2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913841 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

fener ozanı avrupa maçına eklememiş.bu sene ozan fenerde forma giyemezse şaşmam.
Kadro şişkinliği olan takıma gitti işi çok zor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Facebook'tan Erdal Torunoğullarına Leroy Feri filan yazdım. Lucas Leivayı bitirin yazdım falan filan fistan Raheem Lawal'ı öyle bi anlattım ki adamlar bırak almayı küfür edecekler  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

sambade işi halletmiş Antonio Adan

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

fener ozanı avrupa maçına eklememiş.bu sene ozan fenerde forma giyemezse şaşmam.
onun için bize gelmek istedi ya
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Kimse kusura bakmasın ama ozan beter olsun. Bir insanın kafası bu kadar mı çalışmaz. Ben şuan futbolcu olsam hele bir de 20 yaşında olsam türkiye'de gideceğim son takım fb olur. Üstelik hocanın istemediği haberleri ayyuka çıkmış ve herkes tarafından biliniyorken sen istenmediğin yere gidersen böyle açıkta kalırsın. İnsan her zaman aklını kullanmalı.

ysariusta

• Ziyaretçi

Boş ver refleksi yan toplar nasıl

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Kimse kusura bakmasın ama ozan beter olsun. Bir insanın kafası bu kadar mı çalışmaz. Ben şuan futbolcu olsam hele bir de 20 yaşında olsam türkiye'de gideceğim son takım fb olur. Üstelik hocanın istemediği haberleri ayyuka çıkmış ve herkes tarafından biliniyorken sen istenmediğin yere gidersen böyle açıkta kalırsın. İnsan her zaman aklını kullanmalı.
Ozan'ın da pek yapabileceği birşey yoktu.

Kulübü sattı o da ortada kalmamak için Fener'e gitmek zorunda kaldı.

Ha tabi son ana kadar direnmeli miydi derseniz birşey diyemem ama M.Topuz da direnmeye çalıştı 3 gün sonra Fener'e imza attı.

O yüzden Ozan'a çok kızamıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Yalan yok bize gelmek istedi ama başkanları izin vermedi.
O da fenerde başına gelecekleri biliyor ama bursa başkanı ya a2 ye gidersin ya fenere gidersin dediği için feneri (parayı) seçti .

Ozanın kariyerinin dönüm belki de kırılma noktası bursa başkanı olacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

sambade işi halletmiş Antonio Adan

Kötü kaleci.

Yan topları, çıkışları ciddi sıkıntılı.

Sadece 1 e 1 ve refleksleri iyi. Eşittir Cenk.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O da fenerde başına gelecekleri biliyor ama bursa başkanı ya a2 ye gidersin ya fenere gidersin dediği için feneri (parayı) seçti .

Fenerden çıkıpta avrupada üst sınıf bir takıma giden topçu bir tek Elvir Balic var o da zaten Fener'e gelmeden önce çok iyiydi. Bir adam geleceğini düşünürken bu tarz şeyleri araştırmaz mı aklım almıyor. Ozan'dan daha büyük umutlar beslenip Fenerbahçe'de sönen onlarca isim sayabilirim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Niye olcay beşiktaşın oyuncusuda Quaresma değil mi abi ?  :) Olcay Beşiktaşın oyunucusu fakat Quaresma sanki beşiktaşın oyuncusu değilmişçesine yorumlar yapılmakta
Niye kimse çıkıpda Quaresma beşiktaşın oyuncusu kardeşim sen böyle diyemezsin demiyor Fakat Olcay için hemen savunma stratejileri ön plana çıkıyor mantıklı düşünmek gerek
Bir taraftar Tuttuğu takımın oyuncuları için ayrımcılık yapabilir mi ? ben bundan bahsediyorum
Oda Beşiktaşın oyuncusu Oda Beşiktaşın oyuncusu Olcay bjk nin oyuncusuda Quaresma Renklilerin oyuncusu mu ? Eleştiriler Eşit yaklaşımlara ve Eşit Tercümelere bırakmalı yerini.
Yorumunuz için teşekkür ederim abi saygılar.
Quaresma nerden çıktı şimdi  :alala:
ondan bahseden varmı orda sana söylenen takımın en iyi oynamış oyuncusuna laf
çakmaya çalışmandı. Ben ilk alındığındada söyledim Olcay bu takımdan kesilmez
Quaresmanın kesebileceği tek adam Töredir. ilk maçta malumun ilanı oldu.
Oyuncunun iyi veya kötü olması önemli değil Bizim için gerekli olmayan bir transferdi
Quaresma bu takıma sadece Töre satılması düşünülüyorsa alınır. Düşünmeden alınmış bir
quaresma bu takıma ancak zarar verir. İşte tamda söylemek istediğimiz şeyi yaptın
quaresma oynasın diye saçmaladın biz lafı söylerken senin gibilerin varlığını  dikkate alarak
quaresmanın gelmesinin hata olduğunu söyledik daha ilk hafta Quaresmaya yer açmak için
takımın en iyi oyuncusuna çamur atmaktan çekinmiyorsun bir insanın senin söylediğin lafı
söylemesi için maçı bile seyretmemiş olması lazım Quaresma hazır değil daha düşün işte
Neciple yer değiştirmesi bile takımda fark yarattı şu anda Necipi bile kesebilecek durumda değil
bir tek töre yerine oynasaydı değişen bir şey olmazdı burası twiteer değil ergenlerin dolaştığı
diğer platformlar hiç değil burda Beşiktaşın oyuncuları hakkında saçmalayamazsın orda sana bir neden
sordu herkes verebileceğin bir neden bile yokken böyle konuşursan burda cevabını doğal olarak alırsın
bu forumda diğer forumlardan farklı olarak sadece Beşiktaşı düşünen taraftarımız yazı yazıyor
eleştirirken bile Beşiktaşı düşünerek yapıyorlar senin gibi Quaresmayı düşünerek değil @EssiLor

