Rakip şu kadar satmış biz bu kadar satmışız muhabbetinden bir sıkılmadınız ya. Rakiplerimiz kendi sahalarında oynuyor biz Olimpiyat denen ucubede oynuyoruz. Rakiplerden gs o statta oynarken kaç kombine satmış ona bak.
Bunun üstüne senelerdir süren başarısızlık faktörünü de ekle. Sen şimdi "biz Beşiktaş'ı başarılı olsun diye tutmadık" muhabbetine gireceksin muhtemelen. Eğer öyleyse, bu başarısızlığa bulunan bir kılıftan başka bir şey değil onu söyleyeyim. Her taraftar gibi bizim taraftarımız da şampiyonluk ister. Şampiyon olursan daha fazla kombine satarsın, bu kadar basittir. Sen 10 senede 1 şampiyonluk yaşarsan, üstüne iki senedir evinden uzakta olup üçüncü seneye de Olimpiyat denen ucubede başlarsan, stadın açılışıyla ilgili verdiğin tarihlerin hepsi beyaz(!) yalan çıkarsa, satılan bu kombineler için de taraftara kızamazsın.
Ayrıca kombine almak isteyip maddi durumu nedeniyle alamayan da milyonlarca taraftarımız vardır. Bunlardan biri de benim.
Birincisi , sevinmek için sevmedik diyenlere neden sürekli laf ediliyor anlamıyorum , ben sevinmek için sevmedim arkadaş , bu romatiklikse ben BEŞİKTAŞ romantigiyim , siz sevinmek için sevdiyseniz siz skor taraftarisiniz arkadaş , o zaman besiktasi tutmanız tamamen bir tesadüftur , başka takımda tutabilirmissiniz demek olur.
Ikincisi evet biz de istiyoruz şampiyonluk ama şampiyonluk olmasa da onurdur beşiktaşlı olmak , biz de istiyoruz beşiktaşın kupalar almasını , alamayınca sevinmek için sevmedik deyip baş mi egiyoruz biz , biz de bi hata yanlış eksik varsa düzeltilmesi için eleştiriyoruz
Üçüncüsü tabii ki rakip ile karşılaştiracagiz , olimpiyatmis , peh , ne olmuş olimpiyat ise , gs ile karşılaştırıyorsun iyi de sen gs ile eşdeğer mi görüyorsun kendini , bu ne arkadaş beşiktaşlısın sen , onların girmediği yere biz yüzbinler gitmeliyiz , bu nedir ya , sanki ınönüde 25 30 kombine sattıkta stadtan dem vuruyorsun , bi de başkana yönetime laf ediyorsun , çok ayıp çok , o adam gecesini gündüzünü o stada veriyor , bu neyin begenmezligi , hangi insan kusursuz bu dünya da , tabii ki onlar da yanlış yapacak
Dördüncüsü yazıklar olsun böyle taraftara , almanya da kime düşen takım 30 40 bin ortalamaya oynuyor biz şampiyon olamiyormusuz başarı yokmuş , ayıp ya hangi takımı tuttuğunuzun farkına varın !
Beşincisi yagmurmus camurmus sogukmus yolmuş , bahaneler bahaneler , geciniz efendim , ben o stada giderken sırılsıklam oldum da gık demedim , ben mısırdan uçakla türkiyeye 2 saatte geliyorum , staddan eve 3.5 saatte gidiyorum , gece 2 de 3 te eve giriyorum hemde otobüslerde sürünerek yürüyerek yeri geldiğinde , bahane yok , kupa isterken iyi transfer isterken iyi ama maça gitmek yok , yok öyle dünya arkadaş , saatlerce burda kap kap demesini biliyorsunuz da bi olimpiyata gitmek mi dokunuyor