Geçen sezon olimpiyattaki maçlara çok geldim. Yolları görmenizi isterdim. Gebzeye yaklaşirkenki mola yerinde otobüsler dolusu beşiktaşlı giderken de maç sonu dönerkende o yolları ve mola yerini şenlendiriyordu her maç günü. Zonguldak, ereğli, sakarya, kocaeli, bunların ilçeleri, gebze, bursa, inegöl, bandırma ve o istikametten gelip giden binlerce beşiktaşlı avrupa yakasında taaaa hörekesindeki olimpiyat stadına her maç gidiyor da, semtte oturanlar mı gidemiyor.
İstanbulda oturupta 3-5 arkadaş biraraya gelip maça gitmeyen faiktir.
Olimpiyat takım için zararlıdır lafına da çok takılmayalım bence. 2003'ten beri yaptığimız iç saha maçlarında en çok puan aldığımız sezonlardandı geçen sene. Sadece derbi maçlar açısından bir ekstra faydası olurdu. Örneğin gassaray maçında Veliye verilen kırmızı kartı belki veremezdi düdüklü adam. O zaman da penaltı filan verirlerdi aleyhimize. Yani olimpiyatın çok zararı olduğuna inanmıyorum takıma. Bence mitten ibaret. Taraftarlar açısından da yukarda yazdım doğu marmara ve batı karadenizden gelenler , tekirdağ ve trakyadan gelenler geliyor da, beyzadem istanbuldan gelemye erinip kahvede evde izliyormuş. Ne diyeyim, çayını da koy, uzan izle....