2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12850626 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sedat_BJK

Icimde bir fellaini umudu..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı OrhanAker

kerem demirbay ve tolga ciğerciye teklif yapmışız.Futbolarena yazmış kerem demirbay fena olmaz gibi

Çevrimdışı Akil Emre

Şu macarı okadar çok konuştunuz ki rüyamda adamı bursanın elinden almışız die süper mutlu oldum :lol:
Sabaha kadar tüm rüyalarım Takımımızla ilgilydi.
Çok özlemişim Beşiktaşı :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Icimde bir fellaini umudu..

Dün ben de yazdım da Kadir Güney gerekli açıklamayı yaptı. 20 milyon euro dan açılacak bonservis, satılma kararında diğer ingiliz kulüplerinin devreye gireceği ve küme düşme durumunda olan ingiliz takımlarının bile yüksek bütçeleri bize engel diyor  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek maç ölçü olmayacak ama yine de forumda paylaşılanlar insanın aklına geliyor. Oğuzhan'ı takasta kullanıyorduk galiba  :) Neyse geri kalanını yazmayayım ama bizim en büyük transferimiz Şenol Hocamız olmuş gerçekten. Maçtan sonraki açıklamaları bile müthiş doyurucu. Şimdiden yolunu çizmiş başarının .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Tek maç ölçü olmayacak ama yine de forumda paylaşılanlar insanın aklına geliyor. Oğuzhan'ı takasta kullanıyorduk galiba  :) Neyse geri kalanını yazmayayım ama bizim en büyük transferimiz Şenol Hocamız olmuş gerçekten. Maçtan sonraki açıklamaları bile müthiş doyurucu. Şimdiden yolunu çizmiş başarının .

Evet abi en son 1 hafta önce oğuzhanın dünya umrunda değil diyen olmuştu neye dayandığı belli değil insanların emeklerini kolayca küçümseyebiliyoruz.

Yine de takımı ve futbolcuları övmek için çok erken, birer tane kaleci, stoper, orta saha eksiğimiz devam ediyor.

Çevrimdışı o2bucak

Hazırlık maçlarını izleme fırsatım olmadı ama dün akşam gözüme çarpan 2 unsur.

Tolga geri paslarda beni çok korkutuyor çıkışlarda ki zamanlaması da bir o kadar kötü.

Defasna Bir tane hızlı adam lazım defans arkasına atılan toplara yetişebilecek birisi.

Dün akşam bir ortasaha zaafiyeti görmedik ama malum 2 adamımız uzun süre olmayacak Atiba banko Necip ve Oğuzhan tüm yıl dayanmaz.

Öncelik olarak sıralarsak
Orasaha-Defans-Kale

Çevrimdışı can1903

Acilen orta saha gelsin .
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Fanatiğe göre orta saha adayları Fellaini-Rode ve Lawal

Sövermisiniz akşama mı bırakırsınız.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Evet abi en son 1 hafta önce oğuzhanın dünya umrunda değil diyen olmuştu neye dayandığı belli değil insanların emeklerini kolayca küçümseyebiliyoruz.

Yine de takımı ve futbolcuları övmek için çok erken, birer tane kaleci, stoper, orta saha eksiğimiz devam ediyor.

Anladığım kadarı ile Şenol Hoca da biliyor ve temennim gerçekleşecek bu transferler. Bu arada maç tahmininde beraberlik veren bir kardeşimiz vardı. Belki de totem yapıyordu  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ayayhan

bunu tekrar hatırlatıyım

birde oguzhan 10 numara değil diyenler vardı

evet değilmiş 10 numara

10 numaranın kralıymış

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fanatiğe göre orta saha adayları Fellaini-Rode ve Lawal

Sövermisiniz akşama mı bırakırsınız.

@Armağan Bozkurt dün Kerim oyuna girdikten sonra nerede oynadı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

oğuzhan olcay ve cenk tosun bir arada hiç oynamadılar belki de ama 10 yıldır oynuyorlarmış gibi tık tık paslar ve goller.
acaba akşamları evde buluşup ps mi oynuyorlar :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ayayhan

oguzhan   Toplam: 14/15:  42  3  12  7 - - 2.241'

sosa         Toplam: 14/15:  37  5  9    3 - - 2.642'

maç gol  asist dk    karşılatırması

foruma göre oguzhan tu kaka bir işe yaramaz  takasta yolluyak

ama sosa alemin kralı  büyük oyuncu 

??

bunu tekrar hatırlatayın oguzhanın performansı sürpriz diyenler olabilir

Çevrimdışı Kadir G.

