maç içinde dünyanın en iyi oyuncularıda pas hataları yaparlar bana bunları anlatma istersen ayrıca adam iki yönlü oynmaya çalışan ve bunu yapan ender futbolcularımızdan. Bu maçı kaybetmemizin tek sebebi eksik kalmamızdır başka hiçbir açıklaması yok. Olcayda çok eleştirilmesi gereken o kadar çok futbolcu var ki hemen onu eleştirmen ilginç geldi istersen aç tekrar izle ezbere konuşma
Ne ezbere konusmasi? Acaba hangimiz ezbere konusuyor?
Dilinize dollamisiniz yok Olcay iki yonlu oynuyor. Ozaman ben yanlis goruyorum galiba, neyin yonunu oynuyor bu adam?
Ofansda bana 1 olumlu hareketinden bahset? Defansda 1 olumlu hareketinden bahset? Abisinden seker kapmaya calisan cocuk gibi Mbia'nin etrafinda kostu ama nafile. Baska ne yapti?
Ben sana anlatiyorum. Yanlis pas tercihleri, 1 orta acamamasi, topu her seferinde ayagindan sektirip pozisyonu baslamadan bitirmesi. Sen gelmissin "ama baskalari.." Bana ne baskalarindan, ben Olcay'dan bahsediyorum su an.
Dolamissiniz dilinize yok efendim cift yonlu. Allah sabir versin. Sene olmus 2015, hala geri gelip oyuncu kovalayan ofansif futbolculara "ama iki yonlu" diyenler cikiyor. Bir gun acin da United, Chelsea, Bayern gibi takimlari izleyin. Rooneyleri, Willianlari, Muller'leri. Stamford Bridge'de oynanan Chelsea-Atletico macinda Chelsea'nin yedigi golde, Juanfran ortaladiginda elestirilerin odagi Hazard olmustu. Gunumuz futbolunda her oyuncunun geri gelmesi beklenilirken, Olcay kim oluyor da bu yuzden ovgu aliyor? O yaptigi bos press'in aksine ofansda ne yapiyor? 5 metrede ucgende pas yapmayi burda 7 yasinda alt yapida ogretiyorlar.
Su Olcay'i hala ovenlere inanamiyorum. Kimse kusura bakmasin, ama benim icin Quaresma'yi hatasindan sonra alkislayanlar kadar antipatik.