2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913171 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Kimsenin bir şey bildiği yok. Dün bitti diyor bugün olmadı diyor. Yarın yine bitti der. Bu arada başkan ingiltereye gitti mi ? Gittiyse alır diye düşünüyorum.
Turgay Demir ‏@turgaydemirr
Liverpool 1.8 milyon euroyu kabul etmedi

Bu adamı Lawal in geleceğini de söylemişti
İnşallah doğru değildir bu

Çevrimdışı can1903

Kimsenin bir şey bildiği yok. Dün bitti diyor bugün olmadı diyor. Yarın yine bitti der. Bu arada başkan ingiltereye gitti mi ? Gittiyse alır diye düşünüyorum.
Yetişkin bir Fikret Orman günde 2 kez İngiltere ye gider ve oyuncu bitirir  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Turgay Demir ‏@turgaydemirr
Liverpool 1.8 milyon euroyu kabul etmedi

Bu adamı Lawal in geleceğini de söylemişti
İnşallah doğru değildir bu
Güzel kardeşim burada olasılıklar üzerine yorum yapıyoruz. Olumlu şeyleri alkisliyor olumsuz şeyleri eleştiriyoruz. Bu konuda söylenecek tek şey yönetim lawal ya da bu tarz yetersiz adamları takıma layık görüyorsa söylenecek tek şey yazık olur. Lawali almak içinde bakın kimseyi alamadık bunu alabildik demek için bekliyorlarsa bu tam komedi. Param yok deyip 2 milyon lawala vereceksen biz boşuna ürün kombine vs alıyoruz.

Çevrimdışı talha

Ve geçmiş olsun. Dediğim oldu. Bunları da basın diye para kazandıranın da.  :s20:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Çok yıldız odaklı bakıyorlar.

Çok fazla oyuncu var 4-5 milyon bandında işimizi görecek oysa ki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Herkes rahat olsun ya, Turgay Demir hayatında transfer haberi mi tutturmuş?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Lawal falan gelmez rahat olun biraz.

Fikret Orman yaptığı transferlerin başarısı tek kalemde silip atmaz

Ve geçmiş olsun. Dediğim oldu. Bunları da basın diye para kazandıranın da.  :s20:
Ben kendimi karamsar zannediyordum seni görünce rahatladım kardeşim :) içimde ufakta olsa hala lawalin gelmeyeceğini dair inanç var :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

Lawal geleceğine Baroni'ye bile razıyım ben be.

Çevrimdışı Çağrı

Ogenyi Onazi Lazio son derece işimizi görebilecek Asamoah tarzında genç ileride satabileceğin oyuncu tipi örnek olarak.

Emmanuel Badu Udinese'den aynı şekilde benzer tip 24 yaşında. Sözleşmesi sebeye bitiyor üstelik.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Batu

Auxerre'den Samet Kılıç'ı da eklesek en azından rotasyona :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Fb maçında Lawali izledim berbat.
Çok top kaptırıyor hiçbirşey yapamıyor gelirse geçmiş olsun
Yarın bir KAP Bildirimi bekliyorum bakalım sıkıldık artık hala bir KAP Yok beklemekten ağaç olduk resmen
Başkanımız inşallah iyi bi ön libero alır.

Çevrimdışı Türkay

Bu hafta olmazsa haftaya mutlaka kap bildirimi olur o garanti en azından  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Bu hafta olmazsa haftaya mutlaka kap bildirimi olur o garanti en azından  :biggrinking:
Ben kendimi bildirecegim artık :D şaka maka 1 ay antreman yapayım lawalin vereceği katkıdan daha çok katki veririm :D

Çevrimdışı Karabay

bizim hatırımıza bari "transfer yapmayacağız" şeklinde de olsa bir açıklama yapsınlar demi :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Futbol Arena
@FutbolArenaTR
Oktay Derelioğlu: "Beşiktaş Lucas Leiva'yı alırsa son derece yanlış bir hamle yapar."

Çevrimdışı TALAT

lawal gelmesin, lawal geleceğine hiç kimseyi almayalım.

valla bu cümleleri dakika başı okumaktan gına geldi artık
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kadir G.

Oktay da olumsuz bakıyorsa ne yapıp edip almaları lazım.

Çevrimdışı Ensar

Ama lawal gelmesin , lawal geleceğine hiç kimseyi almayalım abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TALAT

Ama lawal gelmesin , lawal geleceğine hiç kimseyi almayalım abi :D

:s20: :s20: :s20:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Okudukça Ryan Babel günleri geliyor aklıma  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Ryan Babel hiç gelmesin o geleceğine biz gidelim  :by2: :kop:

Çevrimdışı Mehmet57

Kabul, Lawal'in gelmesini isteyenlerden biri olarak bende hic memnun kalmadim Fener'e karsi olan oyunundan.

Ama, gecen sezon ve Mersin'de oynadigi donemlerden de aklimda cok iyi maclari var.

Mumkundur, olabilir. Hic gelmemesinden iyidir, ama benimde ilk tercihim Lucas'in gelip, Lucas-Oguzhan-Sosa uclusune donmek.

Çevrimdışı Kadir G.

Yalnız dönüp bakıyorum da hiç mi hiç istemediğim quaresma dahi babeli 10'a katlar.

Ne konuşulmuştu şaka gibi. :D uzaktan şutları falan vardı en önemli özelliği. :)