2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929088 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma ile Töre'nin kafalarını tokuşturuyordur umarım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kutay

Sinan engin lawal=Franco+para anlaştık diyor
o zaman stoper transferide yapacaklar umarım dji gelir
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Pedro + bir miktar para ile Lawal da gelecek diyor Beyaz Futbol.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

Şimdi Leiva gelse Atiba-Leiva çok defansif olacak. Bu ikili senede 4-5 gol atar ya da atmaz. Bize oyunun iki yönünü oynayan, topla çıkan bir orta saha gerekiyordu. Yani Ozan gerekiyordu. Ozan olmadı Leiva alalım diyen transfer yetkililerine buradan selamımı gönderiyorum.

eğer leiva gelirse düşünüldüğü gibi leiva-atiba çok defansif olmayacak bence. şenol hoca belli ki atibayı öne sürmek istiyor ama şu anda arkada kalabilecek tek adam o. o yüzden fazla çıkamıyor. çıktığında ise takımda karşı yarı sahaya yayılıyor. eğer başka transfer olmayacaksa leiva arkada, atiba-sosa ya da atiba-oğzuhan ilerde oynayacaktır diye düşünüyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Mehmet57

maç içinde dünyanın en iyi oyuncularıda pas hataları yaparlar bana bunları anlatma istersen ayrıca adam iki yönlü oynmaya çalışan ve bunu yapan ender futbolcularımızdan. Bu maçı kaybetmemizin tek sebebi eksik kalmamızdır başka hiçbir açıklaması yok. Olcayda çok eleştirilmesi gereken o kadar çok futbolcu var ki hemen onu eleştirmen ilginç geldi istersen aç tekrar izle ezbere konuşma

Ne ezbere konusmasi? Acaba hangimiz ezbere konusuyor?

Dilinize dollamisiniz yok Olcay iki yonlu oynuyor. Ozaman ben yanlis goruyorum galiba, neyin yonunu oynuyor bu adam?

Ofansda bana 1 olumlu hareketinden bahset? Defansda 1 olumlu hareketinden bahset? Abisinden seker kapmaya calisan cocuk gibi Mbia'nin etrafinda kostu ama nafile. Baska ne yapti?

Ben sana anlatiyorum. Yanlis pas tercihleri, 1 orta acamamasi, topu her seferinde ayagindan sektirip pozisyonu baslamadan bitirmesi. Sen gelmissin "ama baskalari.." Bana ne baskalarindan, ben Olcay'dan bahsediyorum su an.

Dolamissiniz dilinize yok efendim cift yonlu. Allah sabir versin. Sene olmus 2015, hala geri gelip oyuncu kovalayan ofansif futbolculara "ama iki yonlu" diyenler cikiyor. Bir gun acin da United, Chelsea, Bayern gibi takimlari izleyin. Rooneyleri, Willianlari, Muller'leri. Stamford Bridge'de oynanan Chelsea-Atletico macinda Chelsea'nin yedigi golde, Juanfran ortaladiginda elestirilerin odagi Hazard olmustu. Gunumuz futbolunda her oyuncunun geri gelmesi beklenilirken, Olcay kim oluyor da bu yuzden ovgu aliyor? O yaptigi bos press'in aksine ofansda ne yapiyor? 5 metrede ucgende pas yapmayi burda 7 yasinda alt yapida ogretiyorlar.

Su Olcay'i hala ovenlere inanamiyorum. Kimse kusura bakmasin, ama benim icin Quaresma'yi hatasindan sonra alkislayanlar kadar antipatik.

Çevrimdışı Hasan Akten

Çete kuruluyor yani. Motta-Quaresma-Lawal ile gece gece delirmeler.

Çevrimdışı Doğuhan

quaresma zaten dağın görünen yüzü yorumlanacak bi durumu yok

ama töreye gelince böyle laubali oynamaya kimsenin hakkı yok 2 maçtır saç baş yolduruyor mücadele etmemesi takımı yavaşlatması

şunu da yine atlamayalım rhodolfo öyle böyle bir adam değil ndoye ye karşı bi tane üstün geldiği pozisyon göremedim ersanı falan bahane etmeye gerek yok

beckin defans anlayışı muazzam ama pas geldiğinde iki seçeneği olmamalı serdar gibi, ya töreye ya rhodolfoya atmamalı paralele atibaya oğzuhana oynayabilmeli hücumda serdar da ya töreye şişiriyordu yada sivoka veriyordu

diyorsunuzdur ki mottayı gördükten sonra bırakın garanti oynasın, motta kimseye örnek olamaz böyle disiplinsizce top kaybedilemez oynadıkları sadece futbol değil bizim hayatımız!

