2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897950 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat_

Ne alakası var ? bu benim kişisel görüşüm neden dikkat çekmeye çalışayim ? böyle birşeye benim ihtiyacım mı var ?
Sataşma içerikli yorumlar yapıyorsunuz belli
Ama burada yapılan yorumu yargılamak gibi bir lüksünüz yok.
bu benim kişisel görüşüm.
buda benim kisisel gorusum neden satasmak istiyiyim pazardan beri surekli ovguler yagdirilan oyuncu ve son kac sayfadir olacayin O sunun gecmedigi bir zamanda ortaya bole bir laf atmak surekli ilgi gormek isteyen cocuklari andirdi bana ve kesinlikle lafimin arkasindayim buda benim gorusum

Çevrimdışı ilhan mansız

Şampiyonluk maçı olsa inan herkes gelir keyfi gelmiyo kimsenin  :eyes
yani olimpiyattan ben de zevk almıyorum ama gitmemiz gerektiğini düşünüyorum. Klübün bu zor zamanlarında biraz daha fedakarlık gerekiyor bence, yoksa zaten adı üstünde olimpiyat stadı olduğu için seyir zevki yok

Çevrimdışı Çağrı

Quaresma etkisi biletlere yansımıyor sanırım.

Bu taraftarın %90'u nerede evinde mi? Hani Facebook ve Twitter'dan hashtag vs rekoru kıran taraftarımız?

Söylenecek çok şey var da..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Bu taraftarın %90'u nerede evinde mi? Hani Facebook ve Twitter'dan hashtag vs rekoru kıran taraftarımız?

Havaalanına gitmesini biliyorlar ama.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Kaç bin imza toplanmıştı internetten ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı murat_

taraftari elestirmek icin q7 gunah kecisi secilmis herhalde her lafa q7 kat anca sen q7 sevmiyorsun diye her ise onu alet edemessin birtek q7 mi transfer edildi ...

Çevrimdışı Ensar

Havaalanına gitmesini biliyorlar ama.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama olimpiyat daha uzak niye öyle diyorsunuz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Gomez iste, Fellaini iste ok. Maça git desen yok yeaaa passolige karşıyım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

TRT 1 de ManU-C.Brugge maçı başladı hatırlatıyım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

EssiLor

• Ziyaretçi

Pektemeğin Menajeri : Gitmeyi düşünmüyoruz ts maçında görev verilise sahadayız
Fırat Günayer : Pektemeğin gideceğine ihtimal vermiyorum menajeride gitmeyeceğini söylemiş sonuçta 5 milyon tl alıyor.

Anlaşılan bu pektemek başımıza bela olacak.

Çevrimdışı mehmetthedum

Geçen sezon olimpiyattaki maçlara çok geldim. Yolları görmenizi isterdim. Gebzeye yaklaşirkenki mola yerinde otobüsler dolusu beşiktaşlı giderken de maç sonu dönerkende o yolları ve mola yerini şenlendiriyordu her maç günü. Zonguldak, ereğli, sakarya, kocaeli, bunların ilçeleri, gebze, bursa, inegöl, bandırma ve o istikametten gelip giden binlerce beşiktaşlı avrupa yakasında taaaa hörekesindeki olimpiyat stadına her maç gidiyor da, semtte oturanlar mı gidemiyor.

İstanbulda oturupta 3-5 arkadaş biraraya gelip maça gitmeyen faiktir.

Olimpiyat takım için zararlıdır lafına da çok takılmayalım bence. 2003'ten beri yaptığimız iç saha maçlarında en çok puan aldığımız sezonlardandı geçen sene. Sadece derbi maçlar açısından bir ekstra faydası olurdu. Örneğin gassaray maçında Veliye verilen kırmızı kartı  belki veremezdi düdüklü adam. O zaman da penaltı filan verirlerdi aleyhimize. Yani olimpiyatın çok zararı olduğuna inanmıyorum takıma. Bence mitten ibaret. Taraftarlar açısından da yukarda yazdım doğu marmara ve batı karadenizden gelenler , tekirdağ ve trakyadan gelenler geliyor da, beyzadem istanbuldan gelemye erinip kahvede evde izliyormuş. Ne diyeyim, çayını da koy, uzan izle....
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Fatih_

Olimpiyat icin merkezi yerlerden otobus seferleri konsa mac gunleri cok katkisi olur.

Çevrimdışı Fatih_

TRT 1 de ManU-C.Brugge maçı başladı hatırlatıyım.
Sagolasin unutmustum actim gol oldu :)

Çevrimdışı Deniz

Satilan bilet sayisiyla transfer mevzusunu ayni kefeye koymak oldukca yanlış.

Yonetim transfer yapsa da yapmasa da taraftarin gorevi takimini desteklemektir.

