2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12882554 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
Bazı düşünceleri hiç anlamıyorum. Pektemek, süzen ve sezer'den şikayetçiyiz ama lawal olur diyoruz. Lawal'a Beşiktaş'ın oyuncusu diyenler allah aşkına bana ne gördüklerini anlatsınlar. Bu zihniyet yüzünden bu kulüp üzerinden nobreler, holoskolar, ekrem dağlar, süzenler, sezerler pektemek gibi herifler milyon uero kazandı. Yetersiz ve kalitesiz bir o kadar da yeteneksiz adamlarla olmuyor artık bunu daha kaç tane böyle futbolcu alarak görmemiz lazım. Eskişehir maçını izledim lawal denen herife verilecek 10 tl bile zarardır. Enaramo içinde neler söylendi ne oldu sırf zarar. İlla birini almak için transfer yapılmaz. Lawal'ı alacaklarına para harcayıp borç yapmasınlar daha iyi.

Çevrimdışı GÖRKEM

Topal'ı kötü oyuncu ilan edenleri anlamıyorum. Bizde olmayan her adam kötü bizi istemeyen her adam yetersiz₁. Adam şu an itibariyle Türkiye liginin pozisyonundaki en iyi 3 adamından birisidir, bu kadar açık. Gelirsede çok sevinirim.

Aynen. Topal'in orada tek basina yapabilecegi isi ne Atiba, ne Veli, ne Necip yapabilir. Orta Saha her acidan kuvvetlenmis olur.

Tabi özellikle ilk metrelerde hizli bir Stoper almak sartiyla.

Çevrimdışı Kutay

Bazı düşünceleri hiç anlamıyorum. Pektemek, süzen ve sezer'den şikayetçiyiz ama lawal olur diyoruz. Lawal'a Beşiktaş'ın oyuncusu diyenler allah aşkına bana ne gördüklerini anlatsınlar. Bu zihniyet yüzünden bu kulüp üzerinden nobreler, holoskolar, ekrem dağlar, süzenler, sezerler pektemek gibi herifler milyon uero kazandı. Yetersiz ve kalitesiz bir o kadar da yeteneksiz adamlarla olmuyor artık bunu daha kaç tane böyle futbolcu alarak görmemiz lazım. Eskişehir maçını izledim lawal denen herife verilecek 10 tl bile zarardır. Enaramo içinde neler söylendi ne oldu sırf zarar. İlla birini almak için transfer yapılmaz. Lawal'ı alacaklarına para harcayıp borç yapmasınlar daha iyi.
:claps:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ahmetx

Topal'ı kötü oyuncu ilan edenleri anlamıyorum. Bizde olmayan her adam kötü bizi istemeyen her adam yetersiz₁. Adam şu an itibariyle Türkiye liginin pozisyonundaki en iyi 3 adamından birisidir, bu kadar açık. Gelirsede çok sevinirim.
Fener verse keşke gelirse süper olur .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Lawalı almak 2. Tabata vakası olur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hamahakki

Bugün bir arkadaşımla konuştum.kendisi eskişehirsporlu ve geçen pazar akşamı lokale gittiğini, orda lawal ve menajerini gördüğünü söyledi.biraz muhabbet edip beşiktaş transferini sormuş ve %80 anlaşıldığını ve ömer şişmanoğlu konusu netlik kazanınca imzaların atılacağını söylemiş.

Bugün bir arkadaşımla konuştum.kendisi eskişehirsporlu ve geçen pazar akşamı lokale gittiğini, orda lawal ve menajerini gördüğünü söyledi.biraz muhabbet edip beşiktaş transferini sormuş ve %80 anlaşıldığını ve ömer şişmanoğlu konusu netlik kazanınca imzaların atılacağını söylemiş.
Sonrada diyoruz ki bizi şampiyon yapmak istemiyorlar. Bizim kendimize ettiğimizi bize kimse etmiyor. Yabancı serbest kalmış 2 aydır orta alanda oyuncun olmadığı belli sen git lawal'ı al sonrada şampiyon olmayı bekle.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Benim görüşüm şu ; ihtiyacın olan bölge için sana uyan tüm oyuncularla anlaşmaya çalışırsın. Yani biri olmadı öbürüne döneyim olmamalı. Aynı anda tekliflerini yaparsın hepsi bir arada gider. İşte bu aşamada daha uygunu hangisiyse onunla anlaşırsın. Bu illaki Lawal'ın alınacağını göstermez. Ama diğer oyuncular bir şekilde olmazsa en son seçeneğe yönelirsin. İlla birini almak için transfer yapılmaz görüşüne katılıyorum. Lawal'ı az çok izledim herhangi birinden bir tık yukarıda . İhtimal vermiyorum ama diğerlerinin alınamaması durumunda düşünülebilir. Tabiiki önceliğimiz Rode , Fellaini, Lucas , Fer .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ferhat Türk