Çevrimdışı talha

Lawal'ı para vererek o da yetmiyor Pedro'yu vererek alıyorsak.  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

İnanmıyorum yine de ama öyle birşey varsa. Goodbye championship.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı kartal43

papy djil yi de Trabzon alıyormuş.helal olsun adamlara iyi kadro kurdular. Bizimkiler de 1 Eylül sabahı bildirirler genç birini borsaya

Çevrimdışı Aykan19o3

Mağlubiyet iyi bir darbe oldu akılları başa getirdi, bu hafta en az 1 transfer gelecek gibi. Ayrıca Quaresma'nın geçmişi olmasa bu akşam herkes Gökhan'a yükleniyordu  :)

Çevrimdışı legendmaster

tabi yahu mbiaya ne gerek vardı dünya yıldızı lawal dururken

Çevrimdışı Hasan Akten

eğer leiva gelirse düşünüldüğü gibi leiva-atiba çok defansif olmayacak bence. şenol hoca belli ki atibayı öne sürmek istiyor ama şu anda arkada kalabilecek tek adam o. o yüzden fazla çıkamıyor. çıktığında ise takımda karşı yarı sahaya yayılıyor. eğer başka transfer olmayacaksa leiva arkada, atiba-sosa ya da atiba-oğzuhan ilerde oynayacaktır diye düşünüyorum

Belki öyle düşünüyordur hoca ama Atiba'nın orada başarılı olacağını sanmıyorum. Geriden pas dağıtımı iyi, genellikle basit oynuyor ama topla gidemez, şut tehdidi yok.

Çevrimdışı Berkay35

Scout ekibine teşekkürler tosiç ve lawal için

Çevrimdışı scape_bjk

Ne ezbere konusmasi? Acaba hangimiz ezbere konusuyor?

Dilinize dollamisiniz yok Olcay iki yonlu oynuyor. Ozaman ben yanlis goruyorum galiba, neyin yonunu oynuyor bu adam?

Ofansda bana 1 olumlu hareketinden bahset? Defansda 1 olumlu hareketinden bahset? Abisinden seker kapmaya calisan cocuk gibi Mbia'nin etrafinda kostu ama nafile. Baska ne yapti?

Ben sana anlatiyorum. Yanlis pas tercihleri, 1 orta acamamasi, topu her seferinde ayagindan sektirip pozisyonu baslamadan bitirmesi. Sen gelmissin "ama baskalari.." Bana ne baskalarindan, ben Olcay'dan bahsediyorum su an.

Dolamissiniz dilinize yok efendim cift yonlu. Allah sabir versin. Sene olmus 2015, hala geri gelip oyuncu kovalayan ofansif futbolculara "ama iki yonlu" diyenler cikiyor. Bir gun acin da United, Chelsea, Bayern gibi takimlari izleyin. Rooneyleri, Willianlari, Muller'leri. Stamford Bridge'de oynanan Chelsea-Atletico macinda Chelsea'nin yedigi golde, Juanfran ortaladiginda elestirilerin odagi Hazard olmustu. Gunumuz futbolunda her oyuncunun geri gelmesi beklenilirken, Olcay kim oluyor da bu yuzden ovgu aliyor? O yaptigi bos press'in aksine ofansda ne yapiyor? 5 metrede ucgende pas yapmayi burda 7 yasinda alt yapida ogretiyorlar.

Su Olcay'i hala ovenlere inanamiyorum. Kimse kusura bakmasin, ama benim icin Quaresma'yi hatasindan sonra alkislayanlar kadar antipatik.

Q17 takımı eksik bırakmışken olcayın hatalarını konuşmam kusura bakma ayrıca çok fazla laf kalabalığı yaparak kendini haklı çıkardığını zannediyorsan yanılıyorsun. Eğer birini eleştireceksen en azından bugün için Q17'yi eleştireceksin değilse yazdığın o kadar cümle benim gözümde sıfırdır. Tabiki diğer oyuncular da eleştirilecek fakat benim gözümde maça en fazla etki eden kişi önemlidir. Ayrıca hiçbişey yapmıyormuş gibi lanse ettiğin 2 yönlü oynama olayını bi kaç futbolcu daha oynamış olsaydı zaten şu anda konuştuğumuz çoğu şeyi konuşmuyor olurduk

Çevrimdışı can1903

İsmail vasat. Motta vasat.

Tosic orta.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Papy -Mbia- Danny - Dzsudzsak - Deniz Türüç. ve niceleri.

Şu kadroyu kurmak sudan ucuza iken. Biz neyi niye beklediğimizi halen daha çöemiyorum.

