağrına bastı taraftar Quaresmaya özel bir şey değil o tavır anlayacağınız
Neyse olan oldu rica ediyorum dağılmayalım ve dağıtmayalım
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben hayatımda böyle saçma bir zihniyet görmedim. Töre' ye rezaletti diyoruz hiç kimse yaa Töre' ye nası laf edersiniz, Quaresma ya bakın bir de diyip suçu aynı takımdaki oyuncuya atmıyor. Ama Quaresma' yı eleştirince Töre' ye laf söylemiyorsunuz oluyor. Yeter artık. Quaresma sevdanız Beşiktaş sevdanızın önüne geçmiş sizin. İkisi de aynı takım oyuncusu birini eleştirince onu niye eleştirmiyorsunuz denmez. Böyle aptalca bi durum daha var mı yahu? Yapmayın bunu. Bunu yapmayın.
Porto da orda fb gs gibi quaresmada onlar için bi burhan eser degil denizim o yüzden portekizde bu tip kitapta yazan seyleri uygulamazlardi atilmazdi.
Yaptigi tamamen sacmalik quaresmanin ama bu hareketi yarin van persie sneijder yapsa atılmaz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ayrıca tolga ya sallayanlar dün ne hata yaptı adam

Çevrimdışı Çağrı

Iki tane saçmasapan kart Görmüş ve oyundan atılmış Adamı hala savunmaya çalışanlar var. Aynısını Olcay yapsa yerin 5 kat dibine gömecek adamlar Quaresma yapınca töre de boş kaleye kaçırdı diye argüman sunuyorlar. Yazıklar olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Pascal

Yönetimin kulağına hızla fısıldayacak bir arkadaş varsa lütfen yönetime ulaştırabilirse... sayılı günler kala şu kaleciyi acilen kadroya katabilirsek katalım. Videoya bakıp da kaleci alınmaz demeyin sakın, o videoda Tolga veya Cenk'in kariyeri boyunca görmediğiniz hareketleri 10 dakikalık videoda görebilirsiniz. 20 yaşında olmasına bakmayın, bu yaştaki kaleciliği bizimkilerinkinden daha iyi.

Bu da farklı bir video:

Video nasıl ekleniyor yaa? Beceremedim frame'yi göstermeyi
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 17:31:40 Necmi ]
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı brkntcnr

Porto da orda fb gs gibi quaresmada onlar için bi burhan eser degil denizim o yüzden portekizde bu tip kitapta yazan seyleri uygulamazlardi atilmazdi.
Yaptigi tamamen sacmalik quaresmanin ama bu hareketi yarin van persie sneijder yapsa atılmaz.
O yapsa atılmaz bu yapsa atılmaz diye bir zihniyet yok. İlk kez gelmiyor buraya. Beşiktaş' ın üzerine oynanan oyunları en çok hakkının yenen takım olduğunu hakemlerin kart vermek için an kolladığını biliyor. Bunu gomez Beck falan yapsa ülkeyi tanımıyor deriz. Ama bildiği bir yerde hala bildiği gibi davranıyor. İkinci kez gelmişsin burayı biliyorsun. Ona göre oynayacaksın.

Çevrimdışı f_madida

İşte saçma bir yorum daha.İhanet etti demekte ne demek?
Haftaya olmasa bile bir sonraki hafta formayı terletecek olan o sen ben değiliz.Kullandığımız kelimelere dikkat etmek lazım.

Ayrıca Quaresma diye bağırılması da oyuncuya sahip çıkılmasına işarettir bazıları anlamamış tam olarak.
Stattan hemen çıkmayanlar bilirler diyeceğim ama zaten kaç kişi gelmiştir buradan bilinmez :) Maçtan sonra boş kaleye atamayan erkana asist yapan Gökhan'ı da ısrarla çağırıp bağrına bastı taraftar Quaresmaya özel bir şey değil o tavır anlayacağınız
Neyse olan oldu rica ediyorum dağılmayalım ve dağıtmayalım

Takimi bilerek 10 kisi birakmak ihanet degilse nedir?

Takimi 10 kisi birakan oyuncuya niye sahip cikilir? Takimin en kotu oyuncusuna niye 3'lu cektirlir?

Sen bugun bu adamlari alkislarsan yarin daha beter hareketlerini gorursun, sacma olan taraftarin hala bu oyunculari korumak icin takindigi tavir.

Benim icin once Besiktas gelir, gerekirse Tore'yi de Quaresma'yi kadro disi biraksinlar umrumda degil, once giydigi formanin agirligini anlayacak oyuncu ondan sonra hakediyorsa giyecek o formayi.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Gastro

Ayrıca tolga ya sallayanlar dün ne hata yaptı adam

Onur Olcay'ın şutunu çıkarırken, O Erkan Zengin'in şutunu hareketsiz seyrediyordu.
1. Gol iyi bir refleks ile adamın önü kapatılarak çıkarılabilirdi.

