2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920717 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bizde yazdık devre arasında almalı diye, almadı oyundan. Biz geçen hafta da dedik iki aynı tip kanat sahada olmaz diye o da olmadı. Tercihidir bedelini öder.

Lakin Quaresma'nın kart görmesinin bu tercihle hiç ilgisi yok. Balık baştan kokar, bu çürüdü bile artık maalesef.
bedelini o ödemiyor biz ödüyoruz @Çağrı orta sahan çöküyor sen olcay çıkarıp Necip alıyorsun senin
kulübende Sosa oturuyor geçtim kırmızı kartı Töreyi çıkart Sosayı sok maçı döndürürsün ama resmen beraberliğe
yatıyorsun sol kanatı yok ediyorsun sonra Necip giriyor sol kanatta oynuyor olcayı neden çıkarttın varmı bunun izahı
neden hiç Şenol Güneşi eleştirmiyorsun bütün oyuncu tercihleri hatalıydı geçen haftada hatalıydı sadece rakip zayıf
olduğu için ortaya çıkmadı ne yani Oğuzhan bir maçta Messimi olduda sen trabzon gibi bir takıma karşı orta sahayı
kalkıp ona teslim ediyorsun üç tane kanat oyuncusuyla çıkıyorsun  rakibin defansda kötü ama sen o kadar kötü bir orta sahayla çıktınki
topu rakip ceza sahasına götüremedin bile bu arada Quaresma bitmiş kesinlikle koşamıyor kimse sezon başı demesin
o antrenmanı ben yesem ondan hızlı koşarım. Ama genede on defa Töreye tercih ederim Töre bu takımın formasını asla giymemeli
bunu söylerkende kesinlikle iyi oynamış kötü oynamış umursamıyorum Törenin Beşiktaşla işi bitmiştir.

Çevrimdışı Çağrı

bedelini o ödemiyor biz ödüyoruz @Çağrı orta sahan çöküyor sen olcay çıkarıp Necip alıyorsun senin
kulübende Sosa oturuyor geçtim kırmızı kartı Töreyi çıkart Sosayı sok maçı döndürürsün ama resmen beraberliğe
yatıyorsun sol kanatı yok ediyorsun sonra Necip giriyor sol kanatta oynuyor olcayı neden çıkarttın varmı bunun izahı
neden hiç Şenol Güneşi eleştirmiyorsun bütün oyuncu tercihleri hatalıydı geçen haftada hatalıydı sadece rakip zayıf
olduğu için ortaya çıkmadı ne yani Oğuzhan bir maçta Messimi olduda sen trabzon gibi bir takıma karşı orta sahayı
kalkıp ona teslim ediyorsun üç tane kanat oyuncusuyla çıkıyorsun  rakibin defansda kötü ama sen o kadar kötü bir orta sahayla çıktınki
topu rakip ceza sahasına götüremedin bile bu arada Quaresma bitmiş kesinlikle koşamıyor kimse sezon başı demesin
o antrenmanı ben yesem ondan hızlı koşarım. Ama genede on defa Töreye tercih ederim Töre bu takımın formasını asla giymemeli
bunu söylerkende kesinlikle iyi oynamış kötü oynamış umursamıyorum Törenin Beşiktaşla işi bitmiştir.

Eleştirdik @Necmi abi kendi adıma ben de eleştirdim lakin her şeyin yolu var, bir de vicdan var.

Kulübende Necip var  senin. Tarih 23 ağustos. 2 ortasahan ömürlük sakatlanmış adama alternatif verememişsin.

Sosa'yı sonra da almadı oyuna çünkü 2 haftadır sakat adam antrenmana çıkamıyor. Adamın tercihi yok yapabileceği tıkalı.

Tek tercihi Atiba - Necip'ti. Geçen sene bu tercih ile sahaya çıktığında Bilic'e sövüyorduk cesur ol diye. Benim gözümde bunun sorumlusu baştan sonra yönetimdir.

Yırtındık burada geç kalıyorsunuz geç diye artık geçmiş olsun geç kalındı çoktan. Bugün Lucas olsa sahaya Quaresma değil Lucas çıkacaktı Atiba ve Oğuzhan ile.