Şu adama 4 senelik sözleşmeyi yapanın aklına şaşıyorum.
2 senelik alacakları verilsin gönderilsin yoksa bu adamın gideceği yok.

3 milyon € heybeye para vereceksin yani bu yoklukta?
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ayayhan

fener den ve gs den oyuncu istemiyoruz.... :steamed: :steamed: :steamed:

Benim görüşüm şu ; ihtiyacın olan bölge için sana uyan tüm oyuncularla anlaşmaya çalışırsın. Yani biri olmadı öbürüne döneyim olmamalı. Aynı anda tekliflerini yaparsın hepsi bir arada gider. İşte bu aşamada daha uygunu hangisiyse onunla anlaşırsın. Bu illaki Lawal'ın alınacağını göstermez. Ama diğer oyuncular bir şekilde olmazsa en son seçeneğe yönelirsin. İlla birini almak için transfer yapılmaz görüşüne katılıyorum. Lawal'ı az çok izledim herhangi birinden bir tık yukarıda . İhtimal vermiyorum ama diğerlerinin alınamaması durumunda düşünülebilir. Tabiiki önceliğimiz Rode , Fellaini, Lucas , Fer .
Abi bize herhangi birinden bir tık yukarıda olan oyuncu değil. Tolgay ayarında oyuncu lazım. Orta alanda kıstasımız bu olmalı. Lawal'ın da diğerleri gibi olacağını görmek zor değil. Asla Beşiktaş'ta oynayacak bir oyuncu değil lawal.

Çevrimdışı Hamahakki

Tolgay ve veli iyileşene kadar lawal idare eder bizi diye düşünüyorum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Mersin maçından önce sahada takım daire oluşturup maç için bir konsantre konuşması yapıyordu ve konuşan Oğuzhan'dı. Demek ki liderliğe iyice soyunmuş. Bilmem dikkatinizi çekti mi ?
Tek Büyük Beşiktaş

Tolgay'ın iyileşmesi gelecek sezonu bulacak. Bir sene boyunca hücum hattın ferrari, orta alanın şahin doğan gibi oynarız artık. (oğuzhanı hücum hattında sayıyorum).

Çevrimiçi Samet Ç

İdare etmek için oyuncu alıyorsak şampiyonluğu unutun.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Topal'ı beğenmeyenleri ben de anlamıyorum bu arada. Neymiş atiba ile aynı tarz topçuymuş :) 2 senedir veli ve necipe tahammül gösterip iyi topçu diyenler nasıl olur da topal gibi adamı beğenmez ki. Adam karaktersiz melo ile birlikte ligin en iyi dos'udur net! Aynı zaman da melo'dan farklı olarak adam gibi de adamdır karakteri bu takıma uygundur ve çok iyi profesyoneldir inşallah gelir
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı GÖRKEM

Topal'ı beğenmeyenleri ben de anlamıyorum bu arada. Neymiş atiba ile aynı tarz topçuymuş :) 2 senedir veli ve necipe tahammül gösterip iyi topçu diyenler nasıl olur da topal gibi adamı beğenmez ki. Adam karaktersiz melo ile birlikte ligin en iyi dos'udur net! Aynı zaman da melo'dan farklı olarak adam gibi de adamdır karakteri bu takıma uygundur ve çok iyi profesyoneldir inşallah gelir

:claps: :claps: :claps:

Melo'dan da iyidir.

