2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927596 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Takım bu sene 5.bitirir
Daha avrupası kupası var bunun.Defanstan biri sakatlanınca Milosevic'e Pedro'ya kalacağız. Orta Sahamız ve gerisinin Ts-Bursa yanında bile esamesi okunmaz.2 köy takımından daha berbat bir kadromuz var
Bekleyin daha bu sene çok hayal kırıklığı yaşanacak.

az bile söylemişsin.
ilk 10a bile giremeyiz. premier lig sanki anasını satayım
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı scape_bjk

22 agustos tarihinde 21.45'de oynanmis Trabzonspor maci, yer Olimpiyat stadi, Istanbul/Turkiye.

Sen hangi maci izledin? Olcay bugun 1 olumlu hareket yapmadi. Kanada kaydiginda topu hep geriye cikardi 1 orta yapmadi, hep pas hatasi yapti.

Bir ara sol kanatta uzun top oynadi birisi. Olcay topu kontrol etmeye kalktiginda top 10 metre ayagindan sekti. Mac icinde her kontrolunde topu ayagindan sektirdi.

Peki sen anlat, Olcay ne yapti? Gecen hafta kume dusecek Mersin'e gol atti? Muthis bir basari.
maç içinde dünyanın en iyi oyuncularıda pas hataları yaparlar bana bunları anlatma istersen ayrıca adam iki yönlü oynmaya çalışan ve bunu yapan ender futbolcularımızdan. Bu maçı kaybetmemizin tek sebebi eksik kalmamızdır başka hiçbir açıklaması yok. Olcayda çok eleştirilmesi gereken o kadar çok futbolcu var ki hemen onu eleştirmen ilginç geldi istersen aç tekrar izle ezbere konuşma

Çevrimdışı Çağrı

Yönetim zaten işin en büyük suçlusu.

Fakat bugünkü oyunu okuyamaması çok enteresan. 15. dakikadan 90'a kadar 5-10 dakikalık bölüm dışında 5'e, 2 oynadılar ve ne saha içi nede sahada dışından bir hamle bile yapmadı. Sadece takımı 15-20 metre ileriye çıkarttı 2. yarı başında.

Benim beklentim en azından 10 kişi kaldıktan sonra şuydu. Kanatların iflas etmiş zaten 10 kişisin.

At Gomez'i öne 4'lü defansın önüne çapa olarak Necip koy önünde 3 lü baklava halinde Atiba Oğuzhan Sosa kapat göbeği. En azından bununla 1 puanı alabilirdik.

Bu da olmuyorsa 4-3-2 ye dön Cenk Gomez yap 3 ortasaha ile kapat göbeği. Delik deşik olduk sadece izledi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

En büyük hata elde sosa varken quaresmayı ikinci yarı oynatmaktı.
acaba şenol hoca ilk yarının sonunda ne düşündü merak ettim taraftar tepkisinden çekinmemiştir herhalde..

neyse leiva da geldiği zaman zor görür formayı (inşallah)

Sosa'yı oyuna hiç almaması gerçekten şaşırttı beni de. Dediğin gibi ikinci yarıya Quaresma'yı çıkarıp Sosa ile başlar diyordum. Onu yapmadığı gibi 10 kişi kaldıktan sonra da ayakta zor duran Oğuzhan'ı oyunda tutup yine almadı Sosa'yı.

Çevrimiçi Mehmet57

Su benim icin cok net:

Sirf Lucas Leiva bu takimin orta sahadaki sorununu cozmez. Kesinlikle 2 on libero sart.

Çevrimdışı legendmaster

Benim beklentim en azından 10 kişi kaldıktan sonra şuydu. Kanatların iflas etmiş zaten 10 kişisin.

At Gomez'i öne 4'lü defansın önüne çapa olarak Necip koy önünde 3 lü baklava halinde Atiba Oğuzhan Sosa kapat göbeği. En azından bununla 1 puanı alabilirdik.