Sosa eğer sağlıklı ise almaması hata ha oynayacak durumda değilse maalesef Necip tercihi de doğru. Zira başka şans yok adamın elinde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Sayin adminim herkesin gonlunden lloris  berisha geciyor hatta ben fenerin persembe gunku rakibindeki kaleciye falan bile raziyim ama gelmeyecek. Ne berisha gelecek ne de valdesten bir baskasi

Valdes senin üç kalecindende daha kötü bir kaleci
Barcelona neden oyle ilerde top oynuyordu sanıyorsun seninde öyle bir kalecin olsa
kendi sahana top geçirmek istemezsin :kop: :kop: :kop:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Soru iyi mi kotu mu degil. Tolgadan cenkten gunaydan iyi mi kotu mu? Ki bence hepsini toplasan valdes etmez.

Topla, çıkar,böl, çarp gerekirse eksponansiyelini al.

Çevrimdışı Çağrı

Barcelona neden oyle ilerde top oynuyordu sanıyorsun seninde öyle bir kalecin olsa
:kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Topla, çıkar,böl, çarp gerekirse eksponansiyelini al.

Of ilk hata efsane :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

hayatımda duyduğum en mantıklı teorilerden :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı 38life

Transfer ile olacak işler değil bence bunlar. Doğru oyun yapısını kurabilmek ile alakalı. Mesela Beşiktaş çarpık ama çok zengin ofansif kadrosuyla mersini dağıttı ama aynı şeyi Trabzona karşı deneyince sonu hüsran oldu. Quaresma-Olcay-Töre arkasında Atiba-Oğuzhan böyle bir ortasaha son derece gayri ciddi bir ortasaha... Lucas veya mikel gelse Lucas Atiba ikilisi önünde Oğuzhan veya sosa kenarlarda töre ve q17 oynatılır. bu şekilde doğru bir oyun yapısı kurulur. Beşiktaş deneme tahtası değil.

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tugay

@Çağrı

Çok alakasız alıntı yapmışsın.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben de diyordum Messi neden bu kadar kupa kaldırıyor diye.Meğerse arkasında Valdes varmış. Yalnız Valdes gittikten sonra kupaların birden kesilmesi lazımdı.

Çevrimiçi Necmi

Eleştirdik @Necmi abi kendi adıma ben de eleştirdim lakin her şeyin yolu var, bir de vicdan var.

Kulübende Necip var  senin. Tarih 23 ağustos. 2 ortasahan ömürlük sakatlanmış adama alternatif verememişsin.

Sosa'yı sonra da almadı oyuna çünkü 2 haftadır sakat adam antrenmana çıkamıyor. Adamın tercihi yok yapabileceği tıkalı.

Tek tercihi Atiba - Necip'ti. Geçen sene bu tercih ile sahaya çıktığında Bilic'e sövüyorduk cesur ol diye. Benim gözümde bunun sorumlusu baştan sonra yönetimdir.

Yırtındık burada geç kalıyorsunuz geç diye artık geçmiş olsun geç kalındı çoktan. Bugün Lucas olsa sahaya Quaresma değil Lucas çıkacaktı Atiba ve Oğuzhan ile.

Sosa eğer sağlıklı ise almaması hata ha oynayacak durumda değilse maalesef Necip tercihi de doğru. Zira başka şans yok adamın elinde.
Benim için kulübede oturan oyuncu sahada oynamaya hazırdır o zaman soruyorum hazır değil diye almadıysa 18 e niye aldı :bandit:
kulübende stoper yoktu bir stoper sakatlansa yerine kimi sokacaksın sahada üç tane kanat kulübende kanat Şenol hocaya birilerinin
söylemesi lazım tamam kartalız ama kartalların elli tane kanadı olmaz :alala: Beni ilgilendirmiyor kardeşim hoca olduysan isteyeceksin
ihtiyacın olanı ne demek elimdeki kalecileri göreceğim bilmiyormusun seni biz patagonyadanmı getirdik Tolga zaten senin öğrencindi
Cenkte yıllardır Beşiktaşın kalesinde Günay desen üçüncü kalecimiz görsen ne olur görmesen ne olur.

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı

Çok alakasız alıntı yapmışsın.

