2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875456 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Neyse Çağrı abinin kalbine inmesin trolleyelim derken :D
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 01:20:25 Anıl ]

Çevrimdışı Scout

De Marke ‏@demarkesports 18 sn.

Trabzonspor, QPR'dan Leroy Fer ile kiralık olarak prensip anlaşmasına vardı. Oyuncunun yarın Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

Hanginiz Süleyman Hurma :D
Pika Pika

Çevrimdışı Giray Burak

Valla beyler benden bu kadar .teknoloji özürlüyüm zaten .yumurtakafa hesapla o kadar oldu .seviyom yumurtayı. :biggrinking:
iyi geceler herkese .

Çevrimiçi Necmi

Yabanci Kurali 14'e ciksa da Topal'in türk olmasi bir Avantaj. ÜStelik hazir ve bize su anda ne verebilecegi ortada. Istikrarli ve tam Profesyonel bir Sporcu. Karakter'i de cok saglam.

Hem Alan hem Adam savunmasini cok iyi biliyor. Orta Saha üstünlügü kurmamizi cok kolaylastirabilecek bir Oyuncu. Dogru kullanilirsa Takima seviye atlatir.
bu çaba niye onu anlamadım fenerin ozan için verdiği parayımı çıkartalım
Topal bizim ne işimize yarar nasıl bir katkı verir orada zaten Atiba var Topaldan nesi eksik
bize lazım olan 6 numara değilki bize 8 lazım yarın veli gelecek orda oynayan necip var serdar oynar
ama elimizde 8 numara yok oğuzhandan sekiz numara yaratmaya çalışıyoruz ve yerine koyabileceğimiz adam yok
Topalı almak takıma ihanettir ancak iyi bir 8 alırsında altıyıda zenginleştireyim dersin o bile Topal olmaz 5.5 numara oynuyor adam stopermi liberomu belli değil

Çevrimdışı genki1914

Kweuke - Karaman olayı inanılmaz.  :D
Hocam tam icerigi ne atismalar olmus ama anlamadim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı GÖRKEM

bu çaba niye onu anlamadım fenerin ozan için verdiği parayımı çıkartalım
Topal bizim ne işimize yarar nasıl bir katkı verir orada zaten Atiba var Topaldan nesi eksik
bize lazım olan 6 numara değilki bize 8 lazım yarın veli gelecek orda oynayan necip var serdar oynar
ama elimizde 8 numara yok oğuzhandan sekiz numara yaratmaya çalışıyoruz ve yerine koyabileceğimiz adam yok
Topalı almak takıma ihanettir ancak iyi bir 8 alırsında altıyıda zenginleştireyim dersin o bile Topal olmaz 5.5 numara oynuyor adam stopermi liberomu belli değil

Katilmiyorum ama zaten Topal'i almak sart da demiyorum. iyi olur diyorum yalniz 4-5 Milyona alsak.

Normalde daha iyileri de bulunur ama su anda cok zor görünüyor. Takimlar Kadrolarini kurdu artik ayrilmak isteyen Oyuncular genelde sorunlu olur cok Para ödemek istemiyorsan.

Zaten bulduklari da yok, kim Gündeme gelse ya Transfer oluyor ya sözlesme uzatiyor.

Topal'in Kariyeri belli. Ne oldugu belli. Takima verecegi katki da belli.

Ve üstelik Fener'den ayrilmak isteyebilir. Böyle Firsat her zaman ele gecmez.

Çevrimdışı atalay

Hocam tam icerigi ne atismalar olmus ama anlamadim

Penaltı atma tartışması, ardından sözlü atışmalar ve en son Kweuke'nin 3 puanı getiren golü; Karaman'ın morarması.  :D

Çevrimdışı Efe

orta sahaya levhamı gelecek şimdi :lol: :lol:  iyi bare geçit vermez levha :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

24 yaşında 267 maç oynamış geçen sene 32 maç ondan önceki sene 32 maç oynamış adam kronik sakat
evet 2 kez sağlık kontorolünden geçemedi bunu biz değil doktorları söylüyor.
2 takımın sağlık testini geçemeyip de yarın gelir de burada bir diz sakatlığı yaşayıp 3-5 ay sahalardan uzak kalırsa kimse hesabını veremez.
Bunları dile getirmek değil getirmemektir ilginç olan.Bu yüzden kendi adıma bu oyuncuya oldukça nötr yaklaşıyorum.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 02:10:10 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ziver

orta sahaya levhamı gelecek şimdi :lol: :lol:  iyi bare geçit vermez levha :evillol:
abi bu espriyi hic yapilmamis sayiyorum.

Çevrimdışı Deniz

Ha bana sorarsan Fer mi gelsin Lawal mi diye kesinlikle Fer derim ama Leiva verken de Fer'in yüzüne bakmam
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

abi bu espriyi hic yapilmamis sayiyorum.
lucas levha gelsin iyi adam inleri bize takımı vermedi adım gibi eminim fazla para veren diğer takıma gitti hayırlısı olsun bizi şampiyonluğa taşıayacak kilit adam olabilirdi şimdi azalan seçeneklerden 1 tanesi seçilecek inşallah yararı dokunacak seçilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Neyse Çağrı abinin kalbine inmesin trolleyelim derken :D
trolcü anıl seni nasıl olsa gazi büfede kısıtırıcaz bak orda nasıl trollücem seni :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TALAT

fer hakkında okuduklarımı paylaşıyım.

fer 2013 yılında bir diz sakatlığı geçiriyor ve o sene bir everton takımına gitmek üzereyken sağlık testinden geçemiyor. bunun yerine farklı bir lige gidiyor. bir sene sonra ingiltereye geliyor ve bu sene diz sakatlığından dolayı iki ay oynayamıyor ve sezon sonunda qpr'dan sunderlande kiralanacakken sağlık testini geçemiyor.

sunderlandden neden sağlık testini geçemediğine dair bir bilgi gelmiyor ve transfer yatıyor. fakat oyuncunun menejeri sunderland'in fer hemen oynayamayacağı için sunderland bizi tercih etmedi diyor. menejere göre oyuncu hemen oynamaya müsait değil ama sakat da değil diyor.

gazeteciler nedir sakatlık diye sorunca ben dr değilim demiş menejeri (çelişkili açıklamaları var)

gazetelerde yazanlar bu kadar. daha detaylı bilgi ben bulamadım.

şimdi iki yol var. ya 2013'teki gibi bir takım risk alıp oynatacak (o sene oynamış bir sonraki sezonun son iki ayını sanırım kaçırmış) eğer transferde çıkmaza girersek son günlerde alınabilecek bir risk ya da hiç bulaşmayıp başkalarına bakıcaz.

ayrıca takımın sportif direktörü les ferdinand. eğer risk alacaksak kiralamayı bedelsiz yapabiliriz ikili ilişkileri kullanarak
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 02:02:03 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Semih

fer hakkında okuduklarımı paylaşıyım.

fer 2013 yılında bir diz sakatlığı geçiriyor ve o sene bir everton takımına gitmek üzereyken sağlık testinden geçemiyor. bunun yerine farklı bir lige gidiyor. bir sene sonra ingiltereye geliyor ve bu sene diz sakatlığından dolayı iki ay oynayamıyor ve sezon sonunda qpr'dan sunderlande kiralanacakken sağlık testini geçemiyor.

sunderlandden neden sağlık testini geçemediğine dair bir bilgi gelmiyor ve transfer yatıyor. fakat oyuncunun menejeri sunderland'in fer hemen oynayamayacağı için sunderland bizi tercih etmedi diyor. menejere göre oyuncu hemen oynamaya müsait değil ama sakat da değil diyor.

gazeteciler nedir sakatlık diye sorunca ben dr değilim demiş menejeri (çelişkili açıklamaları var)

gazetelerde yazanlar bu kadar. daha detaylı bilgi ben bulamadım.

şimdi iki yol var. ya 2013'teki gibi bir takım risk alıp oynatacak (o sene oynamış bir sonraki sezonun son iki ayını sanırım kaçırmış) eğer transferde çıkmaza girersek son günlerde alınabilecek bir risk ya da hiç bulaşmayıp başkalarına bakıcaz.

ayrıca takımın sportif direktörü les ferdinand. eğer risk alacaksak kiralamayı bedelsiz yapabiliriz ikili ilişkileri kullanarak

orta sahaya net adam gelmeli, zaten 2 tane sakat oyuncumuz var o bölgede.
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Fer için kiralik formulü de mantıklı olur.oyuncu sağlamsa bonservisi alinabilr

Çevrimdışı legendmaster

fer'e yönetim tarafından bir ilgi var mı yoksa sadece buradaki üyelerin mi ilgisi var ben her türlü rode derim

Çevrimdışı Türkay

fer'e yönetim tarafından bir ilgi var mı yoksa sadece buradaki üyelerin mi ilgisi var ben her türlü rode derim

Bir kaç kez iletilmiş yönetime Fer.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Güldünüz, eğlendiniz bozmayayım dedim.

Fakat Leroy Fer işi olmaz.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 02:25:12 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

Alıntı
Bunu söylemekten nefret ediyorum:
Onur gününde olursa 2-0 ya da 3-0 biter. Olmazsa yeni bir tarihi hezimet bizi bekliyor.

Forumbordomavi  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

Forumbordomavi  :D
orada özgüveni bayağı yüksek üyeler de var Beşiktaşta bir şey yok yeneriz diyen rabotnickiyi yendikleri gibi yenecekler galiba sahi rabotnicki uefa sıralamasında kaçıncıydı  :duman:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Katilmiyorum ama zaten Topal'i almak sart da demiyorum. iyi olur diyorum yalniz 4-5 Milyona alsak.

Normalde daha iyileri de bulunur ama su anda cok zor görünüyor. Takimlar Kadrolarini kurdu artik ayrilmak isteyen Oyuncular genelde sorunlu olur cok Para ödemek istemiyorsan.

Zaten bulduklari da yok, kim Gündeme gelse ya Transfer oluyor ya sözlesme uzatiyor.

Topal'in Kariyeri belli. Ne oldugu belli. Takima verecegi katki da belli.

Ve üstelik Fener'den ayrilmak isteyebilir. Böyle Firsat her zaman ele gecmez.

4-5 milyon Topal icin hem de.  :lol: Veli + Atiba + Tolgay + Oguzhan + Olcay'i 5 milyondan aza getirdigimizin farkindasin degil mi? Fener'in kumarbaz kazmasini yamamayin Besiktas'a. Topal'in da bir sey verecegi yok. O bolgede oynayan hem Veli hem Atiba'nin Topal'dan eksigi yok durum buyken gidip niye Fener'i finanse ediyoruz? Bize gereken Gago, Rode vb. bir adam, ne yaptigi belirsiz Topal degil. Sahi ne yapmis bu Topal? FB orta sahasini sirtladi da haberim mi yok?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla takımı izlemek için sabırsızlanıyorum baya baya. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Yazın yazın yarın trabzona haberi çıkar Fer'in :D