Sunu da unutmamak lazim ,aktif bankin verilerine gore 182 bin kisi passo almis,maca bilet alan 5000 kisi.182 bin kisinin passosunun buyuk cogunlugu kart aidati yuzunden deaktif edilmis.passosu olan da gelemiyor ilginç bir sistem.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

depaaaaaaaaaaaaay :D adam yazdı yazdı :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Geovani

BEŞİKTAŞlıysan imkanın zamanın varsa gelmiyorsan bahanelere sığınmayın arkadaşlar,c.tesi günü güzel bi organizasyon yapıp mümkün olduğunca kalabalık olmalıyız vodafone arenada eski açıkta etkin bir grup olacaksak oldukça kalabalık olmamız lazım ARENAKARTALLARını c.tesi olimpiyata bekliyoruz konuyla ilgili başlık açılacak...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Deniz

BEŞİKTAŞlıysan imkanın zamanın varsa gelmiyorsan bahanelere sığınmayın arkadaşlar,c.tesi günü güzel bi organizasyon yapıp mümkün olduğunca kalabalık olmalıyız vodafone arenada eski açıkta etkin bir grup olacaksak oldukça kalabalık olmamız lazım ARENAKARTALLARını c.tesi olimpiyata bekliyoruz konuyla ilgili başlık açılacak...
Forma çok yakışmış abi  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Geçen sezon olimpiyattaki maçlara çok geldim. Yolları görmenizi isterdim. Gebzeye yaklaşirkenki mola yerinde otobüsler dolusu beşiktaşlı giderken de maç sonu dönerkende o yolları ve mola yerini şenlendiriyordu her maç günü. Zonguldak, ereğli, sakarya, kocaeli, bunların ilçeleri, gebze, bursa, inegöl, bandırma ve o istikametten gelip giden binlerce beşiktaşlı avrupa yakasında taaaa hörekesindeki olimpiyat stadına her maç gidiyor da, semtte oturanlar mı gidemiyor.

İstanbulda oturupta 3-5 arkadaş biraraya gelip maça gitmeyen faiktir.

Olimpiyat takım için zararlıdır lafına da çok takılmayalım bence. 2003'ten beri yaptığimız iç saha maçlarında en çok puan aldığımız sezonlardandı geçen sene. Sadece derbi maçlar açısından bir ekstra faydası olurdu. Örneğin gassaray maçında Veliye verilen kırmızı kartı  belki veremezdi düdüklü adam. O zaman da penaltı filan verirlerdi aleyhimize. Yani olimpiyatın çok zararı olduğuna inanmıyorum takıma. Bence mitten ibaret. Taraftarlar açısından da yukarda yazdım doğu marmara ve batı karadenizden gelenler , tekirdağ ve trakyadan gelenler geliyor da, beyzadem istanbuldan gelemye erinip kahvede evde izliyormuş. Ne diyeyim, çayını da koy, uzan izle....

Aynen katılıyorum. Herkes alışmış Olimpiyata ulaşım zor diyor. Yürüyün gidin lan nesi zor. Metro yapıldı okadar. Olimpiyatın nerdeyse içine kadar. İstanbulun yarısında o metroya bağlantılar var. bin metroya metrodan çıkmadan olimpiyattasın.

Derler ya adım çıkmış dokuza inmez artık sekize. Olimpiyatın durumu da aynen böyle.

İnönüye gidip de Olimpiyata gitmeyen kaypaktır. Beşiktaş taraftarı değil Beşiktaş seyircisidir.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 22:13:42 38life ]

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar Trabzon maçı ile ilgili yorumlara buradan devam edelim transfer başlığını kirletmeyelim :

http://besiktasarena.com/mac-gunu/2-hafta-besiktas-trabzonspor/msg345065/?boardseen#new

Çevrimdışı Kemal

Ben şahsen her yıl yaklaşık 2 bin lira kartal yuvalarinda harcarim. 

Fırsat bulunca işten güçten istanbul disindayimda maça gelirim.

Vodafone , Lukoil  vs.. her organizasyona katılmaya çalışırım .

Bakın bu sene özellikle almadım forma daha adım atmadim kartal yuvasına sezon başı , bekliyorum. Bunda pektemek sözleşmesinin çok büyük payı , q17 gelmesinin payı var ,

Ama rode lucas arteta fer  tarzı bir orta saha gelirse gidip ailece formamizi alacam çocuğuma kadar alisverisin dibine vuracam. Gidip lawal falan alınıp ömer ve 2m fln verilirse , m. Topal fln alınırsa kimse kusura bakmasın bu tavrimi surdurecem tüm iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asacam.

Çevrimdışı Ersoy

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/

Şu konu da canlansın biraz.Bo konuda daldık gidiyoruz transfer dışında her şey. :lol:
Bundan sonra her sene!

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ahmetx

CLUB brugge un 7 numarası kaç paradır acaba?
Manu seyircisi bizden çalıntı yapıyor manu Goal Goal tezahüratları var old traffordda.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Geovani

BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR