2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940772 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Lig tv haberine yorum yapan bir fenerli. Sanırım bütün eleştirileri sıralayıp başka eleştiri bırakmamış  :kop:  :kop:  :kop:

fenerliyik_4620.8.2015 15:14:05
Beşiktaşın parası varmı sanki bunu alabilecek hem sakatlanırda fizik olarak güçlü değil
Kıskançlık Sendromunu atlatmaları sandığımdan da uzun sürecek
Kendileride gittiler Kronik sakat V.Persie yi aldılar adam hala sıkıntı yaşıyormuş dizinden ağrıları varmış Van Gaal boşuna şutlamadı onu  :bandit:

Çevrimdışı can1903

Size Lawal diyorum , hala Lucas falan umutlanıyorsunuz kıymetli kardeşlerim :)
Heralde Lawal'ın menajerisin bu kadar emin konuşuyosun üstad  :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ben anlatayım kardeşim Yandex brovser yükleyin yada arama motoru ve her tıklayışınız
fenere para olarak dönsün ben bu anlaşmanın olduğu an iş yerindeki ve evdeki pc lerden
yandex tarayıcıyı sildim madem fenere messi getirmek istiyorlar bunu fenerliler yapsın
çorbada benim tuzum olmasın :bandit:
Neetin Necmi abi. BJK yandex le biz de para kazaniyoruz. Onemli olan hangi yandexi kurdugumuz. Hatta bence iyi anlatabilsek bu yandex isini fener bizim icin de reklamini yapmis olacak. https://haber1903.com/Besiktas-10629-besiktas-yandex-isbirligi-imza-toreni-yapildi.html eger anlasma son bulmadiysa BJK yandexler fora...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

yalnız yanlış anlamıssın abi , fenere özel browser var , senin dediğin gibi olsa yandex tüm gelirini fenere aktarır :D
farketmiyor kardeşim fenerle göğüs reklamı yapıp o parayı veriyorsan bunu yaygınlaşmak için yapıyorsun
bende diyorumki reklamın kötüsüde olur on tane fenerli kazanacağım diye 20 tane diğer takım taraftarı kaybedersin
bu sponsorluk sana eksi olarak geri döner :evillol: şimdi fenere başkanının dediği gibi messiler kazandıracak bir anlaşma yaptıysa
otursun fenerlilerle oynasın kumda hatta bunu yandex kullanma diye twiteerde falanda yaymak lazım :bandit:
buna gsliside ts liside katılır

Çevrimdışı ahmetx

bu sefer iş ciddi ama ben halen #Liverpool dan endişeliyim bize değil de başkasına verebilir.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Heralde Lawal'ın menajerisin bu kadar emin konuşuyosun üstad  :)

Lawal'ın menajeri değilimde kardeşim , Kulübümü iyi tanıyorum :)

Çevrimdışı can1903

Ndoye dedik Gomez oldu relaxing
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

Lucas istediğim oyuncu profili değildi  ama Mersin maçında Ozzy i görünce Sosa nın varlığını düşününce defansif orta sahanın bundan sonra daha elzem olacağı netleşti,inşallah ful verim alırız  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı kralkartal

Kiralik alinmasi cok muhtemel gorunuyor lucasin niye oyle dedinki simdi:)

Çevrimiçi Necmi

Neetin Necmi abi. BJK yandex le biz de para kazaniyoruz. Onemli olan hangi yandexi kurdugumuz. Hatta bence iyi anlatabilsek bu yandex isini fener bizim icin de reklamini yapmis olacak. https://haber1903.com/Besiktas-10629-besiktas-yandex-isbirligi-imza-toreni-yapildi.html eger anlasma son bulmadiysa BJK yandexler fora...

yok kardeşim o anlaşmanın eşi fenerlede gs ilede var
bu fenerin yaptığı sponsorluk anlaşması adam göğüs reklamı veriyor
bizim aldığımız para çerez parası ben o çerezi kazanmasamda olur
ben şimdi pc de yandex gördükçe feneri görmüş olacağım kazanmasın Beşiktaş
sorun değil ben o parayı kulübüme kartal yuvasında kazandırırım. :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Kiralik alinmasi cok muhtemel gorunuyor lucasin niye oyle dedinki simdi:)

Rakibin İnter olunca ve yine sen her zamanki gibi koz olarak kullanılıyorsan , maalesef böyle pesimist oluyorsun :)

Çevrimdışı BavyeraKartali

Mehmet Topalla piyasa degeri ayni transfermarkt da sasilacak sey !
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı alimm

Rhodolfo da tam seri katil havası var... En azından bana öyle geliyor
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı can1903

Ada sahillerinde bekliyorum Leivam..