@Armağan Bozkurt dün Kerim oyuna girdikten sonra nerede oynadı

Belli mevkiden bahsedemeyiz. Zaten öndeki dörtlü dakika başı yer değiştiriyor, muazzam hareketli ön hat tasarlamış Hoca.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Belli mevkiden bahsedemeyiz. Zaten öndeki dörtlü dakika başı yer değiştiriyor, muazzam hareketli ön hat tasarlamış Hoca.

Sağolasın cevap için. Ben hafif çakır kafayla çözemedim  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

en büyük transfer şenol güneştir.
maçtan sonra çok eksiğimiz var diyor defansla ilgili konuşuyordu.
şu futboldan bile yetinmeyen bir hoca.
biliç olsa pehhh.
oğuzhan ve cenk tosun 20 milyon euro transfer bedeli ile alınmış gibi katkı yaptılar.
bu şenol hocanın etkisi trabzon ve bursadaki gibi.
6-7 hafta sonra kuvvetli bir ofans yapımız olur diye bekliyorken ilk hafta hem de mersin deplasmanı böyle bir futbol.
maaşallah nazar değmesin takıma sakatlık bela olmasın.
daha kerimi de izleyecez gençlik hoca onu da coşturur inşaallah...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bunu tekrar hatırlatıyım

evet değilmiş 10 numara

10 numaranın kralıymış

Oğuzhan'ın tek eksiği sert şutları. Zaten kendisi de bunu bildiği için genelde kaleyi kapamaya çalışan defans oyuncusunun bacak arası ya da ayağının yanlarına doğru vuruyor. Top defansı geçince şut fazla sert olmasa bile kalecinin yapacak bir şeyi kalmıyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kaleye fabri mabri gelecekse cenk i gondermenin anlamı yok. İsmi bile can sıkıyor bu tip transferlerin. Serdar sarıdağ yapmış bir de haberi. Transfer de fena değil bu adam.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

bunu tekrar hatırlatıyım

evet değilmiş 10 numara

10 numaranın kralıymış

Ben de henüz 10 numara değil dedim ama olamayacağını söylemedim daha çok ekmek yemesi lazım uzun süreden beri ilk defa bu kadar güzel oynadı bu onun 10 numara olduğunu göstermiyor ama ilerde olabileceğini gösterir senin dediğin daha sezonun ilk maçında 5 attı diye Beşiktaş şampiyon olur demedim mi gibi bir şey :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Senol Gunes Q17, Gokhan ve Kerimin hurraaasina cozum bulsun tartismasiz en iyi kanatlar bizde. Oguzhanin da fizigini gelistirmesi ve bireysel duran top calismasi lazim. Ofansinin yarisi kadar defansi olsa oyun icinde rotasyon sansimiz olur. Tosic'i baglasan durmaz ama arada zincirlemekte gerekir. Olcayi kusturmedigimiz surece takimin one cikmasinda, onde baskisinda istek ve azminde sorun olmaz. Hem taraftar hem yonetim hem de Enol Gunes Olcay'in kiymetini bilmeli. Yildiz oldugunu hissettirmeli. Cenk Tosun-Gomez konusunda Senol hocanin Allah yardimcisi olsun.

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ahmetx

1.Oğuzhan , Olcay ,Tosun ,Atiba dörtlüsü müthiş paslaşıyorlar.

2.Bu pas trafiğine Sosa ve pas oyununa uygun orta saha eklenirse çok rahatlarız.

3.Müdafaada sıkıntımız büyük görünüyor , Tosiç ve Kaleci Tolga bireysel hatalar Beck ve Ersan pozisyon hataları yaptılar.Özellikle disiplinli takımlara karşı bu defansla çok canımız yanabilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Tosun böyle oynarsa Gomez yedekde çürür.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum