2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857401 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

Konusun sorun değil. Ama 5 sayfa dzu-q17 tartismasi nedir kardeşim? 😃

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
abi tartışmayı o noktaya başkaları götürdü benim derdim aynı paraya varken neden macar alınmadı ve maliyeti yüksekmiş gibi gösterilmeye çalışıldı.  :)

Çevrimdışı can1903

balık hafızalı olmak kötü bir şey işte can  :evillol:
Yardır Mürsel  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

Hocam yaptığın ayıp. İnsanların fikirleri değişebilir ayrıca adam burada dzsudzsak ı övmüş quaresma yla alakalı bir durum yok. Quaresma gelince daha iyi olduğunu düşündüğü için quaresma yı övdü. Bu kadar basit. Herkesin fikri farklı. Şimdi burada eski yorumları atmak yanlış. Tahrik ediyorsun. Etme.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum , bu işin tadı kaçmaya başladı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Harbiden bu Dzsudszak-Quaresma muhabbeti kabak tadı verdi arkadaşlar. Bugün maçımız var gelin onu konuşalım :)

http://besiktasarena.com/mac-gunu/1-hafta-mersin-idman-yurdu-besiktas-1562/75/
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abdullah

Hocam yaptığın ayıp. İnsanların fikirleri değişebilir ayrıca adam burada dzsudzsak ı övmüş quaresma yla alakalı bir durum yok. Quaresma gelince daha iyi olduğunu düşündüğü için quaresma yı övdü. Bu kadar basit. Herkesin fikri farklı. Şimdi burada eski yorumları atmak yanlış. Tahrik ediyorsun. Etme.

insanları fikirleri mantık çerçevesinde değişirse saygı duyarım ama böylesine değişiyorsa bunun adı tutarsızlıktır. Ayrıca amacım tahrik etmekte değil unutulan şeyleri hatırlatmak.  :ok:

EssiLor

• Ziyaretçi

Quaresmayı aşağılayıcı yorumlar yapılıyor Hemde Bursaspora gitmiş bir futbolcu uğruna
Düşünün Quaresmayı aşağılayan bir başka takımın taraftarı değil
Beşiktaş Taraftarı
Hoş Değil Olmamalı Bunlar
Quaresmayı sadece oynanan hazırlık maçları neticesinde değerlendirmek bir futbol cahilliğinin göstergesidir
Quaresma ya Boru mu ? Quaresma
Bir taraftar neden kendi oyuncusuna bukadar Kin Günder Neden Bukadar Ön Yargılı Olur ? O Senin tuttuğun takım için ter döküyor senin tuttuğun takımın şampiyon olması için çaba sarfediyor bukadar kolay değil olmamalı
Quaresma faydalı olacaktır bize İnşallah
Dzsudzsak ile karşılaştırılması son derece yanlış olan olmuş biten bitmiş alan memnun satan memnun kardeşim
Quaresma Töre Sosa Gomez gibi yıldızlarla şampiyonluğu kovalayacağız bu saatten sonra yapacak birşey yok.
On Numara transferler yaptık şampiyonluğun en büyük adayıyız bu sene.
Bu senede şampiyonluk gelmez ise yönetim artık istifasını sunmalı.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2015, 20:20:55 EssiLor ]

Çevrimdışı brkntcnr

@Çağrı abi bi bak lütfen

Çevrimdışı Tolga

@Abdullah @Yunus Emre Dökmeci bu tartışmanız artık son bulsun.

Konu dışı tüm mesajları siliyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Yaya - Fernandinho - Silva üçgeni olmuş.

Çevrimdışı TALAT

forum yöneticileri de gölgeci polisler gibi olay olunca ortada olmuyorlar :D
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2015, 20:03:41 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Bunu yazmak için girmiştim benden çok yaşayacaksın :) bu kadar keyifle izlediğim bir üçlü uzun zamandır yoktu orta sahada. Bir an bizim üçlüyu düşündüm Necip aklima gelince düşünmeyi bıraktım :) :)

Çevrimdışı F1903

O ucgen 2 senedir var zaten. En az bi 70-80 mac oynamislardir beraber.

Çevrimdışı atalay

O ucgen 2 senedir var zaten. En az bi 70-80 mac oynamislardir beraber.

Ciddi misin?

Ben ilk kez izledim.

İyi oku: Olmuş diyorum.

Çevrimdışı F1903

Ciddi misin?

Ben ilk kez izledim.

İyi oku: Olmuş diyorum.

Belli ilk kez izledigin zaten.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Anıl

Quaresmayı aşağılayıcı yorumlar yapılıyor Hemde Bursaspora gitmiş bir futbolcu uğruna
Düşünün Quaresmayı aşağılayan bir başka takımın taraftarı değil
Beşiktaş Taraftarı
Hpş Değil Olmamalı Bunlar
Quaresmayı sadece oynanan hazırlık maçları neticesinde değerlendirmek bir futbol cahilliğinin göstergesidir
Quaresma ya Boru mu ? Quaresma
Bir taraftar neden kendi oyuncusuna bukadar Kin Günder Neden Bukadar Ön Yargılı Olur ? O Senin tuttuğun takım için ter döküyor senin tuttuğun takımın şampiyon olması için çaba sarfediyor bukadar kolay değil olmamalı
Quaresma faydalı olacaktır bize İnşallah
Dzsudzsak ile karşılaştırılması son derece yanlış olan olmuş biten bitmiş alan memnun satan memnun kardeşim
Quaresma Töre Sosa Gomez gibi yıldızlarla şampiyonluğu kovalayacağız bu saatten sonra yapacak birşey yok.
On Numara transferler yaptık şampiyonluğun en büyük adayıyız bu sene.
Bu senede şampiyonluk gelmez ise yönetim artık istifasını sunmalı.
Yapmadık, değiliz.

"Quaresma Töre Sosa Gomez gibi yıldızlarla şampiyonluğu kovalayacağız" şunu okuyunca da aklıma direk Quaresma imza törenindeki YD geldi :D

Ayrıca Quaresmayı sadece hazırlık maçlarına göre değerlendiğimizi düşünmek de futbol cahilliği değil direk cahilliktir.

Quaresma daha önce 2 sene burada oynadı. O yüzden yaptığımız şey ön yargı da olmuyor.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2015, 20:23:29 Anıl ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Daha çoooooook Quaresma özelinden tartışma çıkacak.

Buna Balazs da eklenince kombolar havada uçuşacak sezon boyu :=)

Çevrimdışı Çağatay

Daha çoooooook Quaresma özelinden tartışma çıkacak.

Buna Balazs da eklenince kombolar havada uçuşacak sezon boyu :=)

Ozan da eklenebilir bu kombolara :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl

Ozan da eklenebilir bu kombolara :)
Abi Ozan'ı almadık değil ama alamadık. 10 da versek bize vermeyeceklerdi :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Abi Ozan'ı almadık değil ama alamadık. 10 da versek bize vermeyeceklerdi :D

bak mesela başlatıyorum.

10 versek vermeyeceklerdi değil, 1 gün sessiz kalmayı becerebilse hoca alacaktık :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bak mesela başlatıyorum.

10 versek vermeyeceklerdi değil, 1 gün sessiz kalmayı becerebilse hoca alacaktık :)
Keşke o kadar basit olsaydı . O kadar basit olsaydı Ozan'ın transfer süreci o kadar uzamazdı. Çok kirli ilişkiler dönüyor bizim de bilmediğimiz.

Çevrimdışı Anıl

bak mesela başlatıyorum.

Armağan abi bu konuda suçu Şenol hocaya atmak işin en basiti. Şenol hoca dedi zaten biz anlaştık süper kupadan sonra vereceklerdi Ozanı diye. Ama adam açıklama yapıp seni zan altında bırakıyor ve sen ses çıkarmazsan kabul etmiş oluyorsun. Şenol hoca o açıklamaları yaptığında zaten bitmişti bence iş olumsuz olarak :)

Çevrimdışı Çağatay

Kuyuya taşı attım
Cips ve kolami aldim mac baslayana kadar izleyim bari buraları
Cok kan dökülecek :D
Hope for the Best, Plan for the Worst