2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911434 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

kesinlikle Lucas orda tek ön libero olarak oynatılır
önde sana yap yapabildiğin kadar elli tane kadro çıkartır
hücumcu takımmı istiyorsun geriyide sağlam tutarak al sana
uefada final oynayacak hücumcu takım stoperede ihtiyacın olmaz
birde iyi bir kaleci alabilirsen bomba gibi bir takım olursun almasanda pek ala
idare eder @Çağrı tek atış yapacaksan böyle bir oyuncuya yapacaksın ne adam geçiyor nede
top :D  akşam biri vardı TV de kim olduğunu bilmiyorum Lucas ı kötülüyordu neymiş Beşiktaş için
büyük hata olurmuş :kop: :kop: :kop: adam kesin renkliydi konuşmasından belli resmen tırsmıştı

Derler @Necmi abi Sosa'ya da dediler Ba 27 tane attı ona bile salladılar :D

Ancak yeterli değil bize stoper de mutlaka lazım Ersan ile belli bir seviyeden sonrası çok zor hele ki bu hücum sistemde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Lucas'ın gelmesi her açıdan önemli.

Atiba şuan formda. Onunla rotasyona girer. Kontrollü oynaman gerekirse Sosa ya da Oğuzhan'dan birini alıp ön liberoyu ikilersin.

Öne de arkaya da derinlik katar. Her türlü çok iyi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleci almazlar stoper ve orta saha alınır.

Çevrimdışı Çağrı

Berisha Premier lig'e gittiğinde çok üzüleceğiz 2-3 milyona bitirmediğimize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

hadi canım neden yapabileceği bir şey olmasın buna dik duramamak denir.
yoksa uefa sana bu yolu açmış istemediğin takıma gitme diyor seni zorla gönderemezler
yani öyle pafa falan gönderemez bu nedenle PAF a gönderdiği an sen çantanı toplar gidersin
uefa nın geçici lisansıyla istediğin kulüpte oynarsın geçti artık takımın oyuncuyu zorlaması
devirleri gitmeyeceğim diye kestirip atsaydı görürdüm Bursa başkanını Beşiktaş kulübünün kapısında nöbet tutardı
kolaymı öyle 7 M€ yı pafa göndermek @Tolga  Topuzun dönemindeki şartlarla günümüzün şartları aynı değil
şu anda hep karar oyuncunun oynaması üzerine alınıyor.
Kesinlikle katılıyorum. Ozan dik durmayı beceremedi. Bizim için çok mu kötü oldu hayır ama kendisi için resmen kariyerini tehlikeye atan bir hamle oldu. Ozan ufak çocukta değil 20 yaşında adam. Tamam belki futbol için çok genç sayılabilir ama hayatı için doğru kararları verebilecek yaşta olduğunu düşünüyorum. Hayatının hatası yaptı ve eğer kötü olursa zerre kadar üzülmem.

Çevrimdışı Türkay

1. Hafta Değerlendirmesi
Beşiktaş Futbol Takımımız 2015-2016 sezonuna başarılı bir başlangıç yaptı. Almanya ve Avusturya kampları ve günde 2 idmanla süregelen başarılı bir kamp döneminin ilk semeresi olarak alınan sonuçtan ve daha önemlisi oynan futboldan büyük bir mutluluk duyduk.

Başarı, gözlerin Beşiktaş’a ve futbolcularına dönmesine neden oldu. Bu aşamada özellikle medyada galibiyet sonrasında abartılı ifadeler kullanılmasını, hocamız Şenol Güneş ve oyuncumuz Oğuzhan Özyakup üzerinden kurgulanan haber ve yaklaşımları dikkatle not ettik. Zira geçtiğimiz sezonda da başarılı bir başlangıç sürecinin Beşiktaş aleyhine nasıl kullanıldığını unutmadık. Bu nedenle de ayakları yere basan, sağduyulu, tevazu ve yıl sonunda büyük Beşiktaş taraftarının özlemini çektiği şampiyonluk hedefine kadar itidalli bir duruş sergilemeyi önemsiyoruz.

Keza oyuncularımız arasında takım arkadaşlığının en iyi seviyede olduğu bir dönemde, haberi yazan gazetecinin subjektif gözlemlerine dayanan, oyuncularımız arasında soğukluk olduğuna ilişkin kimi haberlere taraftarımızın itibar etmemesini diliyoruz.