Niye kurmuyoruz? Neyi bekliyoruz? Ne yapmaya çalışıyorlar aklım almıyor. Çıldırmamak elde deil.

Mbia bedava Deniz Türüç 500bin'e dururken.

Lawal'e Para+Pedro veriyoruz. Eğer doğruysa hiç ama hiç inanmak istemiyorum. AMa ğer doğruysa artık hiç samimi gelmiyor yönetim bana.

Çevrimdışı Çağrı

Trabzon çok sağlam omurga kuruyor.

Papy - Mbia - N'doye

Çok çok sert takım olur. Almamız gereken oyuncuları bir bir  alıyorlar.

Cavanda'yı ise abartmayın bu olay 5-6 maç sürer sonra düşüşe geçer sadece fizik ile oynuyor. Beck ile kıyaslanamayacak kadar fark olduğunu göreceğiz 7-8. haftalarda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Belki öyle düşünüyordur hoca ama Atiba'nın orada başarılı olacağını sanmıyorum. Geriden pas dağıtımı iyi, genellikle basit oynuyor ama topla gidemez, şut tehdidi yok.

yapar mı yapamaz mı onu bilmiyorum ama ceza sahasına giren bir adam atiba biraz rahatladığında. o yüzden etkili olabilir gol yollarında diye düşünüyorum.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Doğukan E.

Trabzon çok sağlam omurga kuruyor.

Papy - Mbia - N'doye

Çok çok sert takım olur. Almamız gereken oyuncuları bir bir  alıyorlar.

Cavanda'yı ise abartmayın bu olay 5-6 maç sürer sonra düşüşe geçer sadece fizik ile oynuyor. Beck ile kıyaslanamayacak kadar fark olduğunu göreceğiz 7-8. haftalarda.

Marko Marin ile de görüşüyorlarmış abi

Çevrimiçi Mehmet57

Trabzon'a da iyi is yapiyor Djilobodji'yi alirlarsa. Ikinci stopper olarak da Dnipro'lu Douglas'i istiyorlar.

Adamlar bizi futbol oynayarak ezmedi. Futbolun basit oldugunu ve bu oyunda etkili olmak icin belirli temel etkenlerin oyunu belirledigini gosterdi.

Brugge ne yaptiysa Trabzon'da oyle yapti. Kanatta hizli adamlar, defansdan ileri cikan Cavanda, orta sahada fizik cok ustun olan Mbia ile Okay, ilerde topu tutan Ndoye. Buna birde arkadaki iki kazmalarin yerine Djilobodji ve Douglas'i alirlarsa ilk 3'e girerler.

Biz hala 5 metrede ucgen yapip "ama biz cok iyi futbol oynuyoruz" "pas yapiyoruz" diyip kendimizi kandiralim.

Ben pessimist biri degilim. Gercekciyimdir. Bir ay once de dedim, bu takimda bulunmasi gereken temel ozellikler eksik.

Çevrimdışı Doğuhan

transfer döneminin özetini yapıyorum size;

ligin en iyi orta sahası mbia yı alamadın...

ilk 2 hafta itibariyle ligin en etkili santraforu (ndoye ) sırf taraftar burun kıvırdı diye almadın...

ligin geçen yılki en dinamik tempolu gelecek vadeden oyuncusunu t.d. ün başkana laf söyledi diye alamadın...

t.d. ün macarı istese de koltuk sevdası için quaresmayı aldın ilk iç saha da babayı aldın...

kaleye çekilen her şutta taraftar kısa süreli spazm geçiriyor ama sen hala kaleci alamamışsın...

hala orta saha alamamışsın...

hala stoperin yok...

stada 2 ayda bir tarih verip hiç birini tutamamışsın...

şu takım şu haliyle de şamp luk potasında kalır mı kalır evet ama biz bu ızdırabı hak ediyor muyuz artık planlı sistemli bi iş görelim yeter artık

Çevrimdışı EgeKartal

Adam instagramda romaya gidiyorum yazdı.Halbu ki klübün haberi bile yok.Şimdi biz alıyoruz Beşiktaş'ı ne hale getirdiler inanmak çok güç.Şamil Çinaz alınsaydı bari

Çevrimdışı Bertug

Bir fatih tekke hamlesi bekliyorum

Çevrimdışı Çağrı

O yaramaz bitti artık ezerler burada  Marin'i.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Marko yumuşak biraz çöküşte ama kesinlikle yararlı olur onlara. Orta saha ve kanat. İnanılmaz hızlı bir çocuk.

Trabzon bu sene çok iyi bir kadro duruyor.

Hurma komisyon alıyorduk almıyordur bilemem. Ama şu kurduğu kadro resmen aşık olunası.