2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920185 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Easthanbool

Bu hafta olmazsa haftaya mutlaka kap bildirimi olur o garanti en azından  :biggrinking:

İyi bari içim rahatladı  :lol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı GÖRKEM

Keske Lucas Biglia'yi alabilsek.

Çevrimiçi Mehmet57

Bence Lawal'in Es-Es'i kafasinda bitirmis olmasi da Fener macindaki performansinda etki etmis olabilir.

Ilk dikkatimi cektigi zaman Gs-Mersin maciydi. O donemden beri begendigim bir futbolcu. Ama burda aylar oncede soyledim, mac secme huyu oldugunu.

Bence kendini Eskisehir seviyesinin uzerinde goruyor, ama buyuk takima gittiginde faydali olabilecek bir futbolcu.

EssiLor

• Ziyaretçi

İngiliz Daily Mail Gazetesi'ne göre Siyah-Beyazlılar, Leiva için 5 milyon Euro (16.4 milyon TL) teklif yaptı. Ancak Liverpool, bu rakamı düşük bularak teklifi geri çevirdi. Menacer Brendan Rodgers, geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuşan ve formayı kaybeden Brezilyalı oyuncuyu göndermeye sıcak bakıyor. Liverpool Yönetimi de bu nedenle Beşiktaş'ın teklifini geri çevirirken, "Daha iyi bir öneriyle gelin" demeyi de ihmal etmedi.

İngiliz basınına göre Kırmızılar'ın daha yüksek bir ücret istemesinin en önemli nedeni, Juventus ve İnter'in de Lucas Levia'nın peşinde olması. Juve'nin ısrarcı olduğu iddiaları hayli güçlü.

A.Spor

Bence Lawal'in Es-Es'i kafasinda bitirmis olmasi da Fener macindaki performansinda etki etmis olabilir.

Ilk dikkatimi cektigi zaman Gs-Mersin maciydi. O donemden beri begendigim bir futbolcu. Ama burda aylar oncede soyledim, mac secme huyu oldugunu.

Bence kendini Eskisehir seviyesinin uzerinde goruyor, ama buyuk takima gittiginde faydali olabilecek bir futbolcu.
Madem adamın problemi var niye sansimizi böyle deneyelim ki? Adam mental ve kapasite olarak bizim takımın çok gerisinde. Kimse yıldız oyunu beklemiyor ismini bilmediğimiz ve daha fazla katkı verecek adam varken niye lawal? Adamın özel hayatı Eskişehir'de bile problemliyken daha cok göz önünde olduğu bir takımda ve istanbulda neler yapabilir tahmin edebiliriz heralde.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu adam alınmaz mı yahu , resimdeki tatlılığa bakın. Bu arada abartısız olarak foruma teşekkür edeceğim. Oktay Derelioğlu yorumcu olmuş ama bir bakın be kardeşim Beşiktaş'ın gündeminde kim var leb demeden leblebiyi anlayın bu bir. İkincisi Lucas transferine kötü olur dedi. Ben burada okuduklarımdan dolayı Lucas'ın neden istendiğini , nerede oynayacağını ve LFC den farklı olarak bizde nasıl oynayabileceğini ve de bir sürü şey öğrendim. Bu kadar bilgisiz olduklarına inanamıyorum sanki şimdiden kötüleme kampanyası başlamış gibi ama burada ve sosyal medyada okuduğum yorumlar karşısında bunların iyiniyetinden şüpheliyim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Bu adam alınmaz mı yahu , resimdeki tatlılığa bakın. Bu arada abartısız olarak foruma teşekkür edeceğim. Oktay Derelioğlu yorumcu olmuş ama bir bakın be kardeşim Beşiktaş'ın gündeminde kim var leb demeden leblebiyi anlayın bu bir. İkincisi Lucas transferine kötü olur dedi. Ben burada okuduklarımdan dolayı Lucas'ın neden istendiğini , nerede oynayacağını ve LFC den farklı olarak bizde nasıl oynayabileceğini ve de bir sürü şey öğrendim. Bu kadar bilgisiz olduklarına inanamıyorum sanki şimdiden kötüleme kampanyası başlamış gibi ama burada ve sosyal medyada okuduğum yorumlar karşısında bunların iyiniyetinden şüpheliyim
İyi niyetle alakası yok abi , yorumcuların hepsi böyle , gazeteci olacaklar güya adamlar araştırmadan etmeden konuşuyor , stadla ilgili konuşmalara deli oluyorum iki gün önce konuşuyorlar daha eski açıkta ki 5 demir dikilmeden ki görüntüye yorum yapıyorlar bu sene bitmez diye
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Mehmet57

Madem adamın problemi var niye sansimizi böyle deneyelim ki? Adam mental ve kapasite olarak bizim takımın çok gerisinde. Kimse yıldız oyunu beklemiyor ismini bilmediğimiz ve daha fazla katkı verecek adam varken niye lawal? Adamın özel hayatı Eskişehir'de bile problemliyken daha cok göz önünde olduğu bir takımda ve istanbulda neler yapabilir tahmin edebiliriz heralde.