@Tugay Barcelona'da temizlikçi bile 15 tane kupa kazanıyor 3 yıl çalışırsa.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Benim için kulübede oturan oyuncu sahada oynamaya hazırdır o zaman soruyorum hazır değil diye almadıysa 18 e niye aldı :bandit:
kulübende stoper yoktu bir stoper sakatlansa yerine kimi sokacaksın sahada üç tane kanat kulübende kanat Şenol hocaya birilerinin
söylemesi lazım tamam kartalız ama kartalların elli tane kanadı olmaz :alala: Beni ilgilendirmiyor kardeşim hoca olduysan isteyeceksin
ihtiyacın olanı ne demek elimdeki kalecileri göreceğim bilmiyormusun seni biz patagonyadanmı getirdik Tolga zaten senin öğrencindi
Cenkte yıllardır Beşiktaşın kalesinde Günay desen üçüncü kalecimiz görsen ne olur görmesen ne olur.

Hoca oldu istedi @Necmi abi.

Hızlı stoper alın bana dedi almadılar.

Kulübe ilk geldiği gün Dzsudzsak'ı alın bana demiş Quaresma'yı aldılar.

Sen benden çok daha iyi biliyorsun ki her şey istemekle olmuyor. Önce koltuk, sonra transfer geliyor çünkü değerli yönetimimiz için.

Kaldı ki kaleci de istedi 2 hafta önce. O da yok. Yok yani hiçbir şey yok. Ta ki bugüne kadar. Yenilince biranda ilgilendiğimiz 3 mevkimiz oldu çok şükür.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Tolga-Beck-Rhodolfo-Transfer-Tosic-Atiba-Lucas-Sosa-Olcay-Töre-Gomez ideal 11 budur.

Maç içinde çift forvete dönmek istersen Sosa'yı çıkarır Cenk'i alırsın.

Tek forvet kalsın ama hücum gücünü artırayım dersen Atiba'yı çıkarır Oğuzhan'ı alırsın.

Töre-Quaresma, Olcay-Kerim değiştirirsin.

Çevrimdışı Scout

Asdžddssad  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Pika Pika

Çevrimiçi Mehmet57

Valdes Barcelonada ki son sezonunda Barca icin cok puan topladi. Hatta taraftar uzatmasini istiyordu, kendi istegi ile gitti. O Valdes Avrupanin en iyilerinden biriydi.

O seviyenin 80% yakalasa bile Tolga'dan cok daha ustun.

Oyuncuyu o donem hic izlemeyip sirf ezbere konusan su an cok var aranizda.

Çevrimdışı Anıl

Asdžddssad  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Şurayı otomatik olarak Dzsudzsak diye okudum :(

Çevrimdışı Tugay

Kazansın veya kazanmasın Valdes iyi kaleci.Bence çok iyi transfer olur.

Çevrimdışı Çağrı

Valdes Barcelonada ki son sezonunda Barca icin cok puan topladi. Hatta taraftar uzatmasini istiyordu, kendi istegi ile gitti. O Valdes Avrupanin en iyilerinden biriydi.

Yahu yapmayın. Valla çok pişman oluruz gelir filan dillendirmeyin.

Valdes bu son senesi ilk senesi yok. O sene konsantrasyonu yüksektir hepsi bu. Bu adam yıllardır inanılmaz evet gerçekten inanılmaz hatalar yaptı.

Alay konusu oldu. Sırf İspanyol takımlarının eski geleneği olan altyapıdan kaleci çıkarma kontenjanından oynadı orada. Casillas - Valdes - Canizares gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Barça bu herkes izliyor yapmayın adam Odd da oynamıyor sonuçta özel ilgisi olanlar izlesin sadece

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Semih

fail videosu varsa efsane kurtarışları da var :)

banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Hasan Akten

Yalnız bu Valdes'i Antalyaspor alacaktı. Transfer çalımı diye ben buna derim.

Çevrimdışı Tugay

Twitterdan bakıyorum herkes futbol uleması olmuş.Bizim taraftar futbol bilgisi olarak kesinlikle renklilerin gerisinde.Daha geçen Romero'yu beğenmiyorlardı adam United ile maçlara çıkıyor.Kaleci hatası görmek isteyenler Loris'e bakabilir.Son yıllarda gördüğüm en kötü kaleci performansıydı.Zaten sonrasında lyon yolladı.

[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 03:23:29 Tugay ]