Çevrimdışı Hamahakki

Tolgay'ın iyileşmesi gelecek sezonu bulacak. Bir sene boyunca hücum hattın ferrari, orta alanın şahin doğan gibi oynarız artık. (oğuzhanı hücum hattında sayıyorum).

Şimdi velinin sezonun ilk yarsını kapadığı aşikar.oğuzhan ok hücum ama mersin gibi takımlara atiba'nın yanına koyabiliriz.hali hazırda necip'te var.lawal'ı alırsak atiba'yı yedekler ve zor maçlarda iyi bir yedek olur.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi bize herhangi birinden bir tık yukarıda olan oyuncu değil. Tolgay ayarında oyuncu lazım. Orta alanda kıstasımız bu olmalı. Lawal'ın da diğerleri gibi olacağını görmek zor değil. Asla Beşiktaş'ta oynayacak bir oyuncu değil lawal.

Şu anda bana sorsan elbette Rode, Fer, Lucas vs derim ama tut ki bir şekilde alamadık o zaman Lawal düşünülebilir diyorum. Bunun bir nedeni de Ömer'in takasta kullanılacak olması . Dün Kadir Güney yazmıştı , iyi yabancı oyuncu takımdan ayrılacağı zaman EPL deki talip olacak her takımın bütçesi bizden iyi. Yani her ihtimal düşünülmeli. Lawal transfer olursa ne dzemaili ne de pandev transferi gibi olmayacaktır bence . Bak bunları yazdım ama Lawal'ın gelme ihtimali bence % 1
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

@talha başın sağolsun.

Bu arada Pektemek aldığı o parayı hiçbir yerde alamaz bu yüzden de hiçbir yere gitmez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ziver

abi lawal'da fizik ve saf yetenek var ama fundamental yok. bu zamana kadar ne ogrendiyse hep yanlis ogrenmis. yanlis yerde yanlis zamanda calima girip, pas vermiyor. oynadigi yer acisindan bu haliyle yarardan cok zarar getirir. basit oynamayi ve dogru zamanlama yapmayi ogrense diyecegim ama bunlar oyle kolay kolay olan seyler degil. kimi futbolcu bunlari gencken ogrenirken, kimi 30 yasina kadar zor ogreniyor, kimi hic ogrenemiyor.

Şimdi velinin sezonun ilk yarsını kapadığı aşikar.oğuzhan ok hücum ama mersin gibi takımlara atiba'nın yanına koyabiliriz.hali hazırda necip'te var.lawal'ı alırsak atiba'yı yedekler ve zor maçlarda iyi bir yedek olur.
Hangi zor maçlardan bahsediyoruz abi. Bu sene diğer senelerden çok farklı olacak bu sene şampiyonluğu derbiler belirleyecek. Sen inanıyor musun fb ve Bizim anadolu takımlarına kolay kolay maç bırakacağımıza. Anadolu kulüpleri geçen seneden zayıf. Bu durumda senin derbileri alman lazım en azından kendi sahanda. Beğenmediğimiz ğs nin bile orta ikilisi selçuk-melo fb yi konuşmuyorum bile. Sen lawal, atiba, necip üçlüsü ile bu ligde şampiyon olamazsın. Bırak şampiyon olmayı fb'yi içeride bile yenmen imkansıza yakın bir ihtimal.

Çevrimdışı Ensar

Akşamlar ne lawali ya dalga mi geçiyorsunuz , eğer lawal alacaksaniz hiç almayın biz istemiyoruz tranfer felan , böyle saçmalık mi olur , bi de ondan kurtulmaya mi çalışacağız , yok arkadaş yapmayın transfer felan

Topal laflarından da gına geldi artık , tamam arkadaş türkiyenin en iyi oyuncusu o , harika bi oyuncu mehmet topal , ama yok satmıyor adamlar yok böyle birşey yeter artık , onu geçtim siz bıkmadınız mi renkli lerden transfer yapmaktan
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

mümkünse lawal ve boykoyu hiç gündeme getirmeyin.

EssiLor

• Ziyaretçi

Lucas bir bitsin de Lawale sonra bakarız.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 12:57:00 EssiLor ]