Kapasite olarak yetersiz oldugunu dusunmuyorum. Bence iyi bir Lawal'in seviyesine Tolgay haric o mevkideki oyuncularimiz cikamaz.

Dedigim gibi, futbolcuyu Gs-Mersin macindan beri takip etmisligim var. Top kapma/ikili mucadele istastigi de bizim on liberolardan daha ustun, nekadar Fener macinda laubali, umursamaz bir sekilde sahada gezmis olsada. Lakin, ben buna farkli acidan bakiyorum. Oyuncu kafasinda Eses'i bitirdigi cok net.

Lawal cok enteresan bir futbolcu. Fener macinda cok kotu olmasina ragmen, gecen sezon buyuklere karsi (Trabzon dahil) siir gibi top oynadigini gordum. Lawal elimizdeki oyunculardan cok farkli ve hele iyi gununde bir Lawal bu takima mac kazandirabilecek bir futbolcu.

Tabiri caizse fakirin Toure'si oyun stiliyle. Uzun adimlar, yuksek teknik kapasite, suratli, fizik cok guclu bir futbolcu.

Çevrimdışı talha

A Spor dün hayırlı olsun diyordu şimdi Juve istiyormuş. Hep aynı terane. Belki de hiç bitirmeye yaklaşılamadı bile. Dediğim gibi çok erken sevindik gene.

Neyse artık Lawal dışında her tercihe razıyız. Yeter ki Lawal olmasın.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Lucas'ta yattı herhalde geçmiş olsun. Lawali almaktansa hiç almayalım oraya adam net.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Mehmet57

En iyisi Liverpool'dan Lucas'i alip, ordan ucakla Londra'ya gecip West Ham'den Kouyate'yi opsiyonlu kiralamak olur.

Stopper ve on liberoda basarili olan Kouyate tam aradigimiz topcu. 1,90lik boyuyla, ustun fizik gucunu muthis bir hiz ile birlestiren bir futbolcu. Gecen sezon da cok iyi istatistiklere sahip defansif bir oyuncu icin.

Gerektiginde defansin onunde, gerektiginde Rhodolfo'nun yaninda oynar. Ama STSL'de, hele ki uzun mesafede Kouyate'den hizli santrofor yoktur.

Çevrimdışı talha

Adam eğer emekli zamanı geldi diye parayı seçmezse.  :us: Bu transferde şansımız %20-%30'dur maksimum.

Çünkü hem Juv hem de İnter takır diye 7m'i masaya koyabilecek isimler.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:)

Garip konuşmalar dönüyor
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

levha gelir başkan almadan dönmez inleri alamadı ama bunu alacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Önder Özen dönmüş Ntvspor'a ya da ben yeni görüyorum :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Bunun yani sira Napoli Kalidou Koulibaly'yi elden cikarilacak oyuncu listesine koymus.

1,95 boyuna ragmen hizli, atletik bir stopper. Rhodolfo-Koulibaly ligin en iyi ikilisi olur.
Bonservisiyle zor, cunki Napoli daha bir sezon once Genk'e 10 uzerinde bir fiyat odedi, ama kiralayabiliriz.

Çevrimdışı Tolga

Yine mi :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu piyasadaki bazı adamlar gerçekten tahammülümü zorluyor.
Adı basbaya çok açık olarak "LEİVA" olan oyuncuya kalkmış "levye" diyor.

Senin ben türkçe öğretmenlerini.. O koltuğa oturtanı.. Sana para vereni.. Hatta oturduğun o koltuğu..

5555. mesajın şerefine; Trabzona da 5 atmak dileğiyle.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Yeni dönmüş.

Çevrimdışı Türkay

Lig Tv diyolardı iyi olmuş adam gibi yorumcu Önder Özen  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

aaa evt geri dönmüş bu adam ntv sporda kalsın burda iyi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2015, 23:12:33 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Mehmet57

Gunay
Beck-Rhodolfo-Koulibaly-Tosic
Kouyate
Oguzhan-Sosa
Tore-Gomez-Quaresma

Ne takim olur ama. Omurgasi ligin en guclu takimi, kanatlardan da akar.

Duran top/kornerden Rhodolfo/Koulibaly/Kouyate/Gomez 15 gol yazardi en az.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben de dedim Levye diye Fellaina Bonus diyorum Levia Levye diyorum Milosevic'e Milo diyorum Töre'ye Faik Oğuzhan'a Ozi Sosa gol atınca SOSA bandık diyorum. Ne olmuş yani? Ayrıca hangi piyasa bu merak ettim?

Spor yazarlarından bahsediyorum kardeşim sen neden celallendin? :alala: