2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12933533 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
Bu gidişle Lawale razı olacağız yapacak bişey yok.
Razı olmak vs yok. Lawal'ı alacaklarına hiç adam almasınlar. Sonra göndermek için bin dereden su getiriyoruz. Ya kaliteli adam alsınlar ya da hiç adam almasınlar.

Çevrimdışı Berkay35

Lawalı 2 yıldır takipteydim kesinlikle alınmalı fark yaratır derdim fakat fener maçında rezaletti inşallah sakatlanmamak için falandır bu oyun yoksa bu haliyle necip i bile kesemez

Çevrimdışı Necmi

Biz mesutu napıcaz allasen şu durumda gelmesi hiç birşey ifade etmez ön alanda zaten yeterince kaliteli topçumuz var

Haaa atibanın yanına koyarız diyen varsa o zaman o olmaz işte derim mesut orası için çok güçsüz ayrıca o hırs o tempo 2 güne kalpten gider allah muhafaza.

ya birisi ibrahimoviç i alıyor diğeri hulku alıyor bizde işte Mesut Özil i alırız ne olacak :kop: :kop: :kop:

EssiLor

• Ziyaretçi

Son Dakika Bilgisi A.Spor Canlı Yayın
Lucas Beşiktaşta Diyebiliriz

A.Spor

Çevrimdışı Sarp

Hadi Bakalım  :)
Dün gece A spor'da gençten bir arkadaş vardı. Tam yatacağım yok Lucas Beşiktaş için zor 5 mil. dan söz ediliyor Beşiktaş'ın bu
paraları ödemesi mümkün değil. Len olum ozan efendiye 7 veriyorduk. Bir stoper bir forvet bir orta saha deniliyor. Toplama çıkarma da mı yok.
İlla küçük göstermeye çalışacaklar bizi. Trabzon'a geçti konu ağzından salya akıyor m'bia m'bia. Göreceksiniz bu hafta...
Velhasıl Kelam A Spor'da gözümden düştü   :)
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2015, 10:59:15 Sarp ]

Son Dakika Bilgisi A.Spor Canlı Yayın
Lucas Beşiktaşta Diyebiliriz

A.Spor
:D dün 1. gelişiydi bu 2. gelişi oldu :D iddayı açıyorum bence 10 kez geldi diye haber yapılır :D :D

Çevrimdışı Akif Çakıcı

:D dün 1. gelişiydi bu 2. gelişi oldu :D iddayı açıyorum bence 10 kez geldi diye haber yapılır :D :D

Zaten anlaşırsak yönetim açıklayana kadar 20 kere her kanalda geldi derler :)
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı Hasan Akten

Çevrimdışı kaanzor

ya birisi ibrahimoviç i alıyor diğeri hulku alıyor bizde işte Mesut Özil i alırız ne olacak :kop: :kop: :kop:

:ebebe: :ebebe:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Çağatay

Yapacak birsey yok veli donunceye kadar idare eder...:d

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozi bu kada formdayken bence özil gereksiz olur  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

Lawal'a youtube da video yapmışlar, arka fona bir Nijerya müziği koymuşlar bak yemin ederim insanın alacağı varsa almaz, Çin işkencesi gibi.

Çevrimdışı Hasandyz

Tendon tendon kılıfı içinde hareket eder, kan damarı içermediği içinse çok zor iyileşir.Tahminimce aşırı kullanım ve zorlanma sonucu Velinin tendon kılıfı hasar gördü ve ödeme neden oldu, zamanla hasar gören bu kılıf içinde hareket eden tendona sürtünerek zarar verdi ve daha fazla ödem oluşturarak sinirleri de etkiledi. Büyük ihtimalle en son ameliyatta bu hasarlı tendon kılıfı kesilerek çıkarıldı ve sorun çözülmüş oldu. Almanlar tendon kılıfını kesip çıkarmadan etrafındaki baskıyı azaltarak iyileştirme ihtimalini denediler ama olmadı. Aslında en kesin yol bu kılıfın kesilip çıkarılmasıdır. Ama ben de Velinin yerinde olsam enson çare olarak tendon kılıfımın kesilip çıkarılmasını ister öncesinde bütün yolları denerdim. Büyük ihtimalle artık ağrısı falan olmayacak ama kılıfsız bir tendonun nasıl bir dezavantajı olur bilmiyorum.

