Niye olcay beşiktaşın oyuncusuda Quaresma değil mi abi ?
Olcay Beşiktaşın oyunucusu fakat Quaresma sanki beşiktaşın oyuncusu değilmişçesine yorumlar yapılmakta
Niye kimse çıkıpda Quaresma beşiktaşın oyuncusu kardeşim sen böyle diyemezsin demiyor Fakat Olcay için hemen savunma stratejileri ön plana çıkıyor mantıklı düşünmek gerek
Bir taraftar Tuttuğu takımın oyuncuları için ayrımcılık yapabilir mi ? ben bundan bahsediyorum
Oda Beşiktaşın oyuncusu Oda Beşiktaşın oyuncusu Olcay bjk nin oyuncusuda Quaresma Renklilerin oyuncusu mu ? Eleştiriler Eşit yaklaşımlara ve Eşit Tercümelere bırakmalı yerini.
Yorumunuz için teşekkür ederim abi saygılar.
Quaresma nerden çıktı şimdi

ondan bahseden varmı orda sana söylenen takımın en iyi oynamış oyuncusuna laf
çakmaya çalışmandı. Ben ilk alındığındada söyledim Olcay bu takımdan kesilmez
Quaresmanın kesebileceği tek adam Töredir. ilk maçta malumun ilanı oldu.
Oyuncunun iyi veya kötü olması önemli değil Bizim için gerekli olmayan bir transferdi
Quaresma bu takıma sadece Töre satılması düşünülüyorsa alınır. Düşünmeden alınmış bir
quaresma bu takıma ancak zarar verir. İşte tamda söylemek istediğimiz şeyi yaptın
quaresma oynasın diye saçmaladın biz lafı söylerken senin gibilerin varlığını dikkate alarak
quaresmanın gelmesinin hata olduğunu söyledik daha ilk hafta Quaresmaya yer açmak için
takımın en iyi oyuncusuna çamur atmaktan çekinmiyorsun bir insanın senin söylediğin lafı
söylemesi için maçı bile seyretmemiş olması lazım Quaresma hazır değil daha düşün işte
Neciple yer değiştirmesi bile takımda fark yarattı şu anda Necipi bile kesebilecek durumda değil
bir tek töre yerine oynasaydı değişen bir şey olmazdı burası twiteer değil ergenlerin dolaştığı
diğer platformlar hiç değil burda Beşiktaşın oyuncuları hakkında saçmalayamazsın orda sana bir neden
sordu herkes verebileceğin bir neden bile yokken böyle konuşursan burda cevabını doğal olarak alırsın
bu forumda diğer forumlardan farklı olarak sadece Beşiktaşı düşünen taraftarımız yazı yazıyor
eleştirirken bile Beşiktaşı düşünerek yapıyorlar senin gibi Quaresmayı düşünerek değil
@EssiLor