Bugün başarılı bir operasyon geçiren sevgili oyuncumuz Veli Kavlak’a acil şifalar diler, takımımıza en kısa sürede katılmasını temenni ederiz.

Neredeyse 3 ay sonra Beşiktaşımız taraftarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Heyecanlı ve coşkuluyuz. Vodafone Arena Stadımız için geri sayımın olduğu bu dönemde, büyük Beşiktaş taraftarlarını 22 Ağustos Cumartesi günü, Atatürk Olimpiyat Stadı'na davet ediyoruz.

Unutmayın! Siz yoksanız, çok eksiğiz…

Resmi siteden açıklama.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Lucas'ın gelmesi her açıdan önemli.

Atiba şuan formda. Onunla rotasyona girer. Kontrollü oynaman gerekirse Sosa ya da Oğuzhan'dan birini alıp ön liberoyu ikilersin.

Öne de arkaya da derinlik katar. Her türlü çok iyi.
Derbi ve zorlu Avrupa maçlarında Lucas-Atiba-Sosa ya da Oğzuhan ile,

Direnci düşük rakiplere karşı Lucas-Oğuzhan-Sosa ile oynayabiliriz de Lucas gelmeli :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı LuceGel

Ligin ilk haftasında oynanan güzel futbol ve atılan gollerin ardından Trabzonspor karşılaşmasına Beşiktaşlı taraftarlardan büyük ilgi beklenirken, satılan bilet sayısı şaşırttı.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Şuana kadar toplam 7000 biletin satıldığı bildirilirken, 17.000 de kombine satışının olduğu vurgulandı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Cumartesi akşamı oynanacak maç tribünde 50 bin olmazsa yazık bize.Yeni stadı 19.mart 2016 ya yetiştirmeye çalışıyorlarmış maalesef.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cumartesi akşamı oynanacak maç tribünde 50 bin olmazsa yazık bize.Yeni stadı 19.mart 2016 ya yetiştirmeye çalışıyorlarmış maalesef.
bence 2016 ağustosta eksiksiz açılsın tamamen biter inşallah her şeyiyle 4 4 lük olsun

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Hope Solo zu Muratpaşa Belediye.

Güzel transfer olur.  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lucas + hızlı stoper bizi şampiyonluk potasına sokar tahminim gs bayağı geride kalacak gibi geliyor fb ve bjk ilk 2 olur inş şampiyon biz oluruz :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Ozan 20 yaşında bir oyuncu ve bu kadarını yapabilecek direnci olabileceğini düşünmüyorum.

Haftalardır nereye gidecek ha bir kulüple anlaştı ha anlaşacak diye sürekli haberler yapılıyordu ve mutlaka Ozan da bu durumdan sıkılmıştır.

Biz de oynamayı istiyordu ama Bursa'nın bize satmayacağını açıkladığı an daha fazla bu konunun uzamaması ve hangi takımda oynayacağının belli olup kafasının rahatlaması için Bursa kimle anlaşsaydı o da gidip o kulüple anlaşacaktı.Bunu o zaman da söylemiştim.

Şahsi olarak ben Ozan'a çok kızamam.
@Tolga  biz bu ülkede 20 yaşındaki adamın eline silah verip vatanı emanet ediyoruz sen ne diyorsun

Çevrimdışı Ozan E.

Konu disi olacak ama kusura bakmayin
Passolig kartim ts macina kadar elime gecmezse staddan tek gecislil kart alabiliyor muyum ve ucreti ne kadar

Çevrimdışı TALAT

Lucas + hızlı stoper bizi şampiyonluk potasına sokar tahminim gs bayağı geride kalacak gibi geliyor fb ve bjk ilk 2 olur inş şampiyon biz oluruz :)

zaten şampiyonluk potasındayız
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

@Tolga  biz bu ülkede 20 yaşındaki adamın eline silah verip vatanı emanet ediyoruz sen ne diyorsun
Orası apayrı sıkıntı bence abi :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Savaş

Atiba ve Oğuzhan ciddi formda. Lucas gelirse eger 4231 oynanacaksa kesilecek adamlar Sosa ve Quaresma olur.

Şuan ki durumda Olcay Oğuzhan ve Atiba bu takımda her türlü oynar. Duruma göre Lucas gobekte tek bırakılır 4141 oynanabilir.

