@Necmi abi bizde yazdık devre arasında almalı diye, almadı oyundan. Biz geçen hafta da dedik iki aynı tip kanat sahada olmaz diye o da olmadı. Tercihidir bedelini öder.
Lakin Quaresma'nın kart görmesinin bu tercihle hiç ilgisi yok. Balık baştan kokar, bu çürüdü bile artık maalesef.
bedelini o ödemiyor biz ödüyoruz
@Çağrı orta sahan çöküyor sen olcay çıkarıp Necip alıyorsun senin
kulübende Sosa oturuyor geçtim kırmızı kartı Töreyi çıkart Sosayı sok maçı döndürürsün ama resmen beraberliğe
yatıyorsun sol kanatı yok ediyorsun sonra Necip giriyor sol kanatta oynuyor olcayı neden çıkarttın varmı bunun izahı
neden hiç Şenol Güneşi eleştirmiyorsun bütün oyuncu tercihleri hatalıydı geçen haftada hatalıydı sadece rakip zayıf
olduğu için ortaya çıkmadı ne yani Oğuzhan bir maçta Messimi olduda sen trabzon gibi bir takıma karşı orta sahayı
kalkıp ona teslim ediyorsun üç tane kanat oyuncusuyla çıkıyorsun rakibin defansda kötü ama sen o kadar kötü bir orta sahayla çıktınki
topu rakip ceza sahasına götüremedin bile bu arada Quaresma bitmiş kesinlikle koşamıyor kimse sezon başı demesin
o antrenmanı ben yesem ondan hızlı koşarım. Ama genede on defa Töreye tercih ederim Töre bu takımın formasını asla giymemeli
bunu söylerkende kesinlikle iyi oynamış kötü oynamış umursamıyorum Törenin Beşiktaşla işi bitmiştir.