2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930864 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

"Beşiktaş Ozan Tufan transferini bitiremezse Gökhan İnleri kadrosuna katacak"

:busted_cop:

lawal olmazsa artık son çare özil  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Sedat_BJK

Mesut daha once "fenerbahceyi tuttugumu herkez biliyor diye aciklama yapmis. Vazgectim, gelirse keserim forumu... :d

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Arkadas heryerden mesut ozil haberleri geliyor. Arsenalliler bizi mi trolluyor nedir.

EssiLor

• Ziyaretçi

Tolga ciğerciyi istemiyorum bize faydas sağlamaz
Mesut Özil veya Lucas iyi olur.

Çevrimdışı Hasan Akten

Mesut konusunda ciddi misiniz yoksa trollüyor musunuz? :D

EssiLor

• Ziyaretçi

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR

Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Erol Kaynar, dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları'nın geçen hafta Mesut Özil'in temsilcileriyle bir araya geldiğini söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın Kaynar, ''Geçen hafta Erdal bey Mesut Özil'in temsilcileriyle görüştü. Transfer koşulları hakkında bilgi aldığını düşünüyorum. Erdal beyin bu transfer için İngiltere'ye gittiğini duydum. Fakat ben Mesut'un sın dönemdeki durumu ve performansı nedeniyle katkı sağlayacağını düşünmüyorum'' dedi.

Lucas Leiva olur"

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Liverpool'da forma giyen Lucas Leiva'nın transferinin hafta sonuna kadar sonuçlandırılabileceğini belirten Erol Kaynar, ''Bu transfer kiralık olarak gerçekleştirilebilir. Büyük olasılık. Bence gerçekleşir. Bir iki gün içerisinde Beşiktaş bu transferi açıklayabilir'' şeklinde konuştu.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2015, 10:10:16 EssiLor ]

Çevrimdışı Hasan Akten

Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Erol Kaynar, dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları'nın geçen hafta Mesut Özil'in temsilcileriyle bir araya geldiğini söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın Kaynar, ''Geçen hafta Erdal bey Mesut Özil'in temsilcileriyle görüştü. Transfer koşulları hakkında bilgi aldığını düşünüyorum. Erdal beyin bu transfer için İngiltere'ye gittiğini duydum. Fakat ben Mesut'un sın dönemdeki durumu ve performansı nedeniyle katkı sağlayacağını düşünmüyorum'' dedi.

Lucas Leiva olur"

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Liverpool'da forma giyen Lucas Leiva'nın transferinin hafta sonuna kadar sonuçlandırılabileceğini belirten Erol Kaynar, ''Bu transfer kiralık olarak gerçekleştirilebilir. Büyük olasılık. Bence gerçekleşir. Bir iki gün içerisinde Beşiktaş bu transferi açıklayabilir'' şeklinde konuştu.

Bak bak bak. Mesut bulduk performanslısını arıyoruz :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mesut konusunda ciddi misiniz yoksa trollüyor musunuz? :D
Ciddi olan varsa bence çıksın biraz hava alsın. Oksijen beyne gelir  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Lucas Leiva olur"

Bu erol kaynarın ismini niye bu kadar sık duymaya başladık nerden çıktı bu adam bir ben mi yeni duyuyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Akten

Ciddi olan varsa bence çıksın biraz hava alsın. Oksijen beyne gelir  :evillol:

Aynen abi :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Bu erol kaynarın ismini niye bu kadar sık duymaya başladık nerden çıktı bu adam bir ben mi yeni duyuyorum
:tabe:

EssiLor

• Ziyaretçi

20.08.2015 Perşembe saat 08.13 itibarıyla Beşiktaş A.Ş - Trabzonspor maçı satılan bilet 9.090 adettir. (AHMET ATEŞ)

Yok artık.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

lawal olmazsa artık son çare özil  :kop:

Son çaremiz Özil mi vay be :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Son çaremiz Özil mi vay be :D
Yapacak birsey yok veli donunceye kadar idare eder...:d

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yapacak birsey yok veli donunceye kadar idare eder...:d

Eh ne yapalım idare eder el mahkum :D

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Bu saatten sonra her transfer zor. Allah bu sezon Atiba'ya sakatlık vermesin.
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı BavyeraKartali

yüzden orta alana yüksek tempoda oynayabilecek, tecrübeli, pas kalitesi olan bir oyuncu transferi şart. Atiba tek başına bu yükü taşıyamaz. Oyuna girdikten sonra hatasız oynayan Necip de Şenol Güneş’le ciddi bir özgüven kazanmış.

Güntekin Onay

Bu da mümkün hani Necip in olup olacagi bu dedik ama belki de Senol Gunesin elinde 1 tik yukari cikar bu durumda Besiktasimiza yarar ne dersiniz ?
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı ahmetx

yüzden orta alana yüksek tempoda oynayabilecek, tecrübeli, pas kalitesi olan bir oyuncu transferi şart. Atiba tek başına bu yükü taşıyamaz. Oyuna girdikten sonra hatasız oynayan Necip de Şenol Güneş’le ciddi bir özgüven kazanmış.

Güntekin Onay

Bu da mümkün hani Necip in olup olacagi bu dedik ama belki de Senol Gunesin elinde 1 tik yukari cikar bu durumda Besiktasimiza yarar ne dersiniz ?
Şenol hoca Necipden bir Turkish Lampard çıkarırsa  TFF başkanlığını hakeder. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı ahmetx

bir zamanlar başkan adayımızdı .Başkanlık vaadi Muhammed Zidane transferiydi.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kaanzor

Biz mesutu napıcaz allasen şu durumda gelmesi hiç birşey ifade etmez ön alanda zaten yeterince kaliteli topçumuz var

Haaa atibanın yanına koyarız diyen varsa o zaman o olmaz işte derim mesut orası için çok güçsüz ayrıca o hırs o tempo 2 güne kalpten gider allah muhafaza.

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı optimus

Mesut kronik sakat. Gelirse tam bir rezalet olur.  :ebebe:

Çevrimdışı Ensar

Acaba sosa gidici mi ?

Mesut mu  :lol: :lol: :lol: fenerli değiliz biz yemeyiz böyle trolleri  :D

EssiLor

• Ziyaretçi

Bu gidişle Lawale razı olacağız yapacak bişey yok.