2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905970 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

En iyi kesin değiliz de, en ateşli de değiliz.

En ateşli taraftar gruplarından biriyiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

Bunu ozan ya da ahmet bulut göremediyse yazık. Umarım çok kötü durumlara düşerler de aziz Türk futbolundan çekip gider. Ayrıca forumu bu öngorüsünden dolayı kutluyorum.
aziz yıldırım geçmişte de gs'a yaptı bunu sırf gs alacak diye stoch alper potuk gibi oyuncuları aldı ne oldu alpere bu sene forma yüzü göremez ozanı aldılar bu kadar oyuncu yetmiyor mu halen transfer kovalıyor aziz efendi ozanı da çok fazla kullanmayacaklar çünkü. ama ozan açısından bakarsak sorun yok kazanacağı para 7 sülalesine yeter babamı çalıştırmak istemiyorum diyordu o parayla sülalesinde kimseyi çalıştırmasına gerek kalmadı orada çürümüş önemli olmaz onun için

Çevrimdışı murat

1993 Ajax ile oynadigimiz macin biletini sakliyorum. 12 saat once girmistik stada hic unutmam 1 saat gibi gecmisti o 12 saat ama skor fenaydi :)
yok bu arkadaş başka takımı tutmakla itham edilmişti.ben şöy beşiktaşlıyım böyle beşiktaşlıyım dedi.üstüne ankaradaki bütün maçlara bilet ile girmiş.bilet olayının kalktığından haberi yok. :D

Çevrimdışı atalay

Ada sahillerinde bekliyorum...  :D

Adı lazım değil baş harfi Lucas mi ? :D

Çevrimiçi Samet Ç

Depay şiir gibi oynuyor.  :bandit:

Çevrimdışı can1903

burada bir zamanlar ankaradaki bütün maçlara gitmiş bir arkadaş vardı.bütün biletleri saklıyormuş :kop:
:tabe: :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Bana göre en iyi taraftar Dortmund taraftarıdır. Fakat şöyle bakarsak Imf istatistikleri der ki almanya da kisi basına düsen aylık gelir 3000 dolar. Dortmund bilet fiyatları 25 dolar dan başlıyor. - Euro yu Dolar a çevirdim ki bizdeki fark da anlaşılsın. Ayda iki iç saha maçı olsa 50 hadi masrafı da olsun 60 dolar. 3000 dolar geliri olan adam için 60 dolar hicbirşey.

Yani demem o ki en iyi olup her maç 60000 doldurmak bu ülkede o kadar kolay değil. 1000 tl ye ev geçindiren insanlar var. Almanların tuzu kuru. En iyi taraftar olabilmek için her maç full oynaman lazım evet fakat günümüz Türkiye şartlarında bu çok zor. Ama biz ona rağmen en ateşlilerinden biriyiz :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Eğer böyle düşünüyorsan diyebileceğim bir şey yok.
Onun yerine konuşacağım ama yazdıkları sana cevap değildi sanırım ama yazdıklarında yüzde yüz haklı. Taraftar olarak herkese görev düşüyor. Statta yıllık 1 milyon liradan 900 liraya kadar kombine koltuk var. Locadan alan 1903 tribününden alana çıkışamaz ha keza kapalı -numaralı ortadan alan da açıklardan alana bir şey diyemez. Sürekli maçlara giden biri de gitmeyene bir şey diyemez.
Şimdi diyelim ki Beşiktaş'ın 10 milyon taraftarı var gs nin 30 milyon. Bize loca alacak 147 kodaman  :D  Vip ve  1903 tribün kombinesi alacak 5000 hafif kalbur üstü, diğer yerlerden kombine alacak 30 bin ortadirek ve kalan doluluğu tamamlayacak 10 bin seyirci yetiyor. Kartal yuvalarından alışveriş yapacak ( abartıyorum ) 500 bin kişide yetecektir. Sen bu rakamları 10 milyonla değil 1 milyonla da yakalayabilirsin.
Dolayısıyla lafın gideceği taraftar kitlesi belli.
Gelelim en iyi taraftar olayına. Tezahürat açısından çok kötüyüz. Maça konsantre olmadan sadece kendine bağırmakla olmuyor. Önemli olan hakemi ve rakip takım futbolcularını etki altına almak. İngiliz seyircisi buna iyi örnektir. Top rakibin karnına çarpsa aynı anda ayağa kalkıp ilginç ama koro halinde aynı tiz sesi çıkarıyorlar. Marş söylerken pozisyona verdiğin tepki ile sessiz durduktan sonra birdenbire ayağa kalkıp yüksek ve tiz sesle pozisyona vereceğin tepki aynı değil. Bizim aslında tüm taraftar gruplarıyla oturup bunları konuşmamız lazım. ( Egosu yüksek olan katılmaz da neyse )  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı brkntcnr