Formda oyuncu çok olunca da sıkıntı oluyo :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

https://twitter.com/FikretorMEN/status/633959762149965824

İMZA.

Yanlış düşünüyorsunuz, Kuarizma zaten dünden razıydı beni alın dedi resmen ve alındı , bu transferi inanın ben bile bu kadar alakasızken yapardım . Hatta Macar bu iş yüzünden feda edildi.

Andreas Beck , imza töreninde vesile olana edilen teşekkürleri ben hatırlıyorum . Ayrıca bu taraftar yıllarca sağbek bekledi sonra geçen yıl 2. devre elimize Opare kiralandı.

Rhodolfo ; Benim tamam güzel transfer diyeceğim transfer buna sözüm yok.

Gomez ; Ba 'yı satıyorsun Gomez kiralıyorsun burda kim fedakarlık yapıyor ?

İnler ; Zaten alınamadı , bakın Lig 2. haftası olacak ön libero yok. Ozan işi ele yüze bulaştı.

ee şimdi Yönetim acayip fedakarlık yaptı transferde de bizim mi haberimiz yok ?

O zaman bende şöyle diyeyim bugün Erdal Bey'in açıklaması var Rode ile ilgili ; Bende derim ki o zaman Pektemekle imzalanmasaydı bugün Rode ye 1.8 mi maaş teklif ettik 1.7 Pektemeğe vermez 3 Rode ye verirdik , bak nasıl birden en büyük Gurbetçi oluyor ?

Bir şeyleri körü körüne savunmamak lazım ki bu yanlışlar görülsün tekrara düşülmesin , Beşiktaş daha ileri gitsin .

Çevrimdışı ahmetx

almancası olanlar ne diyor bu haberde

MILLIONEN-OFFERTE!
Besiktas lockt Cigerci
Aufpassen, Hertha! Besiktas Istanbul hat wegen einer Verpflichtung von Mittelfeldspieler Tolga Cigerci (23) angefragt. Besiktas soll bereit sein, zwischen zwei und drei Millionen Euro Ablöse zu zahlen. Doch die Berliner werden das Millionen-Angebot offenbar nicht annehmen. Manager Michael Preetz (48): „Wir hoffen, dass er richtig fit wird. Dann ist er ein ganz wichtiger Spieler für uns!“ Cigerci wird gebraucht – und zwar im Hertha-Herzen. Er soll  in einigen Wochen in der Mitte ein goldenes Dreieck mit Neuzugang Vladimir Darida (25) und Per Skjelbred (28) bilden. Dieses mega-laufstarke Trio wäre Gold wert.
Übrigens: Auch Cigerci hat Besiktas nach BILD-Informationen inzwischen abgesagt. Aber wetten, dass das noch nicht die letzte Anfrage aus der Türkei war
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ozan dik duramadı olay bu kadar basit beşiktaşlı değildi demek ki cenk her şekilde daha iyi şartlar olmasına rağmen bize geldi birazda bundan dolayı bende olsam her şekilde beşiktaşı isterdim

Çevrimdışı Tolga

Necmi abi söylemek istediği şey şu.

Ozan kariyerinin daha çok başında ve ortada kalacağım galiba diye düşünmesi çok doğal.

Herkesten bu fedakarlığı beklemek bence doğru olmaz.

Vatan millet olayına girip konuyu dağıtmak istemiyorum çünkü o konu apayrı bir konu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Şunu söyleyebilirim Lucas gelirse Lucas-Oğuzhan-Atiba olur ileride de Oğuzhan Lucas Tolgay olur Sosa kesiği yer gibi Oğuzhan böyle oynarsa

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

bakma sen fenerin transferlerine gs omurgayı muhafaza etti,çok oturmuş takımları var. Takımın omurgası senelerdir birlikte oynuyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

olcay-sosa-ozi-töre
         lucas

ozinin hucümda mersindeki gibi devam etmesini ve tabiki savunmasınıı geliştirmesini hesaba katarak ve formda bi sosayla...abovvvv diyorum. :D
bazı maçlarda atiba -lucas yap.bu transferin bitmesi lazım gerçekten seviye atlatacak
:duman:
hiç bir hoca Atibayı bu takımdan kesemez .

Çevrimdışı can1903

Gökhan İnler veda mesajı yayınladı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..