Çevrimiçi Samet Ç

İlla kaleci alınacaksa ve illa La Liga'dan olacaksa Kameni derim.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fenerden çıkıpta avrupada üst sınıf bir takıma giden topçu bir tek Elvir Balic var o da zaten Fener'e gelmeden önce çok iyiydi. Bir adam geleceğini düşünürken bu tarz şeyleri araştırmaz mı aklım almıyor. Ozan'dan daha büyük umutlar beslenip Fenerbahçe'de sönen onlarca isim sayabilirim..
O olay da yine Beşiktaş'ın sayesinde olmuştu. Benjamin Toschak bizden reale giderken aldırmıştı balic i. Gerçi real de hazırlık maçları hariç hiç oynamadı gibi.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Ozan'ın da pek yapabileceği birşey yoktu.

Kulübü sattı o da ortada kalmamak için Fener'e gitmek zorunda kaldı.

Ha tabi son ana kadar direnmeli miydi derseniz birşey diyemem ama M.Topuz da direnmeye çalıştı 3 gün sonra Fener'e imza attı.

O yüzden Ozan'a çok kızamıyorum.
hadi canım neden yapabileceği bir şey olmasın buna dik duramamak denir.
yoksa uefa sana bu yolu açmış istemediğin takıma gitme diyor seni zorla gönderemezler
yani öyle pafa falan gönderemez bu nedenle PAF a gönderdiği an sen çantanı toplar gidersin
uefa nın geçici lisansıyla istediğin kulüpte oynarsın geçti artık takımın oyuncuyu zorlaması
devirleri gitmeyeceğim diye kestirip atsaydı görürdüm Bursa başkanını Beşiktaş kulübünün kapısında nöbet tutardı
kolaymı öyle 7 M€ yı pafa göndermek @Tolga  Topuzun dönemindeki şartlarla günümüzün şartları aynı değil
şu anda hep karar oyuncunun oynaması üzerine alınıyor.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı atalay

Maçı bir daha izledim.

Cenk Tosun için şunu söyleyebilirim.

Pas istasyonu olması, yaptığı koşular ile arkadaşlarına alan yaratışı, sağ-sola deplase oluşu, sızmaları denemesi, sırtı dönük oynama becerisi, hücum pres kalitesi, pozisyon alma ve vücut açısını ayarlama becerisi çok iyi.

Kısa vadede hızını, manevra özelliğini ve sol ayağını geliştirmeli.

Birisi sormuştu: Burak gibi sprinter bir forvet yaratır mı Şenol Hoca? diye.

Daha iyisi olabilir. Zira nerede duracağını biliyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Mehmet57

S.a.

Tatile gittim, tum Ozan Tufan meselesini falan kacirdim.

Umarim a.s.a.p. orta saha transferi biter.