Bu da olmuyorsa 4-3-2 ye dön Cenk Gomez yap 3 ortasaha ile kapat göbeği. Delik deşik olduk sadece izledi.
bilici arayacak mıyız yoksa

Çevrimdışı Çağrı

@EgeKartal uslubunu düzelt buranın bir seviyesi var eleştireceksen içi dolu olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yok burada en azından potansiyel var. Bilic'te alıp alabileceğimiz geçen sene olandı üstü yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

Benim kaleci olduğu iddia edilen Tolga'ya tahammülüm kalmadı Allah rızası için bir kaleci alınsın

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

%10 olan kazanma ihtimalinde kaldı kafası hocanın bence.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

ah bide zamanında yapabilseler şu transferleri

Aziz Yıldırım taktiği.

Başarısızlığı transfer ile ört geç kalarak.

Biraz profesyonel olsak bugün Solda Dzsudzsak göbekte Ozan ile canavar gibi takım olacaktı sahada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Paolo Maldini

1-2 transfer yapabiliriz dedigine göre herhalde leiva disinda bir orta saha daha gelecek.Birde stoper,kaleci alınacağını zannetmiyorum

Çevrimdışı Ersoy

Benim kaleci olduğu iddia edilen Tolga'ya tahammülüm kalmadı Allah rızası için bir kaleci alınsın
Ben ondan iyi kaleciyim alsınlar beni bedavaya oynarım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı kartal43

Mbia yı da alabilirdik.dzsudzsak ı da alabilirdik. Nasıl bir karar alma mekanizması var bu yönetimin. Kim veriyor bu kararları.başkan mı Şenol hoca mı. Şu iki adam tık diye oturucakken takıma quaresma riskine nasıl girer Fikret orman. 8 gün kaldı. Lucas artı bir orta saha bir kaleci bir de defans alacak kadar şampiyon olmayı düşünüyor mu yönetim acaba

Çevrimdışı Doğukan E.

Aziz Yıldırım taktiği.

Başarısızlığı transfer ile ört geç kalarak.

Biraz profesyonel olsak bugün Solda Dzsudzsak göbekte Ozan ile canavar gibi takım olacaktı sahada.
Aynen abi çok tanıdık geldi Metin Albayrak ın açıklamaları...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Hoca 55 dakikadır soyunma odasından kimseyi çıkartmıyomuş.

Quaresma Övünç Özdem'le tartışıyodu yanlış görmediysem.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

1-2 transfer yapabiliriz dedigine göre herhalde leiva disinda bir orta saha daha gelecek.Birde stoper,kaleci alınacağını zannetmiyorum
Orta saha ve 1-2 transfer. Yanı 1 orta saha 1 stoper 1 kaleci olabilir.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Hasan Akten

Şimdi Leiva gelse Atiba-Leiva çok defansif olacak. Bu ikili senede 4-5 gol atar ya da atmaz. Bize oyunun iki yönünü oynayan, topla çıkan bir orta saha gerekiyordu. Yani Ozan gerekiyordu. Ozan olmadı Leiva alalım diyen transfer yetkililerine buradan selamımı gönderiyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Bu da sil baştan demek. Ne oldu kamp? Neye yaradı kamp?

O zaman hep söyledik çok geç kalındı diye yok bu iş kolay mı yok bu iş şöyle mi böyle mi.

Taraftarın görevi yönetimi savunmak değil en iyisini istemektir. Sabote etmeden istemektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fatihsahin

şenol hocanın sanırım trabzona zaafı var anlam veremediğim bir maç oldu kaleden forvet hattına kadar ayakta duran oyuncumuz yoktu. Yeniliriz eyvallahta diğer takımların dalga geçmesi efsane başkanımızın sözüyle dalga geçmeleri beni çok üzüyor yakışmadı beşiktaşım
siyah beyaz

Çevrimdışı Alper1903

Bu günün tek iyi haberi. En azından hoca görüyor olayları, yüreğime bir nebze su serpti.

Çevrimdışı atalay

30.dakikada bunu görmesi lazım. 10 kişi kaldığımız bölüm geç bile...

Sosa oynayamayacak durumda ise niye yedek kulübesinde?

Orta sahada 5'e karşı 2'i oynuyorlar. Zaten agresyon derecesi yüksek 2 merkez ikilisi var; birde kanatlar geliyor. Bizim göbekte tek Atiba kaldı.

Çevrimdışı Hasan Akten

Quaresma ile Töre'nin kafalarını tokuşturuyordur umarım.

bilici bırak samet aybaba'yi bile arayacağız.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Sinan engin lawal=Franco+para anlaştık diyor