Madem adamın problemi var niye sansimizi böyle deneyelim ki? Adam mental ve kapasite olarak bizim takımın çok gerisinde. Kimse yıldız oyunu beklemiyor ismini bilmediğimiz ve daha fazla katkı verecek adam varken niye lawal? Adamın özel hayatı Eskişehir'de bile problemliyken daha cok göz önünde olduğu bir takımda ve istanbulda neler yapabilir tahmin edebiliriz heralde.
Kapasite olarak yetersiz oldugunu dusunmuyorum. Bence iyi bir Lawal'in seviyesine Tolgay haric o mevkideki oyuncularimiz cikamaz.
Dedigim gibi, futbolcuyu Gs-Mersin macindan beri takip etmisligim var. Top kapma/ikili mucadele istastigi de bizim on liberolardan daha ustun, nekadar Fener macinda laubali, umursamaz bir sekilde sahada gezmis olsada. Lakin, ben buna farkli acidan bakiyorum. Oyuncu kafasinda Eses'i bitirdigi cok net.
Lawal cok enteresan bir futbolcu. Fener macinda cok kotu olmasina ragmen, gecen sezon buyuklere karsi (Trabzon dahil) siir gibi top oynadigini gordum. Lawal elimizdeki oyunculardan cok farkli ve hele iyi gununde bir Lawal bu takima mac kazandirabilecek bir futbolcu.
Tabiri caizse fakirin Toure'si oyun stiliyle. Uzun adimlar, yuksek teknik kapasite, suratli, fizik cok guclu bir futbolcu.