Çevrimdışı Tolga

hadi canım neden yapabileceği bir şey olmasın buna dik duramamak denir.
yoksa uefa sana bu yolu açmış istemediğin takıma gitme diyor seni zorla gönderemezler
yani öyle pafa falan gönderemez bu nedenle PAF a gönderdiği an sen çantanı toplar gidersin
uefa nın geçici lisansıyla istediğin kulüpte oynarsın geçti artık takımın oyuncuyu zorlaması
devirleri gitmeyeceğim diye kestirip atsaydı görürdüm Bursa başkanını Beşiktaş kulübünün kapısında nöbet tutardı
kolaymı öyle 7 M€ yı pafa göndermek @Tolga  Topuzun dönemindeki şartlarla günümüzün şartları aynı değil
şu anda hep karar oyuncunun oynaması üzerine alınıyor.
@Necmi abi Ozan 20 yaşında bir oyuncu ve bu kadarını yapabilecek direnci olabileceğini düşünmüyorum.

Haftalardır nereye gidecek ha bir kulüple anlaştı ha anlaşacak diye sürekli haberler yapılıyordu ve mutlaka Ozan da bu durumdan sıkılmıştır.

Biz de oynamayı istiyordu ama Bursa'nın bize satmayacağını açıkladığı an daha fazla bu konunun uzamaması ve hangi takımda oynayacağının belli olup kafasının rahatlaması için Bursa kimle anlaşsaydı o da gidip o kulüple anlaşacaktı.Bunu o zaman da söylemiştim.

Şahsi olarak ben Ozan'a çok kızamam.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ozan bursa başkanının restini çok rahat görebilirdi ama şu babam hala çalışıyor röportajından anladığım onda o karakter yapısı yok. Diyelim ki sesini çıkarmadı ve A2 nin yolunu tuttu. Bursa 7 milyonu çöpe mi atacaktı. Volkan diretti ve istediğini aldı hem de 2.5 milyon bonservis aldılar. Benim şaşırdığım Ahmet Bulut neden mani olmadı diyeceğim ama komisyonuna baktı sanırım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Her türlü olur Lucas Sosa Quaresma bile olur bazen.
kesinlikle Lucas orda tek ön libero olarak oynatılır
önde sana yap yapabildiğin kadar elli tane kadro çıkartır
hücumcu takımmı istiyorsun geriyide sağlam tutarak al sana
uefada final oynayacak hücumcu takım stoperede ihtiyacın olmaz
birde iyi bir kaleci alabilirsen bomba gibi bir takım olursun almasanda pek ala
idare eder @Çağrı tek atış yapacaksan böyle bir oyuncuya yapacaksın ne adam geçiyor nede
top :D  akşam biri vardı TV de kim olduğunu bilmiyorum Lucas ı kötülüyordu neymiş Beşiktaş için
büyük hata olurmuş :kop: :kop: :kop: adam kesin renkliydi konuşmasından belli resmen tırsmıştı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kesinlikle Lucas orda tek ön libero olarak oynatılır
önde sana yap yapabildiğin kadar elli tane kadro çıkartır
hücumcu takımmı istiyorsun geriyide sağlam tutarak al sana
uefada final oynayacak hücumcu takım stoperede ihtiyacın olmaz
birde iyi bir kaleci alabilirsen bomba gibi bir takım olursun almasanda pek ala
idare eder @Çağrı tek atış yapacaksan böyle bir oyuncuya yapacaksın ne adam geçiyor nede
top :D  akşam biri vardı TV de kim olduğunu bilmiyorum Lucas ı kötülüyordu neymiş Beşiktaş için
büyük hata olurmuş :kop: :kop: :kop: adam kesin renkliydi konuşmasından belli resmen tırsmıştı
sağlam adamlar necmi abi beşiktaşa gelicekse sakat kötü topçu oluyor renkliler kötü topçu alınca şişiriyolar kolpa basın işte her zamanki gibi :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Çağrı topal lucas ve melo arasında bi kıyaslama yapsan nasıl olur ?

Çevrimdışı OrhanAker

olcay-sosa-ozi-töre
         lucas

ozinin hucümda mersindeki gibi devam etmesini ve tabiki savunmasınıı geliştirmesini hesaba katarak ve formda bi sosayla...abovvvv diyorum. :D
bazı maçlarda atiba -lucas yap.bu transferin bitmesi lazım gerçekten seviye atlatacak
:duman: