2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895508 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Beşiktaş - Trabzon maçına 5.585 bilet satılmış

Diyecek tek bir kelime yok. Transfer istemeye hakkımızda yok .

Bu çocuklar orada 5.585 kişiye oynarsa diyecek laf ta yok.

16.000 Kombine satmışın yapılan transferlere bak.

Rakibin 40.000 buldu.

Rakip şu kadar satmış biz bu kadar satmışız muhabbetinden bir sıkılmadınız ya. Rakiplerimiz kendi sahalarında oynuyor biz Olimpiyat denen ucubede oynuyoruz. Rakiplerden gs o statta oynarken kaç kombine satmış ona bak.

Bunun üstüne senelerdir süren başarısızlık faktörünü de ekle. Sen şimdi "biz Beşiktaş'ı başarılı olsun diye tutmadık" muhabbetine gireceksin muhtemelen. Eğer öyleyse, bu başarısızlığa bulunan bir kılıftan başka bir şey değil onu söyleyeyim. Her taraftar gibi bizim taraftarımız da şampiyonluk ister. Şampiyon olursan daha fazla kombine satarsın, bu kadar basittir. Sen 10 senede 1 şampiyonluk yaşarsan, üstüne iki senedir evinden uzakta olup üçüncü seneye de Olimpiyat denen ucubede başlarsan, stadın açılışıyla ilgili verdiğin tarihlerin hepsi beyaz(!) yalan çıkarsa, satılan bu kombineler için de taraftara kızamazsın.

Ayrıca kombine almak isteyip maddi durumu nedeniyle alamayan da milyonlarca taraftarımız vardır. Bunlardan biri de benim.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada lazio - leverkusen maçında kalede berisha var. Onazi de oynuyor. Bi izleyin derim :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EssiLor

• Ziyaretçi

KartalSpor da Oynayan arkadaşım Arkadaşları aracılığıyla bir takım duyumlar almış ve bunuda bana iletti
Lawal Kesin olarak alınacakmış duyumlar bu yönde Yönetim Lawal den vazgeçmiyormuş Ömer+ 2 milyon euro da anlaşma ihtimalleri oldukça yüksekmiş
Şenol güneş Lawale sıcak bakıyor felan diyorlar
Umarım Lawal gelmez ama gelmesi yüksek ihtimalmiş.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 21:03:13 EssiLor ]

Çevrimdışı can1903

Rakip şu kadar satmış biz bu kadar satmışız muhabbetinden bir sıkılmadınız ya. Rakiplerimiz kendi sahalarında oynuyor biz Olimpiyat denen ucubede oynuyoruz. Rakiplerden gs o statta oynarken kaç kombine satmış ona bak.

Bunun üstüne senelerdir süren başarısızlık faktörünü de ekle. Sen şimdi "biz Beşiktaş'ı başarılı olsun diye tutmadık" muhabbetine gireceksin muhtemelen. Eğer öyleyse, bu başarısızlığa bulunan bir kılıftan başka bir şey değil onu söyleyeyim. Her taraftar gibi bizim taraftarımız da şampiyonluk ister. Şampiyon olursan daha fazla kombine satarsın, bu kadar basittir. Sen 10 senede 1 şampiyonluk yaşarsan, üstüne iki senedir evinden uzakta olup üçüncü seneye de Olimpiyat denen ucubede başlarsan, stadın açılışıyla ilgili verdiğin tarihlerin hepsi beyaz(!) yalan çıkarsa, satılan bu kombineler için de taraftara kızamazsın.

Ayrıca kombine almak isteyip maddi durumu nedeniyle alamayan da milyonlarca taraftarımız vardır. Bunlardan biri de benim.
Durumu olup almayan var ona cevabım. Aylarca bağırdılar kombine almayın maç a gitmeyin diye
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

KartalSpor da Oynayan arkadaşım Arkadaşları aracılığıyla bir takım duyumlar almış ve bunuda bana iletti
Lawal Kesin olarak alınacakmış duyumlar bu yönde Yönetim Lawal den vazgeçmiyormuş Ömer+ 2 milyon euro da anlaşma ihtimalleri oldukça yüksekmiş
Şenol güneş Lawale sıcak bakıyor felan diyorlar
Umarım Lawal gelmez ama gelmesi yüksek ihtimalmiş.
KartalSpor da oynayan ne alaka onlar mı yapmış görüşmeleri :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çok haklısın. Bir kere dahi olimpiyata gitmedim ama zulumpiyat nevinden çok laflar duydum. Gidiş gelişi, soğuğu yağmuru rüzgarı , sahaya uzak oluşu, oyuncuları bile karıştırma ( Necmi ) gibi bir çok şey duydum. Stadımız açıldığında katlarız o rakamı.
Tek Büyük Beşiktaş

EssiLor

• Ziyaretçi

KartalSpor da oynayan ne alaka onlar mı yapmış görüşmeleri :D
Onların çevreleri biraz geniş tanıdıkları varmış onlar söylemişler
bilmiyorum nekadar doğru umarım doğru değildir bende inanmıyorum fakat lawal gelirse cidden hayal kırıklığı olur.

Çevrimdışı can1903

Onların çevreleri biraz geniş tanıdıkları varmış onlar söylemişler
bilmiyorum nekadar doğru umarım doğru değildir bende inanmıyorum fakat lawal gelirse cidden hayal kırıklığı olur.
Lig Tv'de vardı bu haber bugün

EssiLor

• Ziyaretçi

Lig Tv'de vardı bu haber bugün
Doğruysa Lawal hayırlı olsun yapacak birşey yok
Lawal için uzun süredir nabız yokluyormuş zaten yönetim sanırım bu sefer mutlu sona ulaşacaklar.

Çevrimdışı Ersoy

Lawal gelsin gelmesine de 2. Orta saha transferi olarak gelsin.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Benim gozumde Olcay geldigi gunden bugune ordusunun onunde savasa giden komutandir. Bu takimda fazlasiyla rustunu ispatlamis ne verecegini bildigim 3 oyuncudan biri. Yillardir hasret kaldigimiz Metin Ali Feyyaz ruhudur. Bilmiyorum belki de ben cok buyutuyorum.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Hasan Akten

Çok haklısın. Bir kere dahi olimpiyata gitmedim ama zulumpiyat nevinden çok laflar duydum. Gidiş gelişi, soğuğu yağmuru rüzgarı , sahaya uzak oluşu, oyuncuları bile karıştırma ( Necmi ) gibi bir çok şey duydum. Stadımız açıldığında katlarız o rakamı.

Ben 2 kere gittim, ikisinde de hiç zevk alamadım abi. Sonrasında da gitmedim. TV'den izlerim daha iyi diye düşündüm yalan yok. Bunu söylemeyip oraya kadar giden taraftarların hepsine helal olsun, ama benim gibi Olimpiyat nedeniyle maça gitmeyen taraftara da "Neden gitmiyorsun!!" demek de ayıp.

Lawal'a bence 2 milyon az. 5 milyon + ömeri verelim. Nasıl olsa takımda çöp oyuncu eksikliği var lawal la tamamlariz. Harbiden adama sinir krizi gecirtirler.

Çevrimdışı brkntcnr

Valla Olcay istatistikte geldiğinden beri her sezon 15 civarı gole katkıda bulunuyor. İstikrar da var katkı da. Daha ne isteyelim ki :) Şuan takımda da onun görevini yapabilecek başka bi oyuncu yok. Hem karakteri hem de oyununu çok beğenirim. Hatta gurbetçi oyuncularımızın hepsi dört dörtlük.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Olimpiyat stadına Anadoluda ngelen var Ben Tekirdağdan geliyorum?

Neyin derdindesiniz Şampiyonluk maçı olsa hopp

Çevrimdışı ilhan mansız

Benim gozumde Olcay geldigi gunden bugune ordusunun onunde savasa giden komutandir. Bu takimda fazlasiyla rustunu ispatlamis ne verecegini bildigim 3 oyuncudan biri. Yillardir hasret kaldigimiz Metin Ali Feyyaz ruhudur. Bilmiyorum belki de ben cok buyutuyorum.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesinlikle büyütmüyorsun, Olcay, SAYGI duyulması gereken çok iyi bir oyuncu, çok süper yetenekli olmayabilir ama futbolu çok iyi biliyor ve sahada Yaptıklarının neredeyse tamamı doğru. BEŞİKTAŞ'A yakışan bir oyuncu

Çevrimdışı Ensar

Birincisi , sevinmek için sevmedik diyenlere neden sürekli laf ediliyor anlamıyorum , ben sevinmek için sevmedim arkadaş , bu romatiklikse ben BEŞİKTAŞ romantigiyim , siz sevinmek için sevdiyseniz siz skor taraftarisiniz arkadaş , o zaman besiktasi tutmanız tamamen bir tesadüftur , başka takımda tutabilirmissiniz demek olur.
Ikincisi evet biz de istiyoruz şampiyonluk ama şampiyonluk olmasa da onurdur beşiktaşlı olmak , biz de istiyoruz beşiktaşın kupalar almasını , alamayınca sevinmek için sevmedik deyip baş mi egiyoruz biz , biz de bi hata yanlış eksik varsa düzeltilmesi için eleştiriyoruz
Üçüncüsü tabii ki rakip ile karşılaştiracagiz , olimpiyatmis , peh , ne olmuş olimpiyat ise , gs ile karşılaştırıyorsun iyi de sen gs ile eşdeğer mi görüyorsun kendini , bu ne arkadaş beşiktaşlısın sen , onların girmediği yere biz yüzbinler gitmeliyiz , bu nedir ya , sanki ınönüde 25 30 kombine sattıkta stadtan dem vuruyorsun , bi de başkana yönetime laf ediyorsun , çok ayıp çok , o adam gecesini gündüzünü o stada veriyor , bu neyin begenmezligi , hangi insan kusursuz bu dünya da , tabii ki onlar da yanlış yapacak
Dördüncüsü yazıklar olsun böyle taraftara , almanya da kime düşen takım 30 40 bin ortalamaya oynuyor biz şampiyon olamiyormusuz başarı yokmuş , ayıp ya hangi takımı tuttuğunuzun farkına varın !
Beşincisi yagmurmus camurmus sogukmus yolmuş , bahaneler bahaneler , geciniz efendim , ben o stada giderken sırılsıklam oldum da gık demedim , ben mısırdan uçakla türkiyeye 2 saatte geliyorum , staddan eve 3.5 saatte gidiyorum , gece 2 de 3 te eve giriyorum hemde otobüslerde sürünerek yürüyerek yeri geldiğinde , bahane yok , kupa isterken iyi transfer isterken iyi ama maça gitmek yok , yok öyle dünya arkadaş , saatlerce burda kap kap demesini biliyorsunuz da bi olimpiyata gitmek mi dokunuyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı murat_

Şu Olcay denen adamı bu takımda görmek istemiyorum
Bu takıma yakıştırmıyorum onu
Bir an önce kendisini göndersek mutluluktan uçarım sanırım
Olcayla birlikte pektemek ömer ve necibi de göndersek fevkalade olur
Bu arada Başkan kesin ingiltereye gitti mi acaba ?
neden dikkat cekmeye calisiyorsun ...

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben 2 kere gittim, ikisinde de hiç zevk alamadım abi. Sonrasında da gitmedim. TV'den izlerim daha iyi diye düşündüm yalan yok. Bunu söylemeyip oraya kadar giden taraftarların hepsine helal olsun, ama benim gibi Olimpiyat nedeniyle maça gitmeyen taraftara da "Neden gitmiyorsun!!" demek de ayıp.
maddi manevi bir engeliniz yoksa maça gelin arkadaşlar. Klüp stad yapmaya uğraşıyor, bırakın zevk Alıp almama muhabbetini. Alt tarafı 8-9 maç oynayacağız sadece inşallah sonra yeni stada geçeceğiz.

EssiLor

• Ziyaretçi

neden dikkat cekmeye calisiyorsun ...
Ne alakası var ? bu benim kişisel görüşüm neden dikkat çekmeye çalışayim ? böyle birşeye benim ihtiyacım mı var ?
Sataşma içerikli yorumlar yapıyorsunuz belli
Ama burada yapılan yorumu yargılamak gibi bir lüksünüz yok.
bu benim kişisel görüşüm.

Çevrimdışı can1903

maddi manevi bir engeliniz yoksa maça gelin arkadaşlar. Klüp stad yapmaya uğraşıyor, bırakın zevk Alıp almama muhabbetini. Alt tarafı 8-9 maç oynayacağız sadece inşallah sonra yeni stada geçeceğiz.
Şampiyonluk maçı olsa inan herkes gelir keyfi gelmiyo kimsenin  :eyes

Çevrimdışı Türkay

De gea >>>> 35 milyon

Gerçekte fiyatı 35 milyon euro
Bizim başkanın gördüğü 3.5 milyon euro  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Kesinlikle katılıyorum imkanı olan herkes gelsin. Yalnız stad yapan her parayi hesaplı harcadığını idda eden her lafında besiktas menfaati diyen başkan da gidip lawal tarzı adamlara 2 milyon eurolar bayilamaz. Transfer falan yapmasınlar böyle adam alacaklarına. Madem para yok ya doğru düzgün harcasinlar ya da hiç harcamasinlar stada para aktarsinlar.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Şu ana kadar satılan bilet sayısı çok az sonrada  yönetimden transfer bekliyoruz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı okansosa

Etrafımdaki Beşiktaşlı arkadaşlarım Passolig alıyorlar ve çok memnun olduklarını dile getiriyorlar banada almam yönünde tavsiyeler sunuyorlar
Sizce Almalımıyım ? Tavsiyeleriniz nedir ?
Abi neyin tavsiyesini verelim sonuçta Beşiktaş için maça girmek için alıyorsun alamassan giremezsin memnunluk bir durum da yok yani aynı tas aynı hamam
O gemi bir gün gelecek