Quaresma kadar Törede eleştirildi mi acaba geçmiş sayfaları takip edemedim o yüzden soruyorum.Herkes hazır kıta Quaresmayı eleştirmeyi bekliyor.Dünkü Törenin hataları daha fazla
Töre'nin olumlu bir tek hareketi yok. Topu alıncada garip garip hareketler yapıp , Messi vari çalım falan atacağını sanıyorsun ama atağı kesmekten, topu kaybetmekten başka bir şey yapmıyor.
Her zaman söylerim. Büyük maçlar büyük admalarla kazanılır. Olcay, Cenk, necip , Motta , Ersan tamam faydalı oldukları anlar, maçlar mutlaka var ama büyük maçlarda hiç varlıklarının esameleri okunmuyor. Bunlarla derbi kazanılmaz. Ne kadar iyi takım oyunu oynarsan oyna derbilerde herkes işi ciddiye aldığından kalite farkı ortaya bariz şekilde çıkıyor.
Bak trabzona. Hazırlık ve UEFA maçlarını izleyince farklı yeneriz dedik ama aldıkları kaliteli oyuncular tecrübe ve kalite ile maçı nasıl çevirdiler.
Çok üzüldüm ama içimde de sanki bir huzur var. Sanki bu dersten sonra eksikler görülüp, transfer kapanmadan kaleye ve stopere transfer yapılır.
Bu liği derbi maçları çözecek. Diğer takımların büyüklerden puan alma ihtimalleri zor. Kadrolar yaşlı ama kaliteli, oynamadan iş bitirici adamlarla doldu. Bir şekilde maçlar çözülüyor.
O nedenle Fener ve GS maçlarını kesin almamız lazım. İlk şansımızı kaybettik..