Çevrimdışı siyah-1903

lucas'ı yıllardır izlerim, yıllardır bu denli üst seviyede yer almasına hayret ediyorum.. cidden Brezilyalı olmanın ve fii tarihinde milli takıma gitmenin haricinde bir artısı yok.. zaten herkes bilir ki Brezilyalıların pazarlanmak istenenleri dandik milli maçlarda 3,5 dk oynar sonra avrupaya kitlenir.. adamların ekonomisi sonuçta.. misal fenere 8mio EUR'ya kitlenen yeni Brezilyalı, adamın tüm milli maçları gazozuna maçlar, ama sorsan etsen 7,8 kez milli olmuş :D

neyse bu lucas umarım gelmez, Allahım inşallah gelmez.. zaten sakatlığa meyilli bir adam, biz alırsak 6 aydan az sakatlık yaşamaz yılda.. nolur gelmez, amin
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı siyah-1903

lucas'ı yıllardır izlerim, yıllardır bu denli üst seviyede yer almasına hayret ediyorum.. cidden Brezilyalı olmanın ve fii tarihinde milli takıma gitmenin haricinde bir artısı yok.. zaten herkes bilir ki Brezilyalıların pazarlanmak istenenleri dandik milli maçlarda 3,5 dk oynar sonra avrupaya kitlenir.. adamların ekonomisi sonuçta.. misal fenere 8mio EUR'ya kitlenen yeni Brezilyalı, adamın tüm milli maçları gazozuna maçlar, ama sorsan etsen 7,8 kez milli olmuş :D

neyse bu lucas umarım gelmez, Allahım inşallah gelmez.. zaten sakatlığa meyilli bir adam, biz alırsak 6 aydan az sakatlık yaşamaz yılda.. nolur gelmez, amin

ayrıca adamın görevi gol atmak değil elbet ama 193 premier lig maçında sadece 1 gol atmış bir ortasahadan bahsediyoruz.. yaa cidden tam bi balon, deli patlayacak elimizde
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı talha

çok fazla yüzeysel bakmışsın olaya.

Souza'da çok kaliteli bir isimdir. İzlendikçe daha net anlaşılacak.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

gel artık telef etme milleti  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

8 yıldır liverpool da oynayan lucas tan bahsediyosun dimi ?
gremio da değil liverpool da epl de oynamış adamdan bahsediyoruz sanırım.
yazdıklarında tutarsızlıklar var gibi
fb nin aldığı souza da kötü adam değil ayrıca
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ahmetx

çok fazla yüzeysel bakmışsın olaya.

Souza'da çok kaliteli bir isimdir. İzlendikçe daha net anlaşılacak.
Lucas tam bir profesyonel , takım oyuncusu , çok koşar ,gösterişsiz oynar , az hata yapar yani Kuytın defansif orta saha hali olarak düşünebilirsin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

9.000 bilet ne demektir ya?

Kışın soğuk, yağmur, çamur, kar tamam anladık da.

Ulan Ağustosun sıcağındayız. Yaz günü. Üşümek yok, rüzgar olursa mis.

Nedir bu durum?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

9.000 bilet ne demektir ya?

Kışın soğuk, yağmur, çamur, kar tamam anladık da.

Ulan Ağustosun sıcağındayız. Yaz günü. Üşümek yok, rüzgar olursa mis.

Nedir bu durum?
Çoğu insan passoligin aidatını yatırmamış bildiğim kadarıyla o yüzdendir.

Çevrimdışı talha

Şu meretin bir de aidatı mı var ya.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Takımın taraftarla buluşacağı ilk maç. Böyle olmaması lazım..

BİLGİ: Hakemimiz Ali Palabıyık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Erdal Torunoğullarına öyle bir mesaj yazdım ki. Lawal'ın alınması imkansız  :boxin:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Şu meretin bir de aidatı mı var ya.  :evillol:
Başta yok dediler. Sonradan çıktı her sene 25 lira ödüyorsun yenilemek için saçma sapan işler .