Tolga, cenk kötü kaleciler değil. Sadece Vasat kaleciler
Bize kaliteli (Sen kötü iken maç kurtaracak, herkesin yediğini yemeyecek, eyvah dediğimiz anda oh be dedirtecek) kaleci lazım.

Kalecin kaliteli olacak, oyuncun kaliteli olacak. Yoksa şampiyonluk hayal. O zaman Bursa, Sivas,Eskişehir seviyesinde oluruz.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Aradaki fark bu

Quaresma'nın tek hatası ''sadece kırmızı kart görmek'' değil malesef. Kırmızı kartı 1-0 geriden gelip golü bulur bulmaz görüp takımın direncini ve galibiyet isteğini düşürüp, rakibe ise kazanabiliriz düşüncesi vermek. Bu hareketi yapmamalıydı.

Töre boş kaleye kaçırmış olabilir. Futbolcu istekli oynasın gol kaçırsın hatta 2. golün servisini yapsın. İhanet ayrı kazmalık ayrı. Benim gözümde Töre beşiktaşın evladıdır, Quaresma değildir olamaz da. Bu sene 10 tane gol 15 tane asist yapsın 2 tane derbi 2 tane avrupa maçı kazandırsın yeter bana. Asla Beşiktaş ın evladı statüsüne terfi edemeceğini dün gösterdi.

Çevrimdışı Ersoy

Ben Töreyide eleştirdim kötü futbol sergiliyor.Ama Quaresmanın yaptığı disiplinsizlik daha fazla göze batar tabiki.Hele o boş kale pozisyonundaki yaptığı saçma hareket...
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı fatih e.

geçen yıl bireysel oynamayı seven sadece töre miz vardı. sezon başında hatırladığım kadarıyla yine formsuzdu. yine çok top kaybediyordu hatta geriye dönmüyor eleştirileri de olmuştu bir ara. sonra top kaybettiğinde adamını kovalamaya hatta defanstan top çıkarmaya başladı.

töreye yapılan eleştiriyi yıllardır takım için yapıyorum. bu şekilde onlarca tehlike yedik ve yemeye de devam ediyoruz. topu uzaklaştırdığımız yer ceza yayı ve çevresi. ve maalesef o bölgede hiç oyuncumuz olmuyor. bu töre nin hatası tamam ama adam geçen yıl defansa gelmiyor diye eleştirilirken şimdi uzaklaştırdığı top gol olduğu için eleştiriliyor ilginç. o pozisyona dikkat edin töre topu uzaklaştırdıktan sonra o bölgeye mesafe çok olmasına rağmen BECK dışında koşan yok. adam işi biliyor nokta transfer.

sonuç olarak q17 ve töre gibi iki bireysel oynamayı seven ve çok top kaybeden oyuncudan biri bu takıma fazla. takım gol bulamadığı takdirde hızlı atağa çıkan takımlar sıkıntı yaratıyor.

q17 eleştirilerine gelince burada çok tartıştık. hatta q17 severler çok değiştiğini ısrarla söylediler. benzer bir q17 de bizim kadar kendilerinin de karşı çıkacağını söylediler. ancak kırmızı kartı BİLEREK görmesine rağmen biz haklı olarak eleştirirken bir kesim eleştirmiyor hatta savunuyor.

Çevrimdışı Ersoy

Olcay-Sosa(Ozi)-Kerim-Gomez olmalı hücum hattımız gelecek maç.Hızlı stoper,orta saha ve kaleci de şart.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Şu yazıyı yazdığımda bir kulağımın arkası kalmıştı küfür yemediğim.

Tarih 18 Temmuz

http://haber.besiktasarena.com/bu-kez-hos-gelmedin-quaresma.html

Bu Kez Hoş Gelmedin Quaresma

Bazen olan biten şeyleri anlatmak bir yana anlamak bile o kadar zor oluyor ki kelimeler yetersiz kalabiliyor. Anahtar kelimeler ile ilerlersek; popülizm, trivela, ergen kardeşliği, Olcay’dan bıktık, elalem çatlasın gibi kullanımı basit kullanışı fazlaca prim yapan kavramlar doğru olur diye düşünüyorum.

Quaresma ilk bu kulüpten içeri girdiğinde hepimiz sabahlara kadar nöbet tutmuş, gelişine de çok sevinmiştik. Fizik olarak diri olduğu ilk 4-5 haftada da gerçekten bizi fazlasıyla tatmin etmişti. Devamında ise biz de Mourinho gibi gerçek Quaresma ile yüzleştik. Bencil, oyun aklı sıfırın altında, tamamen kendi şovunu yapan, kanat oynamanın hiçbir fundamental bilgisine sahip olmayan, bir sansasyonel gol atmak için 10 tane pozisyonu tek başına harcamaktan çekinmeyen, fazlasıyla taraftara oynayan, rabonasını yemeyen oyuncuya gönül rahatlığıyla tekme atıp kırmızı görebilen üstüne taraftardan alkış alan, sakatlık bahanesi ile Portekiz’e gidip bir ay yatıp 8 kilo alıp geri dönen, kaybettiği topun peşinden koşmayan Quaresma’ydı gerçek Quaresma. Öyledir ki, tekrar gelişini ölümüne savunanlar 3-5 güçsüz takıma attığı trivela gollerinden başka bir şey koyamadılar yine insanların önüne. Ama dediler ki ille de isteriz.