Fellaini attı. Ah bi gelse bi gelse :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Fellaini attı.

Yüksek top becerisi çok iyi dediğim gibi.

Çevrimdışı Ersoy

Fellaini'ye %10 oran veriyorum ben.Olmaz o.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Fellaini gelmez artık bize  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı murat_

valla daha gecen hafta sonuki dortmund gladbach  macina gideyim dedim meshr süd trubunun bilet fiyati 16 € idi simdi biri cikar tl ye cevirir ama buranin gelirlerine gore gayet ucuz ama o gun calismak zorunda kaldigim icin gidemedim valla busene bol bol dortmund macina giderim cunku ekonomik yonden sikmiyor tr de olsak hayatta gidemeyiz ki istanbulda 7 yil yasadim gidemedim maca ...

Çevrimdışı Türkay

Mikel, Rode, Arteta, Lucas ve Bonus. Görüşülen isimler kaliteli gerçekten  :claps:

Çevrimdışı can1903

Orta sahaaaam

Her zaman yollarını gözlüyorum
Yarim seni serian istiyorum
Beni şad et Orta sahammm başın için
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Mikel, Rode, Arteta, Lucas ve Bonus. Görüşülen isimler kaliteli gerçekten  :claps:
+Lawal.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

valla daha gecen hafta sonuki dortmund gladbach  macina gideyim dedim meshr süd trubunun bilet fiyati 16 € idi simdi biri cikar tl ye cevirir ama buranin gelirlerine gore gayet ucuz ama o gun calismak zorunda kaldigim icin gidemedim valla busene bol bol dortmund macina giderim cunku ekonomik yonden sikmiyor tr de olsak hayatta gidemeyiz ki istanbulda 7 yil yasadim gidemedim maca ...

bari dortmundla karşılaştırmayın. dortmundun ne kadar taraftarı var ki? ama 80000 bin dolduruyorlar. ayrıca sadece istanbulda almanya ekonomik standartlarında yaşayan 80000lik stadı dolduraccak beşiktaş taraftarının fazlası var.

bizdeki sorun bilet fiyatları da değil ekonomi de değil. taraftarı stada çekemiyoruz. sorun bu. dünyada maç izlemek spor faaliyetinden daha çok eğlenceye döndü. biz olaya hala futbol basketbol olarak bakıyoruz. bu yüzden de önemli maçlar hariç dolmuyor stadlar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı mehmetthedum

Taraftar arayan arjantin'e baksın. Diyeceğim bu kadar. Adamlar tribünde hayvan gibi şey yapıyorlar yahu.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Çağrı

bari dortmundla karşılaştırmayın. dortmundun ne kadar taraftarı var ki? ama 80000 bin dolduruyorlar. ayrıca sadece istanbulda almanya ekonomik standartlarında yaşayan 80000lik stadı dolduraccak beşiktaş taraftarının fazlası var.

bizdeki sorun bilet fiyatları da değil ekonomi de değil. taraftarı stada çekemiyoruz. sorun bu. dünyada maç izlemek spor faaliyetinden daha çok eğlenceye döndü. biz olaya hala futbol basketbol olarak bakıyoruz. bu yüzden de önemli maçlar hariç dolmuyor stadlar

Gece olayı da sıkıntı. Adam Gebze'den geliyor sabah 9 da iş başı alacak sabah 2-3'te evde oluyor.

Çok fazla dengesizlik var sadece taraftar değil her yönden aksıyor sac ayakları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

+Lawal.