Gel artık.. Ağaç olduk..

Çevrimdışı kralkartal

Lucası kiralık almak cok mantikli.. Hem sakatlik gecmisi ortada hemde veli ve tolgayda dönecekler illaki bu takima.

Çevrimdışı Ensar

farketmiyor kardeşim fenerle göğüs reklamı yapıp o parayı veriyorsan bunu yaygınlaşmak için yapıyorsun
bende diyorumki reklamın kötüsüde olur on tane fenerli kazanacağım diye 20 tane diğer takım taraftarı kaybedersin
bu sponsorluk sana eksi olarak geri döner :evillol: şimdi fenere başkanının dediği gibi messiler kazandıracak bir anlaşma yaptıysa
otursun fenerlilerle oynasın kumda hatta bunu yandex kullanma diye twiteerde falanda yaymak lazım :bandit:
Evet abi hak verdim sana
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Mehmet Topalla piyasa degeri ayni transfermarkt da sasilacak sey !
Türkiyede yerli futbolcuların Türkiye şartlarından dolayı piyasa değeri yüksek oluyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sedat_BJK

yok kardeşim o anlaşmanın eşi fenerlede gs ilede var
bu fenerin yaptığı sponsorluk anlaşması adam göğüs reklamı veriyor
bizim aldığımız para çerez parası ben o çerezi kazanmasamda olur
ben şimdi pc de yandex gördükçe feneri görmüş olacağım kazanmasın Beşiktaş
sorun değil ben o parayı kulübüme kartal yuvasında kazandırırım. :bandit:
O da ayri bir bakis acisi ama azizin bahsettigi messi ve ronaldo bile alirim lafi bizimde yaptigimiz anlasmaya dayaniyor bence. Ne kadar cok taraftar kullanirsa o kadar cok para kazanmak mumkun. Gogus reklami ekstra bir para kazandirir onlara o baska.

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Rhodolfo da tam seri katil havası var... En azından bana öyle geliyor

Rhodolfoda erzurumlu tipi var.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Ensar

Acaba lucas ta opsiyon ne kadar olacak ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kralkartal

Rakibin İnter olunca ve yine sen her zamanki gibi koz olarak kullanılıyorsan , maalesef böyle pesimist oluyorsun :)
He o acidan aynen inter almak istedktek sonra her turlu alir ama onun disinda dis etkenleri saymadan baktigimizda yonetim bu isi yapar yani guveniyorum ben.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Peki bu Transfermakrt da ki piyasa degeri neye gore belli oluyor ? Yani belirli bi kriter var mi ?Lawal icin Eskisehir 5 + Ömer istioyr ama o sitede 2.75 deger bicmisler o zaman guncellesinler Lawal a 5+Ömer yazsinlar   :D :D
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aynen katılıyorum Yandex istediği kotayı doldurursa tek fb ile devam eder ama fb ile yapılan anlaşma sonucu fb browseri artar ama diğer browserler düşerse el mahkum sana da iyi bir teklifle gelecek. BJK browseri bile hayli sayıda kaldırılırsa bu adamlar revizyon için mecbur bize gelecekler. Yönetim mecburen yapamaz ama taraftarlar örgütlenip bu işe soyunabilir
Tek Büyük Beşiktaş

Vallahi 2 saat foruma giremedim lucas'ı 3. defa getirmişsiniz :D :D amacınız ne onu anlamıyorum adamı gitti geldi yapa yapa mındar edeceksiniz :D 3. oldu bakalım kaç defa daha gelecek :D