Taraftarın yüzde 80’i her zaman bilinçsizdir. Futbolu iyi bilmez zaten bildiğini de iddia etmez. Dolayısıyla fütursuzca Quaresma çığlığı atmaları normaldir. Lakin bu tutum karşısında yönetim nasıl bir tutum sergilemelidir? Gönderilişi doğru ama gönderiliş tarzı son derece yanlış olan, arkasından söylemediğinizi bırakmadığınız bir oyuncuyu nasıl olur da sadece popülist bir hamle adına bu kulübe geri çağırırsınız? Desteğini kaybettiğiniz grubu yanınıza alamayacağınız gibi size destek veren grubu da bu hamle ile kaybettiğinizin farkında mısınız? Devamlı etik değerlerden, Beşiktaş’ın onurundan bahsederken Beşiktaş’ın onuruyla oynamış bir oyuncuyu nasıl olur da geri alırsınız? 3.7 milyon alıyor diyip sözleşmesini feshetmek adına malzemecilerin üstüne bile işedi diye haber yaptırdığınız oyuncuyu benzer maliyetle bu kulübe tekrar sokmak hangi akıl ve mantığa sığar?

Herkes hata yapabilir. Ama insanlar aynı hatayı iki kez ve daha fazla yapıyorsa bu artık tesafüf değildir. Gittiği her kulüpten disiplinsizlik ve bencillik yüzünden kovulmuş oyuncu 32 yaşından sonra akıllanmaz. O artık odur. Yaptıkları hata filan değil kendisidir. Çok kötü şekilde gönderdiği oyuncuyu ise çok kötü şekilde geri almaya çalışan kişilerin yaptığı da artık hata değildir. Her yerde popülist hamleler yapmayız, yararlı oyuncuları alırız derken bu hamleyi yapıyorsanız bu da artık hata değildir. Bu sizsiniz. Popülistsiniz. Bu dakikadan sonra Quaresma’nın yaptığı her hatadan, her anti profesyonel davranıştan siz sorumlusunuz. Onun sözleşmesi feshederek kurtulamazsınız. E istediniz aldık da diyemezsiniz. Çünkü biz şuan istemiyoruz. Almanızı isteyen kitle de o zaman geldiğinde almasaydın kardeşim başına silah mı dayadık diyecek emin olabilirsiniz.

Hoşgeldin Quaresma. Bu kez sakın unutma. Formanın arkasında yazan isim değil formanın önündeki armadır büyük olan.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 12:30:20 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Akşamki maç için öncelikle geçmiş olsun söylenecek çok şey var ama öncelikle Ş.Güneşin Tosiç hariç geçen haftaki Mersin kadrosuyla Ts maçına çıkması hayal kırıklığıydı devamında oyuncu tercihleri Töreyle Q7 nin  takım ruhuna aykırı oyunları sezonun kalanı açısından çok ürkütücü.Levia ,Sosa Gomez dönüşü,stopere ek orta saha kaleci transferleri takımın çehresini değiştirecektir.Şu halleriyle Töre ve Q7 ancak yedek olmalılar hocadan radikal kararlar bekliyorum.Bu yenilgi hayırlı bir yenilgidir,yönetim mecburi transfer yapacak Şenol hocayı da bazı konularda düşünmeye zorlayacaktır   :bandit: Akşam şunu tekrar gördükkü stad bitmeden şampiyonluk çok zor,maça giden taraftarlarımıza teşekkür ederim.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 12:32:21 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Easthanbool

Erketede bekleyen azap vampiri taraftarımız var yazık kere yazık.Bizim futbolcudan ziyade yeni taraftarlar transfer etmemiz lazım
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 12:28:58 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onur Olcay'ın şutunu çıkarırken, O Erkan Zengin'in şutunu hareketsiz seyrediyordu.
1. Gol iyi bir refleks ile adamın önü kapatılarak çıkarılabilirdi.

Tolga, cenk kötü kaleciler değil. Sadece Vasat kaleciler
Bize kaliteli (Sen kötü iken maç kurtaracak, herkesin yediğini yemeyecek, eyvah dediğimiz anda oh be dedirtecek) kaleci lazım.

Kalecin kaliteli olacak, oyuncun kaliteli olacak. Yoksa şampiyonluk hayal. O zaman Bursa, Sivas,Eskişehir seviyesinde oluruz.
Erkan in çektiği mesafe ve hiz aynı degil o sutu cikaracak bi kaleci varsa soyle kardesim sallamak icin sallamayin hic mi futbol oynamadiniz.

Çevrimdışı Ersoy

Leiva sonuçlandığına göre stoperi aramaya başlayalım paralel olarakta kaleci adaylarıyla görüşelim.
Bundan sonra her sene!