Evet ama ben Lawal'ı alacaklarını zannetmiyorum yine de belki en son çare olabilir

Çevrimdışı TALAT

Gece olayı da sıkıntı. Adam Gebze'den geliyor sabah 9 da iş başı alacak sabah 2-3'te evde oluyor.

Çok fazla dengesizlik var sadece taraftar değil her yönden aksıyor sac ayakları.

aynen o yüzden düzgün bir planlama ve bence dünyada iyi işler yapmış eğlence ve halkla ilişkiler şirketleri ile federasyon işbirliğine gitmeli. bir şekilde dengesizlikleri düzeltmek lazım yoksa durum daha da kötüye gidiyor o kadar yeni stad yapılmasına rağmen
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Engin

En iyi kesin değiliz de, en ateşli de değiliz.

En ateşli taraftar gruplarından biriyiz.

Sen bari yapma çağrı hadi gençler biraz ümitsiz gerçi sende gençsin ama onları biraz toparlamak senin görevin örnek olmalısın  bence BEŞİKTAŞ ın büyüklüğünü idrak etmeleri lazım
Siyah
Beyaz
En büyük
...

Hepimizin aynı fikirde olduğunu duymak güzel  :)

Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Hasan Akten

Onun yerine konuşacağım ama yazdıkları sana cevap değildi sanırım ama yazdıklarında yüzde yüz haklı. Taraftar olarak herkese görev düşüyor. Statta yıllık 1 milyon liradan 900 liraya kadar kombine koltuk var. Locadan alan 1903 tribününden alana çıkışamaz ha keza kapalı -numaralı ortadan alan da açıklardan alana bir şey diyemez. Sürekli maçlara giden biri de gitmeyene bir şey diyemez.
Şimdi diyelim ki Beşiktaş'ın 10 milyon taraftarı var gs nin 30 milyon. Bize loca alacak 147 kodaman  :D  Vip ve  1903 tribün kombinesi alacak 5000 hafif kalbur üstü, diğer yerlerden kombine alacak 30 bin ortadirek ve kalan doluluğu tamamlayacak 10 bin seyirci yetiyor. Kartal yuvalarından alışveriş yapacak ( abartıyorum ) 500 bin kişide yetecektir. Sen bu rakamları 10 milyonla değil 1 milyonla da yakalayabilirsin.
Dolayısıyla lafın gideceği taraftar kitlesi belli.
Gelelim en iyi taraftar olayına. Tezahürat açısından çok kötüyüz. Maça konsantre olmadan sadece kendine bağırmakla olmuyor. Önemli olan hakemi ve rakip takım futbolcularını etki altına almak. İngiliz seyircisi buna iyi örnektir. Top rakibin karnına çarpsa aynı anda ayağa kalkıp ilginç ama koro halinde aynı tiz sesi çıkarıyorlar. Marş söylerken pozisyona verdiğin tepki ile sessiz durduktan sonra birdenbire ayağa kalkıp yüksek ve tiz sesle pozisyona vereceğin tepki aynı değil. Bizim aslında tüm taraftar gruplarıyla oturup bunları konuşmamız lazım. ( Egosu yüksek olan katılmaz da neyse )  :)

Bu söylediklerine katılıyorum abi. Zaten "Dünyanın en iyi taraftarı" lafım yanlıştı kabul ediyorum. "En iyilerden biri" olmalıydı. Ama tüm bu tartışmaların çıkış noktası "fb 40.000 kombine sattı biz 5.000. Bizim taraftar ancak transfer ister, oturduğu yerden konuşur" gibi laflardan çıktı. Ben de dedim ki onların durumuyla bizim durumumuz bir değil. Alman taraftarlarla bizim taraftarımızın durumlarının bir olmadığı gibi. Eşit şartlarda tartışmak lazım bu konuları. Şu stat bir an önce bitsin o zaman yani :D

Neyse yeniden herkese hayırlı geceler. Ben artık yatar :D

Çevrimdışı Gastro

@Deniz kardeşim cansın eyvALLAH
O formanın giyen  herkese yakışması gibi